Neutral je napisao/la:Brate nisu oni najjači. Više idu na utakmice da se vide nego navijaju. Pogledaj malo Ultrase hansa Rostock, pa također Fraknfurta, ali po meni broj jedan svakako Dynamo Dresden. Naravno mislim na Njemačku. Schalke ima mladu ali dobru ekipu. Bayernova grupa se trudi. Valja imati jednoga vatrenog Ultrasa na MSN iz Njemačke. Također sam živio tamo, ljudi više budu na utakmici radi zabave nego da pjevaju i navijaju, ali počelo se ići na bolje u njih.
Svako ima svoje mišljenje.Kao prvo,u gradovima Rostock,Gelsenkirchen,Frankfurt gotovo cijeli grad navija za jedan tim,dok je Hamburgu velika konkurencija HSV,kapacitet stadiona je manji nego u ovih klubova,jedva cekam da uđe Pauli u prvu ligu kad pomslim da derbi sa HSV-om(treba bundesligi jedan gradski derbi),kad smo vec kod toga u drugoj ligi bi mogla Hertha iduce sezone igrat svoj gradski derbi sa Unionom

.Bayernove ultrase "muci" Allianz Arena jer ima malo stojecih mjesta pa tako da su i oni dosta slabiji u odnosu na vrijeme iz Olympiastadiona
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."