Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

molotovljev

Re: Edin Džeko

Post Postao/la molotovljev » 10 mar 2014, 21:36

MrMuscle je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Jeb.o majku sta neki ljudi pisu ovdje.. kakve retardirane gluposti... Cuj nama drago ako krahiramo na SP :lol: :twisted: :?: :oops: :shock: .... Pa ne mrzimo mi BiH ako zelimo da umjesto ublehe na klupu dodje neko strucan i nepotkupljiv...
ne mrzite vi BiH, vi mrzite sebe i sve oko vas.. prošetaj do pedagoga ..
Ja ba... Ne pedagoga.. Mozda si mislio psihologa.. Al te ebe to tvoje znanje... Oni su ipak zaduzeni za te psiho-fizio stvari... Al neznanje se ipak moze opravdati, uzeti knjigu i nauciti... A lopovluk i nepotizam naseg selektora, a vaseg branjenika ipak ne moze.. jednom se rodis kao lopov i budes cio zivot takav.... Doduse Safet je raritet, prije je bio ljudina i postenjacina, al ga brat premunta na pogresnu stranu...

@Adinjo
Para se ima itekako.... A i ne znam sto ne bi Bajevic preuzeo repku.. Pa covjek je u Savezu pofino vec i itekako je upoznat sa stvarima u nasem fudbalu... Samo da mu ponude...
I Vaha bi sigurna radio po mnogo manjoj tarifi nego po kojoj radi.. A to su cifre od preko milion eura... Samo dobra volja i on se moze privuci...
Ne ! Ne mislim da si lud, nego da si nevaspitan i neodgojeno derište.
F.K.SARAJEVO

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 mar 2014, 21:40

Otisli ste predaleko, treba prafi i pogresni predefinisati u ko ima veze o fudbalu a ko nema blage veze o fudbalu. Jer ja se osjecam pravim navijacem ali dzabe kada ne mogu doci na red od silnih prafih 24/7.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 mar 2014, 21:43

legenda reala je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Prafi navijaci znaci...naravno da ste prafi navijaci, sjedite skrstenih ruku i branite svaki moguci scenario 24/7 da bi dokazali koliko ste prafi a mi pogresni :lol:.
Najveća glupost je bila kad je došo na forum i kaže vi ne smijete kritikovati selektora, to samo smiju Virtu,calcio,hare i on jer su oni dobronamjerni, a svi ostali su dušmani :lol: :lol: :lol: :lol: frajer ima običaja vako lupiti nemojte mu se razumiti
Ne samo on, on je jos blag, jer srecom nije previse aktivan, ali ne mjenja cinjenicu i da je on jedan od prafih.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 mar 2014, 21:47

molotovljev je napisao/la: Zavisi, i od nas i vas i njih ...
Da li ti stvarno misliš da evo recimo ti ili onaj gnjavator drumer, mislite dobro ovoj reprezentaciji, a ja ili calcio
ne mislimo ?
Mislim da svi pomenuti misle dobro reprezentaciji. U mojim postovima nikad nećeš pročitati da prozivam nekog forumaša kako misli loše reprezentaciji. Moji postovi pozivaju na odgovornost one koji su se višestruko obrukali protiv Egipta, prije svih Sušića radi groznog selektorskog i strateško-taktičkog performansa i sramotnih izjava za medije kao i zbog nesposobnosti da drži red u svlačionici, zatim Džeku zbog loše igre i neprofesionalnog ponašanja na terenu i takođe sramotnog razračunavanja sa navijačima putem twittera, a onda i sve ostale (osim nekoliko pojedinaca) zbog grozne igre protiv Egipta. Nakon tog sportsko-moralnog debakla kojeg je doživjela naša reprezentacija svi moraju da snose određene konsekvence zbog gore navedenih stvari. Krivicu snose i određeni ljudi u FSBiH koji nisu poduzeli ništa protiv onih koji su učestvovali u ovoj blamaži. Minimalno su morali biti novčano kažnjeni.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 mar 2014, 21:54

DonCorleone je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Prafi navijaci znaci...naravno da ste prafi navijaci, sjedite skrstenih ruku i branite svaki moguci scenario 24/7 da bi dokazali koliko ste prafi a mi pogresni :lol:.
Najveća glupost je bila kad je došo na forum i kaže vi ne smijete kritikovati selektora, to samo smiju Virtu,calcio,hare i on jer su oni dobronamjerni, a svi ostali su dušmani :lol: :lol: :lol: :lol: frajer ima običaja vako lupiti nemojte mu se razumiti
Ne samo on, on je jos blag, jer srecom nije previse aktivan, ali ne mjenja cinjenicu i da je on jedan od prafih.
Vi ste moji omiljeni forumaši. Vas dvojicu doživljavam kao likove iz crtanog filma - Lolek i Bolek.
Kako da vam kažem, glup čovjek ne razlikuje šta je glupost a šta ne. To je nešto slično kao daltonista koji
ne razlikuje boje na semaforu. Ili recimo, učenik koji kao pažljivo sluša predavanje i onda kaže, ma šta ovaj
profa kenja, kakve on gluposti valja .. a ustvari nemate pojma o čemu čovjek priča.
F.K.SARAJEVO

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 10 mar 2014, 21:57

Cartman je napisao/la:Dzeko bi dao zivot za BiH, isto vazi za Spahica. Zato ce se sve rijesit do SP-a i sve ce se ostavit sa strane. Repka je ispred svega. Licne sitne svadje ne mogu unistit nesto tako vazno.
molim Boga da se ovo desi
nadam se da ce svi ohladiti glave i da ce biti top na svjetskom...zasluzili smo to i mi a i oni realno
Semper Fidelis

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2014, 22:42

molotovljev je napisao/la:Vi ste moji omiljeni forumaši. Vas dvojicu doživljavam kao likove iz crtanog filma - Lolek i Bolek.
Odavno me neko nije ovako nasmijao. Nek' si njih dvojicu odabrao, k'o da si mene pitao :lol: legenda je Bolek, a ovaj što ima Marlon Branda na avataru je Lolek :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 mar 2014, 00:06

Cartman je napisao/la:Dzeko bi dao zivot za BiH, isto vazi za Spahica. Zato ce se sve rijesit do SP-a i sve ce se ostavit sa strane. Repka je ispred svega. Licne sitne svadje ne mogu unistit nesto tako vazno.
To je svakom jasno i svi znaju da Edin voli ovu Reprezentaciju, za raliku od mutavka.

Miske je mutavku najbolje rekao:

[youtube][/youtube]

A kako i nece kad ga je krkan po medijima prozivao da je debel. Krkan samo zna preko medija komunicirati sa igracima. Uzasan je. I sada je on sve ovo izazvao i onda se oglasio u medijima kako bi vodu naveo na svoj mlin.
Seljacka politika.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 mar 2014, 00:10

Edin je dobar dečko ali se spanđao sa pogrešnim čovjekom a to je Spahić.Zato sad ispoljava neke osobine koje "krase"našeg kapitena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2014, 00:11

Što nam ne reče kako je završilo to između Misimovića i Sušića.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 mar 2014, 00:13

SamoZeljo je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Namazan je ovaj Miske, psuje na engleskom znajuci da ovaj ne razumije nista :lol: .

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 mar 2014, 00:30

Virtu4l je napisao/la:Što nam ne reče kako je završilo to između Misimovića i Sušića.
Zataskalo se, ali dokle?
Previse problema on ima sa igracima. Lik je socijalno zakrzlj'o i nepismen je. Logicno da ce se ove stvari desavati. Po medijima proziva igrace, to moze samo debil.
Cuj, on medijima govori kako bi ga bilo stid odazvati se na poziv da je na Misimovicem mjestu a taj isti Miske rekorder po broju nastupa za reprezentaciju. Jos ga proziva da je debel.
Mislis da mu je Miske to zaboravio? Vidio si koliko mu je zaboravio, na sred tekme mu psuje. Cijeli svijet gleda!
To je incident koji se rijetko vidi na fudbalskim terenima. Kod nas se zataskalo jer je selektor kita obicna.

