Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Vjerovatno necu ni gledati utakmicu. Ne mislim da ce biti narocito zanimljiva. 0-3 ili 1-3 moja prognoza.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma pusti ga, njemu je i Heynckessov Bayern ekipa koja se moze itekako nadigrati..van gall je napisao/la: Tebe sam gleda kao forumasa koji cesto zna reci dobre stvati iako se razlikuju od misljenja mnogih ali ovdje si nalupao toliko s.ranja da ne znam bil se smijao il plakao
Svaka cast forumasima koji su poslije utakmice cestitali.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Taj rezultat očekujem ako izvedemo rezerve.Greivis je napisao/la:Vjerovatno necu ni gledati utakmicu. Ne mislim da ce biti narocito zanimljiva. 0-3 ili 1-3 moja prognoza.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Van Gal
Ja ne znam jesam li lud ili sta.
Imam prijatelje koji simpatisu Arsenal i Bajern. Njihovo misljenje nakon tekme se razlikuje u nijansama. Ja simpatiziram Junajted i nakon tekme iznesem misljenje koje se gotovo preklapa sa simpatizerom Celzija. Miomoilazimo se u nijansama. Nista nije vrijedno duze prepirke.
Ovdje, na ovim smjesnim temama, copor simpatizera Bajerna vidi jednu sliku, a copor simpatizera Arsenala drugu. Tragedija je da ispred jednih i drugih stoji ista slika.
Imam prijatelje koji simpatisu Arsenal i Bajern. Njihovo misljenje nakon tekme se razlikuje u nijansama. Ja simpatiziram Junajted i nakon tekme iznesem misljenje koje se gotovo preklapa sa simpatizerom Celzija. Miomoilazimo se u nijansama. Nista nije vrijedno duze prepirke.
Ovdje, na ovim smjesnim temama, copor simpatizera Bajerna vidi jednu sliku, a copor simpatizera Arsenala drugu. Tragedija je da ispred jednih i drugih stoji ista slika.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
De nemoj da trolamo vise. Znas i sam da nam rezervni sastav nije toliko jak. Sa trenutno najjacim ocekujem ovo. Da igraju Ramsey, Wilshere i Gibbs, ocekivao bih i vecu razliku.anell je napisao/la:Taj rezultat očekujem ako izvedemo rezerve.Greivis je napisao/la:Vjerovatno necu ni gledati utakmicu. Ne mislim da ce biti narocito zanimljiva. 0-3 ili 1-3 moja prognoza.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Koji ocima ti pratis nogomet pa moze reci da Arsenal ima igrace koji se mogu nadigravat s igracima Bayerna,ajd mi to objasni ?Valencia je napisao/la:Van Gal
Ne omalovazavam Arsenal ni igrace,naravno imaju sanse proci,u fudbalu je sve moguce ali njima treba puno toga dda bi veceras prosli
Jessi ti svjestan koje i kakve ekipe mogu se nadigravat s ovim Bayernom,to su sam trkacki jake ekipe i koje imaju dobre kontre,znaci nije stvar samo u igracima nego u koncepciji citave igre
Nadigravat s Bayom po mom misljenju trenutno mogu BVB Real i Atletico samo iz razloga jer mogu letat i trcat podjednako kao Bayern
Vidjelo se u prvoj utakmici s Arsenalom,poceli su tako,i koliko dugo su uspjeli,citavih 25 min i onda stali,posle toga je odma Bayern imao glavnu rijec na terenu,taktiku posle crvenog necu spominjat naravno
Arsenal,pricam o Arsenalu mooze Bayern izbacit veceras ili kad god samo mrtvom trkom 90min a znamo da t Arssenal trenutno ne moze,tako da mani se price kako se neko Arsenal moze nadigravat,Arsenal moze proce al nadigravanjem NIKAD
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
-
BigBigBang
- Kontakt:
ahahaha Bayern je tako hebeacka mocna ekipa ne mozes se sa njima nadigravati
samo zbog ovakvih pacijenata mi je zao onog crvenog kartona jer su u prvom apsolutno bili nadigrani.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- anelbavarac
- Kontakt:
Arsići hocete li idalje pisati nebuloze kad izgubite veceras 2-3 razlike?
Uozbiljite se malo, ova rasprava ne vodi nicemu.
Vi kao navijaci imate pravo bit' optimisti, i to je sasvim u redu, samo malo realnosti ne bi bilo na odmet.
Uozbiljite se malo, ova rasprava ne vodi nicemu.
Vi kao navijaci imate pravo bit' optimisti, i to je sasvim u redu, samo malo realnosti ne bi bilo na odmet.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Veceras ocekujem jaku utakmicu, nikad ne znas sta moze biti, ima omalozavanja sa obje strane, vase ove rijeci su dobro zapamcene sto se tice rezervnog sastava 
Cucemo se nakon utakmice
Cucemo se nakon utakmice
FC Bayern !!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa realni smo. Bayern nije ekipa protiv koje se ne moze igrat, cak naprotiv ne postoji ekipa protiv koje se ne moze igrati. Barca kad je bila najjaca Arsenal je mogao igrati protiv i osim one jedne utakmice sve ostale su bile tu negdje. A ta Barca je jaca od ovog Bayerna.anelbavarac je napisao/la: Vi kao navijaci imate pravo bit' optimisti, i to je sasvim u redu, samo malo realnosti ne bi bilo na odmet.
(Da napomenem, igra se u golove, ne u posjed, suteve ili sta vec)
Celik!3,2,2.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nisi valjda ozbiljno shvatio takve postove.BavaracZenica je napisao/la:Veceras ocekujem jaku utakmicu, nikad ne znas sta moze biti, ima omalozavanja sa obje strane, vase ove rijeci su dobro zapamcene sto se tice rezervnog sastava
Cucemo se nakon utakmice
- anelbavarac
- Kontakt:
To koliko ste realni je veoma diskutabilno, napisano svega i svacega u zadnje vrijeme.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa realni smo. Bayern nije ekipa protiv koje se ne moze igrat, cak naprotiv ne postoji ekipa protiv koje se ne moze igrati. Barca kad je bila najjaca Arsenal je mogao igrati protiv i osim one jedne utakmice sve ostale su bile tu negdje. A ta Barca je jaca od ovog Bayerna.
(Da napomenem, igra se u golove, ne u posjed, suteve ili sta vec)
Naravno da se moze igrat' sa Bayernom, postoji samo jedna ekipa koja bi se mozda mogla nosit' s Bayernom,a to je Real, to je moje misljenje.
Ne potcijenjujuci nikog, ovo ostalo nema sta trazit pored ovakve ekipe.
To u vezi Barce se slazem definitivno, to je najbolja ekipa koja je ikad' igrala na zelenim terenima, svidjalo se to nekom ili ne.
Taj Arsenal je bio neuporedivo jaci, nego ovaj danasnji.
Pa uporedi Bayern prije 3 -4 sezone, i ovaj trenutno, to je kao nebo i zemlja
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pojedincima je sad krivo i kad se napise da je Bajern ekipa protiv koje se moze igrat. I to ne napisu simpatizeri Arsenala nego momci koji to posmatraju iz druge perspektive i dodju i napadnu i njih. Svasta, majke mi moje.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ti si smiješan:AllGunsBlazing je napisao/la:Arsenal bio neuporedivo jaci? Nemoj bit smijesan.
Ne mozes ti davati dijagnoze. Nisi ti doktor poboguValencia je napisao/la:Stvar je u tome da su simpatizeri Bajerna realni kada je u pitanju Arsenal i nerealni kada je u pitanju Bajern. Isto je sa simpatizerima Arsenala ili bilo kojeg druga. Dijagnoza; mladalacka zaslijepljenost i odsustvo nepristrasnog i kritickog razmisljanja.
Moze itekako samo sto svi protiv Bayerna primaju ko UkrajinkeValencia je napisao/la:Bajern je ekipa sa kojom se itekako moze igrati i nadigravati.
Bayern je najjaca ekipa trenutno i po kvalitetu puno ispred Arsenala. Arsenal ima sanse, matematicke ali toliko mizerne da su zanemarljive
ne zna ni Van gal, nije ni on doktorValencia je napisao/la:Van Gal
Neka si ih prosvijetlioValencia je napisao/la:Ovdje, na ovim smjesnim temama, copor simpatizera Bajerna vidi jednu sliku, a copor simpatizera Arsenala drugu. Tragedija je da ispred jednih i drugih stoji ista slika.
Stipu ljude...oni ovdje uzivaju
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 11 mar 2014, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Prvih 20ak minuta je pokazalo da Arsenal moze igrati sa Bajernom. Imaju igru, imaju igrace. 'Jedino' im muda fale. To je ipak velika prepreka za velike duele.van gall je napisao/la: Koji ocima ti pratis nogomet pa moze reci da Arsenal ima igrace koji se mogu nadigravat s igracima Bayerna,ajd mi to objasni ?
Ne omalovazavam Arsenal ni igrace,naravno imaju sanse proci,u fudbalu je sve moguce ali njima treba puno toga dda bi veceras prosli
Jessi ti svjestan koje i kakve ekipe mogu se nadigravat s ovim Bayernom,to su sam trkacki jake ekipe i koje imaju dobre kontre,znaci nije stvar samo u igracima nego u koncepciji citave igre
Nadigravat s Bayom po mom misljenju trenutno mogu BVB Real i Atletico samo iz razloga jer mogu letat i trcat podjednako kao Bayern
Vidjelo se u prvoj utakmici s Arsenalom,poceli su tako,i koliko dugo su uspjeli,citavih 25 min i onda stali,posle toga je odma Bayern imao glavnu rijec na terenu,taktiku posle crvenog necu spominjat naravno
Arsenal,pricam o Arsenalu mooze Bayern izbacit veceras ili kad god samo mrtvom trkom 90min a znamo da t Arssenal trenutno ne moze,tako da mani se price kako se neko Arsenal moze nadigravat,Arsenal moze proce al nadigravanjem NIKAD
Arsenal je izgubio mentalitet velike ekipe. Promaseni penal je dokaz koliko su mentalno slabi. Nakon toga vise nisu bili ista ekipa.
