Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dijamant gospodin,dok dusmani reprezentacije uprezu sva cula cekajuci njegovu reakciju na napade,on hladan ko spricer radi svoj posao i priprema se za predstojece utakmice.A sa dvije recenice,da ih progovori,mogao bi potopiti mesetara.
Dijamantu ponosu nas.
Dijamantu ponosu nas.
Koliko je hladan vidjeli smo juce, trcao je ko konj i bio motiviran da bi lavu muda odgrizao.....
Bravo majstore.fixator je napisao/la:uvijek sam branio Džeku ali ovo poslije Austrije je sramota,mandraX je napisao/la:NoName je napisao/la:Da je pametan, nikad više ne bi zaigrao za reprezentaciju. Mi smo jedno obično smeće od naroda i treba nas podhitno isključiti iz svih sportova, nismo mi nizašta. Edin neka uživa u rezultatima svoga rada a nas neka pusti da ganjamo neke Tankoviće, Tinove i ine pichke materine da igraju za reprezentaciju.
Edine, legendo, budi pametan. Ovo smeće od navijača nije zaslužilo da ima igrača poput tebe.
niko nije IZNAD reprezentacije pa ni Džeko ni Spahic a Bogami ni Sušić
ali ne možeš ti odredjivat ko igra i na osnovu toga se kurciti
ne mozes glumiti facu i ne pozdravljati se sa ostalima biti izdvojen non stop
(drug mi je bio u Austriji, Spahic i Džeko se ne druze ni sa kim iz reprezentacije samo njih dvojica)
ko si ti da tvoj otac napada selektora, pa picko jedna napadni Pelgrinija seljacino pa da vidimo gdje ces zavrsiti,
puno su se uzdigli neki fudbaleri,
previse, niste veći od reprezentacije,
za ovu drzavu su ljudi ginuli da bi oni igrali u tom dresu,
prema tome ako neces postovati repku
MRŠ u 3 p.m. pa da si Redondo a ne E.DŽ. kao i E.S.
Neki ljudi jednostavno moraju da sidju Edinu sa kur.ca i procitaju ove tvoje zadnje tri recenice.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Mnogo brate patetike. Ako iko nosi ovu zemlju u svome srci i venama (od fudbalera) onda je to Edin Džeko. I stoputa je to pokazao.fixator je napisao/la: uvijek sam branio Džeku ali ovo poslije Austrije je sramota,
(drug mi je bio u Austriji, Spahic i Džeko se ne druze ni sa kim iz reprezentacije samo njih dvojica)
ko si ti da tvoj otac napada selektora, pa picko jedna napadni Pelgrinija seljacino pa da vidimo gdje ces zavrsiti,
Al eto, život je valjda takav, odjednom se njemu ovakve riječi upućuju a patriote su neki drugi....ne bih da ih imenujem
Nema veze, na kraju uvijek sve dođe na svoje....
mozda je tebi patetika ali ja sam s puskom branio svoj grad i drzavu, ja samo kazem da nema niko pravo da misli da je bogomdan...pa ni Susic koji stvara od repke privatnu prćiju, ali ni igraci koji misle da su oni kao pojedinci zasluzni za sve.Ne valja nam ovo pred Brazilgost je napisao/la:Mnogo brate patetike. Ako iko nosi ovu zemlju u svome srci i venama (od fudbalera) onda je to Edin Džeko. I stoputa je to pokazao.fixator je napisao/la: uvijek sam branio Džeku ali ovo poslije Austrije je sramota,
Al eto, život je valjda takav, odjednom se njemu ovakve riječi upućuju a patriote su neki drugi....ne bih da ih imenujem
Nema veze, na kraju uvijek sve dođe na svoje....
zamisli samo da sad krene kontra ignorisanje sviju ostalih koji nisu u "edin - emir" klan...raspadosmo se ko kula od karata
ne valja ovo
treba smiriti strasti
prevrti forum nikad nista ruzno nisam rekao za covjeka
cak sam ga i upoznao (radim na TV-u pa sam imao tu mogucnost)
ali ima granica do koje se ide
ja znam kako je kad se bosnjo nafura da je on TITO...vidim to svaki put.
Semper Fidelis
Samo da hoce potrcati, da se hoce oznojiti, da hoce ostaviti srce na terenu garantujem glavom svojom niko mu ne bi rijec jednu rekao.Bio sam na utakmicama znam kako raja razmislja.Ako te ne ide ili ako ti je mrsko ili jednostavno nije tvoj dan pa svi smo ljudi oprostit cemo ti Edine.Oprastale su Bosnje i mnogo teze stvari od tvog nezalaganja na terenu.Ali Edine nemoj nas bolan praviti budalama i nemoj se postavljati kao da si zivot uhvatio za jaja.Ako nesto ne valja ili ako te neko hebe u toj reprezentaciji nemoj se odazvati i reci razloge garantujem ponovo ako su opravdani nacija bi stala za tebe da je na klupi Mourinho, a ne Pape.To se bolan Edine od tebe trazi jer mi u tebi vidimo ispunjenje nasih snova koje nikad necemo dosanjati.
najgore sto laze o ozljedi i koljeu ljudima koji su mu bliski i javnosti citavoj, a onda 3 dana poslije trči ko zadnji dan da mu je u zivotu... FUJ!
i safet ima pravo, dok je SELEKTOR (funkcija u kojoj osoba obavlja poslove vođanje reprezentacije, pozivanja igraca i sl.) ima pravo da zove koga on hoce, sve dok ima rzultate ima pravo da postavlja igru kakvu hoce, a kome se ne igra i kome nedostaju jarani iz sobe (ibricic) pa se neobicno naviknuti na kafanu bez njega to je LICNI problem, plati mu avion i on ce doci pa ločite kao sto ste lokali noc pred tekmu, pa vas jos savez cijeli dan voda po raznim studijima na snimanje reklama nekakvih!
Stvarno je zalosno da je pomenuo tu strasnu ozljedu za ovu NEIGRU protiv Egipta a onda nesto poslije ore terene u engleskoj!
Spahic neka glumi selektora kad zavrsi karijeru i kada dobije licencu pa nek izvoli!
ONI NOSE DRES U KOJEM SE MORA IGRATI I GINUTI!
i safet ima pravo, dok je SELEKTOR (funkcija u kojoj osoba obavlja poslove vođanje reprezentacije, pozivanja igraca i sl.) ima pravo da zove koga on hoce, sve dok ima rzultate ima pravo da postavlja igru kakvu hoce, a kome se ne igra i kome nedostaju jarani iz sobe (ibricic) pa se neobicno naviknuti na kafanu bez njega to je LICNI problem, plati mu avion i on ce doci pa ločite kao sto ste lokali noc pred tekmu, pa vas jos savez cijeli dan voda po raznim studijima na snimanje reklama nekakvih!
Stvarno je zalosno da je pomenuo tu strasnu ozljedu za ovu NEIGRU protiv Egipta a onda nesto poslije ore terene u engleskoj!
Spahic neka glumi selektora kad zavrsi karijeru i kada dobije licencu pa nek izvoli!
I klupski zamagljeni svojevremeno se nasr*li i pišali po sad ko fol njihovoj zakletvi. Nikako mi nije jasno sad ovoliok klubsko dokazivanje. Ja Dzeku volim ko kariku u reprezentaciji BiH a ostalo me ne interesuje ni 1%. Zelim mu da se cim prije vrati na stare staze i da se sve ovo smiri...MaksuzBaksuz je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:Ovdje se ocigledno pozivaju igraci na kojima ce se obogatiti brat naseg selektora.
To sto ti pricas je druga stvar. Ja se nebi ljutio da su se pozvali kvalitetni igraci a ne oni koji su tu da bi se selektorov brat na njima obogatio (jer su njegovi igraci).
Seljacka politika.
