Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 10 mar 2014, 13:33

Jedna sezona.
Od zadnjih 4.

A i Benzema koji je tad zabijao , nije bio ovako fizicki spreman
radio presing , trcao i zabijao vise nego ikad.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 10 mar 2014, 13:36

Raul_64 je napisao/la:Jedna sezona.
Od zadnjih 4.

A i Benzema koji je tad zabijao , nije bio ovako fizicki spreman
radio presing , trcao i zabijao vise nego ikad.
Hmm,i pipita i benz su imali problema s formom i povredama u predhonim godinama.

Ovakve igre benza su ocekivane,s obzirom da je logika da postane bolji kako godine prolaze,pogotovo sad kad je prvi pik za napadaca,jer nema konkurencije.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 mar 2014, 13:51

slika
Bio sam skeptičan prilikom isforsiranog razlaza sa Joseom ali kako sam samo pogriješio,dosad debeli Carlo je vukao sve i jedan ispravan potez.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 10 mar 2014, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 mar 2014, 13:53

Prosla sezona Primera Benz- 12 golova+13 asista
Higuain- 16 golova +5 asista
2010-2011 Benz -15+6
Higuain- 10+6

Pa nije bas da su bili bezopasni + je Gonzalo imao dosta problema sa povredama , recimo cim je uhvatio sezonu bez povrede odmah je utrpao 36 golova i bacio 18 asistencija.

Adit
Kontakt:

Post Postao/la Adit » 10 mar 2014, 14:06

madridist je napisao/la:slika
Bio sam skeptičan prilikom isforsiranog razlaza sa Joseom ali kako sam samo pogriješio,dosad debeli Carlo je vukao sve i jedan ispravan potez.
Vidjet cemo protiv Bayern, Barcelona, Chelsea, PSG, Dortmund i te ekipe kasnije u LP.
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher

Champions of England.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 mar 2014, 16:11

Nema razloga Madrid da se boji ni jedne od tih nabrojanih,svi na čelu sa moćnim Bayernom su dobri ali isto tako je dobar i Madrid.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 10 mar 2014, 18:28

Adit je napisao/la:
madridist je napisao/la:slika
Vidjet cemo protiv Bayern, Barcelona, Chelsea, PSG, Dortmund i te ekipe kasnije u LP.
Jedini problem bi ovdje bio Bayern.

Barcelona, Chelsea, PSG, Dortmund bi dobili samo takvo tamburanje.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 mar 2014, 18:43

I ja sam za sada strasno zadovoljan i iskreno, bolje igramo i u boljoj smo poziciji od ocekivanog, ali za konacnu ocjenu treba sacekati kraj sezone i broj osvojenih trofeja, jer, yebiga, to se broji na kraju.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 mar 2014, 18:50

Ma igrači su prodisali odlaskom Mourinha.

Inače, što se tiče eventualnog četvrtfinala - ma svako svakog može izbaciti. Dobro, rijetko ko može izbaciti Bayerna. Što se tiče Reala, opet bi imali problema sa Dortmundom i Chelseajem (s prvim jer znamo kakav presing mogu odigrati i za razliku od Atletica ne bi popustili u posljednjih 30-ak minuta, a Chelsea ima više razloga - Mourinho koji bi sigurno odigrao za goli život - da pokaže kako je bolji od Carla i jer bi ovaj duel pretvorio u lični duel, a svakako Chelsea igra defanzivno i teško ih je probiti).

Sa ovako mlohavom Barcom se može, PSG mi je i dalje nepoznanica (stvarno ne znam gdje i kako da ih svrstam), Atletico mi djeluje slabije negoli na samom početku sezone, a Oly/United bi bili riješeni već u prvom meču. :mrgreen:

Sve u svemu, Real s pravom može jurišati na 10. titulu, ali po meni nisu prvi favoriti. Teško protiv Bayerna. Zato, opet kažem, bih volio da se ove ekipe ne sretnu u finalu, već da 2x gledamo okršaj dvije (po)najbolje ekipe ove sezone. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 mar 2014, 18:55

ma real i bayern bi se jedini kvalitetno posamarali, ostale ekipe su im nula kao protivnici, mou jedino eto i njegov chelsea mozda jos jer je on genijalan i nije normalan onako, sve ostalo je stvarno usudio bi se reci skoro bez ikakve sanse :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 10 mar 2014, 18:58

I Bayernu bi to bilo cetvrto finale u pet godina :shock:
I ja bih potpisao Bayern u finalu, cisto zbog toga sto nam u prilog ide cinjenica da nitko nikada nije obranio Ligu prvaka pod ovim formatom. Zeus, Afrodita i Posejdon ce se umijesati i dakako uciniti da Bayern dobije crveni karton ili bude kakav penal za nas. :kava:

Penale ne bi prezivio.
I vrlo je zanimljivo kako je prvi favorit za takmicenje uglavnom onaj ko ga je prethodne godine osvojio. Dobro, izuzmemo li Chelsea naravno.

