Druze kod prvog gola je Essien kriv niko vise koliko igraca odigra dupli pas pa izbije loptu,izbori aut ili izbaci u aut loptu a ne proba proci korz igraca plus nakon toga nije ni potrcao da zaustavi tog igraca tako da De Jong nista nije kriv...Essien je skrivio i drugi gol isto gubi loptu i nakon toga gol...ma kako nema se postaviti Rai kod prvog gola nije ni gledao gdje je Costa tako da je djelimicno odgovoran....ljut sam i ja na Balotelija ali isti taj igrac nije dobio lopte vcr u 16 tako da je bilo koji napadac tu ne bi nista mogao pored ovakvog veznog reda.A_d_0 je napisao/la:Mogu reci za De Jonga ali necu. Recimo mogu reci to da je njegov prvi gol. Odigrava dupli pas Essienu koji je jedva izvukao loptu sa linije, on mu je vraca na liniju gdje covjek nema gdje jer je granica igralista do one bijele linije koju ljudi zovu aut, on je gubi logicno jer ne moze proci kroz covjeka, i primamo gol. Odbrana se nema kad postaviti i eto jednostavno pobjegne ti lahko igrac kalibra Koste. Ali kao sto napisa ne krivim njega nista. A od Balotellija mogu ocekivat bar da zagradi 5 lopti, a on u stanju nije nijednu. Tako da nemoj o Balotelliju tako ti Boga.Hattrick123 je napisao/la:za sve mozes reci nesto i presutio bi ali za De Jonga ne mozes nistaA_d_0 je napisao/la:Pa do jucer se ovdje prica Balotelli doktor neka ga potencijal bla bla bla. A ja sam rekao juce, kazem danas i kazat cu i sutra to je retardiran lik,bolestan u mozak, al ne glumi on to to je fkt tako.
Mario Balotelli, Urby Emanuelson i Adel Tarabt prodali su vise lopti za 45 minuta od adidasa ove godine. Fuj. I opet ce mi ovdje neko doci Kaka ne valja. Ne valja on tanco je, al i kad ne valja za sve ove poluigrace je doktor. Znaci njegova partija je ocajna veceras, al opet je doktor za sve ostale. Hvala lijepa. Nabijem ja ove igrace neke, Poli Essien De jong sredina. Ovaj zadnji i bori se al to mu je sva kvaliteta ovi nemaju nista.njegov je zadatak nije da asistira da kreira akcije nego da krade i presijeca kontra napade protivnicke ekipe i jedan je od najboljih nasih igraca ove sezone...a i ne mozes od Balotelija ocekivati nesto kad imas u vezi Essiena,Polia i na bekovima Abatea i Emanulesona koji bi trebali hraniti napadaca...
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
FORZA MILAN
-
- Kontakt:
Essien je loptu vec jednom izvadio, i nikakve logike nema fudbalske da mu je neko vrati na 10 cenata do provalije. De Jong se mogao okrenuti i izbiti loptu, mogao je izbit iz prve lijevom al antipropaganda fudbala je da je vratis covjeku koji nema kud a Essien nije imao kud.
-
- Kontakt:
Imao je najmanje dvije opcije ako nije imao gdje(a imao je dovoljno vremena da se namjesti i izbije) to je da pokusa da izbije u aut takod a se odbije od protivnickog igraca ili da je izbije u aut sam...nije mi jasno zasto pokusavas opravdati Essiena i okriviti De Jonga?A_d_0 je napisao/la:Essien je loptu vec jednom izvadio, i nikakve logike nema fudbalske da mu je neko vrati na 10 cenata do provalije. De Jong se mogao okrenuti i izbiti loptu, mogao je izbit iz prve lijevom al antipropaganda fudbala je da je vratis covjeku koji nema kud a Essien nije imao kud.
FORZA MILAN
I gotovo
.

- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma ubiše ljudi nimet u nama, bolji su za 3 levela od nas .. svaka im čast.
Naši igraju ko pi'čke, em ne znaju em nemaju sreće. Dosta, sad mogu rasterećeno gledat
Naši igraju ko pi'čke, em ne znaju em nemaju sreće. Dosta, sad mogu rasterećeno gledat

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
- Kontakt:
hoce pogodio robinho preckuFaraonTM je napisao/la:Hoće li se sad nama vratiti njihova prečka?

FORZA MILAN
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dame i gospodo,Robinho
Haj bruke, vec me moji i na kladionici oborise za masnu cifru. Jbm ti mene. 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
Prvo treba dovesti pravog dokazanog trenera pa onda generalni remont ekipe.
Balo odmah prodati
Balo odmah prodati
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ponizavaj
.

- Ibracadabra
- Kontakt:
Poniženje i još jedan dokaz Gallianiju i Berlusconiju da ne mogu napraviti ekipu od otpadaka iz Chieva i Genoe.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Ocekivano. 

jeb.o je brasno
-
- Kontakt:
aj mars sa teme zamalo ne reko gdje...novopeceni navijacisoe je napisao/la:Ponizavaj![]()
![]()
.
FORZA MILAN
Rece covjek registrovan 2014.Hattrick123 je napisao/la:aj mars sa teme zamalo ne reko gdje...novopeceni navijacisoe je napisao/la:Ponizavaj![]()
![]()
.

- 10DelPiero
- Kontakt:
Tragikomedija kakvu odbranu ima ova ekipa 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
kakve to veze ima?soe je napisao/la:Rece covjek registrovan 2014.Hattrick123 je napisao/la:aj mars sa teme zamalo ne reko gdje...novopeceni navijacisoe je napisao/la:Ponizavaj![]()
![]()
.
.
FORZA MILAN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.