FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 12 mar 2014, 00:40

Bilo mi je dosadno pa sam prelistao šta se pisalo i desavalo od ispadanja pa do danas ,izdvojio sam nekolicinu komentara ,bili smo na dnu a kako sada stvari izgledaju ljepse 8-) Azmir Husic i UG Prijatelji je nesto najbolje sto se moglo desiti Slobodi ,kome nije mrsko nek prelista ima zanimljivih komentara ,svasta se pisalo :mrgreen: .

zizu1991 je napisao/la:Al se zakuhava :lol: :lol: :lol: :lol: šta je ovo ljudi moji
JTS je napisao/la:Leotar vodi 2-1 :lol: :lol: :lol: :lol:
adox je napisao/la:Nazalost Sloboda i svi mi koji navijamo za Slobodu,mozemo da se molimo da GOSK nece dobiti Velez,tj.da "rođeni" nisu prodali mec.Slavija vodi i vodi jer napadaju jadni,pa kakvi god to napadi bili,a ovi nasi nisu 3 pasa razmjenili,nazalost!
harry_90 je napisao/la:Vodi Velez :mrgreen:
SaltCityAttack je napisao/la:Bravo velez jebote sunce drhtim
harry_90 je napisao/la:Velez 1:1 :evil:
Edin TM87 je napisao/la:1:2
Saurman je napisao/la:Sloboda časno ispade. :mrgreen:
Probisvjet je napisao/la:90. min
FK Slavija - FK Sloboda
2 : 0
17:00
FK Leotar - FK Željezničar
2 : 1
17:00
FK Velež - GOŠK
1 : 2
Jednostavno treba ovo zapamtiti!
Omerbavarac je napisao/la:Ipak su nas na kraju istjerali iz lige.
Steta, ali nasa liga je takva, puna namjestanja, dogovaranja i kojekakvih igrica.

Vratice se Sloboda, jaca nego ikada!

Sto se tice tekme, nismo ni zalsuzili bolje.
SaltCityAttack je napisao/la:mislim da cu se ja tesko oporavit od ovog ebiga, ali momci idemo dalje..ja jos nisam prstao jecati meni je srce drhtalo i dah mi je stao onog trenutka kad je sve bilo jasno da ispadamo...dugo dugo me je drzalo otisao sam prileci malo nisam spavao citavu noc iscekivao utakmicu i nisam mogoa jecao sam cim pomislim na sve ovo..sad ne smijem ni da kliknem na video da gledam, jer cim pocnem gledati tuga me obuzme i suze ne prestaju..ja sam djete koje je odrastalo uz ovaj klub i kome su Sloboda i Tusanj bili mati i otac i jednostavno tesko se mirim sa ovom sudbinom..
Nemamo sta ni prigovarat igracima nismo i trebali otici pred stadion i ebavat im majke nakon svega, kao sto vecina ovdje pise, kako im ne ide u glavu sto su navijaci im pravili docek....Igraci su najmanje krivi bez obzira na losu prestavu protiv Slavije...puno problema tokom godine u klubu i onda ulazak u ko neku formu 4 kola prije kraja ..juce nismo ni imali napadaca da udje da potegne..ebiga da su nam dozvolili da registrujemo Gavarica i Mesica sigurno bi ovo bilo puno lakse, ali znalo se raznije da ce Slavija ostati u ligi i da ce ispasti jedino Sloboda , Gosk,Leotar ili eventualno Rudar..mi smo izvukli najdeblji kraj..eh sad sto ovdje dolaze balavci i nasladjuju se to je njihov problem..ja pored svoje muke tuge i svega niti zelim ih citati niti im odgovarati, a tako i vi bi trebali..pa ebi ih ba ko su oni da vam jos vise pristaju na muku?.... SLOBODA DO GROBA.

I jos nesto svaka cast svakom ko nam je pruzio glas podrske , a posebno Robijasima, navijacimza Zvijezde iz Gradacca i td....naravno jos cu dodati da su Zvijezda i Olimpic ekipe koje igraju fudbal i koje su davno primjetile sta nam se sprema..ni sekunde ne zalim i ne prigovaram sto nismo dobili bodove od njih, jer ljudi su igrali za sebe svo ovo vrijeme ..Definitivno ove dvije ekipe zalsuzuju vise i nadam se da ce slijedece sezone izboriti i evropu

Na Tušnju rođen, na Tušnju osto
I u najtežim godinama!
I zato ću, i danas da
Ovo umorno srce ti dam!
Volim tebe, više od sebe
Zato pobjedom obraduj nas!
Slobodo, Slobodo,
Ja te volim Slobodo
I na kraj svijeta, kada odem
Tad u sjećanju nosim te ja!
Sve pobjede, sve poraze
Sve što dobro i loše je!
Nek zagrmi Istok cijeli
Neka čuje se do svemira!
Ja te volim, Ja te volim,
Ja te volim Slobodo!

Probisvjet je napisao/la:Ljudi gotovo je. Svi dizu ruke od Slobode, ovo je valjda nas skori kraj. Hvala svima, hvala Mesketu i legendama, hvala igracima, hvala strucnom stabu, hvala tuzlacima, hvala nasoj opstini na celu sa Jasminom Imamovicem. Nije moglo biti gore!
Probisvjet je napisao/la:Nova bruka kluba sa Tušnja: Treće gostovanje, treći poraz!

Nogometaši Slobode ni u trećem pokušaju na gostujućem terenu nisu osvojili bod. Od njih se ultimativno tražio dobar rezultat u Livnu, navijači su prošle sedmice prekinuli trening traživši da se "pogine" u utakmici sa Troglavom. Ali...

Domaćin je savladao Slobodu sa 1:0, golom nekadašnjeg reprezentativca BiH Danijela Krivića u 82. minuti iz jedanesterca.

Sloboda je 11., sa osvojenih 7 od mogućih 18 bodova. Klima u klubu nije pozitivna. Na prinudni godišnji odmor, tako kažu, otišao je sportski direktor Denis Karić, dok ka Livnu nije putovao kapiten Adnan Jahić. Zašto? Zato što su nogometaši s dolaskom Merseda Kovačevića i novog Upravnog odbora dobili tek jednu platu.

Nema sumnje kako za loše rezultate neko mora preuzeti odgovornost. Ibraković? Kovačević? Gradske vlasti koje su aminovale novu upravu?

Fudbaleri tuzlanske Slobode nastavili su seriju gostujućih poraza, momčad trenera Abdulaha Ibrakovića izgubila je od Troglava u Livnu rezultatom 1:0 strijelac za domaće bio je Danijel Krivić u 71. minuti iz penala što je veliki alarm za uzbunu u Rudarskoj 2.

Ono što je vrijedno pomena, su dešavanja prije odlaska momčadi u karantin. Naime, kapiten Adnan Jahić odbio je ići na put zbog neisplaćenih plata za četiri mjeseca, dok njegovu odluku nisu podržali njegovi saigrači i članovi stručnog štaba? Očigledno zbog straha od suspenzije, dok je Jahić uprkos pritisku trenera Ibrakovića i saigrača ostao dosljedan svojoj odluci.

Upravni odbor na čelu sa legendama Mersedom Kovačevićem, te sivom eminencijom Dževadom Sećerbegovićem po ko zna koji puta nije se proslavio na čelu Slobode, iako su imali veliku podršku lokalnog moćnika Jasmina Imamovića i prema svemu sudeći neće ispuniti predizborno obećanje na Skupštini, a to je ekspresni povratak u Premijer ligu BiH.

Očigledno je došlo vrijeme za promjene u rukovodećim strukturama, te dolazak mlađih i sposobnijh ljudi.

fukara87 je napisao/la:Azmir Husic (poznatiji kao amerikanac) je novi Presjednik FK Sloboda .

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63
staragarda je napisao/la:hajmo sutra svi u BKC....moramo spasit klub..MORAMO
TzBulevar87 je napisao/la:Eh ovako upravo sam sa sastanka i mogu reci da se pocelo nesto pozitivno desavati. Azmir Husic je prije svega jedan veliki gospodin u sto sam ja iskreno sumnjao ali eto pozitivno me je iznenadio. Dakle dobra volja postoji, planovi postoje sad je velika stvar u nama da to odradimo do kraja.. Kao sto sam rekao bitno je bilo da napunimo tu salu za pocetak i uradili smo to, moglo se vidit i mlado i staro sto voli Slobodu. Bio sam i na utakmici, mali udje s klupe i zabi 2 gola.. inace je 96. godiste :!: Meni licno se vise svidja ovaj sastav sa djecom nego ono iz prvog dijela sezone :D
zlajci je napisao/la:U završnoj fazi je dizanje site inicijative,
POtvrđeno je iz BKC-a,

Subota 09.02. u 15h

Vlada veliko interesovanje

slika
Gorki je napisao/la:Sloboda ostala bez trenera: Denis Sadiković preuzeo kormilo FK Olimpic!
djulba je napisao/la:U četvrtak skupština F.K Sloboda, u petak novi šef stručnog štaba

Nakon što je ostavku podnio Husref Musemić, uprava FK Olimpic je brzo reagirala, pa će tako u proljetni dio sezone "Vukove" povesti Sadiković. Denis Sadiković će sa ekipom u utorak krenuti na završne petnaestodnevne pripreme u Antaliju.

Za četvrtak 14. februar zakazano je održavanje skupštine F.K "Sloboda" na kojoj će biti izabran novi predsjednik UO nakon ostavke Merseda Kovačevića kako saznajemo jedini kanditat na ovu funkciju je Azmir Husić zv. Amerikanac.

Dan kasnije tuzlanski klub će imenovati novog šefa stručnog štaba a jedini kandidati su treneri iz omladinskog pogona.

Ode Sadiković do Antalije, svaka mu čast, nek mu je sa srećom. Bio bi lud da nije prihvatio poziv.

A nama šta bog da.
staragarda je napisao/la:ima nade..nije velika ali je ima
MakeTZ je napisao/la:Evo web portal je poceo sa radom http://www.crveno-crni.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
MakeTZ je napisao/la:Evo sad mi javise Smajl Karic je novi trener Slobode.
Smajil* Karic.Iz Banovica, dobar je kao covjek, ljudina prava.Ali kao trener je katastrofa, ozbiljno vam govoriom, bio je u Radnickom i vidili ste na pocetku kakav je posao "radio".. Mogla je Sloboda i boljeg nac..

Evo ako vas zanima kako izgleda :D

slika
:mrgreen:
Probisvjet je napisao/la:UG "Klub prijatelja FK Sloboda": Miralem Suman predsjednik, izabrani članovi skupštine i UO

Neki možda jesu bili skeptični po pitanju toga šta dobrog može donijeti osnivanje udruženja građana "Klub prijatelja FK Sloboda", no nakon jučerašnje sjednice prijatelja, navijača, simpatizera i svih koji žele pomoći posrnulom klubu iz Rudarske 2, jasno je da se u Tuzli stvara front snaga koje su sposobne učiniti mnogo kako bi gradska svetinja stala na noge.

Udruženje građana u budućnosti će nositi ime "Klub prijatelja FK Sloboda", a jučer je odlučeno da će Skupštinu činiti 41 član. Za predsjednika je izabran Miralem Suman, dugogodišnji član Skupštine FK Sloboda dok su u Upravni odbor Udruženja izabrani: Nermin Čolić, Eldar Bajrić, Almir Arnaut Beli, Zlatko Berbić, Azabagić Amir, Eldar Jusufbegović, Damir Rakanović, Edin Hajvaz, Mirza Karač i Adnan Krdžalić.

Važno je istaći da je sastanku prisustvovao i novi predsjednik FK Sloboda Azmir Husić, a članovi Skupštine Udruženja postali su Vedran Lakić i Mirsad Muharemagić, aktuelni član UO i predsjednik Skupštine FK Sloboda. Predsjednik Husić upravo je na ovoj sjednici ekskluzivno i otkrio ko će u budućnosti biti novi šef struke FK Sloboda (Smail Karić), a prisutnima su se obratili i prvotimci kluba iz Rudarske 2 Tino Divković i Omar Pršeš.

Klub prijatelja FK Sloboda već u toku naredne sedmice finaliziraće proces registracije udruženja kod nadležnog ministarstva, dok će se u međuvremenu regulisati pitanje prostorija Udruženja i uopšte cijele infrastrukture. Da je riječ o ozbiljnom Udruženju koje bi u budućnosti trebalo postati servis za pomoć svim člaicama SD Sloboda govori i nedavno urađena web stranica Udruženja http://www.crveno" onclick="window.open(this.href);return false; - crni.ba na kojoj svi građani Tuzle svojim idejama i učlanjivanjem u Klub mogu pomoći u spašavanju FK Sloboda.
haver je napisao/la:U FK Sloboda danas su organizovali prvo obraćanje javnosti članova novog Upravnog odbora i novog šefa stručnog štaba.

Oni su danas velikom broju predstavnika medija pokazali da im optimizma ne nedostaje, te da žele napraviti pomake u slavnom klubu, koji prolazi najteže dane u posljednje dvije decenije.

- Prvih nekoliko utakmica drugog dijela prvenstva će pokazati u kojem smjeru će se kretati klupske mabicije. Deset bodova koliko nam bježi vodeći Vitez nije nedostižno, ali također niti ekipe iz donjeg dijela tabele nisu daleko. Vidjet ćemo koliko za ovaj kratak period možemo učiniti u stabilizaciji stanja i jačanju ekipe, te se odrediti u kojem pravcu ići do kraja sezone – rekao je Azmir Husić, od nedavno predsjednik kluba.

Smajilu Kariću, Sloboda je osmi klub koji vodi kao trener. O ambicijama i igračkom kadru nije mogao mnogo reći. Tek danas će odraditi prvi trening sa novim klubom.

- Znam da je Sakib Malkočević bio prvi izbor i vjerujem da bi on bio i najbolje rješenje. Na kraju sam ja dobio priliku, koju ću vjerujem iskoristiti i pomoći da postignemo što bolji rezultat. Znam da nas je napustilo mnogo igrača i da nam trebaju pojačanja. Mislim na igrače koji će odgovoriti zadatku, a ne na one koji će popuniti broj. Liga je teška, nezgodna i svjestan sam da nas čeka težak zadatak. Ali spreman sam raditi – istakao je Smajil Karić, koji će u stručnom štabu zadržati Mirsada Dedića i Izeta Kunosića.

Predstavnici klupskog Upravnog odbora danas će razgovarati sa Jahićem, Ribićem, Omićem i Čejvanovićem, kako bi odustali od napuštanja kluba, te Gradimirom Crnogorcem, povratnikom koji je spreman do kraja sezone ponovo obući „crveno-crni“ dres.

Također, najavljen je i angažman nezavisne revizorske kuće, koja će utvrditi stvarno stanje u klupskim finansijskim dokumentima, a rezultati će javnosti biti prezentirani za mjesec dana.
Gorki je napisao/la:Konačno dobre vijesti,idemo naprijed idemo idemo.
Gorki je napisao/la:Klupski autobus stigao u grad soli

slika
Autobus (Setra 416 GT-HD) kojim će u budućnosti fudbaleri Slobode putovati na gostujuće utakmice stigao je u grad soli.

Ovih dana vrši se proces pribavljanja neophodne dokumentacije kako bi vozilo moglo "na cestu", a zahvaljujući portalu BH Bus. net, dobili smo fotografiju autobusa koji će u budućnosti prevoziti naše Crveno - crne.

fksloboda .ba
fukara87 je napisao/la:Autobus je spreman za put!

slika
slika
slika
slika
slika 8-) 8-)
staragarda je napisao/la:sta reci poslije ovakve serije i zavidnog drugog mjesta i to lige koja evidentno napreduje svake sezone i postaje pravi mamac za publiku sirom nase drage domovine ...evidentno je da ce se pikanje bubamare dijeliti na vrijeme prije i poslije banovickog kloopa...ako ga NEKAD i neko zamjeni trebat ce mu sigurno par godina da se snadze na uzarenoj klupi Slobode i pokaze autoritet kakav je imao legendarni smajli...ko ovakvog lika zaboravi taj je j.e.b.o. jeza u ledza...nesto slicno se desava i u mancester junajtedu sa mojesom nakon velikog fergusona ali naravno ni u kom slucaju se to ne moze poredit sa standardima koje je postavio veliki SIR SMAJIL KARIC

Zodiac je napisao/la:Spominje se Ciro za trenera a Sasa Vugdalic za direktora :-?
terabajt je napisao/la:Kakav ciro uozbiljite se.
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma nama treba neko kao Ciro jer je to nazalost jedini nacin da se okrene prica oko Slobode..nama treba neko takav radi medijske price, propagande, sponzora..da vidim koji bi "novinar" smio kraj njeg da pise samo crno o Slobodi..

upravo ovo sto @staragarda kaze da zamjera Ciri je upravo ono sto nama maksimalno treba. Svake sedmice u drugom mediju, svaki dan gostovanje negdje da se prica o Slobodi- ovako nas ni u TZ medijima nema NI NA MAPI..kad je TK objavio nesto fino o Slobodi, pozvao Azmira u goste itd itd , a svakakvi levati gostuju....jednostavna nama treba ovakav covjek upravo zbog propagande...takav grad, imo bi 5000 svaku tekmu..kad su se nalozili na balade jednog Berbica o OKK, mos mislit kako bi se nalozili na Cirinu lafinu....

zalosno, ali jedini nacin...da tro Zukanovic dodje opet Slobode NIGDJE u medijima nece biti nit ce bit ista veca posjeta.
fukara87 je napisao/la:Tri nova imena u redovima Crveno - crnih

Nakon pregovora sa predsjednikom Azmirom Husićem, još tri nova fudbalera u proljetnoj polusezoni braniće boje našeg Kluba.

Jednogodišnju saradnju su dogovorili golman Irfan Fejzić, te bočni igrači Elmir Kuduzović i Jasmin Moranjkić.

Dvadesetsedmogodišnji Fejzić važi za iskusnog golmana sa dosta premijerligaškog iskustva. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za Sarajevo, Goražde, Olimpic, gradačačku Zvijezdu, Rudar Kakanj i azerbejdžanski Mughan.

Na Tušanj se vraća i naš nekadašnji prvotimac Elmir Kuduzović (28). Ovaj lijevi bočni fudbaler je od 2008. do 2010. nosio crveno - crni dres, a prethodno je sa dosta uspjeha nastupao za sarajevski Željezničar. Takođe, u dosadašnjoj karijeri je igrao i za zenički i nikšićki Čelik, te Zvijezdu iz Gradačca.

Jasmin Moranjkić (30) važi za fudbalera koji podjednako dobro može igrati u zadnjem redu i vezi, a prije dolaska na Tušanj nastupao je za Zvijezdu Gradačac. Prethodno je nosio dres zeničkog Čelika.
fukara87 je napisao/la:"Miroslav Ćiro Blažević je novi šef stručnog štaba Slobode! Sa njim smo dogovorili saradnju za ovu polusezonu uz mogućnost produžetka njegovog ostanka u Klubu", potvrdio nam je iz Zagreba Azmir Husić.

Miroslav Ćiro Blažević tuzlanskoj javnosti će biti predstavljen 17. januara, a već dan kasnije ekipa će pod njegovim vodstvom otpočeti pripreme za proljetnu polusezonu. Po dolasku u naš grad Blažević će izabrati svoje saradnike sa kojima će raditi u crveno - crnom taboru.

Odlicna vijest ! Sad im Ciro hebi sve na treningu :D
Gorki je napisao/la:DOBRODOŠAO ĆIRO!
Gorki je napisao/la:
slika

Ovo je odlična stvar i gdje Sloboda bude gostovala jer će "domaćini" napuniti tribine čisto ako ništa vide Ćiru ;)
SOLINA je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Nezvanično,
one big shot dolazi za marketing 8-)
Mato Djakovic. 8-)

slika
Probisvjet je napisao/la:Slijedece se ide u potragu za investitorom za Istocnu tribinu i onda polako. 16.000 mjesta dovoljno. Jug ce biti kad tad. 8-)
SOLINA je napisao/la:Klupsko rukovodstvo posjetilo NK Maribor

slika

Proteklih dana klupsko rukovodstvo iz Rudarske 2 posjetilo je Nogometni klub Maribor.

Predsjednik Azmir Husić i član Uprave Vedran Lakić iz prve ruke su se upoznali sa načinom rada i cjelokupnom organizacijom u ovom veoma uspješnom slovenačkom klubu. Tom prilikom su razgovarali sa Zlatkom Zahovičem, nekada proslavljenim reprezentativcem Slovenije, a sada sportskim direktorom Mariborčana.

Izražena je želja da u budućnosti FK Sloboda i NK Maribor uspostave saradnju koja će za cilj imati napredak na svakom planu.

Inače, NK Maribor važi za sportski kolektiv koji je jedan od najuspješnijih u našem regionu.

fksloboda.ba
SOLINA je napisao/la:[youtube][/youtube]
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa rekao sam vam za Ovena je.o vas :D kakav irac, englez covjek, biznismen takodjer..vec dugo dolazi u tz, ima ovdje dosta prijatelja/poznanika , voli grad..htio da ulozi u neki klub ovdje, jedan manji pa mu se ne isplati, kasnije u klub 7 pa onda preko toga ga povezali sa Slobodom i preporucili mu Slobodu...sjeo s Azmirom, ozbiljan on , ozbiljan Azmir- vrlo lako se dogovorili kako i sta ce--

ima svoje zadatke u upravi kao i svaki drugi clan sto ima svoje..pomaze kako moze i koliko moze, i finansijski i organizaciono i vezama..jbg konacno imamo u upravi ljude koji rade za klub a ne za sebe pa neko moze vise neko manje al niko ne uzima vec svako daje koliko moze..kad nije tu zaduzio je takodjer jako ozbiljnog lika iz Tz (koji pomaze i on koliko moze i kad je Oven tu) da ga mijenja i zastupa tako da ne ispastamo nista ni kad je covjek u Engleskoj.

imamo najbolje trenera sto je radio u ovoj ligi, strasne uslove, sinergiju grada i kluba, dobru podrsku navijaca..samo punit stadion ostalo nije nasa briga..

pojacanja se traze ta sto je Ciro rekao, krilo sam rekao da ce doc- dosao je malac ovaj, trazi se vezni (tu smo baxuzi, i to sam rekao) i sad napadac..mada vezni je prioritet.
fukara87 je napisao/la:Red, rad i disciplina!

Naši prvotimci započeli su sa intenzivnijim radom pod trenerskom palicom Ćire Blaževića.
Nakon prozivke koja je protekla u znaku ogromne medijske pažnje, te velike posjete tuzlanske publike, drugi trening je već protekao u mnogo serioznijoj atmosferi.
I ovoga puta stotinjak navijača je pratilo trening Crveno - crnih koji su većinom radili na kondicionim vježbama. U par navrata Blažević je trku prekidao vježbama sa loptom kako bi "snimio" tehničke predispozicije svojih fudbalera.
Novi šef struke našeg tima vrlo je autoritativan fudbalski stručnjak i bez mnogo razmišljanja je greške igrača "nagrađivao" rundama (optrčavanje oko terena). S druge strane, Blažević ne bježi ni od pohvala za dobro odrađenu vježbu. Ono što je odmah uočljivo je stroga disciplina koju zahtijeva u radu, tačnost i intenzitet treniranja.
Već od sutra Crveno - crni će početi trenirati dva puta dnevno, a prema planovima stručnog štaba prvotimci će raditi i u teretani.

slika
slika
slika
slika

Šta se sve uradilo za kratak period :o i nastavlja se ...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 mar 2014, 00:53

Zodiac imas dobre zivce haman cim si prelistao otprilike hiljadu stranica :mrgreen: svaka cast na trudu, lijepo je ovo vidjeti sta se desilo sve za kratko vrijeme.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 12 mar 2014, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 12 mar 2014, 00:56

Hahaha da ti nije slucajno bilo dosadno ? :lol: :lol: :lol:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 12 mar 2014, 00:57

Otprilike hiljadu ,par stranica gore dole :mrgreen: ,koristio sam pretraživač pa je to brže išlo :mrgreen: .

edit:Jest ledeni jest :lol: .

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 mar 2014, 01:01

Iceplayer je napisao/la:Hahaha da ti nije slucajno bilo dosadno ? :lol: :lol: :lol:
Pa vidis da je frajer napisao da mu je bilo dosadno, ti haman ne kontas neke stvari, idi umij se malo pa navrati opet do foruma .

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 mar 2014, 01:30

postavio sam na temi Prve lige a evo i ovdje cu. Pregleda 17 kola.

[youtube][/youtube]

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 mar 2014, 02:58

Gledam ovaj izvještaj i vidim kako je fino urađeno, pa se sjetim otprije nekoliko godina iz PL izvještaja na FTV i BHT i delegata koji su komentarisali :lol: :lol: :lol: :lol: Najjaci je bio onaj što je Orašje zvao Labudovi il tako nešto :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 mar 2014, 03:50

Heller je napisao/la:Gledam ovaj izvještaj i vidim kako je fino urađeno, pa se sjetim otprije nekoliko godina iz PL izvještaja na FTV i BHT i delegata koji su komentarisali :lol: :lol: :lol: :lol: Najjaci je bio onaj što je Orašje zvao Labudovi il tako nešto :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Jest fkt, kad zavice "Oraski Labudovi sa Save" i krene nabrajati Brasnic, Kobas ... :lol: :lol:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 mar 2014, 03:54

LloriS je napisao/la:
Heller je napisao/la:Gledam ovaj izvještaj i vidim kako je fino urađeno, pa se sjetim otprije nekoliko godina iz PL izvještaja na FTV i BHT i delegata koji su komentarisali :lol: :lol: :lol: :lol: Najjaci je bio onaj što je Orašje zvao Labudovi il tako nešto :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Jest fkt, kad zavice "Oraski Labudovi sa Save" i krene nabrajati Brasnic, Kobas ... :lol: :lol:
i Zivkovica je vazda bilo u Orasju :lol:
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 mar 2014, 05:07

Gorki je napisao/la:Navijači FC Koln-a ispoštovali furku :mrgreen:

slika

jeidna ralzika sto je ova vidi se da je nije potrsla racesija vidi se da zivi dobar zivot :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 12 mar 2014, 10:03

pozdrav svim iskrenim navijacima slobode...zanima me da li ovdje ima momka sa kojim sam zamjenio sal na utakmici jedinstva i slobode u sezoni 2007/2008....lijep pozdrav svima
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 12 mar 2014, 11:20

FK Sloboda: Prihod od ulaznica 6.862 KM.Prema raspoloživim informacijama u subotu je prodato 1.674 ulaznica. Za zapad po cijeni od 5 KM 920, a za sjever po cijeni od 3 KM 754. Ukupan prihod je 6.862 KM, a bitno je napomenuti kako su pripadnice ljepšeg spola zbog 8. marta imale besplatan ulaz. Ako je bilo više od 3000 hiljade gledalaca znači da je pripadnica ljepšeg pola bilo 1500 na stadionu.BRAVO TUZLANKE :!:

TzBulevar87
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 12 mar 2014, 12:22

bax08 je napisao/la:FK Sloboda: Prihod od ulaznica 6.862 KM.Prema raspoloživim informacijama u subotu je prodato 1.674 ulaznica. Za zapad po cijeni od 5 KM 920, a za sjever po cijeni od 3 KM 754. Ukupan prihod je 6.862 KM, a bitno je napomenuti kako su pripadnice ljepšeg spola zbog 8. marta imale besplatan ulaz. Ako je bilo više od 3000 hiljade gledalaca znači da je pripadnica ljepšeg pola bilo 1500 na stadionu.BRAVO TUZLANKE :!:
Roditelji sa djecom, ljepsi pol i SEZONSKE ULAZNICE ne spadaju pod ove 1674 prodane karte... sve su to poprilicno nepoznati pojmovi za tebe i tvoj klub ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 12 mar 2014, 12:49

Svaka čast na ovom što se javno zna sve i marka koja je došla u klub. Da nam je tako u svim klubovima, pa Premier Liga bi bila u Ligi petice.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2014, 13:31

SaltCityAttack je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Navijači FC Koln-a ispoštovali furku :mrgreen:

slika

jeidna ralzika sto je ova vidi se da je nije potrsla racesija vidi se da zivi dobar zivot :)
Auuu, ovaj jede samo smoki, cips, orahe, bademe, ljesnjake i pije sok od aronije i brusnice.
Pravi ultra jarac, vidi mu face yebene. Ljut!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 12 mar 2014, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 mar 2014, 13:32

bax08 je napisao/la:FK Sloboda: Prihod od ulaznica 6.862 KM.Prema raspoloživim informacijama u subotu je prodato 1.674 ulaznica. Za zapad po cijeni od 5 KM 920, a za sjever po cijeni od 3 KM 754. Ukupan prihod je 6.862 KM, a bitno je napomenuti kako su pripadnice ljepšeg spola zbog 8. marta imale besplatan ulaz. Ako je bilo više od 3000 hiljade gledalaca znači da je pripadnica ljepšeg pola bilo 1500 na stadionu.BRAVO TUZLANKE :!:
dodje provocirati a glup ko konj :lol: sezonske ulaznice koje kostaju 50 KM, prijatelja kluba koje kostaju 100 KM, roditelji s djecom, pa tek onda pripadnice ljepseg spola :!: al ovo je za tebe i tvoj klub naucna fantastika 8-)
Sloboda Tuzla

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 12 mar 2014, 14:03

fukaratz je napisao/la:
dodje provocirati a glup ko konj :lol: sezonske ulaznice koje kostaju 50 KM, prijatelja kluba koje kostaju 100 KM, roditelji s djecom, pa tek onda pripadnice ljepseg spola :!: al ovo je za tebe i tvoj klub naucna fantastika 8-)
otac ti glup ko ovaj magararac što te napravio kretenu jedan :!: Jel roditelje sa djecom neračunate?koliko ste vi to sezonskih karata prodali :?: Ti si prvi ušao džabe i takvi ko ti jer nemaš ni za pljuga ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2014, 14:07

Sloboda ulazi u Premijer ligu

- Jedinstvo je jesenji šampion i svakako da žele ostati na tom prvom mjestu, ali po meni, imaju samo jednog konkurenta, a to je Sloboda. Koliko sam vidio, Sloboda ima najjaču ekipu sada u 1. ligi Federacije, ova ekipa Slobode imala bi šta za reći i u Premijer ligi. Sve su to iskusni igrači i itekako provjerena igračka imena. Pored toga, vodi ih jedan od najboljih trenera sa ovih prostora, Ćiro Blažević. Vidim da je u Tuzli velika euforija i moje mišljenje je da će Sloboda ipak ući u ligu. Bit će to zanimljiva borba između Jedinstva i Slobode i kao što sam već rekao, samo ta dva tima su kandidati, ostali teško da mogu izdržati tu borbu, ali mišljenja sam da će Sloboda na kraju ući u Premijer ligu BiH, - govori Nermin Jamak za ....
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bax08
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la bax08 » 12 mar 2014, 14:11

TzBulevar87 je napisao/la:
Roditelji sa djecom, ljepsi pol i SEZONSKE ULAZNICE ne spadaju pod ove 1674 prodane karte... sve su to poprilicno nepoznati pojmovi za tebe i tvoj klub ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moj klub nema duga ni marke u odnosu na Slobodu ;) LJude što ste kovali u zvijezde i vaša djeca vas tuže.Druže MILIONI su u pitanju znaš i sam.Htjeli vi to priznat ili ne i vi ste DJL.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 mar 2014, 14:15

Koji je to tvoj klub a da nema marke duzan ? Ko nas vise niko ne ulazi djaba na stadion a nece ni zene vise ulazit djabe jer ko voli klub platit ce ulaz bez obzira bio musko, zensko, penzioner i slicno, cak i uprava kupuje ulaznice, ne znam odakle tolika ljubomora, malo manje sikiranja oko drugih klubova nego brini se za svoj klub i to je to a nas koji smo duzni bogu i narodu nas problem :)

Ne nasjedajte na ovakve padobrance na nasoj temi jer to vise nije zanimljivo, okrenimo se utakmici koja dolazi u Subotu protiv Capljine i o tome da raspravljamo, svaka cast Jamaku na misljenje njegovo.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.