Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Murga
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Murga » 09 mar 2014, 20:23

Koliko god mi smeta sto nekad ne trci i sta se desilo u predhodnim utakmicama, za mene opet nema niko u City-u da mi moze biti drazi od Dzeke i opet zelim da daje golove i da bude jedan od glavnih igraca gdje god da igrao i da ga ljudi vole. Necu vise da mislim o desavanjima u reprezentaciji, zelim da se fino ispricaju, dogovore i da se pokopaju ratne sjekire.
Sto se tice njegovih lopti sa glavom, mogu samo reci svaka cast. Nije sto je nas, ali mislim da u City-u nema niko onakve udarce glavom kao Dzeko. Ona lopta sto ode preko gola, tu nije bio sam sa loptom pa da kazem sta je fulao, covjek uklizao sa njim.

Dzeko, sredi nesuglasice sa reprezetacijom ako ih imate i sretno BIH legendo. Zelim i tebi i Papetu i svim nasim igracima sve najbolje u karijeri. Mislim da smo mi dosta ovde sr@li, trebamo gledati naprijed!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 09 mar 2014, 20:49

NoName je napisao/la:Da je pametan, nikad više ne bi zaigrao za reprezentaciju. Mi smo jedno obično smeće od naroda i treba nas podhitno isključiti iz svih sportova, nismo mi nizašta. Edin neka uživa u rezultatima svoga rada a nas neka pusti da ganjamo neke Tankoviće, Tinove i ine pichke materine da igraju za reprezentaciju.

Edine, legendo, budi pametan. Ovo smeće od navijača nije zaslužilo da ima igrača poput tebe.

Administraciji foruma neka je na sramotu da dozvoljavaju ovoliku količinu uvreda za najboljeg ambasadora kog naša zemlja ima. Za vrijeđanje nekog tinejdžera sa foruma se pokupi ban a za vrijeđanje Edina se vjerovatno dobija blagonaklonost
Jarane, ti nisi prdno ti si se usro! Sa ovim postom si postao drzavni neprijatelj broj 1. Ti vrlo dobro znas da Dzeko prati ovaj forum i vrlo dobro znas koliko je ovisan hvalospjevu.

Sta ako on sad poslusa tebe i bojkotuje reprezentaciju i neode na svijetsko prvenstvo? Jesi li svjestan koliku si stetu nanjeo?
Ako Dzeko bojkotuje, bojkotovat ce i hrpa navijaca. To nije dobro.

Edine legendo budi pametan pusti sta drugi misle, pusti se dovodjenja novih igraca u reprezentaciju, jer kao agent si los i nemoj drugima u ekipi mahati gdje trebaju da idu, jer ako sami to nevide, onda su slijepi. Budi legendo pametan i igraj opet fudbal. Jos nisi sve zajebo, moze se ovo lako okrenuti da hoces.

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 09 mar 2014, 20:50

Pauk je napisao/la:Ovako fulati i ne samo danas nego u zadnje vrijeme nije normalno, ali svi znamo do sada da mentalno nesto nije uredu sa Dzekom vec duze vrijeme.
Ma Amra ga ostavila :):):)
Anti Nakarada

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 mar 2014, 21:49

Goalgetter je napisao/la: Englezi pricaju o World Class Tackle i Tackle of the Season za ovaj start na loptu, a jedino ovdje se krivi Dzeko. Za ostale sanse mu se moze prigovoriti, jer ih fula previse, ali ovo je jednostavno bila odlicna intervencija stopera.
Evo tog starta, čini mi se da je Boyce tu skrenuo loptu.
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 mar 2014, 21:59

kakva intervencija stopera ? Dzeko je prvi dosao do lopte, bio je ispred covjeka i opet promasio nemoguce

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 09 mar 2014, 22:13

Haha Dzeko šutirao desnom nogom pogodio loptom u lijevu, kakva crna intervencija štopera.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 09 mar 2014, 23:16

Klocina nabila samu sebe,ništa ovdje Boyce nije skrenuo :lol:

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 09 mar 2014, 23:33

Sta bi sa njegovom povredom?

Jel to u Shityu imaju iscjelitelja povreda ?

Ko koga yebe ovdje?
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 mar 2014, 23:44

Rosicky je napisao/la:Klocina nabila samu sebe,ništa ovdje Boyce nije skrenuo :lol:
Chuckie je napisao/la:Haha Dzeko šutirao desnom nogom pogodio loptom u lijevu, kakva crna intervencija štopera.

Koji strucnjaci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 09 mar 2014, 23:46

Ne treba biti strucnjak, dovoljno je otvoriti oci i pogledati dva posta iznad.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 mar 2014, 23:50

Idimidodjimi je napisao/la:Sta bi sa njegovom povredom?

Ko koga yebe ovdje?
u Romi su jos bolji......

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 mar 2014, 23:57

Ma mi smo cirkus od reprezentacije,jedni podigli nos i ne daju izjave za bh medije,povrede se izmišljaju itd.

Danas Džeko grize po terenu arkade pucaju a protiv Egipta se vuče ko lenjivac i onda se čudi što mu ljudi zvižde.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 mar 2014, 23:58

Jel ulazio Midhat u svlacionicu kod Pelegrinija ne upratih?
1946

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 09 mar 2014, 23:58

ZOI84 je napisao/la:

Ko koga yebe ovdje?
Nema to veze sa ovim. Pjana je odmarao i nije naprezao tijelo dok je ovaj smrad direktno lagao naciju da je zbog povrede trazio izmjenu u srijedu.
Haman kod njeg ista ona povreda kao kod Misimovica kad nije htio da igra protiv Portugala pa 3 dana kasnije odigrao za Wolfsburg utakmicu kao da mu nije nista.

Ni slagat smradovi ne znaju!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 10 mar 2014, 00:15

Pojedini sta god Edin napravi ce naci izgovor za to :)
Je li zaista neko vjeruje da je povreda bila uzrok tome sto je Edin trazio izmjenu protiv Egipta? Vi ili ste slijepi ili bas naivni, fakat :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 mar 2014, 00:25

Idimidodjimi je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:

Ko koga yebe ovdje?
Nema to veze sa ovim. Pjana je odmarao i nije naprezao tijelo dok je ovaj smrad direktno lagao naciju da je zbog povrede trazio izmjenu u srijedu.
Haman kod njeg ista ona povreda kao kod Misimovica kad nije htio da igra protiv Portugala pa 3 dana kasnije odigrao za Wolfsburg utakmicu kao da mu nije nista.

Ni slagat smradovi ne znaju!
Itekako je isto, sad moze 90( Pjanić), a za Egipat nije ni minut, i kako ti znas da je Edin lagao naciju, kad znamo da je vukao povredu o kojoj je i Pelegrini govorio. I Miralemov otac je svojevremeno napadao jednog selektora sto Pjana ne igra,trebali smo onda i Pjanu razapet ko sad Džeku

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 10 mar 2014, 00:33

ZOI84 je napisao/la: Itekako je isto, sad moze 90( Pjanić), a za Egipat nije ni minut, i kako ti znas da je Edin lagao naciju, kad znamo da je vukao povredu o kojoj je i Pelegrini govorio. I Miralemov otac je svojevremeno napadao jednog selektora sto Pjana ne igra,trebali smo onda i Pjanu razapet ko sad Džeku
Frajer uredno donio papir dok je ovaj donio sta?

I nije isto, jer rekoh ti da se Pjanic nije naprezao u srijedu niti je dakle produzavao oporavak od povrede i u isti mah nije pogorsavao povredu dok ovaj kao eto, jeste. Kazem kao eto, jer cisto sumnjam da je imao neku "ozbiljniju" povredu.
Zato sam i pitao kakvi su to doktori u Shityu. Shamani neki izgleda.

A i ovaj danas trcao kao da povrede nikad nije niti bilo.
Ove promasaje necu da komentarisem puno, moze se svakome desiti, samo sto kod Edina to dodje ko dobar dan.

samovasposmatram
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la samovasposmatram » 10 mar 2014, 00:35

samoposmatram je napisao/la:
NoName je napisao/la:Da je pametan, nikad više ne bi zaigrao za reprezentaciju. Mi smo jedno obično smeće od naroda i treba nas podhitno isključiti iz svih sportova, nismo mi nizašta. Edin neka uživa u rezultatima svoga rada a nas neka pusti da ganjamo neke Tankoviće, Tinove i ine pichke materine da igraju za reprezentaciju.

Edine, legendo, budi pametan. Ovo smeće od navijača nije zaslužilo da ima igrača poput tebe.

Administraciji foruma neka je na sramotu da dozvoljavaju ovoliku količinu uvreda za najboljeg ambasadora kog naša zemlja ima. Za vrijeđanje nekog tinejdžera sa foruma se pokupi ban a za vrijeđanje Edina se vjerovatno dobija blagonaklonost
Jarane, ti nisi prdno ti si se usro! Sa ovim postom si postao drzavni neprijatelj broj 1. Ti vrlo dobro znas da Dzeko prati ovaj forum i vrlo dobro znas koliko je ovisan hvalospjevu.

Sta ako on sad poslusa tebe i bojkotuje reprezentaciju i neode na svijetsko prvenstvo? Jesi li svjestan koliku si stetu nanjeo?
Ako Dzeko bojkotuje, bojkotovat ce i hrpa navijaca. To nije dobro.

Edine legendo budi pametan pusti sta drugi misle, pusti se dovodjenja novih igraca u reprezentaciju, jer kao agent si los i nemoj drugima u ekipi mahati gdje trebaju da idu, jer ako sami to nevide, onda su slijepi. Budi legendo pametan i igraj opet fudbal. Jos nisi sve zajebo, moze se ovo lako okrenuti da hoces.
Druže, Džeko je ispo' seljačina i po, popušio ga je kod većine, a zna dobro kod koga najviše, niko nije veći od reprezentacije pa ni jedan Edin iz Sarajeva, dijete Želje, klocina umišljena, tako kako se on ponaša ne ponaša se ni Messi u Argentini a svi znamo ko je Messi a ko Džeko.

Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 10 mar 2014, 00:43

Dijamant odigrao dobro,unio je zivost u igru Citya,steta sto zbog povrede nije mogao igrati od pocetka,sigurno ne bi izgubili utakmicu.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 10 mar 2014, 01:37

Edin zna nekad lose igrati ali iskreno ovom igracu nemogu nista reci kad pomislim koliko je uradio za repku. Ali mislim da igra bolje sa strozijim trenerima poput Cire i Magatha. Nadam se do SP-a ispred navijace protiv Argentine da skonta sta SP znaci i da se trgne i bori!

Prijateljske inace on neigra bas dobro osim mozda one protiv SAD gdje nije bio los ali mora isto svatiti da navijaci putuju dug put da ga gledaju pogotovo nasi ljudi i da im je to skupo ali ovo protiv Egipta vise je Papetova greska sto nije donio nekakav svoj stav u repku i dozvoljava da igraci rade sta hoce.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna, Micron, RacioEmocionalan i 21 gost.