muhidine smiri seShofaII je napisao/la:Ja ne vidim gdje je to zeljeznicar osakacen al stvarno, ova prica "ako nas sada ne pobijedite ovako osakacene" je toliko jadna da nema dalje
To ti je ono ako ih uzmemo onda ce biti sta se radujete mi osakaceni, a ako ih ne uzmemo onda bi bilo ni osakacene nas nemozete uzeti
Jadni ste samo tako
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mirniji ne mogu bitiCuspajz je napisao/la:muhidine smiri seShofaII je napisao/la:Ja ne vidim gdje je to zeljeznicar osakacen al stvarno, ova prica "ako nas sada ne pobijedite ovako osakacene" je toliko jadna da nema dalje
To ti je ono ako ih uzmemo onda ce biti sta se radujete mi osakaceni, a ako ih ne uzmemo onda bi bilo ni osakacene nas nemozete uzeti
Jadni ste samo tako
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Ne može se strah uplašiti koliko znam mogu se uplašiti ili zastrašiti bića..gio10 je napisao/la:Dobrodošli u Dolinu gdje strah se uplaši
Jadan si ti cim ovo pises.ShofaII je napisao/la:Ja ne vidim gdje je to zeljeznicar osakacen al stvarno, ova prica "ako nas sada ne pobijedite ovako osakacene" je toliko jadna da nema dalje
Jadni ste samo tako
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
E čuj toMister No je napisao/la:Ne može se strah uplašiti koliko znam mogu se uplašiti ili zastrašiti bića..gio10 je napisao/la:Dobrodošli u Dolinu gdje strah se uplaši
Ja te volim, volim Željo..
Prihvatit cu tvoju konstataciju ako nabrojis te osakacene koji bi mogli promijeniti tok derbija. Mozda bi ste bili sakatiji da oni igraju.blu je napisao/la:Jadan si ti cim ovo pises.ShofaII je napisao/la:Ja ne vidim gdje je to zeljeznicar osakacen al stvarno, ova prica "ako nas sada ne pobijedite ovako osakacene" je toliko jadna da nema dalje
Jadni ste samo tako
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Nekako mirno docekujem vecerasnju utakmicu, skoro kao i svaku drugu. Uživam u činjenici da jedan ovako lijep grad ima jedan ovakav spektakl još nas i sunce Obradovalo.
Vjerujem da ce se naši momci boriti momački. Imam neki osjećaj da će biti efikasna utakmica.
Svakako da mi nam bilo kakva pobjeda bila odlična ali ne razmišljam o pobjedi, nek bude remi sa sto vise postignutih golova, mada ni neki minimalni poraz sa postignutim golom nije neuspjeh.
Uglavnom sretno nam večeras!!!
Vjerujem da ce se naši momci boriti momački. Imam neki osjećaj da će biti efikasna utakmica.
Svakako da mi nam bilo kakva pobjeda bila odlična ali ne razmišljam o pobjedi, nek bude remi sa sto vise postignutih golova, mada ni neki minimalni poraz sa postignutim golom nije neuspjeh.
Uglavnom sretno nam večeras!!!
Evo da ti ja nabrojim Kvesic,B colic,,E colic,Zolotic,Antolovic,Kerla dodamoli Tomica jamaka i Hasanovica koji su roviti i pitanje da li mogu pruziti maximum i da li ce igrati svih 90 min .ShofaII je napisao/la:Prihvatit cu tvoju konstataciju ako nabrojis te osakacene koji bi mogli promijeniti tok derbija. Mozda bi ste bili sakatiji da oni igraju.blu je napisao/la:Jadan si ti cim ovo pises.ShofaII je napisao/la:Ja ne vidim gdje je to zeljeznicar osakacen al stvarno, ova prica "ako nas sada ne pobijedite ovako osakacene" je toliko jadna da nema dalje
Jadni ste samo tako
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Hoce li se moci gledati utakmica na mojaweb tv?
NeSunfrenzy je napisao/la:Hoce li se moci gledati utakmica na mojaweb tv?
Hajmo sad timijevci, i naprijed i naprijed da slavimo daj gol, i poslije toga j*** malo Saraj'vo oooo i nema vise razlaz, ili probajte standardno vise puta u 90 min pjevati te dvije pjesme, ne bi vam bio prvi put 
M.Delac 2
Čudi me zasto bas te dvije da te toliko pogađaju haha.FKS1946 je napisao/la:Hajmo sad timijevci, i naprijed i naprijed da slavimo daj gol, i poslije toga j*** malo Saraj'vo oooo i nema vise razlaz, ili probajte standardno vise puta u 90 min pjevati te dvije pjesme, ne bi vam bio prvi put
ovo su najbrutalnije i njihove ona balade i borbe sa murijom u suzama im nisu dorasleterabajt je napisao/la:Čudi me zasto bas te dvije da te toliko pogađaju haha.FKS1946 je napisao/la:Hajmo sad timijevci, i naprijed i naprijed da slavimo daj gol, i poslije toga j*** malo Saraj'vo oooo i nema vise razlaz, ili probajte standardno vise puta u 90 min pjevati te dvije pjesme, ne bi vam bio prvi put
Ne mogu spavati zbog tih pjesama, vrte mi se u glavi po cijeli dan i noc, toliko me pogađajuterabajt je napisao/la:Čudi me zasto bas te dvije da te toliko pogađaju haha.FKS1946 je napisao/la:Hajmo sad timijevci, i naprijed i naprijed da slavimo daj gol, i poslije toga j*** malo Saraj'vo oooo i nema vise razlaz, ili probajte standardno vise puta u 90 min pjevati te dvije pjesme, ne bi vam bio prvi put
M.Delac 2
Drago nam jeFKS1946 je napisao/la:Ne mogu spavati zbog tih pjesama, vrte mi se u glavi po cijeli dan i noc, toliko me pogađajuterabajt je napisao/la:Čudi me zasto bas te dvije da te toliko pogađaju haha.FKS1946 je napisao/la:Hajmo sad timijevci, i naprijed i naprijed da slavimo daj gol, i poslije toga j*** malo Saraj'vo oooo i nema vise razlaz, ili probajte standardno vise puta u 90 min pjevati te dvije pjesme, ne bi vam bio prvi put
ublehas je napisao/la:Vidio sam da se piše da brani Bandović, a evo sad čitam da Delač nema pravo nastupa? Da li stvarno nema pravo nastupa, ili su to nešto pogrešno skontali? Ako nema, zbog čega nema?
Hvala
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima pravo nastupa.ublehas je napisao/la:ublehas je napisao/la:Vidio sam da se piše da brani Bandović, a evo sad čitam da Delač nema pravo nastupa? Da li stvarno nema pravo nastupa, ili su to nešto pogrešno skontali? Ako nema, zbog čega nema?
Hvala
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Znalo se ranije da će Bandović braniti, pa pojedinci bacaju šuplje kako Delač nema pravo nastupa.ublehas je napisao/la:Vidio sam da se piše da brani Bandović, a evo sad čitam da Delač nema pravo nastupa? Da li stvarno nema pravo nastupa, ili su to nešto pogrešno skontali? Ako nema, zbog čega nema?
Hvala
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 2 gosta.