To je to. Slažem se u potpunosti. Još jedan primjer je Anel Hadžić.. Momak stvarno je patriota i voli reprezentaciju, ali nije dovoljna samo željavoltron30 je napisao/la:Meni nije jasno, kako ljudi ne shvataju da nama očajno trebaju profesionalci u ekipi, a ne kvazipatriJote? Živo mi se 'ebe šta Izet misli ako će zabijati onakve golčine kao Slovačkoj i davati 100% svojih mogućnosti kao što sada daje kada igra za reprezentaciju. Isti takav je slučaj s Begovićem, Medunjaninom...Od patriotske demagogije nema ništa. Kolašinac ne zna prozborit na bosanskom jeziku, al' zato je postao ljubimac svih nas ovdje, jer momak unosi 120% sebe kada igra. To me zanima, a sve ove priče i pričice okačite mačku o rep kada utakmica počne.
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
patriotizam=nacionalni naboj, da ga barem imamo, kao što ga nemamo 
Voltron 30
+1
Fino si to rekao,kratko i jasno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
+1
Fino si to rekao,kratko i jasno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Evil Genius II
jesam li to jedini koji gleda intervju sa izetom na bht-u!? gdje ste patrioti 
skroman i dosta realan momak. bice nesto od njega.
Drogba je zmaj.Evil Genius II je napisao/la:jesam li to jedini koji gleda intervju sa izetom na bht-u!? gdje ste patrioti
A, Izet fino priča, baš je skroman. Nadam se da će izrasti u važnog igrača reprezentacije i svoje ekipe, ma koja to bila.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
Evil Genius II
izet je bas onaj tipicni novajlija, kako u galati tako i u reprezentaciji. stidljivo nekako o svemu prica, vidi se da se jos uvijek nije snasao u oba tabora ali jednom kada to uradi mislim da cemo dobiti strasnog igraca.
nema drogba pojma ko je on
a inace, koncept emisije je odlican i drago mi je sto su poceli posjecivati reprezentativce po klubovima ali izbor pitanja je poprilicno tanak.
''tell that guy izet to call me and I'll definitely come to sarajevo.'' cuj 'that guy izet'BaDa12 je napisao/la:Drogba je zmaj.![]()
a inace, koncept emisije je odlican i drago mi je sto su poceli posjecivati reprezentativce po klubovima ali izbor pitanja je poprilicno tanak.
Ja cu Vam reci da slusajuci decka u intervjuu shvatam kako mu je tesko bilo da donese odluku da igra za nas.
1. Rodio se tamo (roditelji su prije rata otisli u Svicu)
2. prve korake, pa i fudbalske ucinio tamo
3. isao u skolu tamo (prijatelji, djevojke, drustvo)
I on je ipak odlucio da igra za nas! To je nesto stvarno veliko i skidam mu kapu. Nije to isto kao da recimo jedan igrac ovdje stekne reputaciju i ode da igra za drugu ekipu (kao sto se pricalo za Dzeku da ga hoce Cesi svojevremeno).
Mi smo ovog decka de facto ukrali Svicarskoj, i on i da je odabrao Svicu nebi mogao biti izdajica nikako. Ali sve je ispalo super, imamo ekstra igraca narednih 10 godina.
1. Rodio se tamo (roditelji su prije rata otisli u Svicu)
2. prve korake, pa i fudbalske ucinio tamo
3. isao u skolu tamo (prijatelji, djevojke, drustvo)
I on je ipak odlucio da igra za nas! To je nesto stvarno veliko i skidam mu kapu. Nije to isto kao da recimo jedan igrac ovdje stekne reputaciju i ode da igra za drugu ekipu (kao sto se pricalo za Dzeku da ga hoce Cesi svojevremeno).
Mi smo ovog decka de facto ukrali Svicarskoj, i on i da je odabrao Svicu nebi mogao biti izdajica nikako. Ali sve je ispalo super, imamo ekstra igraca narednih 10 godina.
Sinoc sam gledao to o njemu, jako fin momak i skroman dosta...
@biskitt
Upravu si tom djecom je naravno tesko, Izet rodjen u Svici i odrastao i sigurno mozda i pomislio bog zna kakvi su oni u BiH s fudbalom, ali hvala i njegovom bratu Seadu jer da on nije igrao za mlade nebi mozda ni Izet igro za nas i nebi bilo Brazila!...On je rekao da je njegov brat imo velik uticaj na njegovu odluku.
Pa procitaj samo ono o Emiru Dilvaeru kako ga nasi ljudi nisu svatili ozbiljno ni Ibrahimovica. Ja mislim kad te tako neko odbije kad si mlad jos vise si ljut i zamrzis tu drzavu i savez. Samo se treba birati BiH radi Navijaca, jer imamo velike navijace ali sranye od saveza i drzave.
Nije los emisija bila, cak mi i Mancini izgleda ko da se kaje sto nije Dzeku vise igrao od Balottelija i Teveza ali jbga sta ces ljudi prave greske.
@biskitt
Upravu si tom djecom je naravno tesko, Izet rodjen u Svici i odrastao i sigurno mozda i pomislio bog zna kakvi su oni u BiH s fudbalom, ali hvala i njegovom bratu Seadu jer da on nije igrao za mlade nebi mozda ni Izet igro za nas i nebi bilo Brazila!...On je rekao da je njegov brat imo velik uticaj na njegovu odluku.
Pa procitaj samo ono o Emiru Dilvaeru kako ga nasi ljudi nisu svatili ozbiljno ni Ibrahimovica. Ja mislim kad te tako neko odbije kad si mlad jos vise si ljut i zamrzis tu drzavu i savez. Samo se treba birati BiH radi Navijaca, jer imamo velike navijace ali sranye od saveza i drzave.
Nije los emisija bila, cak mi i Mancini izgleda ko da se kaje sto nije Dzeku vise igrao od Balottelija i Teveza ali jbga sta ces ljudi prave greske.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
opet ne igra hajrovic... 
Hoce ga Safet ostaviti bez SP
a pozvati standardnog Kvrzica iz Rijeke.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- Omerbavarac
- Kontakt:
romeo je napisao/la:Promasena liga, promasen klub !
Rano ste poceli.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ajde jos koji...Omerbavarac je napisao/la:romeo je napisao/la:Promasena liga, promasen klub !![]()
![]()
Rano ste poceli.
Momak je svaku drugu na tribinama, utakmica u nogama nema.
A ko je sta poceo, vidjet cemo.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidi mu gore Gucci torbe,njegov zastitni znak 
Mozda i jeste ali je i Ribery igrao za Galatu. Nadam se bude igrao u SP i sto brze van Turske sto bolje.romeo je napisao/la:Promasena liga, promasen klub !
....Manchester United fan since 1993....
Fini momci.fixator je napisao/la:
Izo izgleda najvise se druzi sa ovim hofenhajmasima
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], stokastoka23 i 25 gostiju.