Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Izbacio je sebe iz rotacije sa losim partijama .Bavcic bi mogo ovako igrat .
-
sivassregala
- Kontakt:
Teletovic je ko dobra krava sto daje puno mljeka pa na kraju sutne nogom i sve prospe.
Jason Kidd uopste nije kriv..Mirza je sam sebe doveo do te situacije..Kad je usao u igri,ponadao sam se da ce izac na nesto dobro...ali sto duze je provodio na parketu,to je sve lošije igrao..Nije se bas mnogo snasao u odbrani,ostavljao je mnogo prostora protivnickim igracima,i kap je prelila čašu ,kada je uzeo onaj šut za 2 i promašio...
Nije više psihički sav svoj,ali nadajmo se da će se situacija popraviti...Pierce igra odlicno na 4. ,sinoc je i AK igrao na toj poziciji..sve u svemu..ocekujemo manje minuta za Mirzu u narednom periodu..
Nije više psihički sav svoj,ali nadajmo se da će se situacija popraviti...Pierce igra odlicno na 4. ,sinoc je i AK igrao na toj poziciji..sve u svemu..ocekujemo manje minuta za Mirzu u narednom periodu..
- storm_raider
- Kontakt:
Nemojte psovati Kiddu, on je do sada najvise bio fer prema Mirzi. Ja ga pratim jos od Slobode i ne znam da je ikada bio u ovako losoj formi. On ce iz ovoga izaci jaci, to je sigurno, ali sada se tempira forma za PO, a ne gubi ista. Kidd je Mirzi dao najvise prilike i kao nekada strasno inteligentan igrac, on veoma dobro poznaje u kakvoj je Mirza situaciji. Ocekujem da ce Jason imati jos zivaca za naseg Mirzu, a njemu mogu samo da pozelim mnogo srece i strpljenja. Ja cu ga i dalje pratiti i neispavan ustajati, ako se isplatilo prosle sezone sto sam to radio, pa je ovako igrao ove.. isplatice se opet. 
Sport je lijek za tijelo i duh.
- el-fighter
- Kontakt:
Naravno da nema potrebe bilo sta prigovarati Kiddu. Covjek mu je dao sansu i dok je Mirza igrao dobro imao je odlicnu minutazu. Vise od 20 minuta je provodio na parketu i ubacivao konstantno preko 10 koseva. Kada je poceo igrati slabo minutaza se logicno pocela smanjivati i sinoc je sve kulminiralo. Vjerujem da ce jos neko vrijeme Kidd mu davati sansu, a Mirza se mora popraviti. Ovako vise ne ide.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Falimu kontinuitet.
veceras rani termin protiv Kingsa u 23h
Pošto neću biti kući večeras, jedna velika molba svima vama da postavite one linkove za mobitel ako ko bude našao.
Večeras će Mirza da demonstrira silu!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- el-fighter
- Kontakt:
Hoces to u kaficu gledat*p!p!t@* je napisao/la:Pošto neću biti kući večeras, jedna velika molba svima vama da postavite one linkove za mobitel ako ko bude našao.
Mislim da je krajnje vrijeme da Mirza procepi i pokaze da zasluzuje minutazu u ovoj ekipi.
Velež do groba života mi moga
- storm_raider
- Kontakt:
Nikada necu zaboraviti.. prosla Nova Godina, otisli van grada par dana, zena spava, ja se budim u 2 i gledam Mirzu za Novu...
Nakon mjesec dana, Budimpesta, cijeli dan putovao po Europi, zena spava... budim se u 3 i gledam Mirzu.
Hajde majstore veceras odigraj napokon kako znas!
Nakon mjesec dana, Budimpesta, cijeli dan putovao po Europi, zena spava... budim se u 3 i gledam Mirzu.
Hajde majstore veceras odigraj napokon kako znas!
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum, kako ste.Veceras imam neki osječaj da Mirza daje preko 20 poena.Nadam se da me osječaj ne vara 
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Statistika ove sezone

Nadam se da je konacno doslo vrijeme da odigra jednu utakmicu kako Bog zapovijeda
Ajde Mirzaa!!
Ajde Mirzaa!!
nesto me strah da ga veceras ne ubaci nadam se da grijesim
ma ima da ga ubaci kad je ovakav termin 
- King_James
- Kontakt:
Hoce li nam Mirzoni vise proradit bio bi red?! 
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
jel ko pozelio redzu brata ? veceras se sveti brooklynu

Nije bitno gdje sam, bitno je Mirzu pratiti. 
Nego ozbiljno taj link, neko, nešto...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nego ozbiljno taj link, neko, nešto...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ako ti je android instaliraj photon browser i moci ces gledati sve linkove. Malo reklame nerviraju al brzo ces uci u fazon kako da ih se brze rijesis.