FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
hahaha, koja samo samouvjerenost na ovoj temi, sto ljudi mogu visoko letiti pa ajd trebe koje se napucaju pa lete preko oblaka ali muski dio populacije to baca na ****.
Bayernu srece u nastavku mada sam siguran da je sljedece kolo u LP zadnja stanica ako izvuku Real, PSG ili Chelsea
Sve u svemu cetitam na prolazu
Bayernu srece u nastavku mada sam siguran da je sljedece kolo u LP zadnja stanica ako izvuku Real, PSG ili Chelsea
Sve u svemu cetitam na prolazu
Zadnja izmjena: Arsenator, dana/u 11 mar 2014, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Gunner4ever
Nevjerovatno kake neka nepredvidjena situacija ovaj tim izbaci iz takta. Previse lako ih strah paralizuje, sto se je i prije moglo gledati(city-kuci, pa prosle godine Arsenal, prije toga finale protiv plavaca)..Meni vecina ovih igraca lice na prave strebere, koji rasturaju svee dok dodje neka mala sitinica koju nisu podvukli i onda zaborave i sve ostalo sto su naucili.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Htio sam napisat nesto lose, ali sreca procitah ovaj post prije, pa zato fakat necu. Cestitam tebi.gerdmuller je napisao/la:Hvala svima na cestitkama.Realan rezultat.Jako sam zadovoljan i sretan zbog prolaza.Arsenal je odlicna ekipa i to je dokazala u obje utakmice.Oxlade-Chamberlain je odigrao sjajnu utakmicu na jednoj,a Dante na drugoj strani.Mi idemo dalje,a Arsenalu zelim srecu u borbi protiv Rusa i Arapa i uvjeren sam da ce osvojiti FA Cup.U 1/4 finalu zelim Psg.
Jos jedna stvar.Nedavno sam pisao jedan poduzi text u kojem sam napisao da imamo 6 igraca svjetske klase,ukljucujuci Alabu.Definitivno mijenjam misljenje po tom pitanju.
Celik!3,2,2.
Cestitke na prolazu. Bolji je prosao dalje i mnogo srece u nastavku. 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Prolaz dalje lagano osiguran. Bilo bi lijepo da je Muller na kraju pogodio za pobjedu, ali nema veze. Arsenal se dobro borio, ali fizicki nisu mogli parirati. Posebno se to odnosi na prvo poluvrijeme kada su prakticno u tom segmentu imali igraca manje u vidu Ozila. U drugom poluvremenu je to izgledalo dosta bolje i nasi nisu uspjevali tako lako da vezu na sredini terena.
Sad izvuc PSG.
Sad izvuc PSG.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Niko nije samouvjeren, ja prvi kažem da Bayern nije prvi favorit za osvajanje Lige prvaka, jest jedan od... ali ne prvi.
I odlično je kolega zaključio. Primili smo gol i profesionalci se pogubili kao da je 1:3 a ne 1:1. Nisam mogao vjerovati šta sam gledao 5 - 6 minuta poslije primljenog gola, čemu tolika histerija?
I odlično je kolega zaključio. Primili smo gol i profesionalci se pogubili kao da je 1:3 a ne 1:1. Nisam mogao vjerovati šta sam gledao 5 - 6 minuta poslije primljenog gola, čemu tolika histerija?
- gerdmuller
- Kontakt:
Samo sam iskreno napisao ono sto mislim.AllGunsBlazing je napisao/la:Htio sam napisat nesto lose, ali sreca procitah ovaj post prije, pa zato fakat necu. Cestitam tebi.gerdmuller je napisao/la:Hvala svima na cestitkama.Realan rezultat.Jako sam zadovoljan i sretan zbog prolaza.Arsenal je odlicna ekipa i to je dokazala u obje utakmice.Oxlade-Chamberlain je odigrao sjajnu utakmicu na jednoj,a Dante na drugoj strani.Mi idemo dalje,a Arsenalu zelim srecu u borbi protiv Rusa i Arapa i uvjeren sam da ce osvojiti FA Cup.U 1/4 finalu zelim Psg.
