Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SamoZeljo » 11 mar 2014, 13:12

anonymousHD je napisao/la:Pored Papeta, treba i ovog "gazdu" oterati. Šta on misli ko je? Čuj molim te nisam htio igrat jer je nije pozvao Ibričića. Odmah mu nogu treba dati, ko si ti da se mešaš koga će selektor zvati? Ti si igrač, ti treba da igraš, a ne mešat se gde ti nije mesto. Sramotno od njega. Neka ga nije izvadio, šteta što se nije povredio, da propusti SP. Šteta što nemamo nekog selektora koji ima autoritet, da mu ebe sve.
Ćiro je bio pametan, čim su počeli da seru, odmah je otišo. (Misimović kada nije htio igrat)
Steta sto postojimo pa moramo citati ove gluposti.
Mozda Ciro jeste bio pametan, ali ti definitivno nisi.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 mar 2014, 13:40

SamoZeljo je napisao/la:Steta sto postojimo pa moramo citati ove gluposti.
Pa ionako igramo s 10 igrača, kada je on na terenu, a tako će biti i na SP jer Pape neće pozvati igrače koje Džeko želi u repki, što znači da će se opet šetati. Tako da je bolje da on ne ide, bar nekog drugog možemo staviti u napad, koji će barem da trči. :roll:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 mar 2014, 13:43

anonymousHD je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Steta sto postojimo pa moramo citati ove gluposti.
Pa ionako igramo s 10 igrača, kada je on na terenu, a tako će biti i na SP jer Pape neće pozvati igrače koje Džeko želi u repki, što znači da će se opet šetati. Tako da je bolje da on ne ide, bar nekog drugog možemo staviti u napad, koji će barem da trči. :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 mar 2014, 13:46

znaci, lakse je pisati po facebooku i twitteru, te kriti se iza oca koji nema nikakve veze sa reprezentacijom nego na poluvremenu nakon KATASTROFALNE igre reci selektoru i saigracima 'ne mogu pomoci ekipi, nisam spreman, nisam u utakmici, izvadi me iz igre' :?: krajnje je vrijeme da se sabere i pocne igrat' fudbal.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 11 mar 2014, 13:53

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=822253" onclick="window.open(this.href);return false;

Ode Džeko u Inter, papani. Ebo vas Sušić.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 11 mar 2014, 14:29

Dzeko je igracina,i na ljeto moze birat klub koji god hoce jer ga svi traze,sad dali se njemu ide iz city-a to neznam.. Al Dortmund,Inter,Arsenal su opasno zagrizli !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Rios

Post Postao/la Rios » 11 mar 2014, 14:43

Mislim da je vrijeme da dize sidro iz City-a..Tu je vec dugo,osvojio je sve sto se moze osvojiti,izuzev LP..Nikad nije bio dovoljno cijenjen u Manchesteru..Ostavio je traga itekako i to mu ne moze niko osporiti..Navijam svim srcem da sad ode u neki veliki klub,gdje i navijaci i treneri imaju i strpljenja i razumijevanja,klub sa bogatom tradicijom..Inter mi se cini kao najbolja opcija..Veliki klub,nikakva konkurencija..A izgleda da su naumili da naprave pravi tim za narednu sezonu..U Milanu bi ga sacekao i Balo,stari drug.. :mrgreen: Imao bi i Nemanju,Kovacica,Handanovica..Snasao bi se brzo..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 mar 2014, 14:44

Evil Genius II je napisao/la:znaci, lakse je pisati po facebooku i twitteru, te kriti se iza oca koji nema nikakve veze sa reprezentacijom nego na poluvremenu nakon KATASTROFALNE igre reci selektoru i saigracima 'ne mogu pomoci ekipi, nisam spreman, nisam u utakmici, izvadi me iz igre' :?: krajnje je vrijeme da se sabere i pocne igrat' fudbal.
+ 3 dana poslije gine NEPROVRIJEDZEN za MC. :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 mar 2014, 14:48

bparena je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:znaci, lakse je pisati po facebooku i twitteru, te kriti se iza oca koji nema nikakve veze sa reprezentacijom nego na poluvremenu nakon KATASTROFALNE igre reci selektoru i saigracima 'ne mogu pomoci ekipi, nisam spreman, nisam u utakmici, izvadi me iz igre' :?: krajnje je vrijeme da se sabere i pocne igrat' fudbal.
+ 3 dana poslije gine NEPROVRIJEDZEN za MC. :oops:
Pjanic dobio slobodno, nije minute zabiljezio, navodno laksa povreda - 3 dana kasnije igra 90 minuta
Dzeko prema dogovoru odradio 60, Susic ga ignorisao i ostavio do kraja - usao zadnji 15 minuta

Dzeko pizda - Pjanic mali carobnjak

Yebem ti logiku :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 11 mar 2014, 14:48

Rios je napisao/la:Mislim da je vrijeme da dize sidro iz City-a..Tu je vec dugo,osvojio je sve sto se moze osvojiti,izuzev LP..Nikad nije bio dovoljno cijenjen u Manchesteru..Ostavio je traga itekako i to mu ne moze niko osporiti..Navijam svim srcem da sad ode u neki veliki klub,gdje i navijaci i treneri imaju i strpljenja i razumijevanja,klub sa bogatom tradicijom..Inter mi se cini kao najbolja opcija..Veliki klub,nikakva konkurencija..A izgleda da su naumili da naprave pravi tim za narednu sezonu..U Milanu bi ga sacekao i Balo,stari drug.. :mrgreen: Imao bi i Nemanju,Kovacica,Handanovica..Snasao bi se brzo..
A plata?

Rios

Post Postao/la Rios » 11 mar 2014, 14:51

DukeOfWellington je napisao/la:
Rios je napisao/la:Mislim da je vrijeme da dize sidro iz City-a..Tu je vec dugo,osvojio je sve sto se moze osvojiti,izuzev LP..Nikad nije bio dovoljno cijenjen u Manchesteru..Ostavio je traga itekako i to mu ne moze niko osporiti..Navijam svim srcem da sad ode u neki veliki klub,gdje i navijaci i treneri imaju i strpljenja i razumijevanja,klub sa bogatom tradicijom..Inter mi se cini kao najbolja opcija..Veliki klub,nikakva konkurencija..A izgleda da su naumili da naprave pravi tim za narednu sezonu..U Milanu bi ga sacekao i Balo,stari drug.. :mrgreen: Imao bi i Nemanju,Kovacica,Handanovica..Snasao bi se brzo..
A plata?
Mozda nece imati ko u City-u,ali nece to biti nimalo mala plata..Vjerujem da bi se nasli oko toga..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 11 mar 2014, 14:52

Virtu4l je napisao/la:
Eagles_OldSchool je napisao/la:Ko je to jedan od vodja ... Koliko ja znam ima samo jedan vodja ... A uostalom moze se reci ko si ti da njima kazes da nemogu to reci ... Neko ko dosta toga izdvaja za reprezentacije BIH ima pravo da i nesto kaze, a vecinom se javljaju ovi kucni navijaci ili navijaci tudih drzava ... A izgleda da neznas istoriju te grupe i mnoge stvari koje su oni uradili za mnoge reprezentacije ...
Ma ne zanima me njihova istorija, odvajao sam i ja pare za reprezentaciju kad oni nisu postojali. Oni su samoprozvana grupa koja eto predstavlja navijače BiH. Ja ih nisam ovlastio da me predstavljaju, kao ni milioni drugih navijača širom svijeta.
Drug procitaj onda sta pise oni neprestavljaju sve navijace nego predstavljaju grupu BHF i govore u svoje ime ...
Vidjecemo koliko ce naroda otici u Kipar i Izrael i vidjecemo koliko ce naroda biti u Brazilu na drugoj i trecoj utakmici e tu se vidi koliko je kome stalo do reprezentacije i koliko ko zeli da izdvoji za repku ... Lako je u Parizu Belgiji Njemackoj napuniti stadion i reci bilo nas je 15 000 e to treba uraditi i u Rumuniji Kipru i kojekakvim vukojebinama e tada nema nikog osim njih treba posteno pricati ...
Anti Nakarada

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 mar 2014, 14:55

BHF govori iskljucivo u svoje ime u ovom pismu, i kao najmnogobrojnija navijacka skupina imaju i pravo da se obrate u njihovo ime reprezentativcima, i 100% podrzavam to pismo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 mar 2014, 15:16

BHF sigurno imaju dobre namjere ali ne svidja mi se taj agresivni prijeteci ton u pismu. Od heroja nacije do ovakvih pisama, u roku od par mjeseci. To samo kod nas moze. :lol:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 mar 2014, 15:16

Consigliere je napisao/la: Pjanic dobio slobodno, nije minute zabiljezio, navodno laksa povreda - 3 dana kasnije igra 90 minuta
Dzeko prema dogovoru odradio 60, Susic ga ignorisao i ostavio do kraja - usao zadnji 15 minuta

problem je u tome sto je dzeko bio miljama daleko u glavi tj nije bio spreman ni za minut, a kamoli za tih 60 tako da je jedino posteno od njega bilo da trazi postedu, kao sto je to recimo pjanic uradio. uostalom, imao je valjan razlog za to ako je dosao sa povredom. medjutim, ako je vec odlucio poceti utakmicu i odigrati mozda najgorih 45 minuta u dresu reprezentacije trebao je na poluvremenu ustupiti mjesto nekome who actually gives a fuck jer tih nekih dodatnih 15 minuta koje bi odigrao do izmjene bili bi samo nepotrebna rutina. losa partija, desava se i najboljima pa zatraze izmjenu ili 'gule' do kraja ne bi li promjenili dojam. ali ne, dzeko ide u totalno suprotnom smjeru i bira svadjanje sa navijacima i sepurenje po terenu naustrb logicnijih poteza (kad vec spominjes logiku).

