Pa tesko ali moze jos ovih par utakmica sto je ostalo da bar obezbjedi 5 min u po!bega_afc je napisao/la:Neku noc kad je odigro stvarno lose kritikovo sam ga i ja...al ovo veceras nije bilo ni blizu loseg, sasvim solidno iskoristio minute...A cek malo, kako onda da ispravi, nadoknadi to sto je bilo los, sjedeci na klupi ili... ne kontamFreaza je napisao/la:[
Jes a sta je radio ovih mjesec dana? nista , tako da ne moze u jednoj utkmicu popravit sve ono od mjesec danas.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Kakva pogreška Ross-a i eto prilike za Nets-e za tri poena prednosti. Raptors-i će imati napad za produžetke.
Promasi Lowry. Ljudi su pobijedili sami sebe.Neutral je napisao/la:Kakva pogreška Ross-a i eto prilike za Nets-e za tri poena prednosti. Raptors-i će imati napad za produžetke.
Mirza jako malo na parketu sto je i definitivno znak da je ispao iz rotacije. U drugom poluvremenu je morao odigrati makar onu Collinsovu rolu.
e vala, sjebaše ljudi sami sebe .. genijalci 
[youtube][/youtube]
Kakve amaterske odluke Lowry-a na kraju utakmice. On i nije toliki krivac za poraz koliko Ross, izgubio je loptu na jako naivan način.suhakrpa je napisao/la:Promasi Lowry. Ljudi su pobijedili sami sebe.Neutral je napisao/la:Kakva pogreška Ross-a i eto prilike za Nets-e za tri poena prednosti. Raptors-i će imati napad za produžetke.
Mirza jako malo na parketu sto je i definitivno znak da je ispao iz rotacije. U drugom poluvremenu je morao odigrati makar onu Collinsovu rolu.
Mirza je odigrao solidnu utakmicu u usporedi minuta provedenih na parketu.
Ebem li mu sve celavo nije mu dao ni sekunde u drugom a dobro je odradio svoje minute u prvom pol.Celo samo ceka da ga izbaci iz rotacije al Mirza je sam kriv da ga isao sut nebi ga niko ziv iz rotacije izabacio.
Blatche 28 min,Plumlee 26 ,Thornton 18 a Mirza 7 
Los sut ga je izbacio iz rotacije da KG nije povredjen nebi nikako ni ulazio .Zodiac je napisao/la:Blatche 28 min,Plumlee 26 ,Thornton 18 a Mirza 7
Mirza je sam sebe izbacio iz rotacije. Pogledajte kako je igrao zadnjih 15 utakmica, to je razlog manjoj minutazi.
Meni hoće nešto bit' kad vidim minute i poene Pere Antića. Njemu svaka čast, ali Mirza je za njega Jordan. Svaki put kad su igrali jedan protiv drugog, Mirza ga izdominirao. Mirza treba tražiti trade. I kakvo vraćanje u evropu, ne lupetajte...MT3 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
sad je sasvim jasno da je zadnji u rotaciji, i da je covjek sa najmanje kredita u ekipi, ako ne racunas teague-a, i onog meksikanca.. nadam se da ce i on skontati na kraju sezone da zezno, a mislim da ga ni netsi nece zadrzavati
sto se tice tradea, on je okoncan jos 20 feb
sto se tice tradea, on je okoncan jos 20 feb
Sinoc je Mirza prvih 5 minuta u igru odigrao jako dobro,ali je sve uprskao u zadnje 2 minute,i zbog toga je i izasao,i nije dobio vise priliku...I nema se sta Kidd-u prigovorit,Mirza je imao jako dobru minutazu na pocetku je to sjajno iskoristio,ali onda poslije Dallasa je bio neprepoznatljiv,i ovo je bilo ocekivano da ga je izbacio iz rotacije.Kidd je pokazao dosta utakmica da vjeruje Mirzi,utakmice koje je bio katastrofalan Kidd ga je ostavljao u igri,ja sam mislio da ce Mirza davno ispast iz rotacije,ali et to se sad desilo..Dobijat ce Mirza i dalje po neku minutu sigurno i u narednim utakmicama,igrat ce onoliko koliko bude pokazivao na terenu..
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
pa ne bih bas reko da je ispo iz rotacije. ima vec mjesecima konstantnu minutazu i to sto je jednu tekmu sad odigro 7 minuta, nista ne znaci. cak i da se desi da nekad ne odigra ni Minute, to ne mora nista da znaci. pogledajte minutaze ostallih igraca i vidjecete, da tu kod svih njih ima uspona i padova, takodje i u formi i u postotku suta. ja se puno ne sekiram.
bez obzira na rezultate, nets-i su ekipa koja se sastoji bukvalno od zvijezda. i jasno je da ce te zvijezde imati jos vecu minutazu kad dodje Play off. kakvu ulogu ce Mirza odigrati, to cemo da vidimo. bude li funkcionisao, igrace sigurno.
da nets-ima ne treba, sigurno bi ga dosad tradovali.. a sta ce biti sljedece sezone, to cemo vidjeti..
bez obzira na rezultate, nets-i su ekipa koja se sastoji bukvalno od zvijezda. i jasno je da ce te zvijezde imati jos vecu minutazu kad dodje Play off. kakvu ulogu ce Mirza odigrati, to cemo da vidimo. bude li funkcionisao, igrace sigurno.
da nets-ima ne treba, sigurno bi ga dosad tradovali.. a sta ce biti sljedece sezone, to cemo vidjeti..
Trade...Trade...Trade...Trade...Trade...Trade...
Koliko jos utakmica do PO...nista nego se nadat nekoj povredi ostalih..jest da nije u redu al nema druge...
Jbg ako treba cekat da se neko povredi da bi igrao to je zalosno .Mirza je jos u rotaciji ,samo samo sto ga sut nece, da ga ide sut kolko tolko GARANT bio imo 20 minuta po tekmi .robery22 je napisao/la:Koliko jos utakmica do PO...nista nego se nadat nekoj povredi ostalih..jest da nije u redu al nema druge...
BosnaSTL znam brate..ali bojimo se da je to to..za mene ono sinoc nije rotacija za Mirzu...Svi bi mi voljeli da ono sinoc nista ne znaci,ali nikad mi nije bilo vise zao ko sinoc kad nije usao u 4/4 ,i opet cemo ga pratit i nadat se da proradi i da za ovo malo vremena osigura 15 minuta za PO.
- el-fighter
- Kontakt:
Doslo je do toga da se Mirza bukvalno vratio na pocetak sto se tice minutaze. Sada mora pogoditi skoro svaki sut i odigrati odlicnu odbranu, jer je kredite ispucao. Kidd mu je davao priliku i kada ga nije islo i izgubio je strpljenje. U zadnjim utakmicama Mirza pokazuej znakove zivota, ali to nije dovoljno. Treba mu jedna utakmica u kojoj ce uci pocetkom 2/4, ubaciti 2-3 trice iz isto toliko pokusaja i igrati dobru odbranu. Zavrsiti utakmicu sa 15+ i pristojan procenat suta i minute ce se opet vratiti. Dakle, do Mirze je.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, antisisoja1919, Beduin, UtdBiH21 i 19 gostiju.