NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
zna li neko kada bih trebao ovaj brazilac da dobije papire?stigao je i neki igrač iz Hrvatske igra u veznom redu.... što je po meni i neophodan pogotovo ako je zadnji vezni
imali neko info o kojem se igraču radi?

-
- Kontakt:
Dva nova igraca Zvijezde, brazilac sa brojem 34 i ovaj visoki sa brojem 37

-
- Kontakt:
Modricani su sa ovim inceidentom na utkmici U-19 reprezentacije za sva vremena zatvorili vrata reprezentaciji.
Gradacac je uvijek bio gostoprimljiva sredina, opravdajmo i ovaj put taj epitet na utakmici U-19 reprezentacija BiH-Srbija.Ne sumjnjam da ce biti tako jer je isti slucaj bio na rukometnoj utakmici Maribor-Gradacac,pa smo svojim domacinstvom postidili slovence.Ne zaboravimo da i u nasoj Zvijezdi igra veliki broj igraca iz Srbije.Ako bude nacionalistickih povika na stadionu necemo vise dobiti priliku od saveza da budemo domacini reprezentaciji.
Ne dozvolimo sebi da budemo primitivci kao u Modrici i dostojantsveno bez zvizdanja i uz aplauz ispratimo himnu Srbije bas kao sto su to uradili tuzlaci.Pokazimo dostojanstvo,gostoprimljivost i kulturu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.starmo.ba/life/item/17233.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gradacac je uvijek bio gostoprimljiva sredina, opravdajmo i ovaj put taj epitet na utakmici U-19 reprezentacija BiH-Srbija.Ne sumjnjam da ce biti tako jer je isti slucaj bio na rukometnoj utakmici Maribor-Gradacac,pa smo svojim domacinstvom postidili slovence.Ne zaboravimo da i u nasoj Zvijezdi igra veliki broj igraca iz Srbije.Ako bude nacionalistickih povika na stadionu necemo vise dobiti priliku od saveza da budemo domacini reprezentaciji.
Ne dozvolimo sebi da budemo primitivci kao u Modrici i dostojantsveno bez zvizdanja i uz aplauz ispratimo himnu Srbije bas kao sto su to uradili tuzlaci.Pokazimo dostojanstvo,gostoprimljivost i kulturu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.starmo.ba/life/item/17233.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Upravo to drug , pokažite im osnove kulture , siguran sam da u Gradačcu neće biti nacionalističkih ispada , a lijepo bi bilo napraviti neki kulturno-ućerivački trans , naravno upućen ovim orangutanima iz Modriče ...Bosanski zmaj je napisao/la:Modricani su sa ovim inceidentom na utkmici U-19 reprezentacije za sva vremena zatvorili vrata reprezentaciji.
[youtube][/youtube]
danas pokazati grad u najboljem svjetlu,bez nacionalizma,uvreda,ipak smo mi bolji od onih idiota,neka nam bude Tuzla primjer...naravno očekujem pobjedu 

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
zar nije sutra utakmicazmaj348 je napisao/la:danas pokazati grad u najboljem svjetlu,bez nacionalizma,uvreda,ipak smo mi bolji od onih idiota,neka nam bude Tuzla primjer...naravno očekujem pobjedu
Dragon Town
Sutra je tekma u 13:30 sati.zmaj_Bosne je napisao/la:zar nije sutra utakmicazmaj348 je napisao/la:danas pokazati grad u najboljem svjetlu,bez nacionalizma,uvreda,ipak smo mi bolji od onih idiota,neka nam bude Tuzla primjer...naravno očekujem pobjedu
Ja jedva čekam gostovanje u Gradaccu nekako sam se uvijek fino dole osjecao kad god sam bio, isto kao kod kuce, aBd eto Fukare sledecu sezonu pa da se druzimo uz rostilj.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
evo i ja sam sada provjerio,do mene je, vidi se da sam mahmuranmoranjak je napisao/la:Sutra je tekma u 13:30 sati.zmaj_Bosne je napisao/la:zar nije sutra utakmicazmaj348 je napisao/la:danas pokazati grad u najboljem svjetlu,bez nacionalizma,uvreda,ipak smo mi bolji od onih idiota,neka nam bude Tuzla primjer...naravno očekujem pobjedu

aBd,vi znate da vas mi posebno cijenimofukara87 je napisao/la:Ja jedva čekam gostovanje u Gradaccu nekako sam se uvijek fino dole osjecao kad god sam bio, isto kao kod kuce, aBd eto Fukare sledecu sezonu pa da se druzimo uz rostilj.

Music u Galatasaraju znal ko sta detaljnije pored ovog clanka ss.ba . Hoce li biti kakvih maraka ako ostane?
Vidi ga slikaje se sa Drogbom da ga nece dovest u ZvijezduKapetan je napisao/la:Music u Galatasaraju znal ko sta detaljnije pored ovog clanka ss.ba . Hoce li biti kakvih maraka ako ostane?

bemti zivot prvo city sada galata ovaj mali ide u real na kraju to je sigurnoTkanton je napisao/la:Vidi ga slikaje se sa Drogbom da ga nece dovest u ZvijezduKapetan je napisao/la:Music u Galatasaraju znal ko sta detaljnije pored ovog clanka ss.ba . Hoce li biti kakvih maraka ako ostane?![]()
![]()
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nek ide gdje hoce samo da mi to unovcimoastra1922 je napisao/la:bemti zivot prvo city sada galata ovaj mali ide u real na kraju to je sigurnoTkanton je napisao/la:Vidi ga slikaje se sa Drogbom da ga nece dovest u ZvijezduKapetan je napisao/la:Music u Galatasaraju znal ko sta detaljnije pored ovog clanka ss.ba . Hoce li biti kakvih maraka ako ostane?![]()
![]()
music ima visegodisnji ugovor samo meni cudno nasi igraci iz nase lige nemogu kako treba do hrvatske lige doci ovaj sa snajderom drogbom i co
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Eeee ovaj ima jakog babuuuastra1922 je napisao/la:music ima visegodisnji ugovor samo meni cudno nasi igraci iz nase lige nemogu kako treba do hrvatske lige doci ovaj sa snajderom drogbom i co
Manite ljudi šuplje priče.Babo Musiću ostvaruje dječačke snove.A nije isključeno da mu se san i o Realu ostvari.
Ljudi danasm sam cuo neocekivanu vijest iz usta ljudi koji rade u klubu. 22.maja treba da dode repka A selekcije BiH i da boravi 4 dana prije odlska u Brazil gdje ce sa zvijezdom odigrati i jednu prijateljsku utakmicu!
Nek vas tuku vi im aplaudirajte
istina je,dijete mi trenira u zvijezdi,dobio sam poruku od Kadije da će pjetlići biti dio ceremonije...odlična stvar za grad,čestitka ljudima iz kluba koji su to organizovalialeksandar_veliki je napisao/la:To bi bilo doista sjajno za Gradacac. Ugostiti repku par dana, neprocjenjivo...Oblak je napisao/la:Ljudi danasm sam cuo neocekivanu vijest iz usta ljudi koji rade u klubu. 22.maja treba da dode repka A selekcije BiH i da boravi 4 dana prije odlska u Brazil gdje ce sa zvijezdom odigrati i jednu prijateljsku utakmicu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.