Ne smijem ni zamisliti situaciju, Tino vs Messi i Agureo.![]()
Dzeko i Spahic imaju pravo da se petljaju, dali su ovoj reprezentaciji vise nego ovaj mutavko iz Francuske, kojeg je uvijek bolila neka stvar za BiH. Dosao je da uzme pare i boli ga briga sta ce poslije toga ostati.
Debil je i Begovica zamalo izgubio. Debil i sada gubi dobre igrace a zove lopate iz Hrvatske.
Mutavko je hladnokrvno rekao da mu Alen Halilovic ne treba. Mutavko je hladnokrvno rekao da on nema namjeru ici igracima da ih zove da igraju za BiH. Dok se recimo Dzeko LOMIO da sto vise potencijalnih reprezentativaca nagovori da obuku dres BiH. Ovom to smeta jer nebi bilo mjesta za bratica i ostale bratove igrace.
Ne mogu da shvatim da se neko moze staviti na stranu ovog licemjernog i mutavog papka a biti protiv dokazanog borca za nasu reprezentaciju.
SRAM VAS BILO!
Zamaglile ti te klupske naocare pa si ko sljepac i nezelis viditi istinu!!!!
Ali OK, ovdje ima te klupske pripadnisti vise nego pripadnosti repki.
@rammstein
pa dobro razumi ga - bio povrijedzen za repku a za MC nije.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Papetoljubci , moze li da nam kazete kako da igraci koji su stvorili ovu repku drugacije daju do znanja safetu da ovo nije njegova repka???
Koji je to metod a da ih ne kosta reprezentativne karijere????
Koji je to metod a da ih ne kosta reprezentativne karijere????
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 10 mar 2014, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
A druže moj, pa kako Pjanić može da nikako ne igra u srijedu a juče čitavu utakmicu, kako Kolašinac može reći selektoru zamijeni me u poluvremenu pa ga on zamijeni. Pa ne vjerujem da je Edin baš tolika budala da ne vidi takve stvari. On jedini odigrao 90 minuta,i opet on na stupu srama. Pa i mahnit bi zaključio da je bolje nikako ne igrati, tada sigurno nisi kriv.rammstein je napisao/la:
Najgori su mi ovi koji spominju "klupske naocare" a Edinu Dzeki vec godinama traze dlaku u jajetu da ga popljuju bas zato sto nose te, kako oni kazu "klupske naocare" i Edina gledaju kao nekog ko je iz FK Zeljeznicar.
Dobro se sjecam kad su pricali kako trebamo igrati sa jednim napadacem i to da bude Ibisevic a Edin dobra zamjena na klupi.
Isti ti su nedavno zbog jednog gola Hajrovica pricali kako eto imamo Hajrovica i ne treba nam Dzeko.
Isti ti sada smatraju normalnim da rezervni igrac Hajduka Tino Susic igra na stetu tog istog Hajrovica kojeg su u zvijezde okivali.
I onda oni fol nekom pricaju o "klupskim naocarama" a vise je nego i ocigledno da navijcai Sarajeva i Celika ponajvise pljuju Edina Dzeku. U Zenici su mu spominjali clanove familije kad je bio jedan od najtrazenijih igraca u Evropi.
Normalno da ce Edin stati u odbranu reprezentacije kad neko na stetu reprezentacije zeli pogurati svoju familiju. Tino Susic nema mjesta u prvoj postavi Hajduka! Vrsajevic dokazana lopata, igrac kojeg su svi najvise ismijavali i sad ovaj Hadzic, odjednom se pojavi, niodakle.
Sve je to OK, bitno je pljunuti Edina Dzeku.
Edin Dzeko borac za Reprezentaciju BiH. Pape Papak borac za familiju Susic.
[youtube][/youtube]
Dobro se sjecam kad su pricali kako trebamo igrati sa jednim napadacem i to da bude Ibisevic a Edin dobra zamjena na klupi.
