Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

muha milanez
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la muha milanez » 09 mar 2014, 21:49

Svi mi ocekujemo neki slobodnjak, to bi Pjanke realizirao 95% :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 mar 2014, 21:56

Bez ikakve zezancije, ovom Gervinhu bi bilo sevap noge polomiti. Boze budale od igraca :o :o Pjana dominira :) I dok ja to pisem, i komentator moj govori da Pjana dominira :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 09 mar 2014, 22:00

Gervinho neće dati gola do sutra

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 09 mar 2014, 22:02

uh sad je dobro usrao. Sreca pa promasise

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 mar 2014, 22:03

Kardinalna greska, mogao ih je kostat gola.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 mar 2014, 22:12

Njega je bas milina gledati na terenu. Prava umjetnost. 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 mar 2014, 22:24

Nijedan slobodnjak nije bio pa makar i s 40 metara :(

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 mar 2014, 22:30

Znam da ce te me napadati ali se zapitam, gledamo li mi istu utakmicu?
Dodjem na ovu temu i vidim svrsavanje, tamo gledam tekmu i vidim nesto sasvim drugo...
Ono sto je ocigledno da Mire igra libera kojeg nema ni u odbrani niti u napadu, tacnije kad je u napadu Roma on je u dobrani, kad je Roma u odbrani on igra napadaca...Izbjegava odgovornost!!!
90% njegovih lopti su tzv alibi(nosi je od mene) pasovi...
itd itd
A katastrofalnu pogresku sam dokumentovao...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit Evo ga i dobise:
1-0
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 09 mar 2014, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 mar 2014, 22:34

gringobih je napisao/la:Znam da ce te me napadati ali se zapitam, gledamo li mi istu utakmicu?
Dodjem na ovu temu i vidim svrsavanje, tamo gledam tekmu i vidim nesto sasvim drugo...
Ono sto je ocigledno da Mire igra libera kojeg nema ni u odbrani niti u napadu, tacnije kad je u napadu Roma on je u dobrani, kad je Roma u odbrani on igra napadaca...Izbjegava odgovornost!!!
itd itd
A sto tebe nema kada Pjanic daje golove i asistira nego iskljucivo dolazis negativnim klipovima ko tim sada? Kako to, mislim bas je upadljivo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 mar 2014, 22:36

DonCorleone je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Znam da ce te me napadati ali se zapitam, gledamo li mi istu utakmicu?
itd itd
A sto tebe nema kada Pjanic daje golove i asistira nego iskljucivo dolazis negativnim klipovima ko tim sada? Kako to, mislim bas je upadljivo.
Ma gringo do podne mrzi sebe, od podne cijeli svijet :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 mar 2014, 22:38

DonCorleone je napisao/la:
itd itd
Hajde lagano vracaj se stranicu po stranicu pa vidi ko ovdje postavlja sve golove Rome, Mireta, njegove asistencije, poteze itd...
Ako ti nije jasno kako ja funkcionisem nemoj me bezze quotati...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 09 mar 2014, 22:39

Mogao si nam i onu maestralnu asistenciju za Gervinha postaviti. Ako je ono uopšte Pjanić dodao, jer se on vjerovatno u tom trenutku skrivao u odbrani negdje i nije učestvovao u najboljoj prilici za Romu na cijeloj utakmici...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 09 mar 2014, 22:42

itd itd
Edit Evo ga i dobise:
1-0
Bravo kralju..evo i ja gledam tekmu i vala baš ništa nisam vidio od Pjane...Imao je par dobrih dodavanja u prostor ali pošto Roma nema napadača to ti je isto kao i da je poslao u kukuruze.Napad krene on na svojoj polovini,kada se Roma brani on opet negdje izgubljen a i da nije on i odbrana su dvije suprotne stvari.Svaki pas mu unazad i to igrač 60 cm od njega ,ja navlačim očima da krene napred ,vječito ostaje i maše nešto rukama,kao leptirić kakav.Stvarno gotivim Pjanu,ali u OVOJ tekmi vala je baš bio prosječan,pa za njegove igre mogu reći i ispodprosječan...vjerujem da će to ići bolje,ali je očito da nema hrabrosti da preuzme bar djelić odgovornosti...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 mar 2014, 22:44

