Ja sam opusten,vodimo,napadamo,bolji smo i nemam razlog za brigu,ali ocigledno da su neki drugi likovi nasekirani.Direktno je napisao/la:
Možeš ti vjerovati ili ne, aliti sastav sve govori. Opusti se i STOP namještanju!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pusti li vas ljudi, šta napadate ?kanarinac je napisao/la:mozemo i kisnuti ali ovo sto ja citam jedemo ih na terenu trebalo je biti bar 3 0 ali treba nastaviti a ako neamnemo srece pa oni iz frljoke dadnu go ne treba ocajavati jer izgleda da igraci igraju kako smo ocekivali od njih samo nemamo srece dosad
daj ba ljudi manite su suplje price koju prosipaju pojedini navijaci Zelje.
Na jedan jadan nacin zele da obezvrijede eventualnu pobjedu Sarajeva.Iskreno se nadam da cete do kraja tekme primit 3 komada.Od srca vam zelim da vas Olimpik dotuce al kako stvari stoje Sarajevo je puno bolje i puno vise zeli pobjedu.
Gracicu moze biti drago da Sarajevo pobjedi Zelju,Rudara il nekog petog al nikom normalnom nije u cilju da navija za neciji klub protiv svog.Osim toga Olimpik ovim skoro da gubi svaku sansu za evropu kroz ligu i eventualne pare od evrope kao i bolji rejting kluba i igraca u njemu.
Ja stvarno ne kontam koliko covjek mora biti glup da razmislja kako bi recimo Nijaz vise volio da ode Sarajevo i Tan u evropu nego on i njegov klub.
Price o prodaji utakmice,racunu za hotel i slicno su jos vece gluposti.Sarajevo koje je izdvojilo tolike pare za pojacanje tima i koje u ovoj utakmici ima na suprotnoj strani skoro juniorski sastav da mora kupiti utakmicu. To ne moze progutati ni napusen covjek.
Na jedan jadan nacin zele da obezvrijede eventualnu pobjedu Sarajeva.Iskreno se nadam da cete do kraja tekme primit 3 komada.Od srca vam zelim da vas Olimpik dotuce al kako stvari stoje Sarajevo je puno bolje i puno vise zeli pobjedu.
Gracicu moze biti drago da Sarajevo pobjedi Zelju,Rudara il nekog petog al nikom normalnom nije u cilju da navija za neciji klub protiv svog.Osim toga Olimpik ovim skoro da gubi svaku sansu za evropu kroz ligu i eventualne pare od evrope kao i bolji rejting kluba i igraca u njemu.
Ja stvarno ne kontam koliko covjek mora biti glup da razmislja kako bi recimo Nijaz vise volio da ode Sarajevo i Tan u evropu nego on i njegov klub.
Price o prodaji utakmice,racunu za hotel i slicno su jos vece gluposti.Sarajevo koje je izdvojilo tolike pare za pojacanje tima i koje u ovoj utakmici ima na suprotnoj strani skoro juniorski sastav da mora kupiti utakmicu. To ne moze progutati ni napusen covjek.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- JosipBukal
- Kontakt:
PA KAD SI NAM SVE TO TAKO FINO OBJASNIO, OBJASNI NAM JOŠ ZBOG ČEGA IGRA DRUGI TIM OLIMPIKAarhimed89 je napisao/la:daj ba ljudi manite su suplje price koju prosipaju pojedini navijaci Zelje.
blavor je napisao/la:Legendo Sarajevo da ovu tekmu ne pobijedi isto veče bi se klub kompletan raspao, a navijači koji su sada na tribinama povješali bi sve članove uprave a najluđi bi se možda zaputili prema Maleziji da pronađu Tana i njegove bližnje. Znači ova utakmica je biti ili ne biti, krah potpuni ili barem preživljavanje do naredne tekme. Ako ne kontaš kakva je važnost ove utakmice i da se sve mora učiniti da se dobije onda i nisi baš najbistriji.harisfcb je napisao/la:spamate bezveze temu i plus lupate gluposti o namjestanju, FKS inace ne moze pobjediti mog Rudara iz Breze, pa je ovo iznenadjenje...
Možda bi se pobijedilo i da Olimpic ne pusti, ali možda, no što je sigurno sigurno je, zamisli otići na derbi u srijedu sa pet bodova iza Želje, to se ne smije dozvoliti. Ok je meni to, jedino mi je bezveze kad ovi licemjeri počnu baljezgat o namještaljkama drugih a namjeste gdje god mogu.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Legendo Sarajevo da ovu tekmu ne pobijedi isto veče bi se klub kompletan raspao, a navijači koji su sada na tribinama povješali bi sve članove uprave a najluđi bi se možda zaputili prema Maleziji da pronađu Tana i njegove bližnje. Znači ova utakmica je biti ili ne biti, krah potpuni ili barem preživljavanje do naredne tekme. Ako ne kontaš kakva je važnost ove utakmice i da se sve mora učiniti da se dobije onda i nisi baš najbistriji.blavor je napisao/la:harisfcb je napisao/la:spamate bezveze temu i plus lupate gluposti o namjestanju, FKS inace ne moze pobjediti mog Rudara iz Breze, pa je ovo iznenadjenje...
Možda bi se pobijedilo i da Olimpic ne pusti, ali možda, no što je sigurno sigurno je, zamisli otići na derbi u srijedu sa pet bodova iza Želje, to se ne smije dozvoliti. Ok je meni to, jedino mi je bezveze kad ovi licemjeri počnu baljezgat o namještaljkama drugih a namjeste gdje god mogu.[/quote]
Iskreno nemas ti veze sa pamecu.

