Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

felipe-s
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la felipe-s » 31 jan 2010, 20:47

Imam osjecaj da ce cijela sezona u helac... Zakeroni je bezze lik... Trener za kijeva i takve klubove

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jan 2010, 20:57

Jeste, zato je Zac bio prvak sa Milanom, treci sa Udinama. Pa i nije toliko los :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 31 jan 2010, 21:08

Adinjo je napisao/la:Jeste, zato je Zac bio prvak sa Milanom, treci sa Udinama. Pa i nije toliko los :roll:
Mah.. sjecam se te sezone... I navijaci milana jos ne mogu vjerovat da su tada bili prvaci... Ne kazem da je los... nije kalibar za klub kakav je Juventus

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 21:43

lose prvo poluvrijeme jbg...bez nekih velkih sansi...vidi se zelja...ali nema osmisljenih akcija i napada...nezz sta ocekivat u drugom pol. al moramo dobiti ovo...

stavio sam posljednjih 20 eura na kladionici...sve na juve i drugo poluvrijeme...ako i to fulim nema mi online kladjenja vise :lol: :lol:

al samo da je dobit....jbo pare
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 22:16

imam i ja nešto sitno na kladionici al ovo je sramota, del piero mi je pao u očima jako jako nisko, koji dajver :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 31 jan 2010, 22:25

eeee moj juve... ebote zaccheroni

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 31 jan 2010, 22:26

1:1 :roll: :roll:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 31 jan 2010, 22:33

sarajlija89 je napisao/la:lose prvo poluvrijeme jbg...bez nekih velkih sansi...vidi se zelja...ali nema osmisljenih akcija i napada...nezz sta ocekivat u drugom pol. al moramo dobiti ovo...

stavio sam posljednjih 20 eura na kladionici...sve na juve i drugo poluvrijeme...ako i to fulim nema mi online kladjenja vise :lol: :lol:

al samo da je dobit....jbo pare
Bolje da si pare poslao na Haiti .... haj i ti na haiti ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 22:40

sta sad reci....

nista...samo cu odgovorit ovo za del piera....jbg nije on simuliro...uvijek tako pada,povuko ga je ranije sto je on iskoristio..a sad sto je sudija mislio da je penal....nedirajte mi alexa...sve mozete njega ne ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 31 jan 2010, 22:42

sarajlija89 je napisao/la:sta sad reci....

nista...samo cu odgovorit ovo za del piera....jbg nije on simuliro...uvijek tako pada,povuko ga je ranije sto je on iskoristio..a sad sto je sudija mislio da je penal....nedirajte mi alexa...sve mozete njega ne ;)
Pa nije on zavrsio skolovanje za sudiju i njegovo je da igra a ovaj kloc od sudije sto je svirao to nije njegov problem...
Uopste nije simulirao vec je upadu sutirao tak da nema potrebe da ga napadate :evil: :evil: :evil:
Rotor Volgograd...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 22:44

demir44 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:sta sad reci....

Pa nije on zavrsio skolovanje za sudiju i njegovo je da igra a ovaj kloc od sudije sto je svirao to nije njegov problem...
Uopste nije simulirao vec je upadu sutirao tak da nema potrebe da ga napadate :evil: :evil: :evil:

upravo tako...joj tuge...sta smo docekali...za skoro 113 godina ovo nijedna generacija navijaca juventusa nije dozivjela...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2010, 22:48

to mu je bio drugi put, ko je gledao cijelu utakmicu vidio je da je pao u prvom poluvremenu i dizao ruke tražeći penal a niko ga nije ni dirnuo, igračina je bio al više ne može kao nekad, penal izmišljen 100%, ok svaki veliki klub protiv manjeg ima kod kuće protekciju al ovo je previše,pa ni zacheroni im ono nebi sudio penal
a što se tiče kladionice :evil: srećom pa će mi galata i sevilja izgleda proći pa ću imati bar 3-4 eura
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 22:50

toffee XXL je napisao/la:Mozda je ovo ipak dobar pocetak, dok se ovaj Zaćeroni malo uklopi u ekipu, samo me zanima koja je ovo Juventusova utakmica bez pobjede?
vise i ne brojim zadnja je u kupu protiv napolia bila...a u prvenstvu protiv parme prije skoro mjesec dana....tuga....nije to trener...ja sam ranije govorio otice ferrara al se nista nece promjeniti...pa zar mislite da ne bi hiddink preuzeo..znao je sta ga ceka..a on nema carobni stapic....isti bi ga igraci cekali...nezz stvarno....bezbroj puta sam reko ne vidim izlaz iz ove situacije....al eto nado sam se bar pozitivnom soku za ekipu dolaskom novog trenera..a ovim se kriza samo jos vise produbila

a za alexa....ma nije simuliro.... kao sto rece neko u padu suto..povuko ga je onaj ranije i to je to...al eto pravda je zadovoljena.....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2010, 23:02

E moj Juve kanta si postao,hebo vas Zakeroni,oborise me na kladi za 40 km,jesu smotani Boze dragi,eto vam Rafe Beniteza valjda vas on izvuce iz krize :evil:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jan 2010, 23:22

Pocetak kakav da god je nije los. Barem nije poraz zabiljezen. Sad dok malo Zacceroni poslozi taj tim, vidi ko je za igru, koga ce poslati u pm.....
Od slijedeceg kola se mogu ocekivati pobjede.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 jan 2010, 23:46

harry_90 je napisao/la:E moj Juve kanta si postao,hebo vas Zakeroni,oborise me na kladi za 40 km,jesu smotani Boze dragi,eto vam Rafe Beniteza valjda vas on izvuce iz krize :evil:
40km? evo dat cu ti ja 40km :lol:

kao sto sam rekao na JB dan prije tekme.. 1-1 rezultat :)
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 01 feb 2010, 00:32

:mrgreen:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 feb 2010, 00:34

ako stara dama ovako nastavi ostace bez lige prvaka...a to nebi valjalo nikako.. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 01 feb 2010, 01:27

Saurman je napisao/la:ako stara dama ovako nastavi ostace bez lige prvaka...a to nebi valjalo nikako.. :D
Kako kome :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 feb 2010, 16:14

Zaccheroni: Greške su nas skupo koštale

Novi trener Juventusa je nedugo nakon utakmice izjavio kako još treba popraviti neke stvari, a izjave su dali i Del Piero, te Bettega...

U okviru 22. kola Juventus je odigrao samo 1:1 sa Laziom, a gosti su nezasluženo odnijeli bod iz Torina. Nedugo nakon utakmice novi trener Juventusa je dao izjavu u kojoj komentariše večerašnji meč.

"Sa mnom je uprava bila jasna, dali su mi četiri mjeseca, a onda ćemo vidjeti šta dalje i sve zavisi od rezultata. Imam jednu jako važnu priliku u karijeri, naročito poslije ove tri godine u kojima nisam radio. Greške koje smo napravili u ovoj utakmici su nas skupo koštale. U poluvremenu sam rekao igračima da ne vidim volju kod njih, da ne vidim da bilo šta rade na terenu i to ih je probudilio u drugom dijelu. Krenuli smo dobro, stvarali prilike, poveli i onda smo napravili tu grešku - izostalo je čuvanje igrača. Treba nam vremena da ispravimo dosta stvari. Melo će se, nadam se, opraviti do sljedeće utakimice. Vidio sam jaku volju večeras kod igrača. ali bilo je tu jos puno konfuzije. Moramo nastaviti da radimo."

Izgleda da imate malo vremena da ispravite toliko stvari i bez toliko igrača?

"Imam malo vremena istina je, ali moram to vrijeme najbolje da iskorisitim i da dođemo do najmanje 4. mjesta. Ova ekipa ima potencijal i na meni je da to izvučem to iz njih."

Iaquinta i Trezeguet?

"Ne znam kad će se vratiti, želim da to bude što prije, ali moramo biti jako pažljivi. Sredina terena nam je najjači dio tima, ali ako nam iz utakmice u utakmicu fali toliko igrača... To nam je veliki problem."

Izjavu je dao i Roberto Bettega.

"Očekivala se pobjeda, ali nije lako u tako kratkom roku ispraviti sve. Mislim da kod igrača poslije svega postoji i doza straha od pobjede. Moraju da nađu načina da zatvore utakmicu. Ali ispred nas je još toliko mečeva i ja vjerujem u ovaj tim."

Koji je glavni problem?

"Sigurno ne možemo zaboraviti i zanemariti koliko toga se igračima sad mota po glavama, veliki je to pritisak, poslije svega tražimo način se dignemo."

Strijelac za Juventus je bio Alessandro Del Piero postigavši gol iz penala. On kaže:

"Moj penal nije bio dovoljan, morali smo biti još bolji u ovoj utakmici. Izmjena? Nemam problem sa time. Moramo pronaći pobjedu, to nam je jedini izlaz iz krize."

Kad je sudija svirao penal jesi li na trenutak imao potrebu da kažeš da penala nije bilo?

"Ne, nisam ja tražio penal niti pokušao da ga iznudim, želio sam da završim akciju i to je to. Sudija je svirao svoje."

Publika zviždi cijelu utakmicu i vi to podnosite. Nedostaje li vam publika i podrška?

"Nama publika jako znači i mi razumijemo njihovu ljutnju, teško je svima. Ali jos teže nam je ako se zaista trudimo da postignemo gol a publika zviždi. No proći će i to", završio je Del Piero.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []