Zvjezdan Misimović

BaDa12
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la BaDa12 » 11 mar 2014, 08:19

Sarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da ce Pjanic nastaviti tamo gdje je Miske stao.
Miske nije stao!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 11 mar 2014, 08:21

BaDa12 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da ce Pjanic nastaviti tamo gdje je Miske stao.
Miske nije stao!
8-)
Miske ce abd. biti prvi koji ce prebaciti broj od 100 nastupa za BIH.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 11 mar 2014, 08:54

Miske ce se prvi upisat kao strijelac na SP za BiH.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 mar 2014, 14:12

miske ce nadam se biti na klupi na svjetskom. realno nema sta traziti u prvih 11, jos ako pape odluci da igra s 2 napadaca.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 mar 2014, 19:47

jasmin10 je napisao/la:miske ce nadam se biti na klupi na svjetskom. realno nema sta traziti u prvih 11, jos ako pape odluci da igra s 2 napadaca.
Miske jednim potezom moze da rijesi tekmu, zato ako moze malo vise postovanja za ovog fudbalskog maga. Ako treba nek svi trce za njega, on mora igrati. Tacka.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 11 mar 2014, 20:27

Kako bih tipovima poput jasmina@ volio opaliti jednu samarcinu...pa da vise misketa ne uzimaju u usta...jer ne kontaju neke osnovne stvari...zar im ovaj samar protiv egipta nije bio dovoljan da skontaju neke stvari...

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 11 mar 2014, 20:30

Vjerujem da je on to i zasluzio, da bude prvi sa 100 nastupa za BiH a isto tako da bude i prvi koji ce dat go za BiH na svjetskom..

Ne pokusavajte da pravite formaciju BiH bez njega..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2014, 21:14

Premotaj par stranica unazad, vidjet ćeš da su ga dežurni stručnjaci već otpisali iz svih kombinacija. Po njima on ne zaslužuje ni da ode u Brazil, a kamoli prvu postavu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 11 mar 2014, 21:17

no rules je napisao/la:
kokakolas je napisao/la: Naš 'stručnjak' tvrdi kako ne mogu igrati oni igrači koji ne igraju u svojim klubovima... Mada mi se (Boga mi) učinilo da je Tinko Binko bio na klupi, a Avdija na tribinama u ovosedmičnom duelu moćnog Hajduka i njihovog ljutog rivala Pule...
al' kako to Sušiću objasniti ... da oni nisu nikakve važne karike u Hajduku , Ibričić kada je igrao u Hajduku bio je njihov glavni igrač , ovu dvojicu nemože Interpol uganjati da su u prvoj postavi ...

@ Što se tiče Misimovića treba ga ispoštovati u ovih par utakmica u ovoj godini , jer moguće da to budu i posljednje u državnom dresu , isto važi i za Spahu , možda i Salihovića...
i sad bi BILI dali i Avdiju i Tinkya i jos kojeg da im se Ibra vrati!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 11 mar 2014, 21:18

sanelmasetic je napisao/la:Vjerujem da je on to i zasluzio, da bude prvi sa 100 nastupa za BiH a isto tako da bude i prvi koji ce dat go za BiH na svjetskom..

Ne pokusavajte da pravite formaciju BiH bez njega..
... i da mu omotaju traku oko ruke, da liderski rafala po svima ako igraju kad "ne može tako".
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 11 mar 2014, 22:28

Ovi sto pišu protiv misketa pojma nemaju,on je motor ekipe,Pjanic nema muda za to a izgleda neće ni imati.Vidjeli smo to dosta puta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 12 mar 2014, 01:05

Pjanić nema muda, a momak jednim potezom rješava utakmice u Seriji A. How yes no :lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 12 mar 2014, 01:17

Nema potrebe praviti poredjenje i suprostavljati ova dva igraca.Obojica imaju svoje mjesto u prvih 11 i svoje uloge.Odlicno saradjuju i nadopunjuju jedan drugog ako im se iza ledja stavi pravi defanzivni vezni da oni mogu igrati bez straha od gubitka lopte koji,kako sad igramo,automatski znaci kontru i sansu za protivnika.Miske je lucidniji,iskusniji,mirniji,stalozeniji,moze duze cuvati loptu,stati na nju kad treba,graditi se a Pjanic je pokretljiviji,moze vise pomoci u defanzivi ima bolji sut i takodje je lucidan,ima ideje koje cesto njegovi saigraci ne mogu ni pratiti.
Ja bi u ovoj situaciji bio odusevljen kad bi Kolasinac igrao iza njih dvojice,siguran sam da bi nasa igra bila rapsodija i mali nedostatak Misketove trke se ne bi ni osjetio.
Moze i formacija sa jednim napadacem sa ofanzivnim krilima Lulicem i Hajrovicem ili cak i Pjanicem na desnom krilu sto je on nerijetko odlicno igrao i u Romi a i u onoj utakmici protiv Francuske u Parizu.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 mar 2014, 01:21

admir1991 je napisao/la:Ovi sto pišu protiv misketa pojma nemaju,on je motor ekipe,Pjanic nema muda za to a izgleda neće ni imati.Vidjeli smo to dosta puta.

Kad mi udare na stub repke kao da su mi zabili igle pod nokte.....
Miske je softwer ostalo je hardwer....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 12 mar 2014, 09:45

kokakolas je napisao/la:Pjanić nema muda, a momak jednim potezom rješava utakmice u Seriji A. How yes no :lol:
Nije niko rekao da je loš,meni je jedan od najdražih u repki,ali ko prati Romu zna o cemu pricam.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 12 mar 2014, 09:47

gringobih je napisao/la:
admir1991 je napisao/la:Ovi sto pišu protiv misketa pojma nemaju,on je motor ekipe,Pjanic nema muda za to a izgleda neće ni imati.Vidjeli smo to dosta puta.

Kad mi udare na stub repke kao da su mi zabili igle pod nokte.....
Miske je softwer ostalo je hardwer....
Windows NT 95

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 mar 2014, 11:19

hurem je napisao/la:Kako bih tipovima poput jasmina@ volio opaliti jednu samarcinu...pa da vise misketa ne uzimaju u usta...jer ne kontaju neke osnovne stvari...zar im ovaj samar protiv egipta nije bio dovoljan da skontaju neke stvari...
gdje si samarcino :roll: pa reprezentacija igra lose zadnjih par utakmicu i dok je misimovic igr`o :roll: sta si to ti bgt gled`o :roll: i gdje bi ga ti stavio da igra ? da igramo sa 4 ofanzivna vezna ? dosta je igraca koji ne mogu potrcati, jos nam samo fali misimovic.

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 12 mar 2014, 11:25

Miske = najbolji vezni igrač reprezentacije.
Pjanić - broj 2.
Medunjanin - klupa.

Reprezentacija BiH na svjetskom - prvih 11: Begović-Vranješ, Spahić, Bunoza, Kolašinac - Pjanić,Salatić- Hajrović, Misimović - Ibišević, Džeko
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 12 mar 2014, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 mar 2014, 11:27

GangstaX je napisao/la:Miske = najbolji vezni igrač reprezentacije.
Pjanić - broj 2.
Medunjanin - klupa.

Reprezentacija BiH na svjetskom - prvih 11: Begović-Vranješ, Spahić, Bunoza, Kolašinac - Pjanić-Salatić- Hajrović, Misimović - Ibišević, Džeko
cuj bunoza u prvom :roll: i vranjes ispred mujdze :roll: a i defanzivna ti je formacija, daj nam u medunjanina umjesto salatica :roll:

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 12 mar 2014, 11:42

O Bunozi bi se dalo raspravljati, ja lično tvrdim da je bolji od Bičakčića npr, ali dozvoljavam i druga mišljenja.
Mujdža nakon povrede više nije onaj stari - 3 puta je barem sporiji, a trenutno je preselio na kupu Freiburga, ako se vrati u prvih 11 zašto ne. Do tada Vranješ
Zašto Medunjanin? Jedan od trojice: Misimović , Pjanić i Medunjanin je suvišan, ako igraju sva trojica, a smatram da ova prva dvojica moraju i trebaju igrati, jedan na klupu da bi se otvorio prostor pravom defanzivnom veznom. Dakle taj jedan je Medunjanin - niti zna kreirati igru kao Misimović i Pjanić , a u defanzivi je slab ako nema defanzivnog veznog tu uz njega. Trenutno je najbolji defanzivni vezni naš - Salatić. Bešić igra u dosta slaboj ligi.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: passatb6 i 2 gosta.