Ovo je bolje Svraku treba skloniti s lijeve strane i vratiti ga u sredinu puno je korisniji tu,Bucan lijevo krilo Stana lijevi bek (po meni je najbolje partije u Zelji covjek tu odigrao)
Zeljkovica na desno na Velkovskog i sta sad sa Stojcevim??po meni Hasanovic mora sa Tomom na zadnji vezni,i u svim tim rokadama Jamak ide na klupu
Slazem se da Svraka ne moze igrati nikako lijevo ali zbog izostanaka mora igarti tu. Zato ga ne treba kritikovati. Po meni on najbolje funkcionise kao poluspic, a sad zasto ga nema tu nikako ne znam.
Ali se ne bi slozio da Hasanovic igra jer mislim da ne moze cuvati Stojceva, a koga staviti covjek ne moze biti pametan...
Nemojte samo Ramića prizivati, molim Vas. Frajer ne zna gdje goni. Nije fudbal ko će se vise zagraditi - to je bitno u politici. Bajro Spahić je za njega bio napadač pa nije imao mjesta kod nas.
Ako se već mora nešto izmišljati dajte nam tog Alibašića (ako sam potrefio prezime) da vidimo njega, sumnjam da može biti gori od Ramića.
Teška srca moram reći (a nije da mu se nije dala prilika), ali mene je i Bajić razočarao. Iskreno, vise sam očekivao. Ako ništa da grize travu do drenaže, ali on mi nekako kao i Ramić, indolentan za moj ukus. Jest da se ne gradi kao on, ali njemu je samo da je zvekne lijevom koji put i njemu dosta. Nažalost, još nijednu nije trefio. Ne znam, možda još nije kasno, ali sam baš očekivao od Bajića da jede tu lijevu stranu, ali da Bog da.
rodom s Mejtaša je napisao/la:Nemojte samo Ramića prizivati, molim Vas. Frajer ne zna gdje goni. Nije fudbal ko će se vise zagraditi - to je bitno u politici. Bajro Spahić je za njega bio napadač pa nije imao mjesta kod nas.
Ako se već mora nešto izmišljati dajte nam tog Alibašića (ako sam potrefio prezime) da vidimo njega, sumnjam da može biti gori od Ramića.
Teška srca moram reći (a nije da mu se nije dala prilika), ali mene je i Bajić razočarao. Iskreno, vise sam očekivao. Ako ništa da grize travu do drenaže, ali on mi nekako kao i Ramić, indolentan za moj ukus. Jest da se ne gradi kao on, ali njemu je samo da je zvekne lijevom koji put i njemu dosta. Nažalost, još nijednu nije trefio. Ne znam, možda još nije kasno, ali sam baš očekivao od Bajića da jede tu lijevu stranu, ali da Bog da.
Eldar će biti spreman, ne znam hoće li igrati, Tomić ranije napustio trening, nije još 100 %, ne treba rizikovati, bitnije su nam tekme protiv Slavije i Širokog.
rodom s Mejtaša je napisao/la:Nemojte samo Ramića prizivati, molim Vas. Frajer ne zna gdje goni. Nije fudbal ko će se vise zagraditi - to je bitno u politici. Bajro Spahić je za njega bio napadač pa nije imao mjesta kod nas.
Kad si to gledao Ramica pa znas da je los ?
Gledao sam ga dovoljno da vidim o čemu se radi. Nažalost, nije za nas. Bilo je u nas i boljih od njega triput tipa Dudića, Šešlija, Radovanovića, Obada i ostalog pa nisu kod nas mogli meda. Niko sretniji od mene da me demantuje, ali teško.
Kad si to gledao Ramica pa znas da je los ?
Gledao sam ga dovoljno da vidim o čemu se radi. Nažalost, nije za nas. Bilo je u nas i boljih od njega triput tipa Dudića, Šešlija, Radovanovića, Obada i ostalog pa nisu kod nas mogli meda. Niko sretniji od mene da me demantuje, ali teško.
Pa prijatelju ne moze te ni demantovati kad ti vec ne zelis da ga vidis u igri. Ne kontam samo kad se sudi o nekim igracima koji nisu odigrali posteno pet utakmica 90 minuta.
Imamo sta imamo i ja bih ga licno volio vidjeti u napadu i to s Arom, da igramo s dva spica.