Kako bola nije ?MostaracVelezovac je napisao/la:Kad je to Tanovic bjezao iz kluba? Ako cemo realno - nije nikad. One sezone kad je klub bio pred raspadom i kad su se ljudi molili da preuzmu kormilo Veleza i niko to nije htio da uradi - on je uradio. Mozes mu reci milion losih stvari (i evo u postu ispod sam ti naveo jednu sto mene strasno zivcira kod njega), ali mu to nemozes rec.Goodison je napisao/la:Da ne zapliva opet, neke ljude puškom ne možeš otjerati sad dok su birvaktile sami bježali od kluba. Sve je to naravno uslovljeno klupskom kasom, kad ima neka nas a kad nema razguli. Eto ti operativca prvog. Vidjet ćemo šta će biti, s ovakvim operativcima i nije neka svijetla budućnost. To nam govori prošlost.
Uvijek kad bi se klub dočepao nečega svi bi tu bez ikakvih problema bili i onda kada presuši izvor ispaljotka lagana. Do neki dan mi ni igrača ni Uprave nismo imali do samog početka sezone. To je realnost, godinama ista priča. Od njega se sada tražilo da napusti klub a on samo funkciju promijenio. To je bezobrazluk teški. Mrkva je novi kolačić, zasad se ovo na njega ne odnosi, a volio bih da se ne odnosi ni u buduće. Vrijeme će pokazati koliko možemo računati na njega.
I ova podrška u vezi praštanja otpisivanja dugova, pa bola nije njihovo da o tome komentarišu bilo šta. Neka oni što su do guše u tome zaglavili raspravljaju o tome jer dok je neko krv pišao da otplati što ima neki su balahali i sada treba u isti koš da idu i jedni i drugi, nema smisla.