FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Ultras1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ultras1921 » 10 mar 2014, 21:05

Sta kaze?

Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 10 mar 2014, 21:07

Uskoro lova za Šehića 8-)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2014, 21:14

Ultras1921 je napisao/la:Sta kaze?
Uglavnom ono sto svi znamo "koliko para toliko muzije", da se jos puno mora raditi da bi bilo bolje, a nas glavni problem su te proklete pare i infrastruktura. Pohvalio je pitare, rekao da nece biti lako u derbiju a pogotovo tokom nastavka sezone.

Amar realan i iskren kao svaki put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 10 mar 2014, 22:18

Novca nema, ali klub s Grbavice svoje obaveze uspijeva izvršavati: sve u iščekivanju toliko željenog novca od transfera Ibrahima Šehića u turski Mersin.

''Postoje sve pretpostavke da se taj slučaj riješi, nadam se u narednih nekoliko mjeseci'', kazao je Amar Osim.

Govorio je i o prednosti od pet bodova koliko njegov tim trenutno čuva ispred konkurencije.

''Prednost jeste dobra, ali ne mora biti odlučujuća. Očekuju nas teške utakmice i ne smijemo se opuštati. Kako je gledati utakmice iz tunela? Nije lako gledati klub za koji si vezan bez obzira na poziciju'', dodao je glavni menadžer Plavih.

Komentirao je i igru trenutno najboljeg igrača tima s Grbavice.

''Armin Hodžić igra malo 'za sebe'. Ponekad ne poštuje taktičke zamisli što je nekad prednost, a nekada nije. Neke stvari će morati popraviti ukoliko želi igrati u jačoj ligi'', zaključio je Amar Osim naglasivši da ima povjerenje u rad Dine Đurbuzovića, uz konstataciju da novog šefa "igrači više vole" nego starog.
Daj bože da je neko snimio pa da pogledamo kompletnu emisiju. :)
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 10 mar 2014, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 10 mar 2014, 22:22

Protiv Sarajeva ocekujem ovaj sastav:
Loncaric,Zeljkovic,Bogdanovic,Hasanovic,Stanic,Svraka,Jamak,Tomic,Hodzic,Selimovic i Ramic.

Sta mislite?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 10 mar 2014, 22:25

Schwarz je napisao/la:Protiv Sarajeva ocekujem ovaj sastav:
Loncaric,Zeljkovic,Bogdanovic,Hasanovic,Stanic,Svraka,Jamak,Tomic,Hodzic,Selimovic i Ramic.

Sta mislite?
Ne more Ramic ja mislim,i ne vjerujem da ce Hasanovic na stopera prije ce Kerla u sastav
SLOBODA NAVIJAČIMA

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 10 mar 2014, 22:26

Izvinjavam se ako je bilo, ali da pitam od kada ce karte biti pustene u prodaju, imam nekih obaveza u srijedu pa da znam kad da kupim...
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 mar 2014, 22:27

Lončarić- Zeljković, Kerla, Bogdanović, Stanić/Bučan- Svraka, Tomić- Selimović, Jamak, Bučan/Stanić- Hodžić

Pa kud puklo da puklo :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 10 mar 2014, 22:33

FaraonTM je napisao/la:Lončarić- Zeljković, Kerla, Bogdanović, Stanić/Bučan- Svraka, Tomić- Selimović, Jamak, Bučan/Stanić- Hodžić

Ovo je bolje Svraku treba skloniti s lijeve strane i vratiti ga u sredinu puno je korisniji tu,Bucan lijevo krilo Stana lijevi bek (po meni je najbolje partije u Zelji covjek tu odigrao)
Zeljkovica na desno na Velkovskog i sta sad sa Stojcevim??po meni Hasanovic mora sa Tomom na zadnji vezni,i u svim tim rokadama Jamak ide na klupu :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 mar 2014, 22:40

ennis je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Lončarić- Zeljković, Kerla, Bogdanović, Stanić/Bučan- Svraka, Tomić- Selimović, Jamak, Bučan/Stanić- Hodžić

Ovo je bolje Svraku treba skloniti s lijeve strane i vratiti ga u sredinu puno je korisniji tu,Bucan lijevo krilo Stana lijevi bek (po meni je najbolje partije u Zelji covjek tu odigrao)
Zeljkovica na desno na Velkovskog i sta sad sa Stojcevim??po meni Hasanovic mora sa Tomom na zadnji vezni,i u svim tim rokadama Jamak ide na klupu :D
Može i tako, ali mislim da uz svu želju za zatvaranje njihovih igrača gubimo kreativnost u veznom redu. Praktično stavljanem Jamaka na klupu gubiš jedinog kreativca u formi, Tomić više trči (doprinosi ekipi na neprimjetan način samo na prvi pogled) ali nije kreativac. Svraka svakako nije u formi već godinu dana on nije ni za k... već da igra flastera na nekom igraču. Selim i Bučan su svakako trkači, istina prvi zna nekad da bljesne, a Hasanović je "mesar" svakako :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 10 mar 2014, 22:47

Ma nista od flastera na Stojcevu, nije Silva jbt..Igrat jako na sredini, ovakve utakmice sredina dobija, Bucana na krilo i uz brzog Atu mi tu dobijamo mnogo.. Od Svrake ocekujem dobru utakmicu napokon.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 10 mar 2014, 22:57

jbt niste se ni Daride pribojavali kolko se pribojavate Stojceva. :roll: Tanak je on za Tomicu :!:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 mar 2014, 23:00

ZZtop10 je napisao/la:jbt niste se ni Daride pribojavali kolko se pribojavate Stojceva. :roll: Tanak je on za Tomicu :!:
Darida nije igrao za Plzen protiv nas :P

U svakom slučaju ih je bolje respektovati pa malo ih se i pribojavati nego već upisati prolaz ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 10 mar 2014, 23:02

Ja to ovako gledam , mi smo prvaci , najjaci kolektiv u drzavi , neka se oni malo o nama brinu!
Sampion ima snage da svakoga pobjedi , pogotovo na grbavici!

Grbavica plava NEMAN , dodjes nevin odes JE*AN!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 10 mar 2014, 23:05

FaraonTM je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:jbt niste se ni Daride pribojavali kolko se pribojavate Stojceva. :roll: Tanak je on za Tomicu :!:

U svakom slučaju ih je bolje respektovati pa malo ih se i pribojavati nego već upisati prolaz ;)
igrao je na kosevu.

treba respektovati protivnika ali vi ovdje pretjerujete.
Slazem se s boccacciom da bi mozda trebalo promijesati pozicije nasim igracima i tako pokusati iznenaditi protivnika, ali o flasteru na stojcevu mi je smijesno pricati... :)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 mar 2014, 23:11

Moramo imati neke bezobraznije igrace na derbiju, Jamak je to svakako...

Moje misljenje kako bi bilo najbolje, ekipa koja ima iskustva i kvalitet da ih dobije i mislim da je to najjaci Zeljin sastav:

----------------------------Loncaric------------------------------
Zeljkovic--------Kerla-----------------Bogdanovic------Stanic
------------------Tomic----------------Svraka-------------------
Selimovic------------------Jamak-------------------------Bucan
----------------------------HODZIC--------------------------------

Izmjene: Brkovic (mislim da je red mu pruziti priliku ako je spreman), Hasanovic, Zolotic i Bajic u zavisnosti od rezultata ili ako se neko bude vuk'o k'o pi*ka po terenu, npr. Svraka ili Bucan...

Ali opet bice tu neko iznenadjenje, ne bi me iznenadilo da se gurnu i mladji od pocetka jer je ipak kup u pitanju, npr. Zolotic ili D.Sadikovic iako mislim da ni jedan ni drugi nisu spremni odgovoriti ovom derbiju. Moje misljenje je da nam je ono najjaca zadnja linija, ali 99% nece biti tako, izgleda da je Kerla onaj stari po nekim pricama... Bucan ni pod kojim uslovima ne smije na beka, prelos mi je tamo...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 10 mar 2014, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 10 mar 2014, 23:11

Steta stm ne moze Ramic igrati, meni djeluje da je dosta ojacao ovaj period dok je bio kod vezira.Ono sto je odigrao protiv zrinjskog je bilo solidno.Umjesto njega u onom mom sastavu ubaciti Bucana.Dakle trojac prema naprijed Bucan,Hodzic i Selimovic.Imam neki osjecaj da ce Bogdanovic da zabije pitarima u srijedu :-D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 mar 2014, 23:13

ZZtop10 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

igrao je na kosevu.

treba respektovati protivnika ali vi ovdje pretjerujete.
Slazem se s boccacciom da bi mozda trebalo promijesati pozicije nasim igracima i tako pokusati iznenaditi protivnika, ali o flasteru na stojcevu mi je smijesno pricati... :)
Fakat, nisam to ni znao, jer mi nije palo na pamet gledati sastave nakon tekme a na početku svakako nisam čuo od zviždanja i huka :D A znam da su u prvoj nije igrao govorili su da nece igrati jer je dogovorio transfer u BL (Freiburg).

Ako ste vas par mislili da sam ovo za Svraku rekao da treba igrati flastera na Stojčevu, nisam nego samo kažem da je u "strašnoj" formi i jedino što od njega očekujem je trka 90 minuta i koliko toliko smetanje veznom redu kona.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 mar 2014, 23:15

igrao je darida i u plzenu :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 mar 2014, 23:16

Samo da provjerim posto nisam bio aktivan a ne mogu da pronadem informaciju..

Da li se derbi igra u 18.30h ili 18.00? Hvala

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, BosnianLevi, Hansestadt, prisonbreak i 34 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []