Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
drago mi je sto je dzekici koljeno ok a sto je glava pukla proce

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Pa naravno da su loši jer je Džeko promašio zicere a klaun Demichelis napravio penal.bvb je napisao/la:nemoj pisati gluposti. City je gubio 2 - 0 prije prve Edinove sanse.Saurman je napisao/la:Njegovi promašaji su koštali City ispadanja.
Ispali su zato sto su losi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
city odradio prvi dio treble-a, u srijedu će i drugi .... onda samo čekamo na treći 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dzeko zapravo i jeste bio 100% u utakmici a promasene sanse su uzrok lose srece jer evidentno je bilo da ga nece pa nece.robijas_Ri je napisao/la: Realnost je da u profesionalnom fudbalu promasena sansa vrijedi ko i kiks stopera kad prime gol. Sve se drugo brise samo golovi pisu. A gol ne mozes dat ako si glavom negdje drugo a ne 100 posto u utakmici.
Od kako je usao bio je najbolji na terenu a te price da su mu misli lutale ne piju vode.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ma imam osjecaj da je vec razmisljo kako ce proslavit gol prije nego je lopta usla u mrezu. Al dobar je bio mozda cak i previse agresivan na momente i to pokazuje kolko je ljut zbog svih ovih desavanja, nije mu lako.Omerbavarac je napisao/la:Dzeko zapravo i jeste bio 100% u utakmici a promasene sanse su uzrok lose srece jer evidentno je bilo da ga nece pa nece.robijas_Ri je napisao/la: Realnost je da u profesionalnom fudbalu promasena sansa vrijedi ko i kiks stopera kad prime gol. Sve se drugo brise samo golovi pisu. A gol ne mozes dat ako si glavom negdje drugo a ne 100 posto u utakmici.
Od kako je usao bio je najbolji na terenu a te price da su mu misli lutale ne piju vode.
ko Edina krivi za poraz, trebao bi kod neuropsihijatra
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Nadao sam se da je onaj odbranbeni igrac prvi dirnuo loptu u onoj njegovoj sansi 2 metra od gola, ali usporeni snimak iz drugog ugla fino pokazuje kako je Dzeko prvi sutnuo loptu i na zalost upropasti dvije 200% sanse u tri utakmice.
pa izblokiran je, u čemu je problem? porediti ovu i onu šansu je nemoguće, ali eto, moguće je kod nas 
- Consigliere
- Kontakt:
K'o da sam ja sam napisao postbagrcavi je napisao/la:Gdje je to selektor donio prevagu u njegovom dijelu posla? Na kojoj utakmici? Ove lijeve tekme protiv slabijih protivnika nećemo gledati. Ovu sadašnju ekipu bi i Husnija Arapović odveo u Brazil, a i tu su negdje po znanju.aleksandar_veliki je napisao/la:
Ja kao neutralan u ovoj diskusiji reci cu ti, da ne bi zamisljenog pogleda mi ne bismo imali za koga navijati na Mundijalu jer ni Turska se nije plasirala. Uf, pardon, Iran je tu...
Znaš da te poštujem, ali selektor je sa taktikom žestoko posvađan.
U Grčkoj nas vile pronosale i zahvaljujući Gekasovoj nesposobnosti nismo izgubili.
U revanšu da onaj kojeg danas pljuju ne zabi dva gola po dobro uhodanom sistemu sa Misketom, i Vedo jedan. Igra je i tad bila onako. Sva tri gola iz prekida.
Slovačka kući, taktični uništeni od strane slovačkog selektora.
Slovačka u gostima ponovo nelogična postavka igra Safeta Sušića i ponovo gubimo od Slovaka. Na scenu stupaju dva igrača koje je selektor dugo izbjegavao na sve načine, Bičakčić i Hajrović koji postižu golove koji nam spašavaju du.pe. Hajrović i dalje igra na kapaljku.
Odlučujuća utakmica protiv Litvanije, igra nepovezana, svaki gubitak lopte na centru opasnost po naš gol. Sreća Litvanci nisu znali. I opet trenutak inspiracije Edina Džeke i postavljanje na pravo mjesto Vedada Ibiševića kako samo on zna, i to je historiski gol za plasman.
Da ne pričam koliko je žalosno Ibiševića trpati na desno krilo kad je Vedo igrač šesnaesterca, čovjek koji je u šesnaestercu neprikosnoven.
Igraće se fudbal i poslije ljeta 2014, pa ćemo vidjeti kako će se razvijati selektorova karijera.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mislim da je sada idealna prilika da se otarasimo Edina Džeke kako nas njegovi promašaji ne bi koštali u Brazilu.
A da ne govorim o trovanju atmosfere u reprezentaciji. Edine, što si igrao igrao si, pusti sada mlađima i boljima.
A da ne govorim o trovanju atmosfere u reprezentaciji. Edine, što si igrao igrao si, pusti sada mlađima i boljima.
-
risingforce
- Kontakt:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Koji su to bolji od Džeke koje imamo?
Oni koji ne promašuju šanse.DukeOfWellington je napisao/la:Koji su to bolji od Džeke koje imamo?
I ne truju atmosferu
- Goalgetter
- Kontakt:
Adilovic.DukeOfWellington je napisao/la:Koji su to bolji od Džeke koje imamo?
Muslimović. Adilović.DukeOfWellington je napisao/la:Koji su to bolji od Džeke koje imamo?
osim, pape, hase i meša, a i jozo bukal je tu negdjeDukeOfWellington je napisao/la:Koji su to bolji od Džeke koje imamo?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Koji to napadač ne promašuje šanse?gost je napisao/la:Oni koji ne promašuju šanse.DukeOfWellington je napisao/la:Koji su to bolji od Džeke koje imamo?
I ne truju atmosferu
@Ostali
Pitanje je bilo ozbiljno.
- NoName
- Kontakt:
Da je pametan, nikad više ne bi zaigrao za reprezentaciju. Mi smo jedno obično smeće od naroda i treba nas podhitno isključiti iz svih sportova, nismo mi nizašta. Edin neka uživa u rezultatima svoga rada a nas neka pusti da ganjamo neke Tankoviće, Tinove i ine pichke materine da igraju za reprezentaciju.
Edine, legendo, budi pametan. Ovo smeće od navijača nije zaslužilo da ima igrača poput tebe.
Administraciji foruma neka je na sramotu da dozvoljavaju ovoliku količinu uvreda za najboljeg ambasadora kog naša zemlja ima. Za vrijeđanje nekog tinejdžera sa foruma se pokupi ban a za vrijeđanje Edina se vjerovatno dobija blagonaklonost
Edine, legendo, budi pametan. Ovo smeće od navijača nije zaslužilo da ima igrača poput tebe.
Administraciji foruma neka je na sramotu da dozvoljavaju ovoliku količinu uvreda za najboljeg ambasadora kog naša zemlja ima. Za vrijeđanje nekog tinejdžera sa foruma se pokupi ban a za vrijeđanje Edina se vjerovatno dobija blagonaklonost
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ja cu se prije otarasit onih koji izricito pojedincima budu psovali mater a pogotovo velicini ko Edin Dzeko i to vec od svake naredne utakmice na Bilinom Polju. Nije ni Edin svetac i greske ce ispravit al dok igra ima da se postuje.gost je napisao/la:Mislim da je sada idealna prilika da se otarasimo Edina Džeke kako nas njegovi promašaji ne bi koštali u Brazilu.
Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 19 gostiju.