Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Zato i kažem, nije čisto atletski stadion.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Igra, ali je puno manje zauzet od prosječnog fudbaslkog stadiona kod nas. Zato gore stoji "skoro".Chuckie je napisao/la:A na kamberoviću se ne igra ništa, osim atletike?
Rudar je s nama igrao na Kamberovicu, ali koliko sam ja cuo tamo, nekad igraju na glavnom terenu, a nekad na plasticnom pored glavnog terena.
I te terene koriste mnoge skole nogometa u Zenici. Tempo, Iris, OK Zenica, tko sve ima, tko jos uvijek postoji, tko je novi nastao, imao ih na bacanje.
I te terene koriste mnoge skole nogometa u Zenici. Tempo, Iris, OK Zenica, tko sve ima, tko jos uvijek postoji, tko je novi nastao, imao ih na bacanje.
Pa po svemu ovome ispade da je taj stadion popunjeniji aktivnostima od prosjecnog fudbalskog stadiona.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Izgleda. Svaka šuša otvorila školu fudbala, ništa drugo ni ne znamo.
Stadion "Kamberovica polje" je zaista ispunjen treninzima i utakmicama raznih sportova i klubova non-stop da se javlja problem i prenatrpanosti, Celik ce u doglednoj buducnosti morati razmisliti o vlastitom terenu za trening/utakmice svojih mladjih kategorija.
Ali neka sporta, neka se koristi stadion, za to je i napravljen
Ali neka sporta, neka se koristi stadion, za to je i napravljen
-
GixUltras1947
- Kontakt:
Igra Vitez .aBd cejednu utakmicu ove sezone na svom stadionu odigratsagitarius je napisao/la:Igra Vitez svoje utakmice, igraju se rugby utakmice, i ZNK Celik igra, nekad je u FK Rudar igrao pa su sad presli na plasticnu travu koja se odmah pored nalaziChuckie je napisao/la:A na kamberoviću se ne igra ništa, osim atletike?

Jel mi moze netko iz Tuzle rec jel ovo na lijevoj strani fali jedan-dva sektora? Znam da se pricalo da fali, ali sam mislio da su to napravili
- samo_lijevo
- Kontakt:
@Signore,ima li novosti iz Viteza?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
@Signore, ne fali, cini ti se mozda da fali jer je malo odsjecen taj kraj zbog "stotke" na atletskoj stazi ciji je start uvucen malo prema tribini.
A zapad ja mislim i po projektu da nije u potpunosti spojen sa sjeverom i jugom, odnosno postojat ce mali razmak za razliku od ostale 3 tribine koje su spojene.
A zapad ja mislim i po projektu da nije u potpunosti spojen sa sjeverom i jugom, odnosno postojat ce mali razmak za razliku od ostale 3 tribine koje su spojene.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
110 prepone.Pupi04 je napisao/la:@Signore, ne fali, cini ti se mozda da fali jer je malo odsjecen taj kraj zbog "stotke" na atletskoj stazi ciji je start uvucen malo prema tribini.
ako se ne varam, na lijevoj strani reflektor ide "kroz tribinu", tako da tribine ne mogu biti spojene 
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Signore je napisao/la:
Jel mi moze netko iz Tuzle rec jel ovo na lijevoj strani fali jedan-dva sektora? Znam da se pricalo da fali, ali sam mislio da su to napravili

E da sam ja iz Viteza svaki dan bi ih bilosamo_lijevo je napisao/la:@Signore,ima li novosti iz Viteza?
-
GixUltras1947
- Kontakt:
Što se tiče stpenica grade se još jedne na ulazu i mislim da ce ih biti na sredini tribine . Imate slike na ovoj stranicibadblueboylivno je napisao/la:Da se malo sklonimo od offa i onoga koji sve zna...
Nova tribina u Vitezu. Moram primijetiti dvije čudne stvari. Prva je da su samo jedne stepenice na cijeloj tribini i to na kraju tribine, a druga je da jako čudno izgledaju, odnosno ne prate se sa redovima tribine - kao da su uzete iz neke zgrade i prebačene na stadion. Ali dobro, bar će dobiti tribinu i pristojan stadion.FanVitez je napisao/la:
https://www.facebook.com/pages/Vitezovi ... 7830127866" onclick="window.open(this.href);return false;
-
GixUltras1947
- Kontakt:
Evo ja bola objavljujem svaki tjedan na nasoj straniciSignore je napisao/la:E da sam ja iz Viteza svaki dan bi ih bilosamo_lijevo je napisao/la:@Signore,ima li novosti iz Viteza?Ima forumasa odozgo, al oni izgleda nisu voljni da odu do stadiona i bace koju sliku. Sve sto naletim je neka navijacka stranica, tu objave svako mjesec slike, a prije 15tak dana sam ja stavljao na ovoj temi sta je objavljeno. Valjda ce uskoro bit neke slike da vidimo kako napreduje.
https://www.facebook.com/pages/Vitezovi ... 7830127866" onclick="window.open(this.href);return false; - evo ti link stranice
https://www.facebook.com/pages/Vitezovi ... tos_stream" onclick="window.open(this.href);return false; - ovdje imas slike
Pa tu i pratim
Vidim da su na sredini normalne stepenici, ali smatram da je malo da su samo na sredini. Te polovice treba jos popoloviti da se naprave 4 sektora.
Stepenice izbliza: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 4771_n.jpg
S druge tribine: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 7039_n.jpg
I jel mene moje oci varaju ili ce vam ova tribina sto se sad gradi doc na knap s onom kucom?
Pomislio sam da ce na tom dijelu falit redova, al izgleda da ce sve bit OK i da ce se moc to normalno srusit i nanovo sredit svlacionice kad se mogne.
I kad sam kod tog. Sta je u planu za svlacionice? Kad sam zadnji put gore bio prije koju godinu u ovoj zgradi je opci opci uzas, ne vjerujem da se isplati to sredjivati. Radije napravit ispod tribine svlacionice, prostorije za upravo i sve sto je potrebno. Ako je potrebno izvucete 2-3 metra van i dobijete jos jako puno prostora pod tribinom.
Vidim da su na sredini normalne stepenici, ali smatram da je malo da su samo na sredini. Te polovice treba jos popoloviti da se naprave 4 sