Jedi se.Ozymandias je napisao/la:
Joj nemoj nas provocirat![]()
Fakat bi trebalo da se pomirite s tim da ponekad primite kritiku. Pa pobogu, niko nije savrsen.
I nemojte se paliti k'o kutnjak na svaki post.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Jedi se.Ozymandias je napisao/la:
Jedes nas ti svojim analizama.Omerbavarac je napisao/la:Jedi se.Ozymandias je napisao/la:
Pa tebi je i citiranje naucna fantastika...HighburyGunners je napisao/la: ahahah otkad je na **** forumu dje pisem sa djecom , mozda tu i tamo ponekim starijima bitna konstrukcija . hahaha ja se ovdje netrudim da pisem pravilno ,i neprovociram nikog niti glumim majmuna , a ako cemo suditi nekog po konstrukciji pisanja onda smo svi nepismeni na ovom forumu ahha
Sve si rekaoanonymousHD je napisao/la:Ćoravi začepi.Cabanas je napisao/la:Ne mozes biti takav kloc da kazes za ovog igraca da je panj
Wenger je večeras odmah to vidio i izvadio ga, jer momak je nula, ne trči, ne radi ništa. Zato ga je i izvadio. Momak je preloš, ima zadnji pas i ništa više.
Morao je ubaciti Flaminija jer se Ox povrijedio.Na klupi nije im'o drugog izbora koji bi mogo odigrati nesto u veznom redu.BavaracZenica je napisao/la:Malo smusena utakmica sa obje strane, ipak prosle godine je bilo vise nervoze sa obje strane, ove godine je moglo nest slicno da se desi, ali ipak nije...
Evo realan komentar, na jednu stranu Bayern jeste igrao ne mogu reci sa pola snage, alii igrali toliko da ne srljaju, ali opet za razliku od nas navijaca na ovom forumu i jednih i drugih, oni su imali respecta i prema Arsenalu bas kao Arsenal prema Bayernu.. kod Arsenala me pozitivno iznenadio Ox, gledao sam ga nekoliko puta protiv ekipa u Engleskoj, momak je talenat samo takav...
Wenger me iznenadio negativno, ubacuje Flaminijaa, ne znam, eto ja da sam neutralac sta da kazem na to sve, kad pogledas Bayern rutinski prosao, ali bilo je tuu svega, realno evo faul je bio nad Lahmom, a penal nije bio za Bayern, osim tih situacija sta je Arsenal uradio pred golom, bas nista, bilo je tu Bayernovih gresaka pomalo gdje se moglo nesto desiti vise za Arsenal, ali nijee, jednostavno protiv Bayerna ne mozes izaci sa jednim spicom, morao vam je uci Yaya Sanogo ako ne i prije Girouda, a Ox na krilo.. ne znam .. na kraju krajeva, vama svaka cast na borbi, da vam je dosao neko drugi vjerovatno bi i prosli.. Sretno u FA Cupu.. i Ligi naravno..
koji si ti hinjo, ovo svijet nije vidio majke miNeutral je napisao/la:Čestitam na solidnom otporu, opet sudijska greška koja je doprinjela golu Arsenal-a kao prošle godine kada su iz kornera zabili koji nije bio.
Sretno u nastavku prvenstva.
guber_90 je napisao/la:Pa tebi je i citiranje naucna fantastika...HighburyGunners je napisao/la: ahahah otkad je na **** forumu dje pisem sa djecom , mozda tu i tamo ponekim starijima bitna konstrukcija . hahaha ja se ovdje netrudim da pisem pravilno ,i neprovociram nikog niti glumim majmuna , a ako cemo suditi nekog po konstrukciji pisanja onda smo svi nepismeni na ovom forumu ahha
Inace na forumu je valjda cilj iznijeti svoje misljenje, na razuman i citak nacin, pa makar to misljenje se kosilo sa svim drugim, kao sto se moje kosi sada sa vasim, ali ja se opet trudim da kada napisem post on lici na nesto, a ne da se neko umori citajuci isti.
Necu da dalje idem u offtopic, pa cu ovdje i zakljuciti diskusiju sa tobom, sretno.
Turcinu Bajernovi igraci nisu dozvoli ni da dise,Ozilu treba prostora da bi funkcionisao a da bi on dobio prostor moraju i ostali biti na nivou,to se vidjelo u prvom poluvremenu na Emiratesu,.Saurman je napisao/la: Navijači Reala opet došli da opletu po Ozilu.![]()
Jesam li išta slagao?nedim93 je napisao/la:koji si ti hinjo, ovo svijet nije vidio majke miNeutral je napisao/la:Čestitam na solidnom otporu, opet sudijska greška koja je doprinjela golu Arsenal-a kao prošle godine kada su iz kornera zabili koji nije bio.
Sretno u nastavku prvenstva.
Ma ufurali se lete po oblacima ko trebe kakve moj nedime, sve mi vise lice da su feminizirana populacija muskaraca hajd ga znaj mozda su i kakva gey grupanedim93 je napisao/la:Ma ne može čovjek razumit ove bavarce, evo po ko zna koji put su najavljivali dominaciju , hendikepe, 5 komada, i to si samo mogao čitat ovih dana na forumu, pa onda Arsenal je pun polovnjaka, ma sve i svašta, i posle utakmice, šta, Bayern se OPUSTIO, odigrao sa POLA SNAGE.
hajde ba više ,šuplja vam majke mi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.