Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Neutral
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Neutral » 11 mar 2014, 00:50

bega_afc je napisao/la:
Neutral je napisao/la: A šta je bilo nakon izvlačenja? Ne pišem ni ja ovdje nikako ali na ovo sam morao reagirati. Izgubili ste i nestali ste. Oko za oko :ugeek:
Nakon utakmice sam doso i cestito. Prije utakmice sam glumio debila zbog vecine idiota koji su tu dolazili provocirat. Imamo pravo da se nadamo, zabranit nam niko ne moze. Ako Bajern prodje, cestitke. Al ovi idiotski pokusaji nekog trolanja, tuzno.
Znamo odakle su počele provokacije ali sada je to krajnje nebitno. I ja bi se nadao i da je Bayern izgubio 4:0 prvu, treba uvijek biti optimističan i to pravo niko nikome ne uzima.

Uglavnom sam uvijek pisao u superlativu o Arsenal-u i to sa pravom, nadam se odličnoj utakmici i neka bolja ekipa pobjedi.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 mar 2014, 00:57

Neutral je napisao/la:
Znamo odakle su počele provokacije ali sada je to krajnje nebitno. I ja bi se nadao i da je Bayern izgubio 4:0 prvu, treba uvijek biti optimističan i to pravo niko nikome ne uzima.

Uglavnom sam uvijek pisao u superlativu o Arsenal-u i to sa pravom, nadam se odličnoj utakmici i neka bolja ekipa pobjedi.
Ako su se pojedinci uvrijedili i zagrizli na plitak potok, njihova stvar. Nije bas bilo za ocekivat da cemo skinut gace i rec ispadamo. Cak ni sad ne mislim tako, iako rezultat nije povoljan. Zivio, pa cemo sutra sumirat stvari.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 11 mar 2014, 01:06

bega_afc je napisao/la:
Neutral je napisao/la:

Ako su se pojedinci uvrijedili i zagrizli na plitak potok, njihova stvar. Nije bas bilo za ocekivat da cemo skinut gace i rec ispadamo. Cak ni sad ne mislim tako, iako rezultat nije povoljan. Zivio, pa cemo sutra sumirat stvari.
Ja Bgm ocekujem,kad ste kod kuce skinuli,zasto ne bi i u gostima ;)

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 mar 2014, 01:11

autogol je napisao/la:
Ja Bgm ocekujem,kad ste kod kuce skinuli,zasto ne bi i u gostima ;)
Dobro.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 mar 2014, 04:53

autogol je napisao/la:Ja Bgm ocekujem,kad ste kod kuce skinuli,zasto ne bi i u gostima ;)
Haj malo prosetaj Boga ti.
Arsenal je bio bolji od Bayerna sve do nesretnog crvenog kartona. Poslije toga za plakati.

Gledam sad neke rezultate, malo vise statisticki. U zadnje cetiri tekme je Arsenal prosuo osam bodova a osvojio samo cetiri. Da se sve dobilo, sad bi imali bod vise od Chelsea i tekmu manje. Mislim, znam ja da mi svi znamo rezultate i nisam otkrio toplu vodu ali neshvatljivo. Cijelu sezonu se drzis na vrhu i sve to prospes u par utakmica.
Ovaj j*beni raspored uzima danak i nadam se da je ovo sve sto je uzeo.

Veceras na sve ili nista. Za nadati se ranom golu Arsenala.
Sanse za prolaz su minimalne ali svakako postoje. Ne ocekujem Arsenal sa bijelom zastavom, definitivno ne.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 mar 2014, 08:04

Arsenal ima igrace da igra sa Bajernom, ali nema samopouzdanje. Zbog toga su izgubili prvu tekmu i vjerovatno ispali.

Ova ekipa je izgubila 'sampionski gen', sto bi rekao Murinjo. Kada evoluiraju u sampione, opet ce igrati ravnopravno sa najboljim. Za to im trebaju igraci koji su rodjeni pobjednici.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 mar 2014, 08:20

City s onakvom ekipom se vec otpisao nakon 0:2 u Manchesteru,a ovde mnogi govore kako je Arsenal u win-win situaciji i kako pricate prolazak je samo formalnost.
Ne znam kako planirate u gostima dati 3 gola jacem Bayernu za Schweinia i Riberya kad kod kuce niste jedan mogli.
Spustite malo loptu na zemlju,sto se vise nadate razocarenje ce biti vece.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 11 mar 2014, 10:37

Prosle godine ih je sljustrio 0-2 bez po muke, sto nebi i ove.

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 11 mar 2014, 10:46

Neki kao da su fudbal počeli pratiti 2010 godine, niko ne želi da bude realan i da kaže da je crveni karton olakšao posao Bayernu za nekih 70%. Sve do tog isključenja Arsenal nije bio ništa lošija ekipa. Znači to je detalj koji je prelomio utakmicu. To samo idiot ne može priznati, zar je toliko teško izgovoriti istinu? A ne konstantno se držati maksumske spike, ako je Bayern jak (a jeste) to ne znači da su simpatizeri tog kluba uvijek u pravu. Ohladite malo, postali ste argonatni i ne poštujete nikoga, to je mnogo taman da svi imate po 2% dionica u tom klubu. Sve shvaćate osobno i uvijek ste presubjektivni. Doduše treba to razumijeti, jer nako skoro decenije prosječnih partija po LP-a, Bayern se vrato u vrh. Ali kako je došao tako će i otići, tako se desilo puno moćnijim generacijama prije njih a i desiće se i poslije njih.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 mar 2014, 10:53

Ibracadabra je napisao/la: Doduše treba to razumijeti, jer nako skoro decenije prosječnih partija po LP-a, Bayern se vrato u vrh.
Prosječnih partija.? Pa u četiri godine su igrali tri finala CL.Bayern je uvijek u vrhu i tu će i ostati jer ima dobre temelje za budućnost Muller,Thiago,Gotze,Alaba,Boateng.

Arsenala uopšte ne podcjenjujem kad kažem da je Bayern favorit jer to sam rekao i za prvu utakmicu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 11 mar 2014, 10:58

Saurman je napisao/la:
Ibracadabra je napisao/la: Doduše treba to razumijeti, jer nako skoro decenije prosječnih partija po LP-a, Bayern se vrato u vrh.
Prosječnih partija.? Pa u četiri godine su igrali tri finala CL.Bayern je uvijek u vrhu i tu će i ostati jer ima dobre temelje za budućnost Muller,Thiago,Gotze,Alaba,Boateng.

Arsenala uopšte ne podcjenjujem kad kažem da je Bayern favorit jer to sam rekao i za prvu utakmicu.
Mislio sam ne period između sezona 2001/02-2008-09, skoro deset sezona kad nisu mogli ni blizu finala.Tako su i u Barci mislili, imamo, Messia,Busquetsa,Piquea,Pedra, ali nista od toga. Kad se povuku glavni dijelovi jedne ekipe dzaba ti svi ostali.
Nemoj da me pogrešno shvatiš, razumijem i ja sam mišljenja da Bayern favorit jer je objektivno jači od Arsenala. Ali brate mili pišemo o prvom meču i onom crvenom kartonu koji je očigledno prelomio meč.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 11 mar 2014, 11:00

Chuckie je napisao/la:Prosle godine ih je sljustrio 0-2 bez po muke, sto nebi i ove.
:lol: :lol:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 mar 2014, 11:56

Ibracadabra je napisao/la:niko ne želi da bude realan i da kaže da je crveni karton olakšao posao Bayernu za nekih 70%.
Ja sam to prvi napisao napisao na ovoj temi i lahko to mozes provjeriti.
Samo,nije niko poklonio taj crveni karton Bayernu.Sczesny je sam kriv za njega i on nije trebao biti onako nepromisljen.Sta je Bayern trebao,izbaciti jednog igraca da svi budu zadovoljni?
Mozda bi neko ovde i napisao nesto pametno o utakmici veceras,ali ne mogu doci na red od umisljene djece predvodjene sa @nedim93 i @greivis.S obzirom na neke kvazi sastave,nacinjene da se omalovazava najjaca ekipa sadasnjice pokazuje samo koliko doticni cijene svoj klub i koliko ih je briga za isti.
U Londonu smo bili oslabljeni za dva od cetiri najvaznija igraca ovog Bayerna,Schweinsteigera i Riberya,ali sad su i oni tu.Arsenal dolazi u goste u Minhen u najnezgodnijem trenutku za njih,15 golova u zadnje 3 utakmice i konacno su svi na okupu.
Ne znam ni sta je Wengeru bilo pri poredjenju ove utakmice s onom kako su Inter pobijedili 1:5,ali dobro,svako svoje zna.Veci klubovi su prosle sezone dolazili na Allianz Arenu s vise postovanja.
Ja se nadam da ce Arsenal napasti i razmahati se od prve minute.
#miasanmia

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 11 mar 2014, 13:44

Prizemljenje će biti bolno. Lagao bih ako kažem da neću uživati. 8-)
I think I'm a pussy one.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 mar 2014, 13:45

Texi je napisao/la:Prizemljenje će biti bolno. Lagao bih ako kažem da neću uživati. 8-)
Za koga? :lol: Ko ovdje leti?
Celik!3,2,2.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 11 mar 2014, 14:03

Dobra kvota na arsenal,moglo bi se fini para uzeti :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 11 mar 2014, 14:11

Potvrđeno je da će se polufinale FA kupa, utakmica Arsenala protiv Wigan Atheltica na Wembleyu, odigrati u subotu, 12.04. u 18 h.
Pld W D L
38 26 12 0

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 mar 2014, 14:14

Znaci, standardno. Argumentovana i nepristrasna diskusija je nemoguca. Radi cega? Radi djecijih hormona koji se pale na inostrane klubove.

Odes na temu Bajern, svi coporativno sikcu kao zmije. Dodju oni na temu Arsenal, desi im se isto to. I tako svaka tema na forumu.

Stvar je u tome da su simpatizeri Bajerna realni kada je u pitanju Arsenal i nerealni kada je u pitanju Bajern. Isto je sa simpatizerima Arsenala ili bilo kojeg druga. Dijagnoza; mladalacka zaslijepljenost i odsustvo nepristrasnog i kritickog razmisljanja.

Bajern je ekipa sa kojom se itekako moze igrati i nadigravati. Samo su za to potrebna muda koja Arsenalu fale. Bajern nije nedodirljiv poput Barse iz najboljih dana. Dakle, ekipe poput Arsenala imaju sansu ako su psihicki spremni za veliki duel. Arsenal ocigledno nije bio spreman. Zaletili su se i ispuhali za 10 minuta. Prepustili su incijativu protivniku i za to bili kaznjeni. Crveni karton je dobrim dijelom rezulat igrackog i psiholoskog pritiska. Ne treba zaboraviti da Arsenal skoro deceniju nije uzeo nijednu titulu. Ekipa nema pobjednicki mentalitet, pucaju pod pritiskom. Da im je Venger rekao, 'hajmo se zajebavati i nadigravati protiv Bajerna', vece sanse bi imali za prolaz. Pritisak im je zarobio um i tijelo. Vidjelo se to itekako.

U revansu je potrebno cudo. Da je zaostatak za gol manji, Arsenal bi imao neke sanse. Mogli bi se opustiti kao u posljednjem duelu u Minhenu i navaliti. Ovako tesko, skoro nemoguce. Ako osjete nemoc, mogli bi vrlo brzo skroz potonuti i primiti 3-4 komada.

Ipak, nikad se ne zna.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 11 mar 2014, 14:18

Valencia je napisao/la:Znaci, standardno. Argumentovana i nepristrasna diskusija je nemoguca. Radi cega? Radi djecijih hormona koji se pale na inostrane klubove.

Odes na temu Bajern, svi coporativno sikcu kao zmije. Dodju oni na temu Arsenal, desi im se isto to. I tako svaka tema na forumu.

Stvar je u tome da su simpatizeri Bajerna realni kada je u pitanju Arsenal i nerealni kada je u pitanju Bajern. Isto je sa simpatizerima Arsenala ili bilo kojeg druga. Dijagnoza; mladalacka zaslijepljenost i odsustvo nepristrasnog i kritickog razmisljanja.

Bajern je ekipa sa kojom se itekako moze igrati i nadigravati. Samo su za to potrebna muda koja Arsenalu fale. Bajern nije nedodirljiv poput Barse iz najboljih dana. Dakle, ekipe poput Arsenala imaju sansu ako su psihicki spremni za veliki duel. Arsenal ocigledno nije bio spreman. Zaletili su se i ispuhali za 10 minuta. Prepustili su incijativu protivniku i za to bili kaznjeni. Crveni karton je dobrim dijelom rezulat igrackog i psiholoskog pritiska. Ne treba zaboraviti da Arsenal skoro deceniju nije uzeo nijednu titulu. Ekipa nema pobjednicki mentalitet, pucaju pod pritiskom. Da im je Venger rekao, 'hajmo se zajebavati i nadigravati protiv Bajerna', vece sanse bi imali za prolaz. Pritisak im je zarobio um i tijelo. Vidjelo se to itekako.

U revansu je potrebno cudo. Da je zaostatak za gol manji, Arsenal bi imao neke sanse. Mogli bi se opustiti kao u posljednjem duelu u Minhenu i navaliti. Ovako tesko, skoro nemoguce. Ako osjete nemoc, mogli bi vrlo brzo skroz potonuti i primiti 3-4 komada.

Ipak, nikad se ne zna.
Tebe sam gleda kao forumasa koji cesto zna reci dobre stvati iako se razlikuju od misljenja mnogih ali ovdje si nalupao toliko s.ranja da ne znam bil se smijao il plakao :(
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 mar 2014, 14:25

[youtube][/youtube]
1946

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.