Sto se tice Sarajeva,ova Uprava da izbaci Sarajevo iz Premijer lige, niko im nece ruzne rijeci reci.To sto ti imas bolesne misli to su sad druge stvari.

Hahahaha kako se Štrumfovi sekiraju nemogu vjerovati.Kraljevi korupcije i namještanja pričaju o istom!!!
Jedina utakmica koja je u ponudi bet365 kldionice ovaj vikend iz naše lige.Inače oni i najmanju sumnju u namještanje izbace par iz ponude!

Jedina utakmica koja je u ponudi bet365 kldionice ovaj vikend iz naše lige.Inače oni i najmanju sumnju u namještanje izbace par iz ponude!
Čak i Kim-Jong Un bi pozavidio Dini na ovakvim podanicimaamypitar je napisao/la:Legendo Sarajevo da ovu tekmu ne pobijedi isto veče bi se klub kompletan raspao, a navijači koji su sada na tribinama povješali bi sve članove uprave a najluđi bi se možda zaputili prema Maleziji da pronađu Tana i njegove bližnje. Znači ova utakmica je biti ili ne biti, krah potpuni ili barem preživljavanje do naredne tekme. Ako ne kontaš kakva je važnost ove utakmice i da se sve mora učiniti da se dobije onda i nisi baš najbistriji.blavor je napisao/la:harisfcb je napisao/la:spamate bezveze temu i plus lupate gluposti o namjestanju, FKS inace ne moze pobjediti mog Rudara iz Breze, pa je ovo iznenadjenje...
Možda bi se pobijedilo i da Olimpic ne pusti, ali možda, no što je sigurno sigurno je, zamisli otići na derbi u srijedu sa pet bodova iza Želje, to se ne smije dozvoliti. Ok je meni to, jedino mi je bezveze kad ovi licemjeri počnu baljezgat o namještaljkama drugih a namjeste gdje god mogu.[/quote]
Iskreno nemas ti veze sa pamecu.![]()
Sto se tice Sarajeva,ova Uprava da izbaci Sarajevo iz Premijer lige, niko im nece ruzne rijeci reci.To sto ti imas bolesne misli to su sad druge stvari.Opusti se i uzivaj,a ko ce se raspasti sacekaj srijedu.

Stojcev ko Said sviju mi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
To ti vidovit ?Sabinho je napisao/la:Stojcev ko Said sviju mi.
jesi Aldine bolestan, za takve postoji samo jedno mjesto, psihijatrijska klinika KCUS... popusti malo ...Direktno je napisao/la:To ti vidovit ?Sabinho je napisao/la:Stojcev ko Said sviju mi.
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Zavrsit ce 1-0 da ne bude previse ofirno. 

1:1
terabajt je napisao/la:Zavrsit ce 1-0 da ne bude previse ofirno.

Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
Zajkooooooooooooobudzak je napisao/la:1:1
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Zajko Zeba pao s neba ..
Ahahahahahah.......
Zaaaajkoooo Zeebaaa
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, jurisicduska, mosarajvosa83 i 40 gostiju.