Mladost na tabeli bolje stoji od Igmana :Sanonymous001 je napisao/la:svako ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ti... moje mišljenje je da će Sloboda napraviti kiks protiv Čapljine, tu ako izvuku bodove ja im skidam kapu bez daljnjeg jer Čapljina svake sezone ima jaku ekipu i vrlo su neugodna ekipa ... Sloboda je igrala sa Troglavom i Mladosti prijatelju,ruku na srce Troglav pred raspadom a Mladost i nije toliko jaka ekipa... sačekajmo sljedeći vikend pa ćemo se onda čuti kad vidimo kako će se odvijati stvari .. i mi smo unaprijed upisali bodove protiv Igmana pa eto šta se desi ..apach1986 je napisao/la:Jučer se vidjelo ko ima veći kvalitet. Brat bratu Sloboda je bolja od Vas i trebaju da uđu u PL. Gledao sam Vas u Srebreniku, gledao sam jučer Slobodu, puno su bolji. Svaka vama čast, al sa Slobodom teško da neko može igrat.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
Kao što je i protiv Igmana biloIceplayer je napisao/la:Nisi ti vidio kako juce Jedinstvo igra ako bude ovako Jedinstvo igralo protiv Slobode biće sigurno 3-0 za Jedinstvo 100%apach1986 je napisao/la:Jučer se vidjelo ko ima veći kvalitet. Brat bratu Sloboda je bolja od Vas i trebaju da uđu u PL. Gledao sam Vas u Srebreniku, gledao sam jučer Slobodu, puno su bolji. Svaka vama čast, al sa Slobodom teško da neko može igrat.

Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ja skidam kapu navijacima Jedinstva na posjeti, ipak je ovo niza liga, a oni su na rubu drzave ali opet ispostuju gostovanja..
Covjece konstantno izmisljas, necu reci da lazes, svaka vijest cim se pojavi na lokalnom forumu, ti se uvijek nadjes i kazes tvoj neki igrac/prijatelj rekao, bas lijepo da nas tako pratis, iza dobrog konja se prasina dize.Probisvjet je napisao/la:Vas igrac, inace moj dobar poznanik mi rece da mu nije odgovarala visoka trava.NoPasaran je napisao/la:Ti si stvarno covjece dosadan, tacno si ko lisaj, zaljepsis se za par info sa naseg foruma i lazes ovdje da ti "imaginarni prijatelj" daje informacije. Ohladi dijete drago, dosadan si vise, kao sto si vidio to za travu, mogao si vidjeti i ostatak zasto je veca trava. Ali kolega ne uspijevas, evo ja cu ti sad reci, mi smo losi, katastrofa smo, vi ste super cool, ajde sad razligu na svoju temu...dosta te je vise!!!Probisvjet je napisao/la:Postavljam jedno vrlo ozbiljno pitanje, kako bolan da igrate kada vam je trava do koljena na stadionu. Imate li kosililicu? Ili je to taktika da ne mogu proci brzi kontranapadi do vaseg gola?
Ne znam zasto se ponasas kao uvrijedjena mlada?
for(int i=0; i<∞; i++)
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}
Hahahha
Pasaran svaka ti dala

- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ne lazem prijatelju. Eto pitaj one koji su jucer bili na utakmici pa ce ti potvrditi da je bila visoka trava. Previsoka.NoPasaran je napisao/la: Covjece konstantno izmisljas, necu reci da lazes, svaka vijest cim se pojavi na lokalnom forumu, ti se uvijek nadjes i kazes tvoj neki igrac/prijatelj rekao, bas lijepo da nas tako pratis, iza dobrog konja se prasina dize.
Tako mi rece jedan od vasih igraca, inace moj poznanik.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 09 mar 2014, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Joj previse lazes sad ti rekao igrac, sad ti rekao pomocni trener, a ustvari imas accaunt na forumu Jedinstva i tamo citas sta se pise...Probisvjet je napisao/la:Ma ne lazem prijatelju. Eto pitaj one koji su jucer bili na utakmici pa ce ti potvrditi da je bilo visoka trava. Previsoka.NoPasaran je napisao/la: Covjece konstantno izmisljas, necu reci da lazes, svaka vijest cim se pojavi na lokalnom forumu, ti se uvijek nadjes i kazes tvoj neki igrac/prijatelj rekao, bas lijepo da nas tako pratis, iza dobrog konja se prasina dize.
Tako mi rece jedan od vasih pomocnih trenera, inace moj poznanik.
- Probisvjet
- Kontakt:
Iceplayer je napisao/la:Joj previse lazes sad ti rekao igrac, sad ti rekao pomocni trener, a ustvari imas accaunt na forumu Jedinstva i tamo citas sta se pise...Probisvjet je napisao/la:Ma ne lazem prijatelju. Eto pitaj one koji su jucer bili na utakmici pa ce ti potvrditi da je bilo visoka trava. Previsoka.NoPasaran je napisao/la: Covjece konstantno izmisljas, necu reci da lazes, svaka vijest cim se pojavi na lokalnom forumu, ti se uvijek nadjes i kazes tvoj neki igrac/prijatelj rekao, bas lijepo da nas tako pratis, iza dobrog konja se prasina dize.
Izvini Ice nije trener nego igrac. Ispravio sam.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Suti makar je presto gifove furat. Ne kazu dzaba ne uci se star konj jahat a najgore kad covjek od 50+ godina pokusava da lozi omladinu nekakvim pijacarskim folovima.Iceplayer je napisao/la:Joj previse lazes sad ti rekao igrac, sad ti rekao pomocni trener, a ustvari imas accaunt na forumu Jedinstva i tamo citas sta se pise...Probisvjet je napisao/la:Ma ne lazem prijatelju. Eto pitaj one koji su jucer bili na utakmici pa ce ti potvrditi da je bilo visoka trava. Previsoka.NoPasaran je napisao/la: Covjece konstantno izmisljas, necu reci da lazes, svaka vijest cim se pojavi na lokalnom forumu, ti se uvijek nadjes i kazes tvoj neki igrac/prijatelj rekao, bas lijepo da nas tako pratis, iza dobrog konja se prasina dize.
Hahah istina 

Iduce kolo se vraca ova stara prednost samo sto nece biti nad bratstvom vec nad Slobodom, steta mogli smo je povecati, ali i to cemo uraditi za 2 kola sigurno 

-
- Kontakt:
planirate pobjediti na tusnjuToro86 je napisao/la:Iduce kolo se vraca ova stara prednost samo sto nece biti nad bratstvom vec nad Slobodom, steta mogli smo je povecati, ali i to cemo uraditi za 2 kola sigurno

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Pocinju ti Mumijevi, ne igram ja u Jedinstvu da nesto planiram, ali kao simpatizer mogu ocekivati neke rezultate, a ti malo bolje pogledaj raspored u naredna 2 kolawienultras je napisao/la:planirate pobjediti na tusnjuToro86 je napisao/la:Iduce kolo se vraca ova stara prednost samo sto nece biti nad bratstvom vec nad Slobodom, steta mogli smo je povecati, ali i to cemo uraditi za 2 kola sigurno

-
- Kontakt:
sta se palis,lijepo te pitam,naravno da imas pravo,zato i pitam,zanimaju me ocekivanja
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ova Mladost ako zamjeni golmana i ako bude igrala grubo kao na Tusnju vrlo lako moze napraviti probleme...mi smo dali golove na vrijeme i relativno lako rijesili tekmu, dobro ih kontrolisali...sto ne znaci da nije moglo drugacije da se malo zanedalo...ako neko misli da ce ove dobit lako, ako ozbiljno pristupe utakmici, grdno se vara...
vasa jedina prednost je sudacka organizacija koja ce sigurno u Bihacu sankcionisati crvenim kartonom krvnicke startove koje nad Redzepijem nije sankcionisala na Tusnju
...a kazem ako odigraju motivisano i agresivno kao protiv Slobode moze svega bit, Mladost je sigurno jaca od Igmana pa desi se sto se desi
vasa jedina prednost je sudacka organizacija koja ce sigurno u Bihacu sankcionisati crvenim kartonom krvnicke startove koje nad Redzepijem nije sankcionisala na Tusnju

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Od Igmana kad bi smo se mi 11 sa foruma sastali bili bi jaci nisi gledao utakmicu u Bihacu i neznas oni nisu ukupno imali 5 pasova 3-4 puta presli na nasu stranu terena onaj prvi gol je iz opsaida sto je i dokazano ali dzabe je sad pricati kad je gotovo, a onaj 2 gol greska naseg golmana slaba reakcija...ultrasstyle_tz je napisao/la:ova Mladost ako zamjeni golmana i ako bude igrala grubo kao na Tusnju vrlo lako moze napraviti probleme...mi smo dali golove na vrijeme i relativno lako rijesili tekmu, dobro ih kontrolisali...sto ne znaci da nije moglo drugacije da se malo zanedalo...ako neko misli da ce ove dobit lako, ako ozbiljno pristupe utakmici, grdno se vara...
vasa jedina prednost je sudacka organizacija koja ce sigurno u Bihacu sankcionisati crvenim kartonom krvnicke startove koje nad Redzepijem nije sankcionisala na Tusnju...a kazem ako odigraju motivisano i agresivno kao protiv Slobode moze svega bit, Mladost je sigurno jaca od Igmana pa desi se sto se desi

- tuzlak1987
- Kontakt:
Fazon je sto se ovdje prica Slobodi da je nesto kupovala i da je spremila kupovine utakmica, a to je nidje s vezom. A Jedinstvo kontalo moze dobiti Igmana konacno bez da nekog podmaze i prosu bodove. Ajd bar Livno necete morati podmazat ..

Sine ako Sloboda ne podmaze u Capljini i vi cete prosuti bodovve zato suti...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi trenutno imamo ekipu za sredinu PL i najboljeg trenera u ligi tako da sigurno necemo nikog podmazivati..Iceplayer je napisao/la:Sine ako Sloboda ne podmaze u Capljini i vi cete prosuti bodovve zato suti...
Da imate ekipu za sredinu PL tu se slazem, ali mi imamo ekipu za vrh PL, za trenera se neslazem ali eto moze se reci da je najtrofejniji u ligi...tuzlak1987 je napisao/la:Mi trenutno imamo ekipu za sredinu PL i najboljeg trenera u ligi tako da sigurno necemo nikog podmazivati..Iceplayer je napisao/la:Sine ako Sloboda ne podmaze u Capljini i vi cete prosuti bodovve zato suti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.