SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Pa ostavljamo jednog igrača?Zar to nije pravilo?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ja sam trenutno u nizu od 9 pobjeda, i sa 15. mjesta sam dosao na 4.
Bez trejdova.
Bez trejdova.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- majestic24
- Kontakt:
Znate samo sto je steta...sto ne idu po 4 ekipe iz svake divizije. Jbt na zapadu 5 ekipa u 3 pobjede razlike. Koja bi to borba za playoff bila
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- adriano_leite
- Kontakt:
Pravila se mijenjaju svake polusezoneKawhi je napisao/la:Pa ostavljamo jednog igrača?Zar to nije pravilo?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ko mi nađe post gdje je izglasano (ili nametnuto od komesara) to neko pravilo o ostavljanju jednog igrača ili pickovima, ja mu odmah nudim prvih 5 pickova za narednu sezonu.
Što se mene tiče, dogovorite koje god hoćete pravilo, ovo ionako treba posmatrati kao neku zabavu u slobodno vrijeme, a ne neko takmičenje o kojem ti život ovisi.
Što se mene tiče, dogovorite koje god hoćete pravilo, ovo ionako treba posmatrati kao neku zabavu u slobodno vrijeme, a ne neko takmičenje o kojem ti život ovisi.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ma normalno,ali koliko vec igramo i sad nesta mijenjat i komplikovatjose je napisao/la:Ko mi nađe post gdje je izglasano (ili nametnuto od komesara) to neko pravilo o ostavljanju jednog igrača ili pickovima, ja mu odmah nudim prvih 5 pickova za narednu sezonu.
Kolo prije kraja se već znaju svi učesnici playoffa. Ali osim prvog mjesta (koje je obezbijedio dema), ostale pozicije se još ne znaju.
Ja u posljednjem kolu igram protiv zahuktalih Hawksa iz Mrkonjića, tako da će biti gutavo. Istina, dovoljan mi je i poraz od 2:7 da obezbijedim prvo mjesto na Istoku, što mi garantuje poziciju br. 2 u playoffu.
Ja u posljednjem kolu igram protiv zahuktalih Hawksa iz Mrkonjića, tako da će biti gutavo. Istina, dovoljan mi je i poraz od 2:7 da obezbijedim prvo mjesto na Istoku, što mi garantuje poziciju br. 2 u playoffu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
9 pobjeda zaredom,al ova jedvajose je napisao/la:Kolo prije kraja se već znaju svi učesnici playoffa. Ali osim prvog mjesta (koje je obezbijedio dema), ostale pozicije se još ne znaju.
oladipo i pierce se povredili bice tesko,jos par igraca van forme
harden me vadi igra ko lud
sad mamuze ozbiljna ekipa,mozda se i izgubi
Kakvo zanimljivo kolo sad ide, sve playoff ekipe igraju izmedju sebe
Valja bjezati sa ovog osmog mjesta da se izbjegnu bullsi..
ser del barça es el millor que hi ha !
ma ne mora to nista znacit u play offu ionako sve ide od nuleScof1eld je napisao/la:Kakvo zanimljivo kolo sad ide, sve playoff ekipe igraju izmedju sebe![]()
Kako padoh na osmo mjesto u zadnjem kolu
2 sedmice zaredom protiv deme 
10 pobjeda zaredom i izjednacio sam niz mrkonjica.sad je to nebitno jer ide od nule i ide revans s mamuzama.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Bit ce ti baas gutavo do kraja, toliko dominirao sezonom i onda ovako, potsjeca me na moju preproslu sezonu kad sam imao sampionsku ekipu i onda u finalu se poceli odmarati svi redom.dema je napisao/la:10 pobjeda zaredom i izjednacio sam niz mrkonjica.sad je to nebitno jer ide od nule i ide revans s mamuzama.
Sve u svemu, sretno svima .
Ja isam zadovoljan sezonom, slijedecu imam plan od samog drafta, tako da se vidimo do godine
@svi, kao sto Jose rece, nadjite mi taj post gdje sam rekao da (zvanicno) ostavljamo po jednog igraca, i ja cu mu isto dati prvih 5 pickova
Za pickove sam rekao da mozete pokusati nesto realno iskombinirati ali da cu ja to DOBRO!!! prekontrolisati i donijeti odluku da li bi taj trade prosao.
Znaci slijedeca sezona sve ispocetka kao i do sada, svima ista sansa sto i jeste najzanimljivije.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ma tesko ce bit,vec je poveo malo su mi pojedinci van forme,a ovo je treci put s mamuzama 2 puta dobioTracy3McGrady je napisao/la:Bit ce ti baas gutavo do kraja, toliko dominirao sezonom i onda ovako, potsjeca me na moju preproslu sezonu kad sam imao sampionsku ekipu i onda u finalu se poceli odmarati svi redom.dema je napisao/la:10 pobjeda zaredom i izjednacio sam niz mrkonjica.sad je to nebitno jer ide od nule i ide revans s mamuzama.
Sve u svemu, sretno svima .
Ja isam zadovoljan sezonom, slijedecu imam plan od samog drafta, tako da se vidimo do godine![]()
@svi, kao sto Jose rece, nadjite mi taj post gdje sam rekao da (zvanicno) ostavljamo po jednog igraca, i ja cu mu isto dati prvih 5 pickova![]()
Za pickove sam rekao da mozete pokusati nesto realno iskombinirati ali da cu ja to DOBRO!!! prekontrolisati i donijeti odluku da li bi taj trade prosao.
Znaci slijedeca sezona sve ispocetka kao i do sada, svima ista sansa sto i jeste najzanimljivije.
Kakav okršaj titana između Josea i moje malenkosti u prvoj rundi playoffa. Šteta što će neko napustiti takmičenje, a bukvalno bi obojica izbacili bilo koju drugu ekipu ove sedmice po rezultatima. U zadnje 2-3 utakmice se ulazi potpuno izjednačeno i odlučivat će 2-3 skoka, 2-3 poena i FG% u promilima. Svaka čast, Jose!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Izmedju mene i Knicksa ce odluciti asistencije. Imam 13 vise (valjda jos koju dobijem od Knighta/Beala do kraja) a njemu ostali jos Deron i Livingston.
ser del barça es el millor que hi ha !
Izgleda da ću izbaciti prvog 
@work Ja bih vas ove sedmice obadvojicu dobio 6:3 za sada, uzimajuci u obzir da su ostala jos nekolika igraca, nekoliko kategorija bi bilo takodje jako gusto.
Ovaj Denverovac mi nije dorastao.
Ovaj Denverovac mi nije dorastao.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Čestitke Jose, otvoren ti je sad put ka prstenu. 
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.