FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

gio10
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la gio10 » 11 mar 2014, 20:58

hilmo je napisao/la: Ako se neko nečeg boji ne ide mu u susret. Vaše uspjehe i vaš klub respektujemo ali nemamo straha, idemo se nadigravati pa ko više pokaže i ko manje bude griješio izaći će kao pobjednik iz ove dvije utakice.
Ne očekujem neku spektakularnu utakmicu, nek bude remi ali da postignemo koji gol, a ni minimalni poraz sa postignutim golom nije neuspjeh.

Bitno je zatvoriti Hodžića, tako da Barić, Tadejević i Dupovac sutra moraju biti na visini zadatka.
Konačno jedan pametan post :)

Naša šansa je taj vaš Barić, a vaša Bučan. Kada je Simeunović pravio budalu od Bučana onda to može i Stojčev, nadam se da će ga ipak Zeljković uzeti pod svoje, jer je samoubistvo pustiti Bučana na njega.
Vi se trebate čuvati Armina, ali nama se onda otvara mogućnost da Vernes i Muamer bljesnu kao što znaju u ovakvim utakmicama.
Ja te volim, volim Željo..

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 11 mar 2014, 20:58

e ba šabani džaba provokacije kad ste vi počeli navijati za vaš sada već voljeni klub kada je počeo osvajati titule ;)
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

Utic
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Utic » 11 mar 2014, 20:59

Nermine idi pitaj na pp ultrasa dali je prohodno prema centru? :D

HaHu1x2
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la HaHu1x2 » 11 mar 2014, 21:00

Utic je napisao/la:Nermine idi pitaj na pp ultrasa dali je prohodno prema cenru? :D
pitao sam, kaže sigurna zona :lol:
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 mar 2014, 21:01

Ja se bojim Zeljeznicara iz razloga sto ljudi tacno znaju igrati na rezultat. Mozemo sad glumiti nesto, medjutim moramo priznati da smo izvukli najgoreg moguceg protivnika. Gledao sam ih protiv Zrinjskog, teren nije bio bas najbolji, i vidjelo se da se mogu potisnuti u njihovih 16m i da ima nedostataka u igri u defanzivi. Sutra pametno, pokusati smiriti igru od pocetka i umrtviti je te sa povremenim rotacijama u formaciji pokusavati postici zlata vrijedan gol.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

samerloff
Kontakt:

Post Postao/la samerloff » 11 mar 2014, 21:02

neko je izgleda sinoc gledo gsh, ff ili onaj novi ruski film pa se nafurao :D
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2014, 21:02

Po meni bi bilo pogubno igrati flastera na Hodžića jer time otvaraš prostor za napade preko drugih igrača, nisam baš upoznat sa drugim igračima koji mogu biti opasni, o Hodžiću sam najviše pročitao u medijima, ali vjerujem da ih ima opasnih kao i on.

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 11 mar 2014, 21:26

slika
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 mar 2014, 22:23

Ma kakav prenos svi na krmetnjak!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 11 mar 2014, 23:02

hoce neko praviti stream sutra

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 mar 2014, 23:03

Totalno drugacija odbrana kod njih ide sutra za razliku od meca sa Zrinjskim, sa ovom jednom izmjenom koja uskace ide komplet rotacija svih mjesta samo ce ovaj Bogdanovic ostati na svome mjestu,hoceli to biti dobro za nas ili ne vidjecemo,lose po nas je sto Bucan ispada sa beka jel je definitivno najlosija karika,ali mozda ima i neke prednosti sa ovim njihovim stoperskim parom(nisam nesto upratio da su igrali ranije u paru),a i ta pomjeranja nakon nekog vremena mozda ne legnu tako dobro odma (nadamo se :P ) iako ovako na papiru to izgleda bolje nego sto je bilo u subotu ali ko zna hoceli se to odma uhodati

I kod nas imaju dvije promjene u ekipi,jedna je da je Dejo na golu, mozda je to i neki dogovor od ranije da ovaj brani kup a ovaj ligu(nije iskljuceno) a mozda je jednostavno odluka trenera da da prednost iskustvu u jednoj ovakvoj utakmici, Dejo je do sada briljirao u derbijima i prosli nas na kraju krajeva izvadio pa nek to ponovi i sutra
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2014, 23:05

A druga je vjerovatno Vusljanin - Purić ili?

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 11 mar 2014, 23:05

roleeee je napisao/la:hoce neko praviti stream sutra
nece , jer svi smo na grbavici :)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 11 mar 2014, 23:08

miky_hz je napisao/la:Totalno drugacija odbrana kod njih ide sutra za razliku od meca sa Zrinjskim, sa ovom jednom izmjenom koja uskace ide komplet rotacija svih mjesta samo ce ovaj Bogdanovic ostati na svome mjestu,hoceli to biti dobro za nas ili ne vidjecemo,lose po nas je sto Bucan ispada sa beka jel je definitivno najlosija karika,ali mozda ima i neke prednosti sa ovim njihovim stoperskim parom(nisam nesto upratio da su igrali ranije u paru),a i ta pomjeranja nakon nekog vremena mozda ne legnu tako dobro odma (nadamo se :P ) iako ovako na papiru to izgleda bolje nego sto je bilo u subotu ali ko zna hoceli se to odma uhodati

I kod nas imaju dvije promjene u ekipi,jedna je da je Dejo na golu, mozda je to i neki dogovor od ranije da ovaj brani kup a ovaj ligu(nije iskljuceno) a mozda je jednostavno odluka trenera da da prednost iskustvu u jednoj ovakvoj utakmici, Dejo je do sada briljirao u derbijima i prosli nas na kraju krajeva izvadio pa nek to ponovi i sutra
Ja sam za Deju apsolutno sto se tice sutrasnje utamice, na desnom krilu ocekujem Purica ostalo kao protiv Olimpika osim sto bih malo stegao odbranu od Barica sutra puno ocekujem.
Ti si opet šampion !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 mar 2014, 23:11

hilmo je napisao/la:A druga je vjerovatno Vusljanin - Purić ili?
Jeste Puric je "najavljen" i to su te dvije izmjene za razliku od ovog meca u nedelju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 11 mar 2014, 23:30

miky_hz je napisao/la:Totalno drugacija odbrana kod njih ide sutra za razliku od meca sa Zrinjskim, sa ovom jednom izmjenom koja uskace ide komplet rotacija svih mjesta samo ce ovaj Bogdanovic ostati na svome mjestu,hoceli to biti dobro za nas ili ne vidjecemo,lose po nas je sto Bucan ispada sa beka jel je definitivno najlosija karika,ali mozda ima i neke prednosti sa ovim njihovim stoperskim parom(nisam nesto upratio da su igrali ranije u paru),a i ta pomjeranja nakon nekog vremena mozda ne legnu tako dobro odma (nadamo se :P ) iako ovako na papiru to izgleda bolje nego sto je bilo u subotu ali ko zna hoceli se to odma uhodati

Nece biti velike rotacije uopce. Stoperi Bogdanovic i Zeljkovic, a bekovi Stana i Dedic. ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 mar 2014, 23:42

Ja kolko znam da je Kerla stoper sutra,meni tako rekose ovi "blizi" vama pa eto da sacekamo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2014, 23:46

A ni u nedjelju nismo imali sreće....
[youtube][/youtube]
:D :D

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 11 mar 2014, 23:54

Sutra samo jako i brat do brata kao nikad do sad !!!
Jos jednom pustitie strimove i tv i ta sranja , sutra pravac na sjever da navijamo, bit ce nas ko nikad do sad, uvijek smo imali zelju da se bas raskomotimo na onom sjeveru pa cemo to sutra da odradimo :D :D

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 11 mar 2014, 23:55

Hoce li vam igrati onaj neki desni bek sto je igro protiv Olimpica, ne znam kako se zove ?
FKŽ !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.