Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gringobih
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la gringobih » 09 mar 2014, 17:57

calcio je napisao/la:Te igrace je, jednako kao i onog iz AZ kojeg si slucajno izostavio, mogao dovesti jedino u gepeku automobila, nakon sto ih je kidnapovao i pod prijetnjom pistoljem natjerao da igraju za BiH.
Opet mlatis praznu slamu.
Nisam ga nabrojao jer je covjek poslao uredno pismo u savez i svaka mu cast, sretno...
E sad o tome sta je Opancic uradio da ga uvjeri nema potrebe pisati 8-)
Ne znam kako bi Prcic uspio uci u gepek za 5 minuta :lol:
I stipu se tih fraza slama i to ;) I onako se brukate i pokazujete licemjereje na kom bi vam i ravnogorci zamjerili...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 09 mar 2014, 17:58

]od 12 000 nasih navijaca u Austriji,niko nije zvizdao selektoru nego samo Dzeki,to dovoljno govori da selektor ima veliku,ogromnu podrsku navijaca i sportske javnosti! Dzeko je pogrjijesio i svi ocekuju da se izvine,definitivno je pretjerao,onako se svadjati sa svojim navijacima koji su ga dosli gledati je necuveno! to se u Evropi jos ne pamti.... odigrao je kriminalno losu utakmicu i raja je to prepoznala,ne mozes njih folirati...da se razumijemo,svako ima pravo da odigra losije,ali ako ti zvizde zbog toga,suti i igraj,a ne onako provociranje svojih navijaca.... inace vec duze vremena,s kim god pricam je nezadovoljan igrama Dzeke,i sad su mnogi dosli na svoje! podrzavam selektora kao i mnogi drugi iako i on pravi greske,ali sigurno puuno vise postuje navijace i novinare od naseg Zmaja,koga neko definitivno lose savjetuje! dok je davao izjave za bh novinare i bio skroman taj je i tresao mreze,bio je na zemlji,sad kako glumi zvjezdu kariejra mu pada,a on igra sve losije,jer sam sebi stvara pritisak koji ga unistava! necu da ulazim u njegov privatan zivot,ali ni on ocito nije sredjen,jer kako drugacije komentarisati njegovo ponasanje u zadnje vrijeme! niko ne spori da on voli BIH,i ucinio je mnogo i jos uvijek cini na njenoj promociji u svijetu,ali njegovo ponasanje u pojedinim momentima sve to baca u drugi plan! napravio je klan u reprezentaciji zajedno sa Spahicem,iako se ovaj izvinuo selektoru,i kvari dobru atmosferu u reprezentaciji pred put na SP,i preko toga mu niko nece preci! pogotovo ne navijaci kojima ova drzava i reprezentacija mnogo znace,nasoj dijaspori da i ne pricam....

Ja stvarno ne znam zašto se toliko sve ovo spominje, kada je jako lako sve riješiti. Pokazati Džeki izlazna vrata i završiti sa njim. Nezdravo tkivo odstraniš i onda sve bude u redu kako je uvijek i bilo.Nek za ovu reprezentaciju igraju oni koji je vole i oni koji je poštuju.pa da

I pricati o Dzekinom izbacivanju iz repke je preostro i protivefektno. Predaleko si otiso.

Namjerno sam izabrao ova 3 posta koja bar po meni pokazuju sav dijapazon promišljanja kako o pomenutom igraču tako i o repki.Najsvježiji primjer je ovo sa Egiptom.Igrajući na ovaj način apsolutno je svejedno hoce li Džeko biti u sastavu ili ne.Ako unosiš razdor,ako misliš da si jaje onda bolje ostani kući.Sa ovako razvaljenom atmosferom rizikujemo i kvalifikacije za euro.Mada na prvi pogled jedno s drugim nema veze jučerašnje zajedničko radovanje igrača i njihovog trenera nakon drugog pogotka na grbavici je put i način kako se može.Ako nas razvale u Brazilu,a sve ukazuje na to ,daj bar da to okupljanje iskoristimo za homogenizaciju i stvaranje temelja za euro.Na ovaj i ovakav način i za Džeku i za Spahića je bolje da ostanu kući .Hoću i želim da cijenim borbenost ,izgaranje Vede,,Begovića,Kolašinca naspram razmaženosti Džeke i Spahe
Zadnja izmjena: reks, dana/u 09 mar 2014, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 09 mar 2014, 17:59

Dizati Hajrovica iznad Dzeke je bas nezahvalno i supacki. Edin ga zvao u repku, on obeco doc i na kraju se pojavio na okupljanju Svice. Kad ga je Hitzfeld otpisao, njemu proradio "patriotizam" i nudio se nama. Na kraju kad je dosao sta mislite kako seEdin osjecao... Kako bi se vi osjecali i reagovali??? Ne serite... Na kraju krajeva opet ga je prihvatio
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 mar 2014, 17:59

Pellegrini samo da znaš, iako smo sad malo ljuti na Džeku to ne znaći da ga sad smiješ na klupi držat. jesmo ljuti ali ga ne mrzimo :mrgreen:

Sad se gleda 2. poluvrijeme i čeka Džeko :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 09 mar 2014, 18:03

mmmirza je napisao/la:DZEKO JE DIJAMANT , A VI SA SPORTSPORT.BA MU SE MOZETE NAPUSITI K.RCA,
STA VI MISLITE KO STE DA MOZETE PISATI I PITATI KOGA KAD I STA HOCETE
AKO STE TOLIKO MOCNI INTERVJUISITE DODIKA I NAPRAVITE CJELOVITU BOSNU, MAME VAM SE NAHEBEM
Sram te bilo. Kakav riječnik.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 mar 2014, 18:05

Unofficialpage je napisao/la:Sad se gleda 2. poluvrijeme i čeka Džeko :D
ako Midhat da svoj blagoslov :mrgreen:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 09 mar 2014, 18:05

pisac je napisao/la: Pa makar postali rang Makedonije.
U pravu si, taman i jeste za nas to. Za bilo kakav uspjeh mi svakako nismo zreli. A Džeko nam i ne treba da budemo kao Makedonija. Valjda ne treba

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 mar 2014, 18:07

aleksandar_veliki je napisao/la: Ja kao neutralan u ovoj diskusiji reci cu ti, da ne bi zamisljenog pogleda mi ne bismo imali za koga navijati na Mundijalu jer ni Turska se nije plasirala. Uf, pardon, Iran je tu...
Ja bih simpatisao moje talijance kao i uvijek. :( Hvala ti Pape ;)
(povedi sva 23 igraca iz Germanije ako hoces) :mrgreen:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 09 mar 2014, 18:07

Dijamant je davno prestao davati izjave za domace medije i obavijestio javnost da ce se oglasavati putem svog twiter profila.
Razumijem tu Edinovu odluku ako znamo na sta je spalo nase novinarstvo.Evo,i ova sad situacija zorno to pokazuje.

Kao navijac reprezentacije i Edinov nisam uskracen za informacije,Edin ih redovno daje putem svog profila.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 09 mar 2014, 18:08

Ako nas je odveo na ebeno SP nemora znacit da se moze ponasati ovako I da se popisa na raju.
Uvijek sam ga branio i branit cu u raji ali treba se spustit I nedozvoliti sebi da bude ko baustelac sto skupi cenera, kupi auto pa dodje u Bosnu se kurcit.
Na kraju kraju a ovo bola nije tvoja repka, a svi mi prolazni bas ko i ti!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 mar 2014, 18:09

aleksandar_veliki je napisao/la:
Ja kao neutralan u ovoj diskusiji reci cu ti, da ne bi zamisljenog pogleda mi ne bismo imali za koga navijati na Mundijalu jer ni Turska se nije plasirala. Uf, pardon, Iran je tu...
Gdje je to selektor donio prevagu u njegovom dijelu posla? Na kojoj utakmici? Ove lijeve tekme protiv slabijih protivnika nećemo gledati. Ovu sadašnju ekipu bi i Husnija Arapović odveo u Brazil, a i tu su negdje po znanju.

Znaš da te poštujem, ali selektor je sa taktikom žestoko posvađan.
U Grčkoj nas vile pronosale i zahvaljujući Gekasovoj nesposobnosti nismo izgubili.
U revanšu da onaj kojeg danas pljuju ne zabi dva gola po dobro uhodanom sistemu sa Misketom, i Vedo jedan. Igra je i tad bila onako. Sva tri gola iz prekida.
Slovačka kući, taktični uništeni od strane slovačkog selektora.
Slovačka u gostima ponovo nelogična postavka igra Safeta Sušića i ponovo gubimo od Slovaka. Na scenu stupaju dva igrača koje je selektor dugo izbjegavao na sve načine, Bičakčić i Hajrović koji postižu golove koji nam spašavaju du.pe. Hajrović i dalje igra na kapaljku.
Odlučujuća utakmica protiv Litvanije, igra nepovezana, svaki gubitak lopte na centru opasnost po naš gol. Sreća Litvanci nisu znali. I opet trenutak inspiracije Edina Džeke i postavljanje na pravo mjesto Vedada Ibiševića kako samo on zna, i to je historiski gol za plasman.

Da ne pričam koliko je žalosno Ibiševića trpati na desno krilo kad je Vedo igrač šesnaesterca, čovjek koji je u šesnaestercu neprikosnoven.
Igraće se fudbal i poslije ljeta 2014, pa ćemo vidjeti kako će se razvijati selektorova karijera.
DRUG NEBI TI PUNCA

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 09 mar 2014, 18:10

Pape nas je odveo na SP koliko nas je i Alija odbranio u ratu

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 09 mar 2014, 18:11

Haj Dzeko kad si nas odveo na SP odvedi i City u polufinale :mrgreen:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 09 mar 2014, 18:13

gube 0-2. :lol: :lol: Morat ce ih super sub Dzeko spasit :lol:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 09 mar 2014, 18:14

szlaja je napisao/la:Pape nas je odveo na SP koliko nas je i Alija odbranio u ratu
slika
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 mar 2014, 18:15

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:gube 0-2. :lol: :lol: Morat ce ih super sub Dzeko spasit :lol:
Dzeko, ulazi i spasavaj mi kupon :D

@szlaja, sad ces jos reci da je Conte zasluzan za Juventusove titule. Pa i ja bih sa onakvom ekipom osvojio skudeto...

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 09 mar 2014, 18:16

Selektor i manager odnosno trener su dva razlicita posla

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 09 mar 2014, 18:18

Ulazi kmezo.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 mar 2014, 18:19

Pelegrini sam sebi kopa rupu , Demikelis nije za prosjecne ekipe a kamili neke koja hoce da bude vrhunska :roll:

Dzeko bi pod svabskim i engleskim trenerima bio daleko ucinkovitiji za razliku pod ovim "juznjackim" ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 mar 2014, 18:20

drummer je napisao/la:Kao navijac reprezentacije i Edinov nisam uskracen za informacije,Edin ih redovno daje putem svog profila.
Nije u tome poenta. Poenta je u neprofesionalizmu. Citiraću jednog prijatelja, 'gdje si vidio da je novinar PR jednom igraču'. Zamisli da je novinar Kickera ili Bilda ujedno i PR Lahmu ili Schweinsteigeru? Time je svaki drugi medij u startu diskreditovan.

To može samo kod nas i nigdje više na svijetu. Zamisli da Runija predstavlja novinar Guardiana ili Mirrora.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 23 gosta.