To Muhamed treba u Juventusu zaigrati kako bi dobio 'stručnjakov' poziv? Sve dok Tinki Binki sjedi na klupi moćnog Hajduka protiv Pule i laganim korakom ušeta u amidžinu reprezentaciju... How yes nozgembo89 je napisao/la:Mume kaze u intervju trazi angazman u Italiji pa vidjet cemo
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Djetinjast si previse.bhsport je napisao/la:@Calcio, ne trpaj mi svoju logiku. Dokazao sam ti da igra u klubu koji je ko ajduk a koji daje svoje rezerve u repku. Ako je Ferenc klasa ispod videotona i debrenca, ajducic je dvi klase ispod dinama, klasu ispod rijeke i sile gori sto znaci da Mume treba dobiti šansu ko tinki winki. Jasnije?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mume je dobijao sanse jos dok je igrao za amatersku ekipu Hamburga.
I da, Susic mu je davao te sanse.
Kao sto ce mu ih opet dati kada bude smatrao da je doslo vrijeme za to.
Ovaj put je bio odlucio dati sansu nekim drugim igracima. To je jedna od privilegija koje obicno imaju selektori.
Gdje je zasrao pa ga vise nema....Stipu se Jagodica...Gdje je zasrao u A repci....??????calcio je napisao/la:Djetinjast si previse.bhsport je napisao/la:@Calcio, ne trpaj mi svoju logiku. Dokazao sam ti da igra u klubu koji je ko ajduk a koji daje svoje rezerve u repku. Ako je Ferenc klasa ispod videotona i debrenca, ajducic je dvi klase ispod dinama, klasu ispod rijeke i sile gori sto znaci da Mume treba dobiti šansu ko tinki winki. Jasnije?
Ovaj put je bio odlucio dati sansu nekim drugim igracima. To je jedna od privilegija koje obicno imaju selektori.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- calcio
- Kontakt:
Zasto mislis da je zasrao? Moje misljenje je da je on bio negdje na granici izmedju U-21 i A reprezentacije, da je ostao u HSV ili makar u nekom drugom njemackom klubu prevagnulo bi na stranu A reprezentacije. Otisao je u Madjarsku, iako ne mislim da je jedino to uticalo na odluku, on je prekomandovan u U-21 reprezentaciju. Ko zna, mozda bi vec bio nazad u A repci da nije bilo sukoba sa Jagodicem.gringobih je napisao/la:Gdje je zasrao pa ga vise nema....Stipu se Jagodica...Gdje je zasrao u A repci....??????calcio je napisao/la:Djetinjast si previse.bhsport je napisao/la:@Calcio, ne trpaj mi svoju logiku. Dokazao sam ti da igra u klubu koji je ko ajduk a koji daje svoje rezerve u repku. Ako je Ferenc klasa ispod videotona i debrenca, ajducic je dvi klase ispod dinama, klasu ispod rijeke i sile gori sto znaci da Mume treba dobiti šansu ko tinki winki. Jasnije?
Kako tumacis tim rezonom preskakanje Tinkija U21 repke?????calcio je napisao/la:
Zasto mislis da je zasrao? Moje misljenje je da je on bio negdje na granici izmedju U-21 i A reprezentacije, da je ostao u HSV ili makar u nekom drugom njemackom klubu prevagnulo bi na stranu A reprezentacije. Otisao je u Madjarsku, iako ne mislim da je jedino to uticalo na odluku, on je prekomandovan u U-21 reprezentaciju. Ko zna, mozda bi vec bio nazad u A repci da nije bilo sukoba sa Jagodicem.
- calcio
- Kontakt:
Preskocio je i Mume svojevremeno ne samo U-21 nego i U-19. Kao sto rekoh to je jedna od privilegija koju ima selektor. Ne mora mu svaki potez biti logican. Mume nije imao ni profesionalni ugovor kada mu je Susic slao poziv.gringobih je napisao/la:Kako tumacis tim rezonom preskakanje Tinkija U21 repke?????calcio je napisao/la:
Zasto mislis da je zasrao? Moje misljenje je da je on bio negdje na granici izmedju U-21 i A reprezentacije, da je ostao u HSV ili makar u nekom drugom njemackom klubu prevagnulo bi na stranu A reprezentacije. Otisao je u Madjarsku, iako ne mislim da je jedino to uticalo na odluku, on je prekomandovan u U-21 reprezentaciju. Ko zna, mozda bi vec bio nazad u A repci da nije bilo sukoba sa Jagodicem.
Nije li to bilo osiguravnje da igra za BiH....?calcio je napisao/la:Preskocio je i Mume svojevremeno ne samo U-21 nego i U-19. Kao sto rekoh to je jedna od privilegija koju ima selektor. Ne mora mu svaki potez biti logican. Mume nije imao ni profesionalni ugovor kada mu je Susic slao poziv.gringobih je napisao/la:Kako tumacis tim rezonom preskakanje Tinkija U21 repke?????calcio je napisao/la:
Nemoj preskakati pitanje zasto Tinki nije bio clan U21???
Nije bilo Hamburga i zainteresovanosti Svaba-Belgijanaca.....Nego jadni Hajduk......??????
- calcio
- Kontakt:
Osigurava se na jednoj utakmici, Mume je do prijateljske protiv Alzira bio clan A reprezentacije.gringobih je napisao/la:
Nije li to bilo osiguravnje da igra za BiH....?
Nije bilo Hamburga i zainteresovanosti Svaba-Belgijanaca.....Nego jadni Hajduk......??????
Koliko Tino ima nastupa za BiH? Znaci eseje sta napisali o njemu, napravili nevidjenu frku koju jos uvijek pokusavate prosiriti, ma prava kampanja se vodi protiv Tina, protiv selektora,... a momak ima jedan nastup na prijateljskoj utakmici. Jesam li ja jedini koji ovdje vidi jedan debalans?
- Principatus
- Kontakt:
Nisi ima jos 5 drugih navijaca na forumu koji to isto tako vide.calcio je napisao/la:Jesam li ja jedini koji ovdje vidi jedan debalans?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa gdje je onda zasro' pa ga nema???calcio je napisao/la:Osigurava se na jednoj utakmici, Mume je do prijateljske protiv Alzira bio clan A reprezentacije.gringobih je napisao/la:
Nije li to bilo osiguravnje da igra za BiH....?
Koliko Tino ima nastupa za BiH? Znaci eseje sta napisali o njemu, napravili nevidjenu frku koju jos uvijek pokusavate prosiriti, ma prava kampanja se vodi protiv Tina, protiv selektora,... a momak ima jedan nastup na prijateljskoj utakmici. Jesam li ja jedini koji ovdje vidi jedan debalans?
- calcio
- Kontakt:
Upitan mi je motiv kod tih 53 jer znam da mnogi od njih na noz docekaju sve sto Susic uradi, pa su tako kritikovali sve od njegove odjece do izbora igraca.Principatus je napisao/la:Nisi ima jos 5 drugih navijaca na forumu koji to isto tako vide.calcio je napisao/la:Jesam li ja jedini koji ovdje vidi jedan debalans?53 su protiv Tine i znaju dobro zasto je pozvan, jer nisu slijepi. E TO je debalans.
@gringo, jeli sve u redu? Pa pitao si me to maloprije i ja ti odgovorio.gringobih je napisao/la: Pa gdje je onda zasro' pa ga nema???
- Principatus
- Kontakt:
Pa logika tvoja. Kod 53 navijaca je kao upitan motiv. Kod tebe sto branis Susica u najsmjesnijim stvarima nije kao upitan motiv zasto to radis.calcio je napisao/la: Upitan mi je motiv kod tih 53 jer znam da mnogi od njih na noz docekaju sve sto Susic uradi, pa su tako kritikovali sve od njegove odjece do izbora igraca.Neki od njih ocigledno imaju problem licne prirode sa selektorom.
I naravno tu se tek postavlja pitanje za motiv...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- calcio
- Kontakt:
Tino zasluzio poziv vise od Kolasinca? Kad sam to rekao?Principatus je napisao/la:Pa logika tvoja. Kod 53 navijaca je kao upitan motiv. Kod tebe sto branis Susica u najsmjesnijim stvarima nije kao upitan motiv zasto to radis.calcio je napisao/la: Upitan mi je motiv kod tih 53 jer znam da mnogi od njih na noz docekaju sve sto Susic uradi, pa su tako kritikovali sve od njegove odjece do izbora igraca.Neki od njih ocigledno imaju problem licne prirode sa selektorom.
Ali dobro tebi je Tino Susic vise zasluzio poziv u A reprezentaciju nego Sead Kolasinac. Tebi je igrac iz HNL sa 22 godine jaci od nekog sa 19 koji igra u Bundesligi, Champions League i Schalke, tu se zavrsava logika i pocinje sprdnja.
I naravno tu se tek postavlja pitanje za motiv...
Stvar je u tome da smatram da selektor ima pravo da zovne i isproba igraca, bez obzira na njegovo prezime. AKo bi ga poceo forsirati na stetu ekipe to bi bila druga stvar. Ali ja vjerujem da to Susic nece uraditi, nije od juce selektor nego vec par godina. I u medjuvremenu je zaradio neki kredit.
- Principatus
- Kontakt:
Daj pusti, bolje idi i brisi stare postove.calcio je napisao/la: Tino zasluzio poziv vise od Kolasinca? Kad sam to rekao?
Posebno one o Kolasincu, gdje kao igrac Bundeslige i CL ne zasluzuje A repku.
A Tino, klupa Hajduka, Susic, propali omladinac Belgije i Standarda, zasluzuje.
Susic jeste zaradio. Bukvalno. Ali sigurno nema vise kredita kod navijaca.
- calcio
- Kontakt:
Nakon poraza u proslom kolu, Mume danas igra protiv lidera Debrecena, nadam se da ce biti kakvih linkova.
edit, evo link http://www.mediaklikk.hu/media-lejatszo/?ch=1" onclick="window.open(this.href);return false;
edit, evo link http://www.mediaklikk.hu/media-lejatszo/?ch=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- Goalgetter
- Kontakt:
Muhamed Besic je prekomandovan kao desni bek u Fenecvarosu (nisam razumio u linku je li za stalno, ili samo sljedecu tekmu), to je najavio Thomas Doll (Danas igrao 60 minuta na toj poziciji).
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... at-2318763
Susic za ovo naravno ne zna. Niti ga zanima, ima on svog Avdiju. Mozda i Tinky Winky moze zakrpit na beku.Goalgetter je napisao/la:Muhamed Besic je prekomandovan kao desni bek u Fenecvarosu (nisam razumio u linku je li za stalno, ili samo sljedecu tekmu), to je najavio Thomas Doll (Danas igrao 60 minuta na toj poziciji).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
eventualno višća.Cartman je napisao/la:Susic za ovo naravno ne zna. Niti ga zanima, ima on svog Avdiju. Mozda i Tinky Winky moze zakrpit na beku.Goalgetter je napisao/la:Muhamed Besic je prekomandovan kao desni bek u Fenecvarosu (nisam razumio u linku je li za stalno, ili samo sljedecu tekmu), to je najavio Thomas Doll (Danas igrao 60 minuta na toj poziciji).
Odlazi Safete.
samo da ga kojim cudom pozove, medju ovih 23 koji ce ici na pripreme, on ce se sam izboriti za prvih 11, ubijedjen sam...ali me strah da ga ne ostavi medju onih 7, koji ce cekati eventualnu povredu nekog.....