Mada, bice zanimljivo. Kakogod, opet ne vjerujem da mozemo osvojiti sva tri trofeja u prvoj Carlovoj sezoni (a dva su vec fakaticki osvojena. Da, racunam i Kup, pripadnici romske nacionalne manjine nam ne mogu nista) :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 mar 2014, 19:21

Maksimalan pristup u ligi u narednih nekoliko utakmica,demonstrirat silu raspaloj barceloni i tako odljepit njih.Atletiko će se već negdje sam odljepit. Onda sa odredjenom rezervom i igranjem na rezultat,tj. čuvanjem za kup i lp kada bude potrebno odigrat ostatak utakmica lige.Preživjeli smo 2 teška gostovanja Bilbau i Atletiku,ostalo bi trebalo sa 50% snage dobit.

U LP se nadat da će Chelsea neko izbacit,ne bi volio da protiv Moua igramo,ipak zna svakog u dušu i ima prilično jaku ekipu.Dortmund bi rasuli,u to sam uvjeren,sa Bayernom bi se poklali.Koja bi to utakmica/e bila.
Nad tobom sunce najljepše sja

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 10 mar 2014, 19:50

[youtube][/youtube]
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 10 mar 2014, 21:16

LenBias je napisao/la:ma real i bayern bi se jedini kvalitetno posamarali, ostale ekipe su im nula kao protivnici, mou jedino eto i njegov chelsea mozda jos jer je on genijalan i nije normalan onako, sve ostalo je stvarno usudio bi se reci skoro bez ikakve sanse :D

Da ,jedino Bayern i Real znaju momacki odgirati ,u stilu velikih, to je jedna poseban utakmica ,poseban rivalitet i derbi od svih ostalih velikih klubova.

Iskreno sto se mene tice ja prizeljkujem finale,jer zaista bi bila steta da se priblizo dva jaka kluba ,objektivno trenutno dva najca kluba u evropi susretnu u nekoj od narednih nokaut faza ,e sada hoce li sudnbina biti tome naklona ostaje da se vidi.

Ma koliko god bayernu u prilog isla historija i medjusobni omjer protiv reala ,finale je nesto posebno i sve pada u vodu jedna je tekma bolji osvaja trofej ,real ima strahovitu navalu ,kao i bayern ,sa nesto tanjim odbranama ,sve u svemu ostaje da se nadamo da ce nasi klubovi naci u finalu i odigrati povjesno finale ,ko pobjedi bude boplji cestitati pruziti ruku .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 10 mar 2014, 22:02

Castilla polako bježi iz zone ispadanja. Otkako je otišao onaj "stručnjak" Toril, na čiju su stranu mnogi stajali kad je doslovno ratovao sa Mourinhom, Castilla je uz Eibar osvojila 28 bodova, najviše od svih klubova u Segundi.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 mar 2014, 22:07

Zanimljivo je da je i prvi tim osvojio najviše bodova od svih klubova u Primeri nakon prevoditeljevog odlaska.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 mar 2014, 22:42

-Benzema u prve 4 sezone , 7 golova glavom
ove vec 5.

-Di Maria prosle godine u 52 utakmice - 9 golova i 12 asistencija
Angel ove vec u 38 utakmica - 9 golova i 13 asistencija

Prodisali odlaskom Ezela tbt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 10 mar 2014, 22:45

Kawhi je napisao/la:Zanimljivo je da je i prvi tim osvojio najviše bodova od svih klubova u Primeri nakon prevoditeljevog odlaska.
De dijete smiri se sa tim svojim glupostima.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 mar 2014, 22:46

Cap17an je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Zanimljivo je da je i prvi tim osvojio najviše bodova od svih klubova u Primeri nakon prevoditeljevog odlaska.
De dijete smiri se sa tim svojim glupostima.
Otkad su činjenice gluposti?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 10 mar 2014, 22:49

Jedina činjenica u ovom svemu je to da si nesposoban za bilo šta osim za svoje gluposti.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.