Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

FaraonTM
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la FaraonTM » 10 mar 2014, 23:47

pisac je napisao/la:Nemojte mijesati Spahiceve igracke kvalitete sa ovim.
Za ono sto on pruza na terenu, kapa dole.
Naravno da je imao i losih utakmica, ali generalno igrao je za reprezentaciju bolje nego sto zaista vrijedi.
Ali, ovdje nije rijec o tome.
Ovdje je rijec da je jedan igrac uzeo sebi za pravo da vedri i oblaci u reprezentaciji i to ne samo u prvom timu nego u cijelom savezu.
Riječ je isto tako da je jedan selektor uzeo sebi za pravo da promoviše svoju porodicu u reprezentaciji, i da potencijalno uništi nešto što je jedan gospodin prije njega stvarao.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 mar 2014, 23:49

Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Spahić je ipak profesionalac, ne spušta se on na nivo razgovora preko Avazovog sporta,
Nije to njegov nivo, naravno, njegov nivo razgovora je K1 ili Ultimate fight.
Tako je.

Spahić nema nivo on se priklanja onim od koji će imati koristi,nekad je to bio Ušanović sad je Džeko.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 10 mar 2014, 23:50

Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Spahić je ipak profesionalac, ne spušta se on na nivo razgovora preko Avazovog sporta,
Nije to njegov nivo, naravno, njegov nivo razgovora je K1 ili Ultimate fight.

Trebo je da javno blati nekoga putem medija :) to je profesionalizam... ;)

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 10 mar 2014, 23:50

@ Faraon

Prvi argument ti ne stoji nikako.
Da nije nikad nista komentarisao, pa hajde. Ali svi znamo da nije tako. Itekako Spahic ima "oraha u dzepovima" i naravno da nema sta odgovoriti na ovu Susicevu konstataciju. Ako je Spaha u novinama mogao braniti Munju, onda valjda moze i sebe. Ako je branio nedavno Dzeku, valjda onda moze i sebe.

To kako je igrao protiv Egipta je najmanje bitno. Jedna losa utakmica, to mu niko ne zamjera. Bar ja ne. Ovdje se ipak radi o drugim stvarima.

Jedino sto se slazem sa tobom je to da je Pape pozivanjem Tina, sam sebi skocio u stomak.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 mar 2014, 23:55

Dokle je došlo da se Virtu i Saurman udruže. :lol: Još Hare i Gringo da postanu jarane i to je to :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 mar 2014, 23:57

pisac je napisao/la:@ Faraon

Prvi argument ti ne stoji nikako.
Da nije nikad nista komentarisao, pa hajde. Ali svi znamo da nije tako. Itekako Spahic ima "oraha u dzepovima" i naravno da nema sta odgovoriti na ovu Susicevu konstataciju. Ako je Spaha u novinama mogao braniti Munju, onda valjda moze i sebe. Ako je branio nedavno Dzeku, valjda onda moze i sebe.

To kako je igrao protiv Egipta je najmanje bitno. Jedna losa utakmica, to mu niko ne zamjera. Bar ja ne. Ovdje se ipak radi o drugim stvarima.

Jedino sto se slazem sa tobom je to da je Pape pozivanjem Tina, sam sebi skocio u stomak.
Pa šta se zamjera Spahiću?

Ako on nije zaslužio da kao kapiten i patriota kaže Papetu šta misli o pozivanju i nepozivanju određenih igrača onda ne znam ko jeste.

Hajd' da Pape perfektno obavlja svoj posao pa da i kažem da nema pravo da mu išta kaže, ali sve dok Pape radi ovo što radi uvijek ću podržavati igrače koji su trčali po terenu da bih ja u junu osjećao da pripadam negdje!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2014, 23:59

pisac je napisao/la:Jedino sto se slazem sa tobom je to da je Pape pozivanjem Tina, sam sebi skocio u stomak.
To ako je greška, može se vrlo lako ispraviti, ali pojedini su sa greškama otišli predaleko i ne mogu ih ni Drina ni Neretva oprati.
bagrcavi je napisao/la:Dokle je došlo da se Virtu i Saurman udruže. :lol: Još Hare i Gringo da postanu jarane i to je to :mrgreen:
Zamijenio si nas s' nekim. Saurman i ja nikad nismo imali nikakav sukob.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2014, 00:01

FaraonTM je napisao/la:Hajd' da Pape perfektno obavlja svoj posao pa da i kažem da nema pravo da mu išta kaže, ali sve dok Pape radi ovo što radi uvijek ću podržavati igrače koji su trčali po terenu da bih ja u junu osjećao da pripadam negdje!
Da je tvoj kapiten radio posao kako treba, ti bi se pretprošlog juna osjećao kao da pripadaš negdje. Možda bi i nateg'o neku ukrajinku, mada ni poljakinje nisu loše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 11 mar 2014, 00:02

bagrcavi je napisao/la:
drummer je napisao/la: Safet Susic:Munib Usanovic je moj prvi saradnik,isto kao Baljic ili Borce i nisu ga smjeli smjeniti bez mog znanja.

