RK Gracanica
Re: RK Gracanica
I samo jos da napomenem publika primitivna, pokazali da su ustvari pravi seljaci, govorim o pojedincima,svako realan ce se slozit samnom, onako se ponasat mogu samo divljaci, klosari sto velika vecina i jesu......
jaro, de se skontaj šta govoriš, prvo pominješ publiku u množini, pa onda veliš "pojedinci" pa opet velika većina itd...BAMBI je napisao/la:I samo jos da napomenem publika primitivna, pokazali da su ustvari pravi seljaci, govorim o pojedincima,svako realan ce se slozit samnom, onako se ponasat mogu samo divljaci, klosari sto velika vecina i jesu......
to ti je stvarnost BiH, sumnjam da bi bilo gdje bilo drugačije u datim okolnostima
ono što mene raduje, nije niko ništa bacio u teren, možda neki papiri i sl. ali ništa opasno
a psovke, galama, frustracije, ako te to iznenadilo na tribinama, onda ti ko da nisi iz BiH

Undici stelle - ACM 1899
-
Gracanica, grad rukometa,sporta u sustini i u zadnje vrijeme pravi dobre rezultate iako su je napustila zaista dva "vrhunska" igraca Medjic i Suhonjic(nezadovoljni odnosom u ekipi i losim radom) TO SAM NEGDJE PROCITAO I CUO PA DA LI JE TO ISTINA DA MI POJASNITE,PUNO SRECE U NASTAVKU PRVENSTA 

Bambi je ziv...ja se bio zabrino gdje je sta je...pa bilo je par pojedinaca koje sam ja imenovo...koji su vrijedali Kadica...Daso i Bukva bas ono prostacki..ostala publika za 10...
-
- Kontakt:
Veliki je Pane gospodin nastavio da poklanja,nije covjek sitna dusa,spreman je dati kome god treba pravi gospodin,majstor Pane.
Znali su ljudi iz RK Gračanica da mogu računat na Paneta i njegov merhametluk,,,panechampion2 je napisao/la:Veliki je Pane gospodin nastavio da poklanja,nije covjek sitna dusa,spreman je dati kome god treba pravi gospodin,majstor Pane.

Ma lagano ga vi svi Panetu .....dali bi vi guzice da ste u poziciji u kojoj se nalazi Celik na celu sa Panetom!
-
Gracanica, grad rukometa,sporta u sustini i u zadnje vrijeme pravi dobre rezultate iako su je napustila zaista dva "vrhunska" igraca Medjic i Suhonjic(nezadovoljni odnosom u ekipi i losim radom) TO SAM NEGDJE PROCITAO I CUO PA DA LI JE TO ISTINA DA MI POJASNITE,PUNO SRECE U NASTAVKU PRVENSTA 

Suhonjić nije opravdao očekivanja u prvom dijelu sezone i snjim je sporazumno raskinut ugovor,dok je Međić napusti samovoljno klub(sve mu uredno isplaćeno) ALI,,,,balkanac198 je napisao/la:Gracanica, grad rukometa,sporta u sustini i u zadnje vrijeme pravi dobre rezultate iako su je napustila zaista dva "vrhunska" igraca Medjic i Suhonjic(nezadovoljni odnosom u ekipi i losim radom) TO SAM NEGDJE PROCITAO I CUO PA DA LI JE TO ISTINA DA MI POJASNITE,PUNO SRECE U NASTAVKU PRVENSTA
Cestitke Gradaccu na vise nego zasluzenoj pobjedi, ekipa iz Gracanice losa kao i uvijek bez
pomoci sudija tesko da nesto moze napraviti....
pomoci sudija tesko da nesto moze napraviti....
ALI ostadde zal za jednom velikom ljubavi izmedu Medica i naseg balavora**** je napisao/la:Suhonjić nije opravdao očekivanja u prvom dijelu sezone i snjim je sporazumno raskinut ugovor,dok je Međić napusti samovoljno klub(sve mu uredno isplaćeno) ALI,,,,balkanac198 je napisao/la:Gracanica, grad rukometa,sporta u sustini i u zadnje vrijeme pravi dobre rezultate iako su je napustila zaista dva "vrhunska" igraca Medjic i Suhonjic(nezadovoljni odnosom u ekipi i losim radom) TO SAM NEGDJE PROCITAO I CUO PA DA LI JE TO ISTINA DA MI POJASNITE,PUNO SRECE U NASTAVKU PRVENSTA

