NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

amerosm
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la amerosm » 11 mar 2014, 10:18

Patriots Close to Signing Talib and are Getting Aggressive With Julian Edelman...
Na FA trzistu pokusati jos uzeti Jared-a Allen-a koji je izjavio da vise nece produziti ugovor sa Vikingsima, a poziciju TE-a, centra i zamjenu za Gregory-ja rijesiti kroz draft u prva tri, odnosno dva kruga ukoliko se desi trade Malletta i mislim da bi ekipa bila kompletna za narednu sezonu - pogotovo uz povratak povrijedjenih igraca.

No vidjecemo veceras u 21 h sta ce se sve dogoditi...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2014, 14:22

JERARD ALLEN NAPOKON ODLAZI IZ VIKINGSA :)..UNISTAVOA NAS JE UVJEK, ali i Bearsai su zainteresovani za njega ali prva opcija je Lamarr Houston svakako
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 11 mar 2014, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 mar 2014, 14:31

Zao mi je sto taj covjek nije nikad igrao u pobjednickoj ekipi, na Allena mislim ali i on je to kriv koliko toliko jer ide mislim da uzme samo pare :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2014, 14:53

Lamarr Housotn, Ward i potpisat Tillmana obavezno kao i vratiti LB DJ Williamsa takodjer to je imperativ :)..treba vidjet jeli jos ko kakvog LB odpustio vidim jesu Seatlersi tako da treba pokupit jos nesto tu iskusnije sto nam moze pomoci i onda draft komplentu odbranu :)...ako mozemo uzeti PRYORA na draftu ne trebamo nista ni uzimat onda slobodnih jer on ce biti stroj osjecam :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 11 mar 2014, 15:24

tuzlak1987 je napisao/la:Zao mi je sto taj covjek nije nikad igrao u pobjednickoj ekipi, na Allena mislim ali i on je to kriv koliko toliko jer ide mislim da uzme samo pare :mrgreen:
Allen če završiti u Denveru, 100%.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 11 mar 2014, 15:40

free agency je svake godine sve zanimljiviji i zanimljiviji. ovaj novi kolektivni ugovor je timovima dao novi cilj, kako bazirati sistem na jeftinim rookijima, ponekoj zvijezdi i par kvalitetnih zakrpa. možda je cilj i bio razbiti dinosauruse i dati svima priliku, ali kao i obično neće se stanje u ligi previše promijeniti, na kraju će opet isti biti gore. elem ko i u svakom drugom sportu, svi igraju a real mančester, barca i bajern pobijedjuju :|

ali barem je interesantno ko će krhnuti kofer love allenu, wareu, peppersu, revisu, nicksu i sličnima! uvijek ima neko spreman na sulud potez!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 mar 2014, 16:47

Edelmanu je ponudjen trogodisnji ugovor i BB do deadline-a zeli znati hoce li on prihvatiti taj ugovor...
Mediji pisu takodjer da smo blizu dogovora kada je novi ugovor Taliba u pitanju, medjutim s druge strane Schefter govori da ce Patriotsi krenuti po Revisa.

Takodjer se pregovara sa Wesley-jem Woodyard-om, no u 21 h cemo svi ovdje biti pametniji...
Ja sam ubijedjen da nas samo par poteza dijeli od toga da imamo strasnu ekipu - naravno pod uslovom da svi ostanu zdravi.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 11 mar 2014, 16:58

amerosm je napisao/la:Edelmanu je ponudjen trogodisnji ugovor i BB do deadline-a zeli znati hoce li on prihvatiti taj ugovor...
Mediji pisu takodjer da smo blizu dogovora kada je novi ugovor Taliba u pitanju, medjutim s druge strane Schefter govori da ce Patriotsi krenuti po Revisa.

Takodjer se pregovara sa Wesley-jem Woodyard-om, no u 21 h cemo svi ovdje biti pametniji...
Ja sam ubijedjen da nas samo par poteza dijeli od toga da imamo strasnu ekipu - naravno pod uslovom da svi ostanu zdravi.

Da li su Patsi spremni placati 16 mil po sezoni Revisu(bio bi placeniji i od Brady-a) ? Ali strasan bi potez bio kad bi ga uspjeli dovesti

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 11 mar 2014, 17:03

Evo moji Ninersi će najvjerovatnije raskinuti sa CB Rogersom!
Biće Kapernik terminator do Septembra :mrgreen:

slika
Zadnja izmjena: RiverPlate, dana/u 11 mar 2014, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Grbavica naš je Hram!!!

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 11 mar 2014, 17:09

samo za Saltya :)

Brad Biggs ‏@BradBiggs
#Bears offensive linemen doing some work in Florida along with Jay Cutler and Brandon Marshall. :D
neka neka

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 11 mar 2014, 17:24

Po meni Hakeem Nicks bi mogao biti steal ko god ga potpise(Pantersi i Jetsi mi djeluju kao najbolji fit,mada je i sam rekao da bi bio sjajan u tandemu sa Luck-om).Ljudi zaboravljaju o kakvom se recieveru radi,cak i prosle sezone je imao 16 YPC.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2014, 18:11

tillman je napisao/la:samo za Saltya :)

Brad Biggs ‏@BradBiggs
#Bears offensive linemen doing some work in Florida along with Jay Cutler and Brandon Marshall. :D
neka neka

brate bice **** , a ovo je vazno sto i Cutler je sa njima jer on ince ima tja problem sto misli da zna pa nikog ne ebe ni 1% kad mu se sta govori...uglavnom neka ove postave naredne tri godine tako isot se nadma da cemo ostaviti ovog covjeka da bude zamjena Cutleru..ebiga lik zna sistem ko ce sad dovoditi novog i ponovo oko njega se borit ..ovaj vec poznaje Marshalla i co i mogu e uzdat u njega da ce nesto uradit dok ako ko drugi dodje bice zabrinjavajuce..gledajuci Minesotu,Jetse i ove druge :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2014, 18:16

BABADZO je napisao/la:Po meni Hakeem Nicks bi mogao biti steal ko god ga potpise(Pantersi i Jetsi mi djeluju kao najbolji fit,mada je i sam rekao da bi bio sjajan u tandemu sa Luck-om).Ljudi zaboravljaju o kakvom se recieveru radi,cak i prosle sezone je imao 16 YPC.

on prosle sezone cini mi se nije imao ni jednog TD BAREM DO PRED SAM KRAJ SEZONE .IMAO SAM GA NA FANTASY UNISTIO ME DA VALJA..JA VJERUJEM DA JE DOBAR ALI DALEKO JE ON ELITE
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2014, 18:18

KAKO SMA OVO PROPUSTIO DO SAD :)... NAPUCA GA COVJEK STOCEM DA VALJA :)

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 11 mar 2014, 18:22

SaltCityAttack je napisao/la:
BABADZO je napisao/la:Po meni Hakeem Nicks bi mogao biti steal ko god ga potpise(Pantersi i Jetsi mi djeluju kao najbolji fit,mada je i sam rekao da bi bio sjajan u tandemu sa Luck-om).Ljudi zaboravljaju o kakvom se recieveru radi,cak i prosle sezone je imao 16 YPC.

on prosle sezone cini mi se nije imao ni jednog TD BAREM DO PRED SAM KRAJ SEZONE .IMAO SAM GA NA FANTASY UNISTIO ME DA VALJA..JA VJERUJEM DA JE DOBAR ALI DALEKO JE ON ELITE
da imao je 0 td,ali ne moze se reci da je ijedan igrac Giantsa bio nesto posebno prosle godine i bas zato bi i mogao biti steal,jer ce potipisati na 1 ili 2 godine za nekog a ljudi zaboravljaju da je Nicks bio no.1 reciever giantsa od kad su ga draftovali maltene.Off,igras li baseball fantasy ?

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 11 mar 2014, 18:24

SaltCityAttack je napisao/la:KAKO SMA OVO PROPUSTIO DO SAD :)... NAPUCA GA COVJEK STOCEM DA VALJA :)

[youtube][/youtube]
Ovo je bilo prošle godine u playoffu, još mu fino lik kaže opalit ću te u facu, i opali ga, nije pogazio riječ :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2014, 18:35

BABADZO je napisao/la:

da imao je 0 td,ali ne moze se reci da je ijedan igrac Giantsa bio nesto posebno prosle godine i bas zato bi i mogao biti steal,jer ce potipisati na 1 ili 2 godine za nekog a ljudi zaboravljaju da je Nicks bio no.1 reciever giantsa od kad su ga draftovali maltene.Off,igras li baseball fantasy ?
ma sigurno da moze biti kradja samo ne treba mu nesto previse dati..treba mu dait jednu godinu pa vidjeti hoce li ga krenut pa tek onda ....svakako da ko god ga uzme bilo bi odlicno za svakoga..Panthersi mi nisu jasni ljudi hoce da odpuste SMitha koji im haman pa i ne uzima nista na salary cap kad sraucnas bonus i td , jer ako ga odpuste svejedno morjau mu platiti 3 miliona garantovano ..pa ja ne znam ko ce im biti reciver ..treba slijedece godine Olsona uzeit na fantasy ovaj nece imati kome drugom ni bacat izgleda ahahaha.

sto se tice bejzbol fantasy ne igram nisma nikad vala, ali ako ste zainteresovani ovdje da se skupimo mogli smo vala i to :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 11 mar 2014, 19:36

Pa da, da li se povezuje sa bersima bio bi odlican, i nasao bi 1000razloga zasto je odlican, ovako je samo daleko od elite :? :?
Max Allegri

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 11 mar 2014, 19:44

Nicks je inace iz Charlotte,plus ovim pokusajem trade Smitha sam poprilicno uvjeren da bi Nicks mogao tamo otidji,po meni bi mogao biti strasan no.1 reciever uz Cama Newtona(koji ima jednu od najjacih ruku u ligi,te ce znati iskoristi Nicksa),znaci mozda neki 1500+ yards,8-10 TD,vidjecemo,takodje Darren McFadden ako ga zdravlje posluzi,mogao bi biti od velike pomoci nekom timu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 mar 2014, 19:47

Patriots and WR Julian Edelman were unable to reach a deal today and he will test the market.
Hebase BB i Kraft Tomicu drugu godinu zaredom...
Nicks, Decker, Sanders ili Tate nadam se da je jedan od ovih igraca plan B, i jedva cekam 21 h da konacno saznamo neke stvari.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.