NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Evo @benjo pogledao sam sazetak prvo ono o cemu nisam htio da pisem sve dok nisam ponovo vidio na snimku a to je na 1:34 cist penal nad Smigijem.... Dalje ovo nije bio ofsajd Pante jer vidi se gore igrac kod Smajketa cini mi se da je br 2 ili 3 ... A i ovaj ponisteni gol Suljica je jakooo sumnjiv.... 

www.nkbratstvogracanica.com
malo zaleđe kod izjednačujućeg gola...

gujo ne seri ti si uvjek protiv nas tako da ponavljam ne seri**** je napisao/la:malo zaleđe kod izjednačujućeg gola...![]()
a ko ste vi..

Mi smo navijaci Bratstva a ne kao ti provokator**** je napisao/la:a ko ste vi..![]()

JA STA JE ALI IPAK NIJE TOLIKO ZABRINJAVAJUCE DA STRAHUJEMO OD PORAZA KUCI i da se borimo za opstanak,zar neBenjo_AFC86 je napisao/la:Bice dokaz uskoro samo mi se nemojte sikirat. Doduse ja bih na vasem mjestu, nekoj Gradini 10. toj na tabeli ne napravit sanse je zabrinjavajuce zar ne

Idi ti očnom..trojica bila u ofsajdu..SRAMOTA..nije valjda da vam ovakve penale sude u Gračanici pa se bunite što vam nije sudio??cesc4 je napisao/la:Evo @benjo pogledao sam sazetak prvo ono o cemu nisam htio da pisem sve dok nisam ponovo vidio na snimku a to je na 1:34 cist penal nad Smigijem.... Dalje ovo nije bio ofsajd Pante jer vidi se gore igrac kod Smajketa cini mi se da je br 2 ili 3 ... A i ovaj ponisteni gol Suljica je jakooo sumnjiv....

OFK Gradina Srebrenik
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Gdje ste premijerligasi ?
Sta je rek'o Brko? Da ce Bratstvo uci u premijer

@Brcko care, sta je cudno kad ovi kazu nije offside? Pa Brko bolan ima najfiniji prah za bacanje u oci navijacima .... onaj sto ne iritira a zaslijepi te

Sta je rek'o Brko? Da ce Bratstvo uci u premijer

@Brcko care, sta je cudno kad ovi kazu nije offside? Pa Brko bolan ima najfiniji prah za bacanje u oci navijacima .... onaj sto ne iritira a zaslijepi te

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Dušmani možete da ga duvate

Magare prepoznali smo te dzaba si promjenio slikuIdimidodjimi je napisao/la:Gdje ste premijerligasi ?![]()
Sta je rek'o Brko? Da ce Bratstvo uci u premijer![]()
![]()
![]()

Izvinite nisam vas odmah prepoznao..cesc4 je napisao/la:Mi smo navijaci Bratstva a ne kao ti provokator**** je napisao/la:a ko ste vi..![]()

jao, jao...strašno šta se piše...da se razumijemo i meni je krivo ali ne mogu da shvatim da se ovako na nož u gradu dočekao PRVI domaći kiks
znači do subote smo bili 100% a garantujem da niti jedna ekipa neće ostati 100% na domaćem terenu do kraja sezone, mislim da je samo Rudar ostao
sada idemo na pobjedu protiv Igmana i pobjedit ćemo ih
a za ovu utakmicu, nekako me moje dugogodišnje iskustvo naučilo da se u komšijskim derbijima uvijek igra čvrsto i neizvjesno i jako teško, to se i pokazalo, ipak 1:1 nije smak svijeta
struka, sasvim je to jasno, još nije našla pravi recept za razbijanje protivničkih bunkera na stadionu Luke, pogotovo kada se igra protiv malo ozbiljnijih, jačih i spremnijih ekipa - a Gradina to sigurno jeste
veze nema, idemo dalje, kuhati sve do zadnjeg kola aBd
znači do subote smo bili 100% a garantujem da niti jedna ekipa neće ostati 100% na domaćem terenu do kraja sezone, mislim da je samo Rudar ostao
sada idemo na pobjedu protiv Igmana i pobjedit ćemo ih

a za ovu utakmicu, nekako me moje dugogodišnje iskustvo naučilo da se u komšijskim derbijima uvijek igra čvrsto i neizvjesno i jako teško, to se i pokazalo, ipak 1:1 nije smak svijeta
struka, sasvim je to jasno, još nije našla pravi recept za razbijanje protivničkih bunkera na stadionu Luke, pogotovo kada se igra protiv malo ozbiljnijih, jačih i spremnijih ekipa - a Gradina to sigurno jeste
veze nema, idemo dalje, kuhati sve do zadnjeg kola aBd
Undici stelle - ACM 1899
Penala nam se bas nasvirasee po Gracanici ,svaka druga utakmica penal je rijesiBrcko87 je napisao/la: .nije valjda da vam ovakve penale sude u Gračanici pa se bunite što vam nije sudio??I ovaj poništen gol je bio čisti ofsajd..najmanje metar u ofsajdu je bio..al ovaj što je priznao...

zelim vam puno srece u borbi za opstanak

a malo i ti ba posjeti ocnog ,onako cisto preventivno

A sada KONJIC ....imali smo dobar samar u subotu ,nadam se povoljnom rezultatu iz Konjica...samo
odnosenje boda Iskre iz Gabele je dovoljan znak da smo imali jaaako gostovanje iz kojega smo odnijeli "tricu" ,pa sto ne bi mogli barem bod iz Konjica....
Igman : Bratstvo 2 : 0...prosut će ih Igman ko šaku riže..
Brcko87 je napisao/la:Idi ti očnom..trojica bila u ofsajdu..SRAMOTA..nije valjda da vam ovakve penale sude u Gračanici pa se bunite što vam nije sudio??cesc4 je napisao/la:Evo @benjo pogledao sam sazetak prvo ono o cemu nisam htio da pisem sve dok nisam ponovo vidio na snimku a to je na 1:34 cist penal nad Smigijem.... Dalje ovo nije bio ofsajd Pante jer vidi se gore igrac kod Smajketa cini mi se da je br 2 ili 3 ... A i ovaj ponisteni gol Suljica je jakooo sumnjiv....I ovaj poništen gol je bio čisti ofsajd..najmanje metar u ofsajdu je bio..al ovaj što je priznao...
Brcko ne komentarisem nikad nista ,bio sam na tekmi i gledao ovajfaul kad su trazili penal je laganica mogao svirati frajer ga sa leđa povlaci za rame i pada na njega klasika od penala ... A gol Bratstva je sumnjiv ali kad se izvaga kako je suđenje bilo ovo je tamam i za jedne i druge , ovako suđenje necete imati ngdje u gostima lik je sudio PS

Gojko Velicanstveni
reko sam ti da se raspitas ,ako neznas da se cujemo ali ti nisi ovdje na nasoj stranici zbog toga,nego cisto provokacija radi ili omalovazavanja drugih. nebitno zaboravi i bodri svoj klub ali nezaboravi postovati drugeBrcko87 je napisao/la:de nam reci,da nam vi niste pustili??encco je napisao/la:dijete drago, znas i sam kako je Gradina usla u PL.Ako pak nisi upoznat raspitaj se malo pa se cujemo. pozzzzzBenjo_AFC86 je napisao/la:Hajd sto je prva tekma bila sumnjiva sto se tice vaseg gola u Srebreniku, al ovo od juce je zalosno! Samo trojica vasih su se nalazila u ofsajdu, mozda neka nova pravila, kad je samo jedan svira se, a ovako ne. Tuga i sramota. Ako ne mozete napraviti sanse neka bolji pobjedi, al dobro morao je Helic na poluvremenu to da zavrsi.
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2![]()
![]()
Kako los teren imate u pm loptu posalju po zemlji dok dodje do igraca od skakutanja moras je primat na prsa

Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Ono što sam mogao primjetiti iz videa jeste:
Potez utakmice dijagonala Lakija i euro gol Popare.
Objektivno, sudac da je svirao penal za domačina u 1.poluvreenu ništa mu se ne bi moglo prigovoriti. Bukvalno situacija za slobodnu sudijsku procjenu!
Drugi asistent je prvo pustio ofsajd na 02:57 iz kojeg nije došlo do promjene rezultata, ali je kasnije i Panta bio 99% u ofsajdu kod gola.
Kako stvari stoje, najrealnije je remi čime sam prilično iznenađen jer nakon prošle nedelje kada sam ih gledao protiv Jedinstva bio sam siguran da Gradina ne može puno u Gračanici. Bratstvo je ove sezone već nekoliko puta bilo zrelo za domaći kiks te se opet pokazalo kako su ovi naši kantonalni derbiji prava lutrija.
Potez utakmice dijagonala Lakija i euro gol Popare.
Objektivno, sudac da je svirao penal za domačina u 1.poluvreenu ništa mu se ne bi moglo prigovoriti. Bukvalno situacija za slobodnu sudijsku procjenu!
Drugi asistent je prvo pustio ofsajd na 02:57 iz kojeg nije došlo do promjene rezultata, ali je kasnije i Panta bio 99% u ofsajdu kod gola.
Kako stvari stoje, najrealnije je remi čime sam prilično iznenađen jer nakon prošle nedelje kada sam ih gledao protiv Jedinstva bio sam siguran da Gradina ne može puno u Gračanici. Bratstvo je ove sezone već nekoliko puta bilo zrelo za domaći kiks te se opet pokazalo kako su ovi naši kantonalni derbiji prava lutrija.
tuzlanska Sloboda
Ružne su nam korner zastavice i ograda nam nevaljaKEC je napisao/la:Kako los teren imate u pm loptu posalju po zemlji dok dodje do igraca od skakutanja moras je primat na prsa![]()
![]()
![]()

Apsolutno se slazem stobom buraz,pitanje je samo "ko ce kome vise zivaca "znas vec sta.Nista vala ozbiljno,navijacki ,tako da je ovo postalo onako dangubljenje.bax08 je napisao/la:Ružne su nam korner zastavice i ograda nam nevaljaKEC je napisao/la:Kako los teren imate u pm loptu posalju po zemlji dok dodje do igraca od skakutanja moras je primat na prsa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj forum je postao baš ono dječiji fazon i liječenje kompleksa bolesnih debila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.