Ezil, Kazorla, Vilsir i Arteta imaju znanje da se nadigravaju sa Bajernovim igracima. Problem je psiholoske prirode. Kros, Svajn i ostali igraju sa puno vise samopouzdanja i to se vidi na terenu. U tome je problem za Arsenal. Nedostaje im pobjednicki duh. Bruku vremena nisu uzeli nijednu titulu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- anelbavarac
- Kontakt:
Clichy, Fabregas, Nasri, van PersieAllGunsBlazing je napisao/la:Arsenal bio neuporedivo jaci? Nemoj bit smijesan.
Nije bio jaci?
Da Wengeru nije zinulo dupe za parama, mozda bi i bili neki faktor u Evropi, ovako nista.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 11 mar 2014, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Ozymandias
- Kontakt:
Bayernovci imate li vi svoju temu jbte ? 
Navrli trollat na Arsenalovoj temi, utušiste brate dragi, nepobjedivi ste eto, osvojit cete, masine ste i sta ja znam sta jos. Ajd sad noga
Navrli trollat na Arsenalovoj temi, utušiste brate dragi, nepobjedivi ste eto, osvojit cete, masine ste i sta ja znam sta jos. Ajd sad noga
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Taj Arsenal nije bio jaci.
Prvo Wojo, iako je dobro branio tek je ove godine sazrio i brani kako treba.
Drugo Clichy, rupa pozadi, covjek kojem se uvijek moze desiti da kiksa, sad je tu Gibbs, doduse ako bude igrao TV onda je to slabija pozicija.
Trece Djourou? Covjek igra u najgoroj ekipi Bundeslige.
Cetvrto Koscielny? ODlican igrac, a jos bolji u duetu sa Perom.
Emanuel Eboue je gori igrac od Sagne, cak i ovako loseg Sagne.
Dakle zakljucak odbrana je na 4 od 5 mjesta slabija nego danas. Osim u slucaju igranja Vermaelena onda je na tri mjesta slabija. Na jednom mjestu je isti igrac.
Vezni red?
Song vs Flamini? Flamini nije nista gori od ovog igraca.
Jack vs Ramsey? Smijesno i pricati, ali posto tu sad igra Jack ovaj stariji je bolji.
Cesc vs Ozil? Ako uzmemo u obzir kkao je Cesc igrao protiv Barce, Ozil je za njeg igracina.
Samir Nasri? To je bila sezona kad je on odlicno igrao i ta pozicija je jaca nego danas, mada kad je Cazorla u pravoj formi nije puno slabiji igrac.
Van Persie je isto tako proigrao tu sezonu tako da je i ta pozicija jaca.
Walcott vs Ox, nije neka razlika, cak bih rekao da je Ox korisniji igrac(od onog Walcotta) ucestvuje vise u igri, a manje u golovima.
@Anel to pokazuje tvoje znanje. Molim te nemoj se vise prosipati.
Prvo Wojo, iako je dobro branio tek je ove godine sazrio i brani kako treba.
Drugo Clichy, rupa pozadi, covjek kojem se uvijek moze desiti da kiksa, sad je tu Gibbs, doduse ako bude igrao TV onda je to slabija pozicija.
Trece Djourou? Covjek igra u najgoroj ekipi Bundeslige.
Cetvrto Koscielny? ODlican igrac, a jos bolji u duetu sa Perom.
Emanuel Eboue je gori igrac od Sagne, cak i ovako loseg Sagne.
Dakle zakljucak odbrana je na 4 od 5 mjesta slabija nego danas. Osim u slucaju igranja Vermaelena onda je na tri mjesta slabija. Na jednom mjestu je isti igrac.
Vezni red?
Song vs Flamini? Flamini nije nista gori od ovog igraca.
Jack vs Ramsey? Smijesno i pricati, ali posto tu sad igra Jack ovaj stariji je bolji.
Cesc vs Ozil? Ako uzmemo u obzir kkao je Cesc igrao protiv Barce, Ozil je za njeg igracina.
Samir Nasri? To je bila sezona kad je on odlicno igrao i ta pozicija je jaca nego danas, mada kad je Cazorla u pravoj formi nije puno slabiji igrac.
Van Persie je isto tako proigrao tu sezonu tako da je i ta pozicija jaca.
Walcott vs Ox, nije neka razlika, cak bih rekao da je Ox korisniji igrac(od onog Walcotta) ucestvuje vise u igri, a manje u golovima.
@Anel to pokazuje tvoje znanje. Molim te nemoj se vise prosipati.
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 11 mar 2014, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.