Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja bi vam sad ovo potpisao mi titulu a vi nas uzmite... i svi sretnitello je napisao/la:Imam neki osjećaj da ćemo i danas kiksat, i da ćemo male plave poderat onda u derbiju ..
Isti sam .. Neka imaju sta pricati , da nije dosadno u gradu ...pile87 je napisao/la:Ja bi vam sad ovo potpisao mi titulu a vi nas uzmite... i svi sretnitello je napisao/la:Imam neki osjećaj da ćemo i danas kiksat, i da ćemo male plave poderat onda u derbiju ..
+1rammstein je napisao/la:SVI NA KOŠEVO IGRA SARAJ'VO!!!
VEČERAS ĆE BITI ŠPICA, BRUKA RAJE IDE NA TEKMU, SVI JEDVA ČEKAJU TEKMU!!!
Nema prijenosa a neko ce postaviti link !sarajlija je napisao/la: Prenosa nema, a za link ne znam vjerovatno da ce neko postavit prije samog pocetka utakmice.
Ma stvarno nas nezanima da li će biti prenosa sa Grbavice nemoj nas zamarati glupostima. Ako ti se gleda utakmica velikana sa Koševa fino pomakni guzi.cu iz fotelje i put Koševa. Da utakmica je kupljena crkni od muke i šta ćemo sad?DzoleZeljo je napisao/la:Ma mora biti prenos? Kakva je to onda smijurija da se sampioni i derbi kola ne prenosi?
Ko onda diktira te **** prenose?
EDIT: Ako ga ne bude, ne treba vise nikada dati sa Grbavice prenos!
Prica se da je utakmica kupljena pa zbog toga da nema prenosa...
Bravo za tebe, provalio si nas.PL BiH -1 je napisao/la:Ovi su najjaci ^
A prvi nece biti na utakmici.
Evo ga opetPL BiH -1 je napisao/la:Hej piticu suti... Nemoj da vas Olimpik pukne pi usima pa ces plakati ovdje. Usuti se.
Ne bi Gracic prodao Selimovicu i Ibrakovicu nikad. E sad da su vas sudije gurale protiv njih svaki put to je druga stvar.
Spusti se piticu jer bi mogli u ovih mjesec dana 3 puta biti spusteni.
Prije nego što izađem iz kuće da ti repliciram.PL BiH -1 je napisao/la:Hej piticu suti... Nemoj da vas Olimpik pukne pi usima pa ces plakati ovdje. Usuti se.
Ne bi Gracic prodao Selimovicu i Ibrakovicu nikad. E sad da su vas sudije gurale protiv njih svaki put to je druga stvar.
Spusti se piticu jer bi mogli u ovih mjesec dana 3 puta biti spusteni.
Head je napisao/la:JosipBukal je napisao/la:Jeli to stvarno nema prenosa a nema ni na kladionici.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], perodeformero, pjankesarajevo, rimljanin90, Seipronto, Varijantas8 i 101 gost.