AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Strootman out 9 mjeseci prema prvim navodima, pokidani krizni ligamenti i povreda meniskusa,kakav peh....
Crawling back to you.
Ne, ipak će biti odsutan "samo" 6 mjeseci. Zaista šteta, i veoma teška povreda ovog igrača. Brz oporavak i sve najbolje.harism je napisao/la:Strootman out 9 mjeseci prema prvim navodima, pokidani krizni ligamenti i povreda meniskusa,kakav peh....
Ja te volim, volim Željo..
- Goalgetter
- Kontakt:
Steta, igrao je pravo u odlicnoj formi, a i velika steta sto ce propustiti SP, veliki udarac za njega.
Zelim mu sto brzi oporavak.
Zelim mu sto brzi oporavak.
Borba za titulu je skoro pa sigurno sa ovom povredom i sinocnjim porazom gotova , osim ako Juve ne pocne prosipat bodove , ali u kakvoj je formi to se vjerovatno nece desiti.
Crawling back to you.
Vidilo se odmah kad je prvi put pao da nesto nije uredu, ali ga Garcia ostavio i onda poslije par minuta opet je ostao da leži.
Crawling back to you.
Kevin je sedam mjeseci out, malo jače. Uzimajući u obzir da tek tada počinje sa treningom (ako sve bude planirano) biće potreban još jedan mjesec priprema, dakle ukupno 8 - 9 mjeseci dok ne zaigra opet za prvi tim Rome.
Veliki udarac za Romu, a još veći psihološki za Kevin-a koji će ostati bez nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.
Roma je davno izgubila titulu, konačni udarac su dobili u Napoli-u, kojeg su nadigrali a na kraju su ipak poraženi. Gervinho je najveći tragičar utakmice, čovjek je dobijao od Pjanića lopte kakvi bi mnogi napadači pospremili u gol, ali eto Gervinho to nije znao. Dobar igrač ali previše promašuje, ugledao se na Osvalda i Destra iz prošle sezone.
Veliki udarac za Romu, a još veći psihološki za Kevin-a koji će ostati bez nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.
Roma je davno izgubila titulu, konačni udarac su dobili u Napoli-u, kojeg su nadigrali a na kraju su ipak poraženi. Gervinho je najveći tragičar utakmice, čovjek je dobijao od Pjanića lopte kakvi bi mnogi napadači pospremili u gol, ali eto Gervinho to nije znao. Dobar igrač ali previše promašuje, ugledao se na Osvalda i Destra iz prošle sezone.
-
steta. stvarno mi je zao momka jer odigrao je strasnu sezonu i siguran sam da bi tu formu prenijeo na svjetsko prvenstvo al' vratice se strootman jaci nego ikad . . . mrcina je to.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
djeste raja
ddr nas odvede u golu borbu za drugo mjesto, glavni krivac zbog povrede strotmana i sada se još dvije tekme valja krpiti na sredini, i pitaj boga koliko još do kraja kada jedan zbog povreda-kartona ne bude mogao igrati
garsija potpuno, al potpuno promasio sa bastosom, taj propalitet od igraca je odigrao dvije tekem protiv napolija (skoro kljucne u sezoni) i u obe smo zijanili bez datog gola.
mali romagnjoli je super korektno odradio svoju rolu, bice ono ozbiljan igrac za buducnost
kada ce pjanic konacno moci izvoditi kornere i upucivati udarce na gol? znaci igramo sa 10,5 igraca i opet budemo sasvim korektni u napulju, samo sto napad gola ne zna dati pa nam ljudi objasne kako se to radi i izgubimo utakmicu

ddr nas odvede u golu borbu za drugo mjesto, glavni krivac zbog povrede strotmana i sada se još dvije tekme valja krpiti na sredini, i pitaj boga koliko još do kraja kada jedan zbog povreda-kartona ne bude mogao igrati
garsija potpuno, al potpuno promasio sa bastosom, taj propalitet od igraca je odigrao dvije tekem protiv napolija (skoro kljucne u sezoni) i u obe smo zijanili bez datog gola.
mali romagnjoli je super korektno odradio svoju rolu, bice ono ozbiljan igrac za buducnost
kada ce pjanic konacno moci izvoditi kornere i upucivati udarce na gol? znaci igramo sa 10,5 igraca i opet budemo sasvim korektni u napulju, samo sto napad gola ne zna dati pa nam ljudi objasne kako se to radi i izgubimo utakmicu

nema potpisa
Izgubili ga Mourinho i Francuska, a on je danas svjetska klasa!
Američki ESPN donosi priču o braniču, kojem u Francuskoj nisu vjerovali, a danas je izrastao u svjetsku klasu…
Kome nije lijeno čitati, uživaće.
Američki ESPN donosi priču o braniču, kojem u Francuskoj nisu vjerovali, a danas je izrastao u svjetsku klasu…
-
ne postoje rijeci kojima mogu opisati koliko gotivim tog igraca. ako bi mogao birati jednog igraca kome bi ponudio dozivotni ugovor sa romom ne bi to bili ni ddr ni strootman ni pjanic - bio bi to benatia 
sto se tice problema sa realizacijom negdje sam procitao da sigurno dovodimo napadaca na ljeto tj da je to nesto oko cega su slozni garcia i sabatini jer destro definitivno nije taj kapacitet, a ambicije kluba i porasli apetiti izgleda ne mogu trpiti nekonstantost. zato vjerovatno ovih nasi levati od novinara pisu o ibisevicu koji bi kod nas dao 20 golova minimum vec u prvoj sezoni.

momak je stoper a odigrao je bolje na poziciji lijevog beka i od balzarettija i od dodoa. veliki potencijal, usudio bih se cak i napisati wonderkid. shvatam da castan i benatia funkcionisu dobro zajedno ali ne bih imao nista protiv kada bi se romagnolija lagano uigravalo u tandemu sa mehdijem jer cini mi se puno stalozeniji i sabraniji od brazilca koji tu i tamo zna napraviti neobjasnjive kikseve.Admir_Sa je napisao/la: mali romagnjoli je super korektno odradio svoju rolu, bice ono ozbiljan igrac za buducnost
sto se tice problema sa realizacijom negdje sam procitao da sigurno dovodimo napadaca na ljeto tj da je to nesto oko cega su slozni garcia i sabatini jer destro definitivno nije taj kapacitet, a ambicije kluba i porasli apetiti izgleda ne mogu trpiti nekonstantost. zato vjerovatno ovih nasi levati od novinara pisu o ibisevicu koji bi kod nas dao 20 golova minimum vec u prvoj sezoni.
Ne znam kako je moguće da mi neko za tako kratko vrijeme postane toliko drag igrač-BENATIA. On je prvo sjajan kao čovjek, pa onda i kao igrač. Ovo je pravi opis njegovih karakteristika: Visok 192 cm, Benatia je i 'lagan' i snažan. Okretan, skočan, zaista prvi na gotovo svakoj lopti, s nevjerojatnim čitanjem igre i pozicioniranjem. 

Pa gdje ste romanisti, nema vas ko magle u sarajevu zadnjih mjesec-dva
Ovako bih ja kreno' večeras, ako sam dobro upratio ove povrede...

Ovako bih ja kreno' večeras, ako sam dobro upratio ove povrede...

-
pozdrav prijatelju,
slozio bih se sa tvojom formacijom s tim sto je maicon suspendovan i tu bih ubacio torosidisa. medjutim, poznavajuci rudija nema sanse da florenzi zaigra u sredini jer ga on ocigledno vidi kao krilnog igraca tako da ocekujem taddeija u sredini. takodje, iz nekog razloga rudi smatra kako totti i destro ne mogu igrati zajedno tako da ce jedan od njih dvojice sigurno na klupu iako bih licno volio vidjeti tu kombinaciju na terenu s obzirom da totti ima taj zadnji pas koji destru ocajnicki treba.
romanews kaze ovako:
De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Dodo; Nainggolan, Pjanic, Taddei; Florenzi, Totti, Gervinho
slozio bih se sa tvojom formacijom s tim sto je maicon suspendovan i tu bih ubacio torosidisa. medjutim, poznavajuci rudija nema sanse da florenzi zaigra u sredini jer ga on ocigledno vidi kao krilnog igraca tako da ocekujem taddeija u sredini. takodje, iz nekog razloga rudi smatra kako totti i destro ne mogu igrati zajedno tako da ce jedan od njih dvojice sigurno na klupu iako bih licno volio vidjeti tu kombinaciju na terenu s obzirom da totti ima taj zadnji pas koji destru ocajnicki treba.
romanews kaze ovako:
De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Dodo; Nainggolan, Pjanic, Taddei; Florenzi, Totti, Gervinho
-
- Kontakt:
Buona fortuna Romani.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
aferim rudiEvil Genius II je napisao/la:iako bih licno volio vidjeti tu kombinaciju na terenu s obzirom da totti ima taj zadnji pas koji destru ocajnicki treba.

De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Dodo; Nainggolan, Pjanic, Taddei; Totti, Destro, Gervinho
22' Francesco Totti
1-0
30' Destro
2-0
1-0

30' Destro
2-0

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Nesto pljuju po Totti-ju a ne mogu bez njega da prostite ni vjetar pustiti. Bice zanimljivo vidjeti ko ce ugrabiti tu drugu poziciju, Roma ili Napoli. Meni Roma izgleda nekako ozbiljnije.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'