BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Lokos19
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Lokos19 » 10 mar 2014, 14:31

Kakva losa igra u Frajburgu. Aubame grozan. Krila i bekovi odspavali utakmicu. Zalosno da jedan Kirch odigra bolje nego Nuri :evil: E moj Nurko, kako si se samo spandrcijo, a bio si omiljeni igrac, nasa osmica, kapiten, susi #2. A sad ti Klopp pali cvoke pred rajom.

Miki, taj miki... taj virtuoz, novi messi, ...milina ga gledat kako se spetlja, lose dodaje i blage nema jel doso ili poso... U pravu su obozavatalji njegovog lika i djela. Vrijedi svaki evric od onih 30tak miliona koliko je kostao. Po jedan gol ili asistencija na svakoj trecoj tekmi. Sta hocemo vise, isplatit ce se on do pred penziju. :lol:

A Schieber zasluzuje posebno poglavnje u istoriji BVBea. Toliko smotanosti, bezopasnosti i antitalenta ovaj dunjaluk nije vidio. Koja krampa bog te mazno. Sve vise sam uvjeren da je Klopp njega izabrao samo da vidi od kolikog antifudbalera i hajvana more napravit nesto upotrebljivo. Ono cisto iz razonode, da malo razbije trening sa licnim hobijem :mrgreen:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 10 mar 2014, 14:39

Lokos19 je napisao/la:Kakva losa igra u Frajburgu.
Teško da ćemo u BL do kraja sezone gledati neku lepršavost s obzirom na okolnosti.
Lokos19 je napisao/la:Aubame grozan. Krila i bekovi odspavali utakmicu. Zalosno da jedan Kirch odigra bolje nego Nuri :evil: E moj Nurko, kako si se samo spandrcijo, a bio si omiljeni igrac, nasa osmica, kapiten, susi #2. A sad ti Klopp pali cvoke pred rajom.
Kukavi Nuri je u pola sezone odigrao jedno 10 puta više utakmica nego u 2 sezone prije toga, i to bez predaha, tako da ga ipak ne bih tako kritizirao.
Lokos19 je napisao/la:Miki, taj miki... taj virtuoz, novi messi, ...milina ga gledat kako se spetlja, lose dodaje i blage nema jel doso ili poso... U pravu su obozavatalji njegovog lika i djela. Vrijedi svaki evric od onih 30tak miliona koliko je kostao. Po jedan gol ili asistencija na svakoj trecoj tekmi. Sta hocemo vise, isplatit ce se on do pred penziju. :lol:
Ti fakat ne voliš Mikija. Čovjek odigra par odličnih utakmica uzastopno, a ti samo čekaš svaki njegov lošiji nastup da ga pljuneš. Ma ne treba ni biti cijeli nastup, dosta poluvrijeme. ;)
Lokos19 je napisao/la:A Schieber zasluzuje posebno poglavnje u istoriji BVBea. Toliko smotanosti, bezopasnosti i antitalenta ovaj dunjaluk nije vidio. Koja krampa bog te mazno. Sve vise sam uvjeren da je Klopp njega izabrao samo da vidi od kolikog antifudbalera i hajvana more napravit nesto upotrebljivo. Ono cisto iz razonode, da malo razbije trening sa licnim hobijem :mrgreen:
Koliko got komičan bio ipak je nešto i donio klubu u ove 2 sezone.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 10 mar 2014, 14:53

Blaszczykowski je napisao/la: Ti fakat ne voliš Mikija. Čovjek odigra par odličnih utakmica uzastopno, a ti samo čekaš svaki njegov lošiji nastup da ga pljuneš. Ma ne treba ni biti cijeli nastup, dosta poluvrijeme. ;)
Nemoj ba za'ebavat. Posle Nirnberga i Frankfurta sam ga hvalio, jer je bio dobar, odlican. 2,3 fantasticna proigravanja. Ali je juce bio odron, kao i Aubame (kojeg sam usput takodje hvalio posle nekih utakmica). Nema nedodirljivih, svakom po zasluzi, iz utakmice u utakmicu.
Blaszczykowski je napisao/la: Teško da ćemo u BL do kraja sezone gledati neku lepršavost s obzirom na okolnosti.
Pa i nemoramo igrati leprsavo, ali trazim FAJT, SRCE i MUUUUUDA na teren... pa sta bog da.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 mar 2014, 14:58

Dnevna doza pljuvanja by Lokos...nije da nismo navikli.

Aubameyang,Sahin i Weidenfeller su jedina 3 vaznija igraca koja ove sezone nisu imala vecih problema sa povredama a jasno je da se posebno kod Nurke veliki broj utakmica bez pauze itekako reflektira na njegove igre.

Klopp i ostatak strucnog tima moraju dobro izanalizirati razloge ovih silnih povreda...jasno je da je jedan od razloga i previse odigranih utakmica ali cinjenica je i da imamo dosta povreda igraca koji i nisu imali previse utakmica.

Ako ne budu igrali Reus i Lewat za vikend,uz suspendovanog Mikija,to ce biti najslabiji sastav BvB-a unazad 4-5 godina.

Dede17
Kontakt:

Post Postao/la Dede17 » 10 mar 2014, 16:03

Tačno je ovaj Schibi totalni promašaj... :lol:

Strašno kako loš igrač pa čak i za amatera. :roll:
adnan24 je napisao/la: Ako ne budu igrali Reus i Lewat za vikend,uz suspendovanog Mikija,to ce biti najslabiji sastav BvB-a unazad 4-5 godina.
I Sokratis ima 5 žutih. :evil:

Važnije je da budu spremni za Zenit, pa makar i poluvrijeme. Vjerujem da će Reus bit spreman, a za Lewija ne znam jel pametno da se rizikuje, jer ipak je potencijalno opasna povreda u pitanju. :?

---------Kehl - Sahin
Hofmann - Reus - Kevin
-------------Auba

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 mar 2014, 21:09

Izgleda da je Zenit smijenio Spalletija, a nije im sezona kako treba ni počela. :lol:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 mar 2014, 21:12

Semir bvb je napisao/la:Izgleda da je Zenit smijenio Spalletija, a nije im sezona kako treba ni počela. :lol:
Kad opet bude onaj tzv. pozitivni sok. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 mar 2014, 21:18

Omerbavarac je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:Izgleda da je Zenit smijenio Spalletija, a nije im sezona kako treba ni počela. :lol:
Kad opet bude onaj tzv. pozitivni sok. :lol:
Zakasnili su bar što se tiče LP-a. :mrgreen: Tu im je sudbina određena čim su nas izvukli! 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 10 mar 2014, 21:31

Dede17 je napisao/la:
I Sokratis ima 5 žutih. :evil:

Ne, ima 4 žuta. I ja sam se ponadao da će u subotnjem derbiju Fridrih da zaigra :D ali ništa od toga :evil:

Nadam se samo da bude barem jedan falio od dvojca Reus/Lewandovski tako da poraz mojih fohlena ne bude baš ubjedljiv ;)
Agieren statt reagieren

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 10 mar 2014, 21:32

navijači u njemačkoj za najbolje navijače izabrali dortmundove. čisto ko suza. samo bih nadodao da ni na ovom forumu nisam naišao na kvalitetnije navijače od dortmundovih. i mislim da pritom nisam nimalo subjektivan.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 10 mar 2014, 21:38

Blaszczykowski je napisao/la:navijači u njemačkoj za najbolje navijače izabrali dortmundove. čisto ko suza. samo bih nadodao da ni na ovom forumu nisam naišao na kvalitetnije navijače od dortmundovih. i mislim da pritom nisam nimalo subjektivan.

mora se radi odrzavanja mira u BL. :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 mar 2014, 21:53

Semir bvb je napisao/la: Za Montoliva je to potvrdio njegov agent
Montolivo je odlican igrac, bas po mom ukusu, ali godine su ga vec nagrizle (29). Olaksavujuca okolnost je sto mu je mati Svabica. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 mar 2014, 21:58

Spaleti bio na tekmi BiH-Francuska na Kosevu...sjedio red ispred mene-i dalje mi nije jasno sto se nisam slikao s covjekom :mrgreen:

A steta sto nije ostao trener,sa postavkom iz prve utakmice primili bi 10 komada na Westfalenu.

@pale
Zna Klopp biti darezljiv pred duele lige prvaka...mozda vam i pokloni neki bod :D

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 10 mar 2014, 22:00

iz kombinacije u kojoj digić guzi švab(ic)u ništa dobro ne može izaći. :)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 mar 2014, 22:04

Blaszczykowski je napisao/la:iz kombinacije u kojoj digić guzi švab(ic)u ništa dobro ne može izaći. :)
Posebno ako zanemarimo zagradu

1909
Kontakt:

Post Postao/la 1909 » 10 mar 2014, 22:10

Lokos19 je napisao/la: Zalosno da jedan Kirch odigra bolje nego Nuri :evil:
Kirch i jest bolji igrac od Sahina :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 mar 2014, 22:12

Blaszczykowski je napisao/la:iz kombinacije u kojoj digić guzi švab(ic)u ništa dobro ne može izaći. :)
Ma izace nešto ljepše da ga yebeš. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 10 mar 2014, 23:01

http://www.totalsport.hr/hr/multimedia/ ... -dortmunda" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 mar 2014, 23:09

Kakav zakljucak sunce ti poljubim...daj Boze dinosaurusima drugu sansu.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 10 mar 2014, 23:15

adnan24 je napisao/la:
Kakav zakljucak sunce ti poljubim...daj Boze dinosaurusima drugu sansu.
Jedan od losijih textova(ako se uopce moze tako nazvat) koji sam procitao.
http://www.nkp.ba/njemacki-glavni-grad- ... e-dortmund" onclick="window.open(this.href);return false; ovaj je recimo super
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.