@BALKANAC nema ovo veze sa gradom rukometa sa pranjem necega ima i te kako ......
Liječiš se na temi Rk Gračanica,,neka,neka fino je da ima neka terapija koja ti pomaže...
slobodno ti opleti ako imaš kakvih informacija o nezakonitostima u radu uprave RK Gračanica.....interesuje to ljude... :
ovo je vrijeme kad se iznosi prljavi veš,,,
,,ako nevjeruješ pitaj ove iz šarene zgrade,,,
znaju ljudi sve a sve se manje boje,,,

Ma kakve nezakonitosti u radu
ma boze sacuvaj
inace jesil prebolio Medica ...Rk gracanica koristi pojedinim ljudima da peru nekakav "ves" kako rece nasa guja , a vec nekoliko godina zele da budu medu 3 prve ekipe ali zasto nisu ??????
ja mislim da nije tesko zakljuciti.... inace prodavanje magle i sumnjivih ugovora je najbolja i najvjestija uloga uprave rk

inace nemoj da ja iznosim prljavi ves doce vrijeme uskoro i zna se ko ce da ga iznese

inace jesil prebolio Medica ...Rk gracanica koristi pojedinim ljudima da peru nekakav "ves" kako rece nasa guja , a vec nekoliko godina zele da budu medu 3 prve ekipe ali zasto nisu ??????

inace nemoj da ja iznosim prljavi ves doce vrijeme uskoro i zna se ko ce da ga iznese

pa jedno su želje a drugo mogućnosti,,,želja je bila bit među tri ali,,,,nije se dalo,,,i zato se na polusezoni odmah prestala gajit iluzija i okrenut se i dat priliku mlađim igračima,,,škola rukometa radi sve selekcije su tu,,,rezultat će doć...premijer liga se igra za razliku od nekih drugih koji sanjaju ovaj rang takmičenja,,,a ovo oko eventualnih nezakonitosti smo rokaj ako imaš nešto,,,
ja recimo znam kako se uzima novac za Bratsvo i zato ih i žegam 

hehee naravno da ti nisi veza izmedu sudija i rk kad su domace utakmice
nadam se da ce to da" nadode " dok si ti ziv

nadam se da ce to da" nadode " dok si ti ziv

nakon 3 vezane pobjede stigao je i poraz i to od komšija u Gradačcu...nema veze
pobjediti Čapljinu aBd a onda do kraja laganim tempom, tamam kad bi sve izgubili i kad bi igrali juniori, nema veze
pobjediti Čapljinu aBd a onda do kraja laganim tempom, tamam kad bi sve izgubili i kad bi igrali juniori, nema veze
Undici stelle - ACM 1899
Ja sam taj....ALBOX je napisao/la:hehee naravno da ti nisi veza izmedu sudija i rk kad su domace utakmice![]()
![]()
nadam se da ce to da" nadode " dok si ti ziv![]()
![]()

a ko će šta dočekat to samo Allah dragi zna...

početi sa ovom postavom , pa ako krene nizbrdo vaditi jednog po jednogbaltazar1 je napisao/la:nakon 3 vezane pobjede stigao je i poraz i to od komšija u Gradačcu...nema veze

Ahmetašević G
Sarajlić SB
Hamidović LB
Redžić DB !
Mujačić LK
Spahić DK
Kuduzović P
Ma nemas pootrebe protiv Capljine ,al de mi reci jesil ti taj sto je odradi protiv Celika**** je napisao/la:Ja sam taj....ALBOX je napisao/la:hehee naravno da ti nisi veza izmedu sudija i rk kad su domace utakmice![]()
![]()
nadam se da ce to da" nadode " dok si ti ziv![]()
![]()
![]()
upravo odradio utakmicu protiv moćne Čapljine,,,
![]()
![]()
a ko će šta dočekat to samo Allah dragi zna...

onako ljude povaljase jos im se svasta nagovorise uffff fuj SRAMOTA ,ako si i tu taj
svaka ti cast mene stid ispred tebe

probaj odraditi prOtiv BOSNE

TU CE SE SNAGA EKIPE POKAZATI NADAM SE BAREM -5 DA NE BUDE SRAMOTA

a i - 10 za "perace " nije puno

Zamisli naziv navijacke skupine " PERACI GRACANICA "

http://www.****/assets/image_cache/6 ... medjic.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Samo za GUJU

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.