Jos jedna stvar.Nedavno sam pisao jedan poduzi text u kojem sam napisao da imamo 6 igraca svjetske klase,ukljucujuci Alabu.Definitivno mijenjam misljenje po tom pitanju.
Evidentan je napredak Arsenala u odnosu na proslu sezonu.Nadam se da cete na ljeto kupiti vrhunskog napadaca,zadnjeg veznog i jednog obrambenog igraca i da cete postati najjaci u Engleskoj kako zbog poslovanja kluba i tradicije tako i sto mi neopisivo idu na kuratz City i Chelsea.
Jel netko zna kojeg je datuma izvlacenje za 1/4
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ma ljudi, Bayern je tako visoko digao letvicu da se i Bubka cudom cudii kako da to preskoci
Jednostavno moramo shvatit da Bayern i sve ostale ekipe i ljudi koji tu igraju godinama nisu masine, i oni se povrede ili imaju neki problem kod kuce nisu sto posto u utakmici, desavaju se padovi i svasta nestooo, jer evo pocev od nekih Arsenalovih navijaca a i ostalih, nas navijace i simpatizere Bayerna vide kao ne znam ni ja arogantne decke koji ponizavaju i pljuju, a mi duse od ljudi
Dalje ne mora znacit da ce Bayern odbranit titulu, ali Bayern se bori, ne prica kao Wenger il neeko drugi, ne trazi razloge posebne da pljuje po ostalima, ako ispadnemo ispadnemo ak prodjemo idemo dalje i nema se tu sta pricat..
Mi smo nadigrali Arsenal i to bolje nego prosle sezone gdje je bilo frke na kraju bespotrebne, sad nije bilo problema, sve je bilo u nasim nogama.
Sljedeci krug ocekujem Psg ili Atletico Madrid
Jednostavno moramo shvatit da Bayern i sve ostale ekipe i ljudi koji tu igraju godinama nisu masine, i oni se povrede ili imaju neki problem kod kuce nisu sto posto u utakmici, desavaju se padovi i svasta nestooo, jer evo pocev od nekih Arsenalovih navijaca a i ostalih, nas navijace i simpatizere Bayerna vide kao ne znam ni ja arogantne decke koji ponizavaju i pljuju, a mi duse od ljudi
Dalje ne mora znacit da ce Bayern odbranit titulu, ali Bayern se bori, ne prica kao Wenger il neeko drugi, ne trazi razloge posebne da pljuje po ostalima, ako ispadnemo ispadnemo ak prodjemo idemo dalje i nema se tu sta pricat..
Mi smo nadigrali Arsenal i to bolje nego prosle sezone gdje je bilo frke na kraju bespotrebne, sad nije bilo problema, sve je bilo u nasim nogama.
Sljedeci krug ocekujem Psg ili Atletico Madrid
FC Bayern !!!!!
Bayern jeste prvi favorit za osvajanje Lige prvaka, iako drug Neutral zvani perfekcionista spušta loptu na zemlju i traži dlaku (ili možda i više dlaka) u jajetu.
Večeras je ovo bilo daleko od dobre izvedbe, ali nema potrebe za puno kritike jer se išlo na siguricu i kontrolu igre. Tako da je ovaj Bayern više djelovao na onaj nekadašnji, koji je igrao da održi pozitivan rezultat, a ako se tome još doda nešto dobro i ukaže prilika za postizanje više golova, onda dobro je, a ovako se nije srljalo, jer nije bilo potrebe.
Arsenal je veći dio utakmice se branio s mnogo igrača i pokušavao izvesti opasne kontre, koje su samo ponekad bile opasne. U prvom poluvremenu su se previše stisli pozada, a u drugom išli malo ofanzivnije.
Savladati ovakvog protivnika s dva gola razlike u ukupnom zbiru je sasvim zadovoljavajuće.
Kod mene je inače razmišljanje, pobijedi protivnika kako god, a ako se na to doda lijepa igra dobro je, ako ne, opet je dobro ako pobjeda u pitanju.
Još bolje izvedbe smo ostavili za naredne krugove, u to sam ubjeđen.
Martinez je po meni odigrao dobro na stoperu, a Mandžo ne zaslužuje kritike, jer je vodio sjajne duele naprijed i dobivao ih. A mnogo puta je sjajno ometao napade Arsenala, vršio dobar presing. Lahm nekakav nije djelovao siguran, Alaba u dosta navrata dobar. Svi su ipak mogli više.
Vraćam se na početak, Bayern jeste prvi favorit, ali ne znači da će mu titulu donijet ta uloga favorita i ova nevjerovatna širina kadra i ovaj potencijal. Utakmice se moraju dobivat i u svakoj se mora zapeti. A igrači moraju biti svjesni da kao branioci titule duplo više moraju zapeti kako bi savladali i tu prepreku to prokletstvo koje prati aktuelnog prvaka da ne može odbranit titulu.
Večeras je ovo bilo daleko od dobre izvedbe, ali nema potrebe za puno kritike jer se išlo na siguricu i kontrolu igre. Tako da je ovaj Bayern više djelovao na onaj nekadašnji, koji je igrao da održi pozitivan rezultat, a ako se tome još doda nešto dobro i ukaže prilika za postizanje više golova, onda dobro je, a ovako se nije srljalo, jer nije bilo potrebe.
Arsenal je veći dio utakmice se branio s mnogo igrača i pokušavao izvesti opasne kontre, koje su samo ponekad bile opasne. U prvom poluvremenu su se previše stisli pozada, a u drugom išli malo ofanzivnije.
Savladati ovakvog protivnika s dva gola razlike u ukupnom zbiru je sasvim zadovoljavajuće.
Kod mene je inače razmišljanje, pobijedi protivnika kako god, a ako se na to doda lijepa igra dobro je, ako ne, opet je dobro ako pobjeda u pitanju.
Još bolje izvedbe smo ostavili za naredne krugove, u to sam ubjeđen.
Martinez je po meni odigrao dobro na stoperu, a Mandžo ne zaslužuje kritike, jer je vodio sjajne duele naprijed i dobivao ih. A mnogo puta je sjajno ometao napade Arsenala, vršio dobar presing. Lahm nekakav nije djelovao siguran, Alaba u dosta navrata dobar. Svi su ipak mogli više.
Vraćam se na početak, Bayern jeste prvi favorit, ali ne znači da će mu titulu donijet ta uloga favorita i ova nevjerovatna širina kadra i ovaj potencijal. Utakmice se moraju dobivat i u svakoj se mora zapeti. A igrači moraju biti svjesni da kao branioci titule duplo više moraju zapeti kako bi savladali i tu prepreku to prokletstvo koje prati aktuelnog prvaka da ne može odbranit titulu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Cestitke Bayernu na zasluzenom prolazu. Al morate priznati da je bilo prpe nakon primljenog gola, djelovali ste skroz izgubljeno 
Bilo je par takvih situacija i prije primljenog gola, Bayern jednostavno nije bio na svom nivou sinoc.suhakrpa je napisao/la:Cestitke Bayernu na zasluzenom prolazu. Al morate priznati da je bilo prpe nakon primljenog gola, djelovali ste skroz izgubljeno
Sto se tice ovih silnih kritika na racun igre, moglo bi se reci da smo postali razmazeni
Isto tako mislim da nem potrebe osipati toliku paljbu po Alabi, ovu utakmicu je bio dosta bolji nego li proslu, a jako je mlad igrac, jos ce se razviti i ima strasan potencijal. Moze se reci i da nije u formi u zadnje vrijeme, ali nedostajao mu je Ribery i sada ce to biti dosta bolje, dok Ribery uhvati formu.
Jedva cekam iducu sezonu da vidim kako ce se Leva uklopiti u ovaj sistem, ukoliko bude imao bolju zavrsnicu od Mandze mogao bi hladno na 30+ golova ici u sezoni u BL. Ono sto Mandzo pocini sinoc kada je dobio perfektan pas je tragicno, bolje na prvu sutati, pa makar preko gola, nego nikako osutati.
Svejedno je koga ce se dobiti u nastavku, jer ako se zeli ici ponovo na titulu moraju se pobjediti najbolji.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- Bayern@heart
- Kontakt:
Treninzi za ubuduće:
Montag - Elfmeter Schuss
Dienstag - Elfmeter Schuss
Mittwoch - Elfmeter Schuss
Donnerstag -Elfmeter Schuss
Freitag,Samstag.Sonntag Sie wissen bereits was zu tun ist.
Nije normalno da ovakva ekipa nema igrača da penale dobro izvodi. Počinje mi ići ovo na živce da nemamo nikog ko će biti hladan i precizan kod penala
Montag - Elfmeter Schuss
Dienstag - Elfmeter Schuss
Mittwoch - Elfmeter Schuss
Donnerstag -Elfmeter Schuss
Freitag,Samstag.Sonntag Sie wissen bereits was zu tun ist.
Nije normalno da ovakva ekipa nema igrača da penale dobro izvodi. Počinje mi ići ovo na živce da nemamo nikog ko će biti hladan i precizan kod penala
Veceras sve što ste imali bilo je iz naših grešaka...sami smo sebi bili opasnost...ako smanjimo greške mislim da glat uzimamo i ove godine... Arsenal bljesne sa finim dodavanjima na par trenutatak ali to zavrsi na 20 metara od gola...suhakrpa je napisao/la:Cestitke Bayernu na zasluzenom prolazu. Al morate priznati da je bilo prpe nakon primljenog gola, djelovali ste skroz izgubljeno
Moramo više šutati ka golu a ne se šetati sa loptom oko gola protivničke ekipe...
Što se tiče Robena jeste odglumio ali kontakt je bio to definitivno samo na vrijeme nije pao...
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
mislim da su igrači bili pod pritiskom posle gola zato što smo imali sličnu situaciju sa Arsenalom prošle godine ,dalje Riberi i Gecce totalno van forme ali to će nadoć kad zatreba pomeni bolje se sad provući nego poslije kad budu teže tekme,Pep je i mene iznenadio sa taktikom i postavkom trebao je Milera ranije uvesti i početi sa Tonijem,Javi na stoperu tu sam pola pola ali kao da ide nabolje,Miler mi više nikad nebi puco penal jer penal se ne puca po sredini,sve u svemu ljestvica je visoko podignuta mislim da smo blago pali u formi ali opet kažem bolje se sad pomučit malo a uć u optimalnu formu u aprilu,vjerujem Pepu mislim da zna kako ovo privest kraju sve u svemu ja sam zadovoljan u 1/4 finala bih volio vidjet bilo koga osim Reala jer njih očekujem u finalu ili polufinalu...
- schweinsteiger
- Kontakt:
Kada treba slobodnjak pucati sa 25-30 metara,sestorica oko lopte,a kad je penal...
Jos ono sinoc nije bio ni nesto bitan penal.
Sinoc smo mozda igrali i u najjacem sastavu od prve minute od pocetka sezone.Sredina nam je bila bezidejna.
Mislim da Gotze jos uvijek nije igrac kojeg mozes odjednom staviti na neku novu poziciju i da on dobro odigra.Ne sjecam se ni sam kada je zadnji put iza napadaca igrao,ali cim je prelazio na krilo kroz usi je provlacio lopte igracima.
Schweini i Thiago kao tandem nedovoljno uigrani.
Vrijedno je spomenuti Lahma koji odigra perfektno gdje god ga stavis na teren.Steta sto ovakvi igraci vise ne dobivaju zlatnu loptu,on ju je sigurno zasluzio za toliki broj odigranih sezona na ovako visokom nivou.Jedan od najzahvalnijih igraca koje Bayern ima.
Bio bi red da dobijemo Olympiacos ili Jedinstvo.Prosle sezone Arsenal,Juve,Barca i BvB (od cetvrtfinala sve sami velikani,ovo je da se ne bi @centreforward naljutio
),pa da i mi koju laganu utakmicu dobijemo.
Ni PSG nije toliki bauk,mislim da ih mnogi bez razloga dizu toliko,ali vrijeme ce pokazati.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Jos ono sinoc nije bio ni nesto bitan penal.
Sinoc smo mozda igrali i u najjacem sastavu od prve minute od pocetka sezone.Sredina nam je bila bezidejna.
Mislim da Gotze jos uvijek nije igrac kojeg mozes odjednom staviti na neku novu poziciju i da on dobro odigra.Ne sjecam se ni sam kada je zadnji put iza napadaca igrao,ali cim je prelazio na krilo kroz usi je provlacio lopte igracima.
Schweini i Thiago kao tandem nedovoljno uigrani.
Vrijedno je spomenuti Lahma koji odigra perfektno gdje god ga stavis na teren.Steta sto ovakvi igraci vise ne dobivaju zlatnu loptu,on ju je sigurno zasluzio za toliki broj odigranih sezona na ovako visokom nivou.Jedan od najzahvalnijih igraca koje Bayern ima.
Bio bi red da dobijemo Olympiacos ili Jedinstvo.Prosle sezone Arsenal,Juve,Barca i BvB (od cetvrtfinala sve sami velikani,ovo je da se ne bi @centreforward naljutio
Ni PSG nije toliki bauk,mislim da ih mnogi bez razloga dizu toliko,ali vrijeme ce pokazati.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
ponavljam, najveci krivac za sinosnju katastofalnu predstavu je gvardiola.
zasto mijenja ekipu koja funkcionise kao svicarski sat?
ubijedjen sam, ma cvrsto vjerujem, da je protiv onako defanzivnog arsnala izasla ekipa koja je vukovima za 17 min. zabila 5 komada, arsenal bi primio barem 2.
zasto mijenja ekipu koja funkcionise kao svicarski sat?
ubijedjen sam, ma cvrsto vjerujem, da je protiv onako defanzivnog arsnala izasla ekipa koja je vukovima za 17 min. zabila 5 komada, arsenal bi primio barem 2.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ne kužim, kada se prošle sezone izgubilo 0-2 od Arsenala Heynckes je sve super uradio, kada smo sinoć igrali 1-1 odjednom je Guardiola pogriješio?
Po meni, nije bilo ni potrebe za srljanjem, za nabijanjem protivnika ( ako su to uopće bili u stanju uraditi )... Mali Alaba sinoć dobar, dosta bolji nego na Emiratima... Thiago dobar, mogao upisati i asistenciju da je Mandža malo bolje odreagovao. Sviđaju mi se ovakve tekme, dojadilo je i gledati pobjede po 5-6 razlike. Svejedno je koga ćemo dobiti u 1/4 finalu, ionako nećemo ispasti do finala.

Po meni, nije bilo ni potrebe za srljanjem, za nabijanjem protivnika ( ako su to uopće bili u stanju uraditi )... Mali Alaba sinoć dobar, dosta bolji nego na Emiratima... Thiago dobar, mogao upisati i asistenciju da je Mandža malo bolje odreagovao. Sviđaju mi se ovakve tekme, dojadilo je i gledati pobjede po 5-6 razlike. Svejedno je koga ćemo dobiti u 1/4 finalu, ionako nećemo ispasti do finala.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
problem je sto su momci na momente izgledali izgubljeno i bezidejno + ono tesko gubljenje kad je arsenal zabio.
da je sinoc umjesto arsenala bio real sa njihovom mocnom navalom, qrac bi mi pisali o cetvrtfinalu.
ps.
kad je izvlacenje?
licno prizeljkujem junajted. kakav bi to dvomec bio...
da je sinoc umjesto arsenala bio real sa njihovom mocnom navalom, qrac bi mi pisali o cetvrtfinalu.
ps.
kad je izvlacenje?
licno prizeljkujem junajted. kakav bi to dvomec bio...
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, B1988K, DjaniTarik i 30 gostiju.