Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

bagrcavi
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la bagrcavi » 10 mar 2014, 23:21

A sad su prijateljske utakmice i rezultati na istim nebitni? Pa što se onda taj isti kapiten i najbolji igrač Edin Džeko pljuju jer nisu igrali 100%? U čemu je sad problem?
Rezultat reprezentacije je u krajnjem slučaju najbitniji, pa i po cijenu povrede bilo kojeg protivničkog igrača bio to i Anri. Ukoliko Obasi dobije poziv onda će vjerovatno zamoliti našeg rušioca Seu Kolašinca da ga malo pripazi i da ga "ne lomi". Pošteno, da mu ne bi zahatario bolje je izgubiti od Nigerije.
DRUG NEBI TI PUNCA

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 mar 2014, 23:21

Emir Spahić: "Munib Ušanović je, ma šta o tome ko mislio, najbolje rješenje za sekretara N/FS BiH".

I ovakav čovjek kapiten, Bosno srami se.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2014, 23:23

Saurman je napisao/la:Emir Spahić: "Munib Ušanović je, ma šta o tome ko mislio, najbolje rješenje za sekretara N/FS BiH".

Samo da ti kažem da mu je to bio najbolji drug.

FaraonTM je napisao/la:Ne znam šta ti je cilj od ovog napada na Spahu.

Nije idealan, zna ne ispoštovati navijače, ali takav kakav je mi boljeg nemamo. Odbrana sa njim je loša, ali bez njega je školski tim 6 razred.

Jedino ako "famelija" nema neku novu štopersku nadu?
Nema, mi smo seljačka porodica, sir, kiselo mlijeko, otava, nismo za sport.

Što se 'napada' tiče, nije napad, samo istina i moje viđenje situacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 10 mar 2014, 23:25

Al je Susic ovom recenicom u SPORTU spustio Spahicu na kulturan nacin.
Jedna recenica, a sve u njoj receno :)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 mar 2014, 23:28

Virtu4l je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Emir Spahić: "Munib Ušanović je, ma šta o tome ko mislio, najbolje rješenje za sekretara N/FS BiH".

FaraonTM je napisao/la:Ne znam šta ti je cilj od ovog napada na Spahu.

Nije idealan, zna ne ispoštovati navijače, ali takav kakav je mi boljeg nemamo. Odbrana sa njim je loša, ali bez njega je školski tim 6 razred.

Jedino ako "famelija" nema neku novu štopersku nadu?
Nema, mi smo seljačka porodica, sir, kiselo mlijeko, otava, nismo za sport.

Što se 'napada' tiče, nije napad, samo istina i moje viđenje situacije.
Žalosno je to, kad se podržava čovjek kojeg je bolio tuki za BiH dok ga ne zovnuše na mjesto selektora, a drugi čovjek koji je uvijek igrao do granica iznemoglosti i to je više puta dokazao a samim tim i zaslužuje traku, ne znam samo kako ga Barba, možda i Barba ne valja :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 mar 2014, 23:29

Virtu4l je napisao/la:

Što bi rekli s kim si takav si.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 10 mar 2014, 23:30

pisac je napisao/la:Al je Susic ovom recenicom u SPORTU spustio Spahicu na kulturan nacin.
Jest brate,pravo mu je odbrusio.Tu inteligentnu misao i potez sutra ce prenijeti svi svjetski mediji.
Boze sacuvaj.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 10 mar 2014, 23:31

FaraonTM je napisao/la: Žalosno je to, kad se podržava čovjek kojeg je bolio tuki za BiH dok ga ne zovnuše na mjesto selektora, a drugi čovjek koji je uvijek igrao do granica iznemoglosti i to je više puta dokazao a samim tim i zaslužuje traku, ne znam samo kako ga Barba, možda i Barba ne valja :D
Uvijek su se kod nas stvari brzo zaboravljale... Pa onda popljuju onog koji je uvijek ginuo na terenu, dok 'Francuza' u nebesa dižu ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 10 mar 2014, 23:32

Safet Susic:Munib Usanovic je moj prvi saradnik,isto kao Baljic ili Borce i nisu ga smjeli smjeniti bez mog znanja.

Ne moze se manipulisati,sve ima zapisano :lol: :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 mar 2014, 23:34

drummer je napisao/la:
pisac je napisao/la:Al je Susic ovom recenicom u SPORTU spustio Spahicu na kulturan nacin.
Jest brate,pravo mu je odbrusio.Tu inteligentnu misao i potez sutra ce prenijeti svi svjetski mediji.
Boze sacuvaj.
Pa samo u nas selektor proziva igrača preko medija :o

Vidi se da nema osnovnu kulturu za trenera. To se rješava u četiri oka a ne preko Avazovog Sporta gdje svaka budala može pročitati to i formirati svoje mišljenje.

Nevezano za lošu igru Spahića i Džeke protiv Egipta koju ne opravdavam, ako je istina da su se žalili zbog Ibričića, pa majka mu stara svakom zdravom razumu je jasno da je Ibro bolji igrač od Tinki Vinkija i raje iz agencije.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 10 mar 2014, 23:34

Emir se bar ogradio sa tim,ma sta ko mislio ali vas idol je bio kategorican.Od tada je u zavadi sa svima u savezu,sto su mu smakeli Munju.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 mar 2014, 23:37

drummer je napisao/la: Safet Susic:Munib Usanovic je moj prvi saradnik,isto kao Baljic ili Borce i nisu ga smjeli smjeniti bez mog znanja.

Ne moze se manipulisati,sve ima zapisano :lol: :lol:
8-)

Ako neko od reprezentativaca ima prijatelja u reprezentacijama Argentine, Irana ili Nigerije samo neka prije utakmice zamoli našu odbranu i ministra odbrane da "ne lome", jer bi se neko mogao i naljutiti, nema veze koliko završimo. Šta fali i izgubiti utakmicu, samo nek' se prijatelji ne ljute što su ih naši odbrambeni igrači "lomili".
DRUG NEBI TI PUNCA

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 10 mar 2014, 23:38

drummer je napisao/la:
Boze sacuvaj.
Ako Susic nije u pravu, neka mu Spahic odbrusi argumentovano i neka mu zapusi usta za sva vremena.
Ali vjeruj da Pape nije glup, zna on dobro sta radi. Covjek je cekao samo povoljan trenutak ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2014, 23:39

Ali bukvalno sve je u jednoj rečenici, fascinantno. Ovaj zna da je nemoćan, sve mu je na kocki... prošlost, sadašnjost i budućnost.
Voli te tvoje Sarajevo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 mar 2014, 23:40

Spahić nikad ništa nije uradio dobro za ovu reprezentaciju.Tjerao igrače iz reprezentacije,javno podržavao kriminalca Ušanovića a na zelenom terenu nas ukopao za WC.Odbijao dobrotvorne večere a Sušić odgovara i zašto moji igrači ne žele biti humani itd.

Kapitenska traku mu je davno trebala biti oduzeta.

IcedMFEarth
Kontakt:

Post Postao/la IcedMFEarth » 10 mar 2014, 23:41

Saurman je napisao/la:Spahić nikad ništa nije uradio dobro za ovu reprezentaciju.Tjerao igrače iz reprezentacije,javno podržavao kriminalca Ušanovića a na zelenom terenu nas ukopao za WC.Odbijao dobrotvorne večere a Sušić odgovara i zašto moji igrači ne žele biti humani itd.

Kapitenska traku mu je davno trebala biti oduzeta.
Naravno, uvijek sam bio za to da Mravac igra mjesto njega.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 mar 2014, 23:42

Jes se vala tesko i odluciti izmedju nekoga koga nema skoro zadnjih 10tak godina ni blizu reprezentacije i nekoga ko dan danas gine za reprezentaciju.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 mar 2014, 23:43

pisac je napisao/la:
drummer je napisao/la:
Boze sacuvaj.
Ako Susic nije u pravu, neka mu Spahic odbrusi argumentovano i neka mu zapusi usta za sva vremena.
Ali vjeruj da Pape nije glup, zna on dobro sta radi. Covjek je cekao samo povoljan trenutak ;)
Spahić je ipak profesionalac, ne spušta se on na nivo razgovora preko Avazovog sporta, u ostalom radi čega bi se to Spahić trebao javiti i izvinuti Papetu?

Zato što je imao pogrešan pas protiv Egipta gdje su mu suigrači bili između ostalih Selektorov bratić i par igrača iz agencije Sušić? Ili zato što je potencijalno (ne znamo je li istina) protestvovao protiv nepozivanja Ibričića u repku.

Da je recimo Pape pozvao Salatića, Bešića, Prcića umjesto Sušića ja bih prvi stao u odbranu Papeta, ovako ipak kvalitetniji igrači imaju prednost.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 10 mar 2014, 23:45

Nemojte mijesati Spahiceve igracke kvalitete sa ovim.
Za ono sto on pruza na terenu, kapa dole.
Naravno da je imao i losih utakmica, ali generalno igrao je za reprezentaciju bolje nego sto zaista vrijedi.
Ali, ovdje nije rijec o tome.
Ovdje je rijec da je jedan igrac uzeo sebi za pravo da vedri i oblaci u reprezentaciji i to ne samo u prvom timu nego u cijelom savezu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2014, 23:47

FaraonTM je napisao/la:Spahić je ipak profesionalac, ne spušta se on na nivo razgovora preko Avazovog sporta,
Nije to njegov nivo, naravno, njegov nivo razgovora je K1 ili Ultimate fight.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []