Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Jel mene pitas brte?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bete, ali bez odgovora nakon toliko postova, ni od jednogSabinho je napisao/la:Jel mene pitas brte?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ma ja se zezam nestogringobih je napisao/la:Bete, ali bez odgovora nakon toliko postova, ni od jednogSabinho je napisao/la:Jel mene pitas brte?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
Evil Genius II
postujem i to, ali iduci put kad procitas moje misljenje ne lijepi mi etiketu 'konstantnog pljuvaca'.gost je napisao/la:Kako god, rekoh dosadilo mi ubjeđivanje.....svakom svoje mišljenje....
elem, dzeko je institucija i nas ubjedljivo najbolji igrac sto, uostalom, i transfer u city te plata koju prima pokazuju ALI dzeko vec par mjeseci nije dzeko i zasluzuje da ga se kritikuje (ne pljuje, nego kritikuje) i prodiskutuje o njegovom padu forme u dresu reprezentacije. ili sam ja sve vrijeme zivio u zabludi pa je ovo zapravo tema namijenjena iskljucivo za glorifikaciju lika i djela edina dzeke!? u tom slucaju, pardon my ignorance.
el-fighter je napisao/la:Brate ne statuu, nego kip koji ce se u isto vrijeme vidjeti i iz Trebinja i iz Bihaca.calcio je napisao/la:Kao sto sam i prije rekao, usudis li se kliknuti na Dzekinu temu moras biti spreman na apsolutno sve. Kakve se sve stvari ovdje mogu procitati...![]()
A koliko nas je zaduzio? Pa Bergkamp je dobio statuu ispred Emiratesa, mislim da i Dzeko zasluzuje nesto slicno u BiH kada jednom okonca karijeru.
Kip druze, da nas podsjeti kakav je bio na terenu protiv Egipta.
Dzeku volim ali mi nije jasno zasto na SP u Brazilu ce on najvise dobiti para od nasih igraca???
1) Je li mozda vrijedniji od Pjanica,Begovica,Lulica itd....da ne nabrajam?
2) Je li malo zaradjuje u Citji?
3) Zar nisu svi isti u reprezentaciji?
4) Ko odredzuje koliko ce ko dobiti para?
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Mislim da to stoji u statutu saveza gdje je propisano kod nagrada sta se sve racuna i unese se u tablicu. Npr. minutaza + golovi + asistencije i faktori ko zna koji i izbaci ti rejting za svakog igraca. Sad da li te pare trebaju Dzeki u to ne bih ni ulazio. Kako svi govore da igraju srcem za BiH onda je najpostenije da nagrade daju u humanitarne svrhe a nije da nikad nisuadal je napisao/la:Dzeku volim ali mi nije jasno zasto na SP u Brazilu ce on najvise dobiti para od nasih igraca???
Slazem se sto nekazu hajmo u humanitarne svrhe i taj novac da uloze u renovaciju bilo kojeg kluba .. zalosno je da uzmu tolike pare a stadioni su nam livade osim Bilinog polja...robijas_Ri je napisao/la:Mislim da to stoji u statutu saveza gdje je propisano kod nagrada sta se sve racuna i unese se u tablicu. Npr. minutaza + golovi + asistencije i faktori ko zna koji i izbaci ti rejting za svakog igraca. Sad da li te pare trebaju Dzeki u to ne bih ni ulazio. Kako svi govore da igraju srcem za BiH onda je najpostenije da nagrade daju u humanitarne svrhe a nije da nikad nisuadal je napisao/la:Dzeku volim ali mi nije jasno zasto na SP u Brazilu ce on najvise dobiti para od nasih igraca???
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
gotovo je raja! zahvalite se dzeki i spahicu sto su nam usrali sve pred svjetsko prvenstvo. ode sve niz vodu, sve sto smo gradili i cemu smo se nadali....toliko dugo smo cekali to svjetsko prvenstvo, i sad cemo zbog cijelog ovog sran*a dozivjeti debakl u brazilu

-
brazil2014
- Kontakt:
Samo zelim da nasi momci opet igraju kao sto su igrali usred Francuske, kao sto su igrali usred Spanije, usred Belgije i jos uvijek vjerujem, jer moram vjerovati da ce tako biti.
Kao sto je za nas, tako isto je i za njih odlazak na SP onaj dugo sanjani i konacno dosanjani san.
Znam da Edin srcem voli ovu svoju jedinu domovinu i da ce dati sve od sebe. Na Edinu je veliki pritisak jos od odlaska u MC, plus privatnost koju od tada takoreci i nema ko jedan normalan covjek, sve oci samo u njega uprte, tesko je nositi to breme na ledjima.
Znam da i Safet voli ovaj narod i da ce morati dobro da razmisli o losoj taktici koju postavlja u zadnje vrijeme i da mora shvatiti da nije vrijeme za eksperimentisanje i nove pozive, sto bolje uigrati provjerenu ekipu, ljude koji su zajedno duze vrijeme i dobro jedni druge poznaju. Motivisati igrace da odigraju kao protiv Francuza, Grka, spustiti lopticu na zemlju.
Nazalost, za Spahica mogu samo reci da bih volio da taj covjek nije vise u reprezentaciji i previse nas je kostao u mnogo cemu.
Duzni su po meni izaci pred javnost i izvinuti se za neprofesionalan odnos prema reprezentaciji i svima koji navijaju za BiH i uvjeriti nas da ce dati sve od sebe za zemlju koju predstavljaju a sve sto je bilo ostaviti iza sebe i krenuti naprijed.
Novinari su duzni malo da podignu atmosferu, da pokusaju pomiriti zavadjene strane jer oni su to vjerujem u stanju kao mediji, da koliko toliko spuste tenzije i uvedu neku pozitivu pred SP. Da naprave koji dobar dokumentarac o selekciji kroz istoriju, o igracima, podsjete nas na neke sjajne trenutke iz proslosti, malo zadaju pozitivne energije.
Kao sto je za nas, tako isto je i za njih odlazak na SP onaj dugo sanjani i konacno dosanjani san.
Znam da Edin srcem voli ovu svoju jedinu domovinu i da ce dati sve od sebe. Na Edinu je veliki pritisak jos od odlaska u MC, plus privatnost koju od tada takoreci i nema ko jedan normalan covjek, sve oci samo u njega uprte, tesko je nositi to breme na ledjima.
Znam da i Safet voli ovaj narod i da ce morati dobro da razmisli o losoj taktici koju postavlja u zadnje vrijeme i da mora shvatiti da nije vrijeme za eksperimentisanje i nove pozive, sto bolje uigrati provjerenu ekipu, ljude koji su zajedno duze vrijeme i dobro jedni druge poznaju. Motivisati igrace da odigraju kao protiv Francuza, Grka, spustiti lopticu na zemlju.
Nazalost, za Spahica mogu samo reci da bih volio da taj covjek nije vise u reprezentaciji i previse nas je kostao u mnogo cemu.
Duzni su po meni izaci pred javnost i izvinuti se za neprofesionalan odnos prema reprezentaciji i svima koji navijaju za BiH i uvjeriti nas da ce dati sve od sebe za zemlju koju predstavljaju a sve sto je bilo ostaviti iza sebe i krenuti naprijed.
Novinari su duzni malo da podignu atmosferu, da pokusaju pomiriti zavadjene strane jer oni su to vjerujem u stanju kao mediji, da koliko toliko spuste tenzije i uvedu neku pozitivu pred SP. Da naprave koji dobar dokumentarac o selekciji kroz istoriju, o igracima, podsjete nas na neke sjajne trenutke iz proslosti, malo zadaju pozitivne energije.
@brazil2014
bas tako - samo nek igraju i bore se lavovski kao u Parizu i u Zenici sa Grcima. Nece niko nista reci i da se izgubi, ali levatit narod niko ne moze i nece. Njihovo je da igraju i zabijaju golove a nase je da ih nosimo do pobjede.
bas tako - samo nek igraju i bore se lavovski kao u Parizu i u Zenici sa Grcima. Nece niko nista reci i da se izgubi, ali levatit narod niko ne moze i nece. Njihovo je da igraju i zabijaju golove a nase je da ih nosimo do pobjede.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Dzeko veceras od prve minute,bar je logicno da tako bude..2 gola aBd
-
brazil2014
- Kontakt:
tako je brate. Bosna, ponos u srcu - ovo SP je jedino sto nam se lijepo desilo od ne pamtim kada. Ali ne bi Bosna bila Bosna kad bi sve bilo kako treba, ne mozes bit rahat skroz pa da ga yebes. Opet nekako osjecam da cemo biti punih srca i radosti kad pocne SP.bparena je napisao/la:@brazil2014
-
brazil2014
- Kontakt:
Akbda, sjaji sjaji Dijamantu! A kad krene Brazil zasjaj najace za svoju BiHmirzatele je napisao/la:Dzeko veceras od prve minute,bar je logicno da tako bude..2 gola aBd
Buraz pare se uvijek dijele prema ucinku nekom..Kako su ti napisali gore golovi+nastupi+asistencije..Dzeko je bio nas najbolji strijelac,odigrao sve utakmice koliko se ja sjecam i eto ti..I logicno je da ima neka podjela..Ne moze dobiti Dzeko isto kao i Sunjic ili Avdukic recimo..Nema logike..adal je napisao/la:Dzeku volim ali mi nije jasno zasto na SP u Brazilu ce on najvise dobiti para od nasih igraca???
Eh sad sta ce oni uraditi sa tim parama ne znam..Bilo bi lijepo kad bi ih ulozili u neki projkat zajednicki u BiH..Ali ne mogu ih osuditi ni ako ih zadrze za sebe,jbg..Pare su pare buraz,nikad ih dosta
P.S. Mislim da to ko ce dobiti koliko para odredjuje Savez prije svakih kvala..Premije za plasman i igracima i selektoru te vjerovatno utvrde i kriterije medju samim igracima..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Naravno - ma da je sve OK trebali bi po kamencic u cipelu ubacitbrazil2014 je napisao/la:tako je brate. Bosna, ponos u srcu - ovo SP je jedino sto nam se lijepo desilo od ne pamtim kada. Ali ne bi Bosna bila Bosna kad bi sve bilo kako treba, ne mozes bit rahat skroz pa da ga yebes. Opet nekako osjecam da cemo biti punih srca i radosti kad pocne SP.bparena je napisao/la:@brazil2014
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Veceras ce Edinu biti opet klupa. Efektivnost mu je velika nula, a taman je Negredu pala forma, mogao je to hladno iskoristiti. Negredo svoj posao nije lose odradio u 1. Mecu, veceras ocekujem stoga da Kun i Negredo pocnu, Dzeko klupa.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
mirzatele je napisao/la:Dzeko veceras od prve minute,bar je logicno da tako bude..2 gola aBd
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko told he can leave Manchester City

The Premier League club rebuffed interest in the Bosnian in January but they will be willing to sell a player with just over a year left on his contract at the end of the season
Edin Dzeko has been told he will be allowed to leave Manchester City this summer.
The Premier League dismissed all interest in the Bosnian during the January transfer window but are now willing to sell the striker at the end of the season if they receive what they deem an acceptable offer.
Dzeko will have only one year left on his contract in the summer and will be in a strong position to negotiate a cut-price move.
The 27-year-old, who joined City from Wolfsburg in January 2011, is likely to be available for around €18 million, although he will want to join a club who can at least match his €130,000-a-week wages.
Dzeko was the subject of an inquiry from Tottenham last December, while Arsenal are also long-term admirers, but the player made an agreement with City chiefs that he would not consider a move until the end of the season.
The forward is also being closely monitored by a collection of continental clubs led by Inter, Borussia Dortmund and Napoli.
Dzeko has slipped behind Sergio Aguero and Alvaro Negredo in the forward pecking order at City but has still scored 17 goals in 36 matches in all competitions this season.
He has spoken of his frustration at not being a regular starter at Etihad Stadium and the intense competition for places within Manuel Pellegrini's squad means he is likely to move on in the summer.
Dzeko will be part of the City squad that will attempt to overturn a 2-0 first-leg deficit in their last-16 Champions League second-leg clash against Barcelona on Wednesday night.

The Premier League club rebuffed interest in the Bosnian in January but they will be willing to sell a player with just over a year left on his contract at the end of the season
Edin Dzeko has been told he will be allowed to leave Manchester City this summer.
The Premier League dismissed all interest in the Bosnian during the January transfer window but are now willing to sell the striker at the end of the season if they receive what they deem an acceptable offer.
Dzeko will have only one year left on his contract in the summer and will be in a strong position to negotiate a cut-price move.
The 27-year-old, who joined City from Wolfsburg in January 2011, is likely to be available for around €18 million, although he will want to join a club who can at least match his €130,000-a-week wages.
Dzeko was the subject of an inquiry from Tottenham last December, while Arsenal are also long-term admirers, but the player made an agreement with City chiefs that he would not consider a move until the end of the season.
The forward is also being closely monitored by a collection of continental clubs led by Inter, Borussia Dortmund and Napoli.
Dzeko has slipped behind Sergio Aguero and Alvaro Negredo in the forward pecking order at City but has still scored 17 goals in 36 matches in all competitions this season.
He has spoken of his frustration at not being a regular starter at Etihad Stadium and the intense competition for places within Manuel Pellegrini's squad means he is likely to move on in the summer.
Dzeko will be part of the City squad that will attempt to overturn a 2-0 first-leg deficit in their last-16 Champions League second-leg clash against Barcelona on Wednesday night.
Re: AW: Edin Džeko
Ne znam bas drug, Negredo se ne sjeca kad je zadnji put dao gol, mada ni Dzeko nije nesto puno bolji. Ali mislim da ce ipak Dzeko poceti veceras.Goalgetter je napisao/la:Veceras ce Edinu biti opet klupa. Efektivnost mu je velika nula, a taman je Negredu pala forma, mogao je to hladno iskoristiti. Negredo svoj posao nije lose odradio u 1. Mecu, veceras ocekujem stoga da Kun i Negredo pocnu, Dzeko klupa.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aezakmi, Brokula, Bumbaclat, darker10, dencho, General505, Goalgetter, GoatNo1, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, kaskada1922, legendarnadruga, Proximic, rio_Ferdy88, Sarun, Shevko, Sveti i 195 gostiju.