kao buduci kapiten i vodja reprezentacije red bi bio da pocisti sto je posrao i da nastavi tamo gdje je stao nekad oko grcke.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 11 mar 2014, 15:24

Virtu4l je napisao/la:
Eagles_OldSchool je napisao/la:Ko je to jedan od vodja ... Koliko ja znam ima samo jedan vodja ... A uostalom moze se reci ko si ti da njima kazes da nemogu to reci ... Neko ko dosta toga izdvaja za reprezentacije BIH ima pravo da i nesto kaze, a vecinom se javljaju ovi kucni navijaci ili navijaci tudih drzava ... A izgleda da neznas istoriju te grupe i mnoge stvari koje su oni uradili za mnoge reprezentacije ...
Ma ne zanima me njihova istorija, odvajao sam i ja pare za reprezentaciju kad oni nisu postojali. Oni su samoprozvana grupa koja eto predstavlja navijače BiH. Ja ih nisam ovlastio da me predstavljaju, kao ni milioni drugih navijača širom svijeta.
Bh fanatkosi i ne prestavljaju tu tvoju sahovnicu.. ne sikiraj se ti za sebe
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 11 mar 2014, 15:28

calcio je napisao/la:BHF sigurno imaju dobre namjere ali ne svidja mi se taj agresivni prijeteci ton u pismu. Od heroja nacije do ovakvih pisama, u roku od par mjeseci. To samo kod nas moze. :lol:
Nisam clan navijacke skupine ... pratim repku i navijam srcem ...Ali mislim da momci imaju vise informacija i da nisu bez razloga se obratili...kao sto nisu godinama bez razloga napadali savez... Potpuno ih podrzavam !!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 mar 2014, 15:42

Evil Genius II je napisao/la:
Consigliere je napisao/la: Pjanic dobio slobodno, nije minute zabiljezio, navodno laksa povreda - 3 dana kasnije igra 90 minuta

problem je u tome sto je dzeko bio miljama daleko u glavi tj nije bio spreman ni za minut, a kamoli za tih 60 tako da je jedino posteno od njega bilo da trazi postedu, kao sto je to recimo pjanic uradio. uostalom, imao je valjan razlog za to ako je dosao sa povredom. medjutim, ako je vec odlucio poceti utakmicu i odigrati mozda najgorih 45 minuta u dresu reprezentacije trebao je na poluvremenu ustupiti mjesto nekome who actually gives a fuck jer tih nekih dodatnih 15 minuta koje bi odigrao do izmjene bili bi samo nepotrebna rutina. losa partija, desava se i najboljima pa zatraze izmjenu ili 'gule' do kraja ne bi li promjenili dojam. ali ne, dzeko ide u totalno suprotnom smjeru i bira svadjanje sa navijacima i sepurenje po terenu naustrb logicnijih poteza (kad vec spominjes logiku).

kao buduci kapiten i vodja reprezentacije red bi bio da pocisti sto je posrao i da nastavi tamo gdje je stao nekad oko grcke.
pa trazi je Dzeko izmjenu, sta tu nije jasno + valjda i dogovorio sa Safetom da igra 45 min, zato ga je i napao Dzekin otac..sta je trebao da sam izadje sa terena ili da ostane u svlacionici kad Safet nece da ga mijenja..covjek je vidio da ga ne ide i trazio zamjenu, svi su to vidjeli, vidjeli su mu i facu kad je vidio da izlazi Vedo a ne on..

ispade veci heroj koji trazi nikako da ne igra, nego da stisne zube za 45 min pa kako god..ubuduce nek se niko ne odaziva, nek svi traze postede i bice heroji...Mujdza karijeru ugrozi u Slovackoj pa se svasta prica, Dzeko jasno trazi izmjenu i selektor ga ignorise i o njih 2 se svasta prica a ovaj ko pi.cka kaze necu igrat i "heroj"
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 11 mar 2014, 15:43

Rios je napisao/la: Mozda nece imati ko u City-u,ali nece to biti nimalo mala plata..Vjerujem da bi se nasli oko toga..
Neće biti ni pola od toga, a to je već veliki problem. Otišao bi on davno da nema toliku platu tamo.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 mar 2014, 15:58

Evil Genius II je napisao/la:

O živote, pa ti prespavao zadnjih deset dana :mrgreen: .....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.