Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ti opet pokazuješ da jedina stvar koja ti ide u životu je vrijeđanje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nije to vrijeđanje to je nazalost istina, ti si Kawhi jarane stvarno neumoljiv u pisanju gluposti.
[youtube][/youtube]Kawhi je napisao/la:Zanimljivo je da je i prvi tim osvojio najviše bodova od svih klubova u Primeri nakon prevoditeljevog odlaska.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
[youtube][/youtube]
kad je kopitar natrpao švede na njihovom pašnjaku
zipa komentatora ludaka u delirijumu

kad je kopitar natrpao švede na njihovom pašnjaku
zipa komentatora ludaka u delirijumu
Kako se arogantno raduje u civilizovanoj Svedskoj, sto bi rerna rek'o. 
Za mandraka , ljubitelja nasih kopitara.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 8475_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 8475_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

nadam se da ovo nije istina i da doticni opet malo izmisljaju
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Real Madrid U19 prosao u polufinale Lige prvaka. Iako sa igracem manje, izbacili su PSG rezultatom 1-0. 
Raul_64 je napisao/la:Za mandraka , ljubitelja nasih kopitara.

pravi kopitarski odraz, golman ni sa rukama ne može dohakati konju
Arsenal nije iznenadio, realno, nije ni imao šanse da to uradi.
Sad se nadati da nećemo dobiti Bayern. Pasale bi nam sve ekipe, uključujući i španske, samo da nas zaobiđu Bayern i Mourinho.
Sad se nadati da nećemo dobiti Bayern. Pasale bi nam sve ekipe, uključujući i španske, samo da nas zaobiđu Bayern i Mourinho.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ako mislimo osvojiti Decimu, moramo pobjediti najbolje uključujući i Bayern, tako da se u konačnici svede na isto, bilo to četvrtfinale, polufinale ili finale.Cap17an je napisao/la:Arsenal nije iznenadio, realno, nije ni imao šanse da to uradi.
Mada me Bayern u ovom dvomeču sa Arsenalom nije impresionirao. Puno su konkretnije igrali prošle godine nego ove, a to bi ih moglo koštati.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
bayern je dosta lakse pobjediti u jednoj i uzeti finale nego u dvije utakmice da bi prosli dalje, nema se to na sta svoditi, cista logika i nista vise
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Hvala sto si me prosvjetlioLenBias je napisao/la:bayern je dosta lakse pobjediti u jednoj i uzeti finale nego u dvije utakmice da bi prosli dalje, nema se to na sta svoditi, cista logika i nista vise
Ronaldo - Isco - Bale
nema na cemu, trebalo ti je cim si gore u postu fakticki izjednacio dvomec i finale
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Lijepo sam naglasio da Bayern trenutno ne izgleda toliko dobar i superioran.LenBias je napisao/la:nema na cemu, trebalo ti je cim si gore u postu fakticki izjednacio dvomec i finale
Recimo njihov najbolji igrac Ribery se sinoc jedva vidio, uopste nije u formi.
Zato sam rekao da ne bi uopste bilo toliko strasno da ih dobijemo u cetvrtfinalu, a znamo kakva je nasa forma trenutno.
Ronaldo - Isco - Bale
Ja sam isto za finale da se sretnemo ako dodjemo do njega 
Ekipe koje igraju presing nam ne odgovaraju nikako,a trenutno od svih ekipa bayern ga radi najbolje. A u finalu bi i oni morali oprezno igrati ,tako da su nam sanse puno vece .
Ekipe koje igraju presing nam ne odgovaraju nikako,a trenutno od svih ekipa bayern ga radi najbolje. A u finalu bi i oni morali oprezno igrati ,tako da su nam sanse puno vece .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Sve mi mirise na dvomec Bayerna i Reala vec u cetvrtfinalu 
Ja bi odma Atletico, BVB il' United/Olymp. Barca i PSG tu i tamo. Definitvno bi volio da se izbjegnu Bayern i Chelsea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.