Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Imperator98
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Evo Tinčeku skočila vrijednost na 1 mil,
šta poziv u repku sve čini,a i avdija nam sad 2 miliona vrijedan

To su gluposti, Avdija ne vrijedi ni dvije vrece suhe paprike.
- legenda reala
- Kontakt:
Mogu oni njega procjeniti, al haj nađi budalu koja će toliko datiBatko je napisao/la:To su gluposti, Avdija ne vrijedi ni dvije vrece suhe paprike.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Umjesto da naše klubove pomaže, on igračima 'ajduka podiže cijenu pozivima u reprezentaciju. A u našoj ligi ima boljih igrača od Avdije, a Boga mi i od Tinkija. Mali Radovac iz Sarajeva i Grahovac iz Borca su bolji na DM od Van Persie Sušića, ali od amidže me ništa više ne može iznenaditi.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bolje da Radovac i Armin Hodzic sjede na klupi na SP nego te istrošene i izvikane polovnjace, ali eto... Ako ne nista, barem bi im to iskustvo pomoglo dQ naprave dobre karijere, a imaju potencijala za to
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pola ekipe im vuce korijene iz BiH...ZutiMrav je napisao/la:Sušić ne prati najboljeg lijevog beka u Švicarskoj
Bivši je igrač St. Gallena, Freiburga i Kaiserslauterna a trenutno brani boje Grasshoppera. Igrao je za sve mlade selekcije Švicarske i sudeći prema svim informacijama radi se o vrlo talentovanom igraču. Njegovo ime je Daniel Pavlović i igra na poziciji lijevog beka. Osim švicarskog i hrvatskog, on posjeduje i bh. pasoš. Njegovu priču, pročitajte u nastavku...
Roditelji Daniela Pavlovića su rođeni u Prijedoru, gdje su pohađali osnovnu i srednju školu, nakon čega su se preselili u Švicarsku. 22. aprila 1988. godine u gradu Rorschach, rodio se Daniel, a iz istog grada je i počela njegova fudbalska karijera. 1997. godine prelazi u St. Gallen, da bi nakon sedam provedenih godina tu, kasnije potpisao za njemački Freiburg.
2007. godine se ponovo vraća u Švicarsku, te postaje igrač drugoligaškog Schaffhausena. Nakon 44 odigrane utakmice i šest postignutih golova, prepoznaju ga skauti Kaiserslauterna, klub u kojem je odigrao 14 utakmica. No, tu se ne završava njegova priča. Prije četiri godine potpisuje za Grasshopper, čije boje brani i danas na jednom vrlo visokom nivou.
Fudbaler je s ubojitom ljevicom i igra na poziciji lijevog beka. Za omladinske selekcije Švicarske reprezentacije, odigrao je 31 utakmicu i postigao jedan pogodak, dok je za najveći klub u Švicarskoj upisao 60 utakmica i zabio 3 puta. Prije dvije sedmice ekipa Grasshoppera je igrala derbi susret 22. kola švicarske Superlige protiv Basela, a krajnji rezultat je glasio 1:1. Upravo je Pavlović postigao jedini pogodak za svoj tim, i nakon utakmice je proglašen za najboljeg igrača iste.
Tržišna vrijednost Daniela Pavlovića prema Transfermarktu iznosi 750.000€ a isti igrač posjeduje švicarski, hrvatski i bosanskohercegovački pasoš. Važi za jednog od najboljih lijevih bekova u Švicarskoj, a to je potvrdio i trener Grasshoppera Michael Skibbe ovom izjavom: "Pavlović je najjači lijevi bek u Švicarskoj ligi. Sretan sam što imam takvog igrača u mojoj ekipi."
Wikipedija i Transfermarkt nam otkrivaju da Pavlović posjeduje švicarski i hrvatski pasoš, ali mi iz prve ruke saznajemo da isti igrač posjeduje i bh. pasoš, nakon čega odlučujemo da ga kontaktiramo: "Da, istina je sve što ste napisali o meni." - rekao je Pavlović te nastavio...
"Želja mi je zaigrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Svjetsko prvenstvo sigurno nije razlog tome, već me srce privlači da branim boje zemlje u kojoj su rođeni moji roditelji. To bi mi zaista bila velika čast." - izjavio je 25-godišnjak na kojeg bi mogli računati sigurno dugo vremena.
Donedavno je bio saigrač našeg Izeta Hajrovića, a naš Zmaj ima samo riječi hvale za njega: "Dani bi nam sigurno mnogo pomogao u reprezentaciji. Fizički je zaista jak, brz je i posjeduje jaku i preciznu ljevicu." - iz Istanbula nam je svoje mišljenje dao fudbaler Galatasaraya.
Safet Sušić i čelnici našeg NSBiH bi trebali obratiti pažnju na ovog fudbalera. Mi smo donijeli sve informacije vezane za njega, a sada su oni na potezu. Moramo se boriti za svakog igrača!
Fali nam drugi "pravi" lijevi bek... Ne zvuci lose.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Rekao bih da je desni bek ipak prioritet. Osim Mujdže (koji je više povrijeđen nego što igra, a i nije u nekoj formi jer mu fali utakmica u nogama), mi smo spali na Vršajevića. Dobro, tu je i Ogi, ali... Dilaver se mora isprobati. Lijevo je ipak Kolašinac, koji je uvršten u 5 najtalentovanijih LB-ova na svijetu, a po potrebi na toj poziciji može odigrati i Sejo. Naravno, podržavam svaku akciju za dovođenja našeg igrača ako isti posjeduje kvalitet.Pirke je napisao/la:Fali nam drugi "pravi" lijevi bek... Ne zvuci lose.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/senad ... 40780.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lijevi bek, bivsi U-19 reprezentativac, pomalo zaboravljen od strane Jagodica i ostalih.
Lijevi bek, bivsi U-19 reprezentativac, pomalo zaboravljen od strane Jagodica i ostalih.
calcio je napisao/la:Lijevi bek, bivsi U-19 reprezentativac, pomalo zaboravljen od strane Jagodica i Sušića.
Jel ti iskreno želiš reprezentaciju u koju će se pozvati igrač koji je nastupio u 5 utakmica za svoj klub (od toga u 3 ušao kao zamjena)?Claus je napisao/la:calcio je napisao/la:Lijevi bek, bivsi U-19 reprezentativac, pomalo zaboravljen od strane Jagodica i Sušića.
Jes' vidio kako me pročita.obagol je napisao/la:Jel ti iskreno želiš reprezentaciju u koju će se pozvati igrač koji je nastupio u 5 utakmica za svoj klub (od toga u 3 ušao kao zamjena)?Claus je napisao/la:calcio je napisao/la:Lijevi bek, bivsi U-19 reprezentativac, pomalo zaboravljen od strane Jagodica i Sušića.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Prerano je mjesati Susica, za sad je on Jagodicev igrac.Claus je napisao/la:calcio je napisao/la:Lijevi bek, bivsi U-19 reprezentativac, pomalo zaboravljen od strane Jagodica i Sušića.
Ako bi se ustalio u prvu ekipu i pruzao dobre partije, onda bi i Susic trebao obratiti paznju ali to je jos daleko.
Zadnje dvije utakmice je igrao od pocetka, tako da ga treba pratiti.
Hhaha tino i sven toliko vrijede?...Kako se nadam samo da Papetova vrijednost skoci i da neki Turski klub uzme za dobre pare da ima dovoljno da se nevraca.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- Goalgetter
- Kontakt:
Admir Seferagic debitovao za Basel sa 19 godina. [Napadac]
http://www.transfermarkt.de/de/admir-se ... ktErgebnis
nadam se da nece kao seferovic ispasti...problem sa drzavama kao svicarska i svedksa je da dosta nasi igraca uzmaju, a oni sami su na neki nivo BiH po fudbalu zato su igraci nasi koji dolaze mozda iz drzava gdje su repke prejake ili preslabe lakse da pokupimo.Goalgetter je napisao/la:Admir Seferagic debitovao za Basel sa 19 godina. [Napadac]
Po meni Kolasinac je bolji od Smelzera ali nemislim da su to njemci skuzili a i Seo izgleda kao pravi patriota. Nadam se samo da Arslanagic i Milosevic neodu za Belgiju. Denis Salanovic sigurno nema sta trazti sa Lichenstajnom isto kako ni Pjanic nije za Luxembourg.
Mozda Seferagic, Hodzic, Salanovic i Atajic ako se vrati u Celtic budu nasa nada za Buducnost. Od Tankovica i Hrgote nema nista.
Kakav Atajic, taj je propo ko zeton.
Po cemu je propo? Momak je jos mlad. na Posudbi je u Englezsku 3ligu koju neznam ako si bas gledao je dosta teska fizicki za nekog njegove visine i gradza i dosta se igra dugim loptama. Ako dobije mjesto nazad u Celticu bit ce mu ok ili neki klub koji igra fin fudbal. Zavisi naravno i do njega kako bude trenirao ali je jos mlad da proglasis da je propo.floyd je napisao/la:Kakav Atajic, taj je propo ko zeton.
Ja se smijem kladiti da će ovaj momak kad mu istekne ugovor, znači 30.06.2014. godine, otići u neki lijevu ligu. Malo je igrao ove sezone, a i naši igrači općenito imaju ili mutave menadžere ili manjak ambicija.calcio je napisao/la:Prerano je mjesati Susica, za sad je on Jagodicev igrac.Claus je napisao/la:calcio je napisao/la:Lijevi bek, bivsi U-19 reprezentativac, pomalo zaboravljen od strane Jagodica i Sušića.Cudi me kako poslije nekoliko utakmica za U-19 vise nije dobivao pozive od mladih reprezentacija. Zato sam napisao da je zaboravljan od Jagodica i ostalih.
Ako bi se ustalio u prvu ekipu i pruzao dobre partije, onda bi i Susic trebao obratiti paznju ali to je jos daleko.
Zadnje dvije utakmice je igrao od pocetka, tako da ga treba pratiti.
DRUG NEBI TI PUNCA
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Potpis na sve napisano. Galvu dajem da ce voa dvojica napraviti karijeru samo ih mogu zeznut treneri sto u klubovima sto u nasoj repci!Bosniacum Lilium je napisao/la:Bolje da Radovac i Armin Hodzic sjede na klupi na SP nego te istrošene i izvikane polovnjace, ali eto... Ako ne nista, barem bi im to iskustvo pomoglo dQ naprave dobre karijere, a imaju potencijala za to
- dino_velez
- Kontakt:
Atajić danas odigro 10 minuta u 3oj engleskoj ligi
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk