FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Cc 7000 kmdamo od prodanih karata...svaka čast
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja sam 99% siguran da nećemo pobijediti.Gorki je napisao/la:Ma samo 6 bodova dolazi u obzir.I ne znam što ali sam ubjeđen da ćemo slaviti u Čapljini.

-
- Moderator
- Kontakt:
Očekujem debitantski prvijenac Huseinbašića 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ja sam prilično ubjeđen u dobru igru...planiram biti doleClaus je napisao/la:Ja sam 99% siguran da nećemo pobijediti.Gorki je napisao/la:Ma samo 6 bodova dolazi u obzir.I ne znam što ali sam ubjeđen da ćemo slaviti u Čapljini.

U međuvremenu, svaka čast momcima i ljudima iz Udruženja koji su organizirali tekmu bez ikakve nadoknade računajući i Komesara za bezbjednost!
Presjek aktivnosti Prijatelja
http://crveno-crni.ba/v3/images/word.pd ... 013-14.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
imal ba gdje link da se pogleda tekma od subote,jbt
ovo je jedno 5 put da je pitaostaragarda je napisao/la:imal ba gdje link da se pogleda tekma od subote,jbt

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
- Probisvjet
- Kontakt:
I mene zanima al' cekam da njemu neko odgovori.nusmir je napisao/la:ovo je jedno 5 put da je pitaostaragarda je napisao/la:imal ba gdje link da se pogleda tekma od subote,jbta sto je najgore i mene zanima
**** izgleda da nema....

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nema ba link nigdje, ne znaju oni za to(rtv tk) da se moze nabaciti link negdje, nisu oni jos dosli do tog level-a.staragarda je napisao/la:imal ba gdje link da se pogleda tekma od subote,jbt
Nemaju teletexta a da daju utakmicu negdje za pogledatSkver je napisao/la:Nema ba link nigdje, ne znaju oni za to(rtv tk) da se moze nabaciti link negdje, nisu oni jos dosli do tog level-a.staragarda je napisao/la:imal ba gdje link da se pogleda tekma od subote,jbt

-
- Interni moderator
- Kontakt:
na moju zalost bavim se poslom u kojem dolazim u kontakta sa diletantima koji rade u toj TV kuci...ako se to moze tako nazvat.....zato me nista ne cudi al mislio sam da ce neko od ljudi ovdje snimit...Skver je napisao/la:Nema ba link nigdje, ne znaju oni za to(rtv tk) da se moze nabaciti link negdje, nisu oni jos dosli do tog level-a.staragarda je napisao/la:imal ba gdje link da se pogleda tekma od subote,jbt
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Skver je napisao/la:Nema ba link nigdje, ne znaju oni za to(rtv tk) da se moze nabaciti link negdje, nisu oni jos dosli do tog level-a.staragarda je napisao/la:imal ba gdje link da se pogleda tekma od subote,jbt
ljudi su imali nekad svoj kanal na justintv 100% ja ga gledao nekad redovno...ali vidi nesto jedini paket za USA sa kojim i TVTK radi je ovaj BOSNATV..ja imam kanal i mogu ovdje u USA gledait utakmice Slobode..boli me qurac vi nevidite ni jedan gol sa sjevera, a ja sve vidim

sala nastranu ja prije nikad nisam ni jedan gol vidjeo uvjek trcao kuci dsa nakondnevnika pogledam golove pa tek onda u grad ..jeidni gol kojeg sam vidjeo kojeg se sjecam to je onaj kad ga je Sica uvalio Zelji za 1:0 iz slobodnjaka kad se lopta odbila od zivi zid pa mu sjela na volej

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Počele pripreme za Čapljinu
Crveno - crni su arhivirali Mladost iz Doboj Kaknja i već se počeli pripremati za gostovanje u Hercegovini.
Miroslav Blažević je na današnjem treningu na raspolaganju imao sve prvotimce, a nakon uvodnog sedmomintunog zagrijavanja uslijedile su vježbe uigravanja tima.
Na skraćenom terenu međusobno podijeljeni u dva tima prvo su igrali mini susret na jedan, a zatim na dva dodira lopte.
U visokom tempu Crveno - crni su odradili ovaj trening kojim je više nego zadovoljan bio popularni Šef. Interesantno, sa prvotimcima je igrao i pomoćni trener Denis Karić, koji je u par navrata pokazao da majstor ostaje majstor bez obzira što je davno okačio kopačke o klin!
Zbog povreda, Efendić, Kuduzović i Adnan Mujkić su trenirali slabijim intenzitetom.
Do utakmice sa Čapljinom Crveno - crni će trenirati na glavnom stadionu Tušanj. Za sutra je planiran i prijepodnevni odvojeni trening za golmane.
Po ustaljenoj praksi naš tim u Hercegovinu putuje dan ranije, tj. u petak.

Gledaj travnjaka kod nas!
Crveno - crni su arhivirali Mladost iz Doboj Kaknja i već se počeli pripremati za gostovanje u Hercegovini.
Miroslav Blažević je na današnjem treningu na raspolaganju imao sve prvotimce, a nakon uvodnog sedmomintunog zagrijavanja uslijedile su vježbe uigravanja tima.
Na skraćenom terenu međusobno podijeljeni u dva tima prvo su igrali mini susret na jedan, a zatim na dva dodira lopte.
U visokom tempu Crveno - crni su odradili ovaj trening kojim je više nego zadovoljan bio popularni Šef. Interesantno, sa prvotimcima je igrao i pomoćni trener Denis Karić, koji je u par navrata pokazao da majstor ostaje majstor bez obzira što je davno okačio kopačke o klin!
Zbog povreda, Efendić, Kuduzović i Adnan Mujkić su trenirali slabijim intenzitetom.
Do utakmice sa Čapljinom Crveno - crni će trenirati na glavnom stadionu Tušanj. Za sutra je planiran i prijepodnevni odvojeni trening za golmane.
Po ustaljenoj praksi naš tim u Hercegovinu putuje dan ranije, tj. u petak.

Gledaj travnjaka kod nas!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Imam negdje fotografije gradnje stadiona Tusanj. Na stadionu i drenazi je radio moj stari. Sjecam se kada je govorio da su ga uradili kvalitetnije od bilo kojeg travnjaka u bivsoj YU.zlajci je napisao/la:Drenaža travnjaka u Tuzli je fantazija
Na stadionu nikada nije bilo bare.
Moram potraziti te crno-bijele fotografije pa da ih postavim na nas forum.
- Probisvjet
- Kontakt:

Bravo majstoreProbisvjet je napisao/la:![]()

Bravo Probisvijet care
odlican transparent to uradit i okacit na zapad 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- TzBulevar87
- Kontakt:
Evo moj mali doprinos najstarijoj podgrupi FukaraProbisvjet je napisao/la:![]()

New tab

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
ovaj Redzepi me strasno podsjeca na Kasapovica i ako igrom mozda nisu isti

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.