Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jeko Dragana Mirković Šabane???Stidi se da se zezaš na taj račun Šabane malograđanski, ti si zalutao na sportskoj temi, jer sportisti se nesluže ovakvim forama i fazonima popularnim na malo većim nadmorskim visinama.Da znaš neke stvari kao što neznaš onda bi bio upućen da pola evropskih klubova imaju stadione van grada, a Velež je uz Stari Most simbol Mostara i to će uvijek i ostati!!!!!!!Blake je napisao/la:Imaš više gostovanje od Dragane Mirković, svaka častNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Ja sam za Velezom isao od Edinburga do Siona,Dortmunda,Beca,bivse juge po jedno 7-8 puta,SP u Italiji. S BiH od Belgije 2X,Norveske,Njemacke i jos gomile tudjih klubskih utakmica. Ako je tvoje fudbalsko oko sa juzne tribine BP bolje skeniralo fudbal od mene onda kapa dole majstore![]()
ja zavrsio s tobim
Nisam dio južne tribine, pogledam Čelik kad god sam u Zenici, što ne znači da nisam pratio druge klubove i utakmice uživo. Ali nismo svi isti da se qrčimo po forumu čiji je babo jači
Radnik-Borac 1 Borac u krizi ,mislim da ce presuditi 1 golBlake je napisao/la:Radnik - Borac Republički derbiX 0:0
Rudar - Čelik Tradicija se nastavlja X 1:1
Sarajevo - Olimpic Sarajevo izvuklo pouke nakon utakmice u Zenici1 2:1
Velež - Mladost Pobjeda tima iz Vrapčića 1 2:0
Željezničar - Zrinjski Željo će ovo na mišiće da dobije(iz penala) 1 1:0
Travnik - Široki Duel bratskih klubova, Travnik ni Juve ne bi dobio kad im bodovi trebaju na Piroti 1 2:1
Vitez - Slavija Iznenašđenje kola 2 0:2
Zvijezda - Leotar Pobjeda zmajeva 1 3:0
Dobro bolan šta se pališ, eto nemora biti Dragana, nek bude Šaban, pošto vidim imaš neke simpatije prema njemu. Velež jedan od rijetkih klubova koji je predvidio ekspanziju Mostara, pa odlučio stadion izmjestiti van grada, sva čast na pažljivom planiranjuanel81m je napisao/la:Jeko Dragana Mirković Šabane???Stidi se da se zezaš na taj račun Šabane malograđanski, ti si zalutao na sportskoj temi, jer sportisti se nesluže ovakvim forama i fazonima popularnim na malo većim nadmorskim visinama.Da znaš neke stvari kao što neznaš onda bi bio upućen da pola evropskih klubova imaju stadione van grada, a Velež je uz Stari Most simbol Mostara i to će uvijek i ostati!!!!!!!Blake je napisao/la:Imaš više gostovanje od Dragane Mirković, svaka častNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Ja sam za Velezom isao od Edinburga do Siona,Dortmunda,Beca,bivse juge po jedno 7-8 puta,SP u Italiji. S BiH od Belgije 2X,Norveske,Njemacke i jos gomile tudjih klubskih utakmica. Ako je tvoje fudbalsko oko sa juzne tribine BP bolje skeniralo fudbal od mene onda kapa dole majstore![]()
ja zavrsio s tobim
Nisam dio južne tribine, pogledam Čelik kad god sam u Zenici, što ne znači da nisam pratio druge klubove i utakmice uživo. Ali nismo svi isti da se qrčimo po forumu čiji je babo jači
za sad fula samo radnik i nadam se sutra sarajevo da cu fulitisuper je napisao/la:Radnik - Borac -1 radnik domacinski pobjedom u sigurnoj zoni,borac izgleda nema nikakvih ambicija
Rudar Prijedor - Čelik - 1x cisto radi opstanka a inace bih u normalnim okolnostima igrao x2(celik ide na kup)
Sarajevo - Olimpic -1x domacinski sarajevo blize pobjedi
Velež - Mladost-1x velez dobar a i mladost izgleda nije za podcjeniti
Željezničar - Zrinjski 1 zeljo ce da pokaze kvalitet mada zrinjski igra dobro na grbavici
Travnik - Široki Brijeg-1x zadnja nada za travnik
Vitez - Slavija-1 vitez puno kvalitetniji
Zvijezda Gradačac - Leotar-1 leotar ovdje nema nikakve sanse
Izgleda da Amar zna nešto što ti ne znaš a niko ti nije rekao ...pitic je napisao/la:Željezničar - Zrinjski X rekao sam u 20 kolu kada sam pogodio X na Željezničar da ipak Amaw najbolje zna i ponovno će
pa et nije lose s obzirom na proslo koloinvincible1921 je napisao/la:Radnik - Borac X
Rudar Prijedor - Čelik 1
Sarajevo - Olimpic X
Velež - Mladost 1
Željezničar - Zrinjski 1
Travnik - Široki Brijeg X
Vitez - Slavija 1
Zvijezda Gradačac - Leotar 1
7/8 nije lose,samo rodjeni zeznuseSchwarz je napisao/la:Radnik-Borac 2
Rudar-Celik X
Sarajevo-Olimpic X
Velez-Mladost 1
Zeljeznicar-Zrinjski 1
Travnik-Siroki 1
Vitez-Slavija 1
Zvijezda-Leotar 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.