Isti ti su nedavno zbog jednog gola Hajrovica pricali kako eto imamo Hajrovica i ne treba nam Dzeko.
Isti ti sada smatraju normalnim da rezervni igrac Hajduka Tino Susic igra na stetu tog istog Hajrovica kojeg su u zvijezde okivali.
I onda oni fol nekom pricaju o "klupskim naocarama" a vise je nego i ocigledno da navijcai Sarajeva i Celika ponajvise pljuju Edina Dzeku. U Zenici su mu spominjali clanove familije kad je bio jedan od najtrazenijih igraca u Evropi.
Normalno da ce Edin stati u odbranu reprezentacije kad neko na stetu reprezentacije zeli pogurati svoju familiju. Tino Susic nema mjesta u prvoj postavi Hajduka! Vrsajevic dokazana lopata, igrac kojeg su svi najvise ismijavali i sad ovaj Hadzic, odjednom se pojavi, niodakle.
Sve je to OK, bitno je pljunuti Edina Dzeku.
Edin Dzeko borac za Reprezentaciju BiH. Pape Papak borac za familiju Susic.
[youtube][/youtube]
Namjerno nisam htio objaviti ovaj video, pustio sam vas da se razgranate...rammstein je napisao/la:
Pogledaj te samo kakav je udarac dobio u zadnju lozu od onog skeletora...
A o bolnoj grimasi nakon tog, video ce sve reci...
Samo kliknite na HD da se bolje vidi
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
samoposmatram
- Kontakt:
gringobih je napisao/la:Namjerno nisam htio objaviti ovaj video, pustio sam vas da se razgranate...rammstein je napisao/la:
Pogledaj te samo kakav je udarac dobio u zadnju lozu od onog skeletora...
A o bolnoj grimasi nakon tog, video ce sve reci...
Samo kliknite na HD da se bolje vidi![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;

Pitanje je bil se dzeko bunio sta oko tine ,avdije ,hadzica I slicnih da mu je haver ibricic bio pozvan... Sto posto sam protiv safeta ali sam isto tako I protiv ove balerine hebote ljudi od hljeba odvajaju da ga dodzu gledat a on se vuce po terenu kao primadona... Naravno kakav selektor takav I odnos igraca prema njemu I repci ...
Ne trolaj bezze nije ti ovo album za lijepljenje slicica...samoposmatram je napisao/la:...
Reci ako sta imas, za to sluzi forum...
-
samoposmatram
- Kontakt:
izvini brate nisam mogao odoljeti. Takve duele ima u svakoj utakmici u premiershipu, fa cupu, liga cupu i u LP, a rijetko kad da dobije slobodni, a kamoli da izvuce zuti karton.
Duel je bio i samo Dzeko zna jeli sta osjetio...samoposmatram je napisao/la:izvini brate nisam mogao odoljeti. Takve duele ima u svakoj utakmici u premiershipu, fa cupu, liga cupu i u LP, a rijetko kad da dobije slobodni, a kamoli da izvuce zuti karton.
Cinjenica - Duel.
Nagadjanja - Sve ostalo.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Cinjenica da su Emir Spahic i Samir Nasri bili u duelu. Samir Nasri sam zna jel bio penal, sve ostalo je nagadjanje.
Zbog duela da se izvrsi izmjenagringobih je napisao/la:Duel je bio i samo Dzeko zna jeli sta osjetio...samoposmatram je napisao/la:izvini brate nisam mogao odoljeti. Takve duele ima u svakoj utakmici u premiershipu, fa cupu, liga cupu i u LP, a rijetko kad da dobije slobodni, a kamoli da izvuce zuti karton.
Cinjenica - Duel.
Nagadjanja - Sve ostalo.
Nemoj misliti da podrzavam Susica,njega zbog nepotizma i glupih izjava strasno "gotivim",ali ponasanje Dzeke je sramota i samar navijacima koji su dosli da gledaju jedinu.....Sram da ih bude.....i Susica i Spahica i Dzeku
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Goalgetter i 10 gostiju.