Sad je isto on 100% kriv za ove probleme. Ibisevic ne igra zbog suspenzije a Dzeko vuce laksu povredu i igra svakih par dana i dogovore se da Edin igra poluvrijeme a Ibisevic cijelu tekmu. ALI, papku rezultat ne ide na ruku, konta kako progurati bratica ako izgubimo pa vadi Ibisevica jer misli da ce Dzeko ipak uraditi nesto da spasi familiju Susic.
Rezultat toga: Ibisevic nezadovoljan, Dzeko nezadovoljan. Papak izlazi u medije i daje izjavu kako mu Dzeko i Spahic nece sastavljati reprezentaciju i samim tim se seljak krije iza medija. Cijelu frku dize na Dzeku i Spahica, kako bi sakrio svoja g*vna koja je posr'o.
On jeste nesposoban kao trener, ali seljak nije toliko glup koliko je nesposoban, znao on sebi!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2014, 00:31

Prijatelju, puno vrijeđaš i riječnik ti je dno dna. Nema tu kvalitetne diskusije.
Voli te tvoje Sarajevo.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 mar 2014, 00:36

Jesam tebe uvrijedio? Ako kazem da je Pape seljak, pa jeste.
Ako se na ovoj temi dozvoljavalo da se Edin naziva svakako, da se kace bukve i svasta nesta, onda je logicno da se seljaku moze reci da je seljak. Nije to nikakva uvreda.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2014, 00:37

SamoZeljo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Što nam ne reče kako je završilo to između Misimovića i Sušića.
Zataskalo se, ali dokle?
Previse problema on ima sa igracima. Lik je socijalno zakrzlj'o i nepismen je. Logicno da ce se ove stvari desavati. Po medijima proziva igrace, to moze samo debil.
Cuj, on medijima govori kako bi ga bilo stid odazvati se na poziv da je na Misimovicem mjestu a taj isti Miske rekorder po broju nastupa za reprezentaciju. Jos ga proziva da je debel.
Mislis da mu je Miske to zaboravio? Vidio si koliko mu je zaboravio, na sred tekme mu psuje. Cijeli svijet gleda!
To je incident koji se rijetko vidi na fudbalskim terenima. Kod nas se zataskalo jer je selektor kita obicna.

Sad je isto on 100% kriv za ove probleme. Ibisevic ne igra zbog suspenzije a Dzeko vuce laksu povredu i igra svakih par dana i dogovore se da Edin igra poluvrijeme a Ibisevic cijelu tekmu. ALI, papku rezultat ne ide na ruku, konta kako progurati bratica ako izgubimo pa vadi Ibisevica jer misli da ce Dzeko ipak uraditi nesto da spasi familiju Susic.
Rezultat toga: Ibisevic nezadovoljan, Dzeko nezadovoljan. Papak izlazi u medije i daje izjavu kako mu Dzeko i Spahic nece sastavljati reprezentaciju i samim tim se seljak krije iza medija. Cijelu frku dize na Dzeku i Spahica, kako bi sakrio svoja g*vna koja je posr'o.
On jeste nesposoban kao trener, ali seljak nije toliko glup koliko je nesposoban, znao on sebi!
Nevezano za sve ovo, kad sam mu vidio onu facu sa naočalama protiv Egipta, umalo TV nisam razbio koliko sam se iznervirao. :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 11 mar 2014, 00:38

Zavrsilo se da mu je Miske spasio gu.icu a nama kvalifikacije i time sto vise nikad nije smio reci rijec protiv Misketa niti ga izostaviti iz prvih 11.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 11 mar 2014, 00:39

slika

Ovu jeli? :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 11 mar 2014, 00:40

FaraonTM je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
Zataskalo se, ali dokle?

Nevezano za sve ovo, kad sam mu vidio onu facu sa naočalama protiv Egipta, umalo TV nisam razbio koliko sam se iznervirao. :D
Jos one iritantne cvike i trenerka.Ja sam po.izdio kad su nas Ameri busili poslije onih njegovih izmjena,oni daju gol za golom a on samo kucka prstima krov klupe za rezevne igrace.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2014, 00:43

kokakolas je napisao/la:slika

Ovu jeli? :D
Identičnu samo zatvorenih usta, i onako lupkajući prstima od klupu kako @drummer kaže, gleda kroz igrače :D

Yebote, k'o ja u vakat na matematici kad me pita limese :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 11 mar 2014, 03:49

DonCorleone je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Namazan je ovaj Miske, psuje na engleskom znajuci da ovaj ne razumije nista :lol: .
:lol: :lol: :lol:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Micron, Proximic i 22 gosta.