Ne moze se manipulisati,sve ima zapisano :lol: :lol:
8-)

Ako neko od reprezentativaca ima prijatelja u reprezentacijama Argentine, Irana ili Nigerije samo neka prije utakmice zamoli našu odbranu i ministra odbrane da "ne lome", jer bi se neko mogao i naljutiti, nema veze koliko završimo. Šta fali i izgubiti utakmicu, samo nek' se prijatelji ne ljute što su ih naši odbrambeni igrači "lomili".
Ali pazi argumenta,zamolili Spahica da bude njezan prema Henryu.Svi mi znamo da kod Spahe nema njeznosti,on kad igra igra bez kalkulacija,zato ga i volimo i zato i jeste kapiten.
Na sta su spali argumenti,da se vrline prikazuju kao mane.Svasta cemo se mi jos ovdje nacitati :)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 mar 2014, 00:02

nadam se da ce se sve ovo brzo zaboraviti,i da ce svi iz ovoga izvuci pouku! realno Spahic i Dzeko su pogrijesili malo vise,selektor nesto manje i to je to,neka se zavrsi na tome! svima treba biti cilj da se obraduje ovaj napaceni narod u BIH,jedina pozitivna vijest koja ide iz BIH su Zmajevi,i ne smijemo urusiti jos i to.... valjda ce preovladati opci interes,pamet i mudrost,ili ce sujete pojedinih srusiti snove vecine Bosanaca i Hercegovaca ,da se nasa drzava dostojno prezentuje u cijelom Svijetu!?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 mar 2014, 00:04

u toj situaciji kad je Brazzo tražio od Spahe da ne 'udara' Henryja, stao bih na Brazzinu stranu :D prijateljska tekma i nema smisla da se oštro starta na bilo koga, a pogotovo na vrhunskog igrača kakav je bio Henry ;) vidim, neko je napisao kao, trebao ga je pustiti da se šetka (ironija) :roll: naravno da ne, Spaha je trebao raditi svoj posao, ali nije trebao startati oštro pri čemu bi mogao povrijediti Henryja

zatim ovo poređenje s Džekom, to je neuporedivo .. niko ne traži da se na prijateljskoj tekmi da 100%, ali se traži da se ipak odigra ozbiljno i profesionalno kako i dolikuje .. isto tako je i Spaha trebao regovati tada, poslušati Brazzinu sugestiju, odigraj profesionalno, ali ne lomi čovjeka .. da su kvalifikacije ili EP/SP, pa udri :D

stavite nekog našeg bitnog igrača u tu situaciju ..

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 11 mar 2014, 00:06

Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Hajd' da Pape perfektno obavlja svoj posao pa da i kažem da nema pravo da mu išta kaže, ali sve dok Pape radi ovo što radi uvijek ću podržavati igrače koji su trčali po terenu da bih ja u junu osjećao da pripadam negdje!
Da je tvoj kapiten radio posao kako treba, ti bi se pretprošlog juna osjećao kao da pripadaš negdje. Možda bi i nateg'o neku ukrajinku, mada ni poljakinje nisu loše.
Mozda da se safet nije prodo u albaniji mozda smo mogli i biti tamo ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2014, 00:07

Virtu4l je napisao/la:
Pa ti ideš iz krajnosti u krajnost. Da je tvoj selektor znao postaviti igru, ne bi se obrukali protiv Francuza na Koševu (ne rezultatom koliko igrom), ne bi se obrukali protiv Rumuna....

Zato ćemo natezat francuskinje, brazilke ipak malo teže :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 mar 2014, 00:08

drummer je napisao/la:
Na sta su spali argumenti,da se vrline prikazuju kao mane.Svasta cemo se mi jos ovdje nacitati :)
Znači vrlina je ako išamaraš suigrača,zanimljivo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 mar 2014, 00:13

Saurman je napisao/la:
drummer je napisao/la:
Vrlina je i štediti Anrija? "Ne lomiti" ga? Zanimljivo.
DRUG NEBI TI PUNCA

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 mar 2014, 00:16

bagrcavi je napisao/la:
Hasan je BiH odbacio na poluvremenu radi nesuglasica sa drugim igracem koji je ne samo tada, nego dan danas, kicma ove reprezentacije. Ne cudi me uopste ko hvali takve postupke. Ja bi ovaj clanak sakrio, jer vise crni Hasana nego Emira hiljadu puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 11 mar 2014, 00:17

Saurman je napisao/la:
drummer je napisao/la:
Ma ko ti je to rekao,izvjesni Bise?On je to istarzivao i na kraju dosao do zakljucka.Odlicno,predlazem mu da otvori detektivski ured,pokazuje talenat. Dajte ljudi da ozbiljno pricamo,manite se mahalanja.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2014, 00:19

bagrcavi je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
drummer je napisao/la:
Nemoj tako, Henry je bio nešto sa onom bosankom Andreom, dobar je to čo'jek :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 mar 2014, 00:20

drummer je napisao/la:
Ma ko ti je to rekao,izvjesni Bise?On je to istarzivao i na kraju dosao do zakljucka.Odlicno,predlazem mu da otvori detektivski ured,pokazuje talenat. Dajte ljudi da ozbiljno pricamo,manite se mahalanja.
Druze ili je Bise ili su drugi "provjereni krugovi", elem znas i sam kako to ide...ovo nisu cak ni spekulacije, ovo su licne uvrede na racun jednog igraca. Ja bi ovo sve tuzio, javio policiji, neka preispitaju IP adrese pa na odgovaranje.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 mar 2014, 00:20

bagrcavi je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
drummer je napisao/la:
Ako je utakmica prijateljska a jest onda igraš opuštenije i ne lomiš igrače jel' tako jest.

Niko i nije rekao da ga treba pustiti da se šetka po terenu ali lomiti igrača bez ikakve potrebe je u najmanju ruku bezobrazno.

I opet to nije razlog da napadaš suigrača.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, legendarnadruga, MaroonBjelave, Matterhorn22, PrijedorCarsija, Vaya i 55 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []