Dramatizuješ......amerosm je napisao/la:Nakon brojki koje su postale poznate danas ne moze ga vise niko spasiti od zatvorske kazne...Blaszczykowski je napisao/la:Nemojte misliti da će krmak tek tako u ćuzu. Ima on svoje zaštitnike. Uostalom zar mislite da se on tek tako sam prijavio za utaju? Prije će biti da je primio insajdersku sugestiju da bi bilo oportuno sam se prijaviti i time preduhitriti neizbježno.
Ukoliko dobije samo uslovnu kaznu, onda predvidjam socijalne nemire u Njemackoj i onda ce cijeli sistem te drzave pasti kao kula od karata.
Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Odlična pjesma o Uli-u. Ispao je licemjer, nema tu dileme.
- anelbavarac
- Kontakt:
I koliko je na kraju ukrao Uli?
amerosm je napisao/la: Nakon brojki koje su postale poznate danas ne moze ga vise niko spasiti od zatvorske kazne...
Ukoliko dobije samo uslovnu kaznu, onda predvidjam socijalne nemire u Njemackoj i onda ce cijeli sistem te drzave pasti kao kula od karata.
Izvini ali pravo si me nasmijao sa tim nemirima
Podsjeti me na nadrealiste i nemire u Švedskoj
Nemoj uzeti šta za zlo... Quote je zbog toga jer od ovih bosanskohercegovačkih socijalnih nemira i tih njemačkih kako je debela razlika ... Parodija ....
@anel za sada 27 mil
Mada nikad ga nisam gotivio i najviše me nervirao od 2004-2008 kad je Bayern dovodio polovnjake i nije bacao pare ... Iako sad to razumijem, i shvatam njegov značaj za klub nešto naročito mi nije žao ... Krao si, kriv si, zatvor ...
Mada sa tim berzama odaš par ljudi i eto ti 2-3 godine zatvora ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 11 mar 2014, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Prema tzv. Best-Case-Racunici kojom su se vodili eksperti za porez u pitanju je ukupni iznos od 27,2 miliona € za koje je odstetio drzavu...anelbavarac je napisao/la:I koliko je na kraju ukrao Uli?
@ effe_sa
druze zivi bili pa vidjeli
Znas sam kakvi su Nijemci narod ne trebam ti pricati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma di ce te boliti izgubljeno finale na domacem terenu protiv rotalja vie Bertrand, Kalou, Bosnigwa, etc... Vjerujem da si ronio suze radosnice prilikom Drogbinog harpuniranja.BadrHari je napisao/la:Jesu pateticni ovi domuzari, nas kao trebaju boliti neke slike od prijasnjih neuspjeha a trenutno nam klub drzi sve titule koje se mogu osvojiti.
Halo ba, cova je krimos. Svaki posten i normalan gradjanin na dunjaluku se treba radovati kad jedan takav zavrsi u cuzi. Ili ti ne spadas medju takve?effe_sa je napisao/la:Malo žalosno što nekom toliko znači da neko ode u zatvor, ali eto.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- anelbavarac
- Kontakt:
mLogo u pmamerosm je napisao/la:Prema tzv. Best-Case-Racunici kojom su se vodili eksperti za porez u pitanju je ukupni iznos od 27,2 miliona € za koje je odstetio drzavu...
Znam da je bila neka cifra 15 miliona €,, al' izgleda Ulinatoru se osladilo.
Nista, neka sud odluci sta i kako, svako ko se ogrijesio o zakon neka odgovara, pa makar to bio i Uli Hoennes.
- moustapha
- Kontakt:
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ne razumijem zasto je dozvoljeno da pricamo o nekim nesportskim malverzacijama i politici na kraju krajeva tudje zemlje,a nije bilo dopusteno pricati o demonstracijama iz sopstvene zemlje.
Jadno je kako se mnogi ovdje hvataju toga sto se Uliju sudi za neke stvari nevezane za Bayern,ocigledno je Bayern mnogo kompleksa nabacio,kad je to ta jedina trunka u jajetu koju mogu da nadju.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Jadno je kako se mnogi ovdje hvataju toga sto se Uliju sudi za neke stvari nevezane za Bayern,ocigledno je Bayern mnogo kompleksa nabacio,kad je to ta jedina trunka u jajetu koju mogu da nadju.
#miasanmia
Kakve je to i kome komplekse taj Uli nabacio i zašto se uopšte priča o potezima pojedinca koji nemaju veze ni sa Bayernom ni sa BL. Meni nije ni na kraj pameti da zbog neodgovornosti pojedinca blatim FCB kojeg se trenutno pribojavaju svi klubovi u Evropi. Ali ono što itekako ima veze sa BL je činjenica da se Arsenal časno oprostio od LP za razliku od Šalkea i Leverkuzena i taj isti Arsenal je u grupnoj fazi LP bio potpuno ravnopravan protivnik jednom BvB koji je objektivno druga najjača ekipa u BL. U toj istoj grupnoj fazi, Šalke i Leverkuzen nisu bili ravnopravni Čelziju i MU. Ko god osim FCB ode u LP iduće sezone imaće razloga da strahuje od Arsenala, više nego Arsenal od tog protivnika iz BL. Pa ako je nekome jačanje Bayerna i lanjsko njemačko finale LP dokaz o jačanju BL, evo konkretnog dokaza da to uopšte nije tako. Da ne pominjem špansku ligu gdje tri kluba paralelno vode trku u ligi za naslov i gaze protivnike u LP.schweinsteiger je napisao/la:Ne razumijem zasto je dozvoljeno da pricamo o nekim nesportskim malverzacijama i politici na kraju krajeva tudje zemlje,a nije bilo dopusteno pricati o demonstracijama iz sopstvene zemlje.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Da, mi imamo komplekse, a na temi od Dortmunda ne moš do daha od navijača Bayerna.schweinsteiger je napisao/la: Jadno je kako se mnogi ovdje hvataju toga sto se Uliju sudi za neke stvari nevezane za Bayern,ocigledno je Bayern mnogo kompleksa nabacio,kad je to ta jedina trunka u jajetu koju mogu da nadju.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- schweinsteiger
- Kontakt:
To stvarno ne bih znao,ne posjecujem temu Dortmunda otkako ste postali nebitan faktor u prvenstvu.Blaszczykowski je napisao/la:Da, mi imamo komplekse, a na temi od Dortmunda ne moš do daha od navijača Bayerna.schweinsteiger je napisao/la: Jadno je kako se mnogi ovdje hvataju toga sto se Uliju sudi za neke stvari nevezane za Bayern,ocigledno je Bayern mnogo kompleksa nabacio,kad je to ta jedina trunka u jajetu koju mogu da nadju.
#miasanmia
Jadna je liga u kojoj je drugoplasirani nebitan faktor u prvenstvu. Ima jedna takva liga u Škotskoj odavno.schweinsteiger je napisao/la:To stvarno ne bih znao,ne posjecujem temu Dortmunda otkako ste postali nebitan faktor u prvenstvu.Blaszczykowski je napisao/la:Da, mi imamo komplekse, a na temi od Dortmunda ne moš do daha od navijača Bayerna.schweinsteiger je napisao/la: Jadno je kako se mnogi ovdje hvataju toga sto se Uliju sudi za neke stvari nevezane za Bayern,ocigledno je Bayern mnogo kompleksa nabacio,kad je to ta jedina trunka u jajetu koju mogu da nadju.
- L'Avvocato
- Kontakt:
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Re: BL kviz
imam ja još golmanskih - za koji stvarni bundesligaški klub je genzo wakabayashi branio u poznatom japanskom crtiću? klub je u crtiću nazvan grunwald.
-
Braveheart23
- Kontakt:
KickersBlaszczykowski je napisao/la:imam ja još golmanskih - za koji stvarni bundesligaški klub je genzo wakabayashi branio u poznatom japanskom crtiću? klub je u crtiću nazvan grunwald.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
krivo. 
HSVBlaszczykowski je napisao/la:imam ja još golmanskih - za koji stvarni bundesligaški klub je genzo wakabayashi branio u poznatom japanskom crtiću? klub je u crtiću nazvan grunwald.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Blaszczykowski
- Kontakt:
točno. znam da mu je kalz tamo suigrač, a kalz je i u zbilji igrao za hsv.
Treba pričati o financijskoj disciplini i kritikovati vlasnika PSG što upumpava pare u klub, a ovaj upumpava u svoj džep 130 miliona, mada mi se čini cifra ipak prevelika. To je dokaz da ljudska pohlepa nema granica, a to što se neke lige zovu tajkunske, a druge su kao čiste ko suza je stvar forme, u praksi vidimo da se ipak dešava nešto sasvim drugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.