Okej, Schieber je strašan igrač. Sve okej?Prle je napisao/la:Pričaš gluposti, lopta uopće ni ne dolazi do napadača. Danas napadač nije problem. Al bitno da si ti nasro svoj dio.Neutral je napisao/la:Koliko samo nedostaje Robert u igri BvB-a. Pod hitno moraju dovesti jednog vrhunskog napadača nakon ove sezone, Schieber je fail.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Mac Humels je definitivno najbolji i najznacajniji igrac za Dortmund! 
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Kehl ubica...golcina
Nek' smo i jednu ovakvu tekmu dobili,red je bio...
Klopp momacki nagrdi Nurku...nije izgledalo lijepo-valjda nije nista preozbiljno.
@valencia
+1
Nek' smo i jednu ovakvu tekmu dobili,red je bio...
Klopp momacki nagrdi Nurku...nije izgledalo lijepo-valjda nije nista preozbiljno.
@valencia
+1
- kraljttbvb
- Kontakt:
Hvala Bogu dragom! I da nije dobio 5. zuti, nakon danasnjeg soliranja i driblanja ponajvise samog sebe, odmorio bi on meni iducu tekmu...adnan24 je napisao/la:Mkhtaryan ne igra protiv Gladbacha zbog petog zutog...
Odmah po povratku u Dortmund uplatiti negdje povecu sadaku
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Proser od igre i tekme, ali tri punkta su tu. Odbrana dosta sigurna i cvrsta, treci put u zadnja 4 BL meca "zu null".
Heno i Nurko najgori, cini mi se da je i Jurgo nes urlao na kraju Turcinu.
Heno i Nurko najgori, cini mi se da je i Jurgo nes urlao na kraju Turcinu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Ona ležernost pred golom kad smo išli 3 na 1 je za noža
Podržavam Kloppa
Ako Nuri bude srao onda pravac Madrid pa nek' se zapita ko mu je spašav'o karijeru i ko mu je izgradio istu.
Schieber je defintivno zalut'o na zelene terene. Prije da je stvoren za pašnjake.
Hummels pravi vođa. Kehl također ponovo vrlo dobar.
Podržavam Kloppa
Schieber je defintivno zalut'o na zelene terene. Prije da je stvoren za pašnjake.
Hummels pravi vođa. Kehl također ponovo vrlo dobar.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Totalno bezvoljno, anemicno i bez ikakve zelje da se protivnik napadne svim silama, no svakako nije to ni bilo toliko potrebno ako se zna da su se tri boda upisala.
Bez Reusa i Lewe i nema previse lijepe igre a Bgm ni izglednih prilika ako iskljucimo zadnjih 5 minuta danasnje utakmice. U tom periodu je BvB uradio vise nego u prethodnih 85 minuta a glavni krivci za to su domaci igraci koji su gledali samo prema naprijed dok svoj gol nisu uopste zastitili.
Bez Reusa i Lewe i nema previse lijepe igre a Bgm ni izglednih prilika ako iskljucimo zadnjih 5 minuta danasnje utakmice. U tom periodu je BvB uradio vise nego u prethodnih 85 minuta a glavni krivci za to su domaci igraci koji su gledali samo prema naprijed dok svoj gol nisu uopste zastitili.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
jojjjj jedva cekam kada budete igrali protiv nas na A areni negine vam nesto slicno sto su vukovi dozivljeli juce. 
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jesmo mi lose odigrali, ali su i ovi pola tekme "igrali" tika-taku, sa dodavanjem golmana i stoperaOmerbavarac je napisao/la:Bez Reusa i Lewe i nema previse lijepe igre a Bgm ni izglednih prilika ako iskljucimo zadnjih 5 minuta danasnje utakmice. U tom periodu je BvB uradio vise nego u prethodnih 85 minuta a glavni krivci za to su domaci igraci koji su gledali samo prema naprijed dok svoj gol nisu uopste zastitili.
Mehmedi ko i Mkhtarian - dribla nekoliko minuta sam sebe i onda se zapetlja i padne
Dobar je i poraz i katastrofa, sve dok nam ne otimate igracePEP je napisao/la:jojjjj jedva cekam kada budete igrali protiv nas na A areni negine vam nesto slicno sto su vukovi dozivljeli juce.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Mi ne krademo, mi kupujemokraljttbvb je napisao/la:Dobar je i poraz i katastrofa, sve dok nam ne otimate igrace
Stern des Südens
Vi dajete nerealne ili nemoralne plate.proFCB je napisao/la:Mi ne krademo, mi kupujemokraljttbvb je napisao/la:Dobar je i poraz i katastrofa, sve dok nam ne otimate igrace
Edit:
Nova imena se dovode u vezu s nama. Nova dva digića.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Upravu si! Ali jesmo li radi toga sad lopovi?Semir bvb je napisao/la:Vi dajete nerealne ili nemoralne plate.
Stern des Südens
Vidjet' ćemo šta će suđenje Ulliju sve otkrit'! Sutra starta aBdproFCB je napisao/la:Upravu si! Ali jesmo li radi toga sad lopovi?Semir bvb je napisao/la:Vi dajete nerealne ili nemoralne plate.
Dobro se na kraju zavrsi za BvB ,od one dvije kontre pred kraj jedna se morala iskoristit ,mislio sam da ce posle toga uci neka frljoka ali eto,ipak sa par standardnih igraca sasvim solidno.
.......Gundogan.........Bender........
Kuba............Hoffman.............Reus
...............Lewandowski...........
Igraci koji danas nisu startali...ova druzina bi izdominirala onu danasnju
Kuba............Hoffman.............Reus
...............Lewandowski...........
Igraci koji danas nisu startali...ova druzina bi izdominirala onu danasnju
- Blaszczykowski
- Kontakt:
prije par tjedana me bilo strah totalnog kraha ove sezone, a sad sigurno plovimo ka plasmanu među prva 3 u bl i četvrtfinalu cl. u bl do kraja sezone ni ne očekujem neku bajnu igru pošto vjerujem da se naglasak baca na četvrtfinale cl. još kad bi nam tu uletio oly ili mufc... 
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Daj Barcu da se poigramoBlaszczykowski je napisao/la:prije par tjedana me bilo strah totalnog kraha ove sezone, a sad sigurno plovimo ka plasmanu među prva 3 u bl i četvrtfinalu cl. u bl do kraja sezone ni ne očekujem neku bajnu igru pošto vjerujem da se naglasak baca na četvrtfinale cl. još kad bi nam tu uletio oly ili mufc...
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Ljudi je li ima neko konkretne informacije u zdravstvenom stanju Gudnogana?
Stern des Südens
Niko ništa ne govori, a to mi ne miriše na dobro, stvar je sigurno ozbiljna, jer se pominjala i varijanta da uopšte ne nastavi karijeru.proFCB je napisao/la:Ljudi je li ima neko konkretne informacije u zdravstvenom stanju Gudnogana?
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Kako izgledaju zadnjih par tjedana ne bih imao ništa protiv ni da njih izvučemo.raaymoon je napisao/la:Daj Barcu da se poigramoBlaszczykowski je napisao/la:prije par tjedana me bilo strah totalnog kraha ove sezone, a sad sigurno plovimo ka plasmanu među prva 3 u bl i četvrtfinalu cl. u bl do kraja sezone ni ne očekujem neku bajnu igru pošto vjerujem da se naglasak baca na četvrtfinale cl. još kad bi nam tu uletio oly ili mufc...
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.