Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
razigran,bravo Mirza
- L'Avvocato
- Kontakt:
Fin početak nema govora. Al' sad će Kidd da ga pošalje na klupu ko da gledam. Redovno klupom ubija likove koji se raspucaju.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
ide ovo ako Bog da na dobro
To je to Mirza sto se trazi od tebe, vidi da moze igrati dole ledjima jer je jaci od Novaka i to koristi 3 odlicna spustanja jedan ofanzivni skok i poeni sa 3 slobodna odlicno za sad 5 poena i 2 skoka sut 1-2 
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 11 mar 2014, 01:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Uozbiljio se Mirzet 5 poena...dosta sa ovakvim saigracima tj.petorkom
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Jako pametno igra, Novak mu je lagan match-up i on to koristi.
Bravo Mirzoni !
Bravo Mirzoni !
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma kakva klupa plumli ima 2 faula belec 2 ili 3 igra do kraja 
HAlo ba Livingston, pa ubi nam dijete, ja lika Bogte...nema veze za ovu trojku, samo nastavi lave
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
blec je tako los u odbrani da je smijesno stvarno preko njega svako zabija . Edit fina dionica mirze jbg , steta za izforsiranu trojk uda je kojom srecom usla bilo bi ludilo. Ok u odbrani u napadu odlican iskoristio je match up , ajde jos makar 4 u drugom da to bude 10 poena i meni kapak.
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 11 mar 2014, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan promasen sut i odmah klupa.
Neka ga malo ba Djecace, pusti ga ba da uhvati ritam....jel to Kirila nema nikako veceras...
#Voajeroljupci na respiratorima.
NIđe veze -.-
ma ja, klupa 
Izgubio loptu u napadu, čuvao loptu pet sekundi pa izabrao nemogući šut, u odbrani dva propusta. Poslije drugoga je i otišao na klupi.
Svi mi volimo Mirzu ali u ovakvim Nets-ima se igrač kao on ne može nikako dokazati i pokazati svoje prave mogućnosti.
Svi mi volimo Mirzu ali u ovakvim Nets-ima se igrač kao on ne može nikako dokazati i pokazati svoje prave mogućnosti.
Vrati Blatcha na 4
ne vjerujem, pa lik je rupa u odbrani
Ima Kidd te neke cudne rotacije koje nikom nisu jasne osim njemu.
nazalost kad se vrate KG i Kirilenko tesko da ce biti u rotaciji 
Najtužnije od svega što ispade da je Kidd pogodio sa tom rotacijom, a ustvari su Raptors-i odigrali kriminalno posljednjih par minuta gdje su promašili pet šuteva. Odbrana im je drastično popustila a sve je to iskoristio Anderson.
Također je tužno gledati Mirzu kako grije klupu jednom Plumlee-u (ništa protiv njega, dobar igrač ali Mirza je izmislio košarku za njega).
Bože pomozi.
Također je tužno gledati Mirzu kako grije klupu jednom Plumlee-u (ništa protiv njega, dobar igrač ali Mirza je izmislio košarku za njega).
Bože pomozi.
Izgleda da je tako. Kad ga nije išlo igrao je, mada je minutaža lagano opadala. A sad i kad nešto odigra i kad mu trebaju minute da uhvati ritam, klupa. Nažalost i ja se bojim da će ispasti iz rotacije.mirzatele je napisao/la:nazalost kad se vrate KG i Kirilenko tesko da ce biti u rotaciji
Trenutno korisnika/ca: Adnan33, antisisoja1919, Jarodwest, NebeskaSila96, Vaya i 16 gostiju.