Mozda zato sto trener ima problem na poziciji stopera veci nego na poziciji DM-a? Thinking before going in action.calcio je napisao/la:Pogledajte ponekad utakmice madjarske lige umjesto youtube.
Besic u Ferencvarosu igra na stoperskoj poziciji i iskreno ovo sto sam vidio od njega na toj poziciji me ne odusevljava. Ne znam zasto ne igra na zadnjem veznom, mislim da je bolji na toj poziciji.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Prolaze mu vrlo bitne godine za razvoj igrajuci u madjarskoj ligi i na pogresnoj poziciji. Mada vidim da mu je na tm.de stoperska pozicija upisana kao prirodna pozicija.DonCorleone je napisao/la:Mozda zato sto trener ima problem na poziciji stopera veci nego na poziciji DM-a? Thinking before going in action.calcio je napisao/la:Pogledajte ponekad utakmice madjarske lige umjesto youtube.
Besic u Ferencvarosu igra na stoperskoj poziciji i iskreno ovo sto sam vidio od njega na toj poziciji me ne odusevljava. Ne znam zasto ne igra na zadnjem veznom, mislim da je bolji na toj poziciji.
Kao stoper mislim da trenutno nema sta traziti u A reprezentaciji a kao zadnji vezni ne igra, ne razvija se, ne napreduje... a sve to u slabasnoj ligi. Nesto se mora mjenjati, i to brzo, ako nece da ostane vjecni talenat.
Biti sa 21 najbolji igrac osrednje Evropske lige nikako ne moze biti propadanje!!!!calcio je napisao/la:Prolaze mu vrlo bitne godine za razvoj igrajuci u madjarskoj ligi i na pogresnoj poziciji. Mada vidim da mu je na tm.de stoperska pozicija upisana kao prirodna pozicija.DonCorleone je napisao/la:Mozda zato sto trener ima problem na poziciji stopera veci nego na poziciji DM-a? Thinking before going in action.calcio je napisao/la:Pogledajte ponekad utakmice madjarske lige umjesto youtube.
Kao stoper mislim da trenutno nema sta traziti u A reprezentaciji a kao zadnji vezni ne igra, ne razvija se, ne napreduje... a sve to u slabasnoj ligi. Nesto se mora mjenjati, i to brzo, ako nece da ostane vjecni talenat.
Ode on u lige 5 ziher
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Sta hoces reci? Vedo nije krilo pa to igra u repki, Medo nije defanzivni pa to igra u repki ...calcio je napisao/la:Pogledajte ponekad utakmice madjarske lige umjesto youtube.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovaj momak stvarno treba biti u A timu.
Ima borbenost, brzinu, agresivnost i finu kontrolu lopte. On bi nam unio brzinu na DM. Medunjanin je super al je prespor, tako isto Zahirovic.
Ima borbenost, brzinu, agresivnost i finu kontrolu lopte. On bi nam unio brzinu na DM. Medunjanin je super al je prespor, tako isto Zahirovic.
G BUSSA BUSS
Ali ste ga provikali u pm. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nemoj hebavat igra momak fenomenalno!!Cartman je napisao/la:Ali ste ga provikali u pm.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- sigurnoable
- Kontakt:
Pod hitno treba bombardovati sa mail postom savez i traziti da pozovu Besica makar na jednu prijateljsku utakmicu prije Brazila ne bi li Susicu doslo u glavu makar malo pametnih odluka 
- Goalgetter
- Kontakt:
Odazvao se, i odigrao onu prijateljsku.Elegant je napisao/la:Sta je bilo na kraju da li se odazvao Jagodicu ?
- calcio
- Kontakt:
Igra ok, ne bih rekao fenomenalno. Neki dan sam gledao utakmicu, pogledacu jos koju uskoro. Ekipa mu ne stoji bas najbolje, rekao bih da su klasa ispod najboljih madjarskih klubova (Videoton i Debrecen). Mume ako moze da se iscupa negdje na zapad, to bi trebao uraditi sto prije.gringobih je napisao/la:Nemoj hebavat igra momak fenomenalno!!Cartman je napisao/la:Ali ste ga provikali u pm.
Opet o Besicu
.
Mozda momak nije neko ime u evropskim okvirima. Zato sto je svaka jaca evropska repka i tim pun "atleticara". Malih jakih , eksplozivnih i brzih igraca. Iz nekog razloga (ja bih rekao pogresno regrutiranje mladih igraca + donekle pogresno shvatanje fudbala + nedovoljno razvijeni bazni sportovi i uopste svjesnos za iste) hronicno imamo manjak brzi i pokretljivih igraca i uospte sportista.
Mali Besic moze da ode u neki osrednji evropski tim i cak i da sjedi na klupi al da nama bude "presudan". Jednostavno nemamo takvog tipa igraca na mapi. Igraca koji ce u principu samo zundati na sredini i kvariti akcije protivnika. Serijski dobijati duele jedan na jedan , sprinteve jedan na jedan , zatvarati uglove sprecavati kontre.
Besic je dokazao da je sposoban. I sada sam za vikend malo pogledao njegovu tekmu. Maltene nie duela izgubio . Prekide kontru jedan na dva gdje je ostao sam u odbrani ....
Zahirovic isti tip igraca. Sa losijim fizickim prestandama (sporiji + neokretnij + sporiji start ...) al sa malo pametnijim postavljanjem i sa uigranoscu u nasen sistemu (onome do onomadne).
I jeda ni drugi moraju u Brazil. Zahir kao zamjena Besicu. JEdnostavno takav igrac nam je neophodan na terenu.
Umjesto sto Susic lupa NETRENERSKI po novinama o statusima igracaa u njihvoim timovima.
Ja bi rekao Zahirovicu sledece : Meni si dokazao kada si u formi da si dobar igrac. Evo ti program rada indivudaualnog hocu ove trkacke rezultate da postignes i vodima te u Brazil. NE interesuje me da li igras gdje igras ili sjedis na tribinama. To se zove psihologija moj Susicu i posticanje igraca na dobar rad. To je trebao da uradi 6 mjeseci prije Brazila a i sada ima dovoljno vremena.
Od Besica i Zahirovica treba napraviti mladee BH "pitbulove" a ne ovako ih sikanirati i djelovati destruktvno na njihovu karijeru.
Moj Susicu pokazi svojim igracima koliko vjerujes u njih, napali ih , nalozi , motivisi ..stvori neku vrijednost pokreni mozdane celije.
Mozda momak nije neko ime u evropskim okvirima. Zato sto je svaka jaca evropska repka i tim pun "atleticara". Malih jakih , eksplozivnih i brzih igraca. Iz nekog razloga (ja bih rekao pogresno regrutiranje mladih igraca + donekle pogresno shvatanje fudbala + nedovoljno razvijeni bazni sportovi i uopste svjesnos za iste) hronicno imamo manjak brzi i pokretljivih igraca i uospte sportista.
Mali Besic moze da ode u neki osrednji evropski tim i cak i da sjedi na klupi al da nama bude "presudan". Jednostavno nemamo takvog tipa igraca na mapi. Igraca koji ce u principu samo zundati na sredini i kvariti akcije protivnika. Serijski dobijati duele jedan na jedan , sprinteve jedan na jedan , zatvarati uglove sprecavati kontre.
Besic je dokazao da je sposoban. I sada sam za vikend malo pogledao njegovu tekmu. Maltene nie duela izgubio . Prekide kontru jedan na dva gdje je ostao sam u odbrani ....
Zahirovic isti tip igraca. Sa losijim fizickim prestandama (sporiji + neokretnij + sporiji start ...) al sa malo pametnijim postavljanjem i sa uigranoscu u nasen sistemu (onome do onomadne).
I jeda ni drugi moraju u Brazil. Zahir kao zamjena Besicu. JEdnostavno takav igrac nam je neophodan na terenu.
Umjesto sto Susic lupa NETRENERSKI po novinama o statusima igracaa u njihvoim timovima.
Ja bi rekao Zahirovicu sledece : Meni si dokazao kada si u formi da si dobar igrac. Evo ti program rada indivudaualnog hocu ove trkacke rezultate da postignes i vodima te u Brazil. NE interesuje me da li igras gdje igras ili sjedis na tribinama. To se zove psihologija moj Susicu i posticanje igraca na dobar rad. To je trebao da uradi 6 mjeseci prije Brazila a i sada ima dovoljno vremena.
Od Besica i Zahirovica treba napraviti mladee BH "pitbulove" a ne ovako ih sikanirati i djelovati destruktvno na njihovu karijeru.
Moj Susicu pokazi svojim igracima koliko vjerujes u njih, napali ih , nalozi , motivisi ..stvori neku vrijednost pokreni mozdane celije.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- sigurnoable
- Kontakt:
Auh, ima stvari koje si dobro napisao ali opet ne pripremaju se igraci za UFC borbe. Dzabe njemu brzinski start i sama kondicija kad ga covjek izbaci dok je on jos u trku sa jednim potezom. U to smo se i uvjerili protiv Argentine kad su Di Maria i Aguero cinili sta su god zeljeli sa nasom odbranom (opet tu je odbrana koliko toliko se trudila ali nije bilo bas prevelike efikasnosti, osim izuzetaka kao Kolasinac i Spahic).kimbo je napisao/la:Opet o Besicu.
Besic opet ne samo zbog svoje fizicke spremnosti zasluzuje poziv nego isto zbog toga sto jednostavno bolji je on pa cak sjedio na klupi nego Tinki Vinki, Vrsajevic pa mozda i Hadzic(mda imam neki osjecaj da bi covjek mogao da nas iznenadi i nije imao bas ni sansi da se pokaze zadnju utakmicu).
Re: Odg: Muhamed Bešić
Isto kao sto je ajduk klasa ispod Dile Gori pa daje svoje rezerve u repku.calcio je napisao/la:Igra ok, ne bih rekao fenomenalno. Neki dan sam gledao utakmicu, pogledacu jos koju uskoro. Ekipa mu ne stoji bas najbolje, rekao bih da su klasa ispod najboljih madjarskih klubova (Videoton i Debrecen). Mume ako moze da se iscupa negdje na zapad, to bi trebao uraditi sto prije.gringobih je napisao/la:Nemoj hebavat igra momak fenomenalno!!Cartman je napisao/la:Ali ste ga provikali u pm.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- calcio
- Kontakt:
Re: Odg: Muhamed Bešić
Mnogo si naporan. Vjerujem da ni sam ne znas sta si zelio sa ovim reci. Hajduk ispao od nekog nepoznatog tima? OK, makar ce imati priliku za revans dogodine jer oni svake godine igraju u Evropi. Hajde sad nadji rezultate Ferencvarosa. Evo da ti olaksam posao: http://en.wikipedia.org/wiki/Ferencv%C3 ... ompetition" onclick="window.open(this.href);return false;bhsport je napisao/la:Isto kao sto je ajduk klasa ispod Dile Gori pa daje svoje rezerve u repku.calcio je napisao/la:
Igra ok, ne bih rekao fenomenalno. Neki dan sam gledao utakmicu, pogledacu jos koju uskoro. Ekipa mu ne stoji bas najbolje, rekao bih da su klasa ispod najboljih madjarskih klubova (Videoton i Debrecen). Mume ako moze da se iscupa negdje na zapad, to bi trebao uraditi sto prije.
Sad bi tvojom logikom trebalo otpisati Besica iz reprezentacije jer mu je klub u zadnjih 8 godina odigrao svega 3 evropske utakmice i bio izbacen od strane armenskog i norveskog kluba?
Naravno da ne, ali ako zeli da napreduje trebao bi otici negdje u jacu ligu. Tesko je igrati u slaboj ligi i nametnuti se selektoru. Kakve god partije pruzao, u podsvijesti svi znamo da je liga slaba, slabija od HNL-a. Pitanje je kako bi se klubovi iz BiH nosili sa madjarskim. Mislim da su tu negdje po kvaliteti.
Čuj Tinkija Binkija pozvati prije jednog Muhameda Bešića 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- crvenocrni
- Kontakt:
To ti je prijatelju moj na nasu veliku zalost neminovnost. Mislim Tinki u Brazilu i te glupostikokakolas je napisao/la:Čuj Tinkija Binkija pozvati prije jednog Muhameda Bešića
protiv Argentine da sam trener veoma bi defanzivno poceo.
Bega
Mujdza Vranjes Spaha Kolasinac
Besic Medo/Rahimic
Hajrovic Pjanic Miske/lula
Dzeko
Naravno ima bolji sastava ali nekako ovo da se nebi osramotli prva utakmica ikad na SP, bit ce nervoze a nekako ovaj mi sastav ima igrace sa dosta samopouzdanja...mozda Dzeko i Pjanic su jedini koji nisu toliko ali su dosta kvalitetni da bi se izbacili.
Bega
Mujdza Vranjes Spaha Kolasinac
Besic Medo/Rahimic
Hajrovic Pjanic Miske/lula
Dzeko
Naravno ima bolji sastava ali nekako ovo da se nebi osramotli prva utakmica ikad na SP, bit ce nervoze a nekako ovaj mi sastav ima igrace sa dosta samopouzdanja...mozda Dzeko i Pjanic su jedini koji nisu toliko ali su dosta kvalitetni da bi se izbacili.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
@Calcio, ne trpaj mi svoju logiku. Dokazao sam ti da igra u klubu koji je ko ajduk a koji daje svoje rezerve u repku. Ako je Ferenc klasa ispod videotona i debrenca, ajducic je dvi klase ispod dinama, klasu ispod rijeke i sile gori sto znaci da Mume treba dobiti šansu ko tinki winki. Jasnije?
Mume kaze u intervju trazi angazman u Italiji pa vidjet cemo 
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Beduin, General505 i 23 gosta.