gringobih je napisao/la: Hajde lagano vracaj se stranicu po stranicu pa vidi ko ovdje postavlja sve golove Rome, Mireta, njegove asistencije, poteze itd...
Ako ti nije jasno kako ja funkcionisem nemoj me bezze quotati...
Vratio sam zadnjih 25 stranica unazad, i nema jednog tvog posta, ponasanje ti je providno da je to strasno. A zna se cime su ispunjene zadnje njegove stranice, golovima i asistencijama, tebe tu nema ni sa jednim klipom da bi se sada pojavio i iskljucivo postavio video, dje je on pogrijesio. Isto tako si mogao na primjer postaviti asistenciju za Gervinha iz prvog poluvremenu, ali nisi.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

emir_

Post Postao/la emir_ » 09 mar 2014, 22:44

aqarius je napisao/la:
itd itd
Edit Evo ga i dobise:
1-0
Bravo kralju..evo i ja gledam tekmu i vala baš ništa nisam vidio od Pjane...Imao je par dobrih dodavanja u prostor ali pošto Roma nema napadača to ti je isto kao i da je poslao u kukuruze.Napad krene on na svojoj polovini,kada se Roma brani on opet negdje izgubljen a i da nije on i odbrana su dvije suprotne stvari.Svaki pas mu unazad i to igrač 60 cm od njega ,ja navlačim očima da krene napred ,vječito ostaje i maše nešto rukama,kao leptirić kakav.Stvarno gotivim Pjanu,ali u OVOJ tekmi vala je baš bio prosječan,pa za njegove igre mogu reći i ispodprosječan...vjerujem da će to ići bolje,ali je očito da nema hrabrosti da preuzme bar djelić odgovornosti...
Prvo poluvrijeme je bio fantastičan a drugo je uprsko sa nošalancijom i par pogrešnih dodavanja.
4-IN-A-ROW

Rios

Post Postao/la Rios » 09 mar 2014, 22:45

Prvo poluvrijeme je bio vrlo dobar..Namjestio onu odlicnu sansu Zervinju..U drugom je bio onako..Kao i cijela Roma,isto kao da su bili zadovoljni bodom..Na kraju im se to i osvetilo..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 mar 2014, 22:49

Nisu zasluzili da izgube, bili su ravnopravni, pa cak i bolji od Napolija.
Gervinho nije napadac i on ne moze imati istu ulogu kao npr. Destro, ali sta se moze. Mislim da je Garcia veceras pogrijesio sa izborom igraca, jer da je bio Destro unutra smijem se kladiti da bi Roma barem jedan gol uvalila.

Pjana pravo dobar osim u nekoliko situacija gdje se posebno istice ona izgubljena lopta kada su domacini imali polukontru gdje je De Sanctis reagovao na najbolji moguci nacin i tako spasio Pjanica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 mar 2014, 22:50

Romini komentatori su koliko sam ja shvatio govorili o tome kako Pjanic drzi vezni red a Roma igra fantastican fudbal, pogotovo u onom djelu igre, dje je Roma drzala kompletan vezni red pod kontrolom i stvarala nekoliko sansi, nije mala stvar kada Napoli na svom terenu igra na kontre. Drugo poluvrijeme je odigrao slabije, ali zadnje dvije partije je odigrao na vrhusnkom nivou.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 09 mar 2014, 22:52

Steta sto nemaju spicaaaa,,,, zao mi je bili su bolji
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 mar 2014, 22:54

Pjanic je igrao kao i Roma,na bod,.Cilj je bio cuvati loptu sto je duze moguce i uglavnom su to radili preko njega sad sto neki hoce od Pjanica da krene u neke lude driblinge poput Gervinha je izrazito los pogled na fudbal,.

Pjanic za razliku od Gervinha ili Adema ne smije sebi dozvoliti pogresku jer ista moze otvoriti kontru protivnika,to smo imali priliku i vidjeti,.Mire radi ono za sto je i zaduzen,kreira igru i to je veceras radio veoma dobro s obzirom da je Roma vecim djelom utakmice kontrolisala igru,.

Dosta je se kretao,vjerovatno igrac sa najvise tacnih pasova na terenu i igrac na kojem je napravljeno najvise prekrsaja,.Uz Benatiju i Maicona,najbolji pojedinac u Romi veceras,.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], invincible1921, rishovski, VolimBiH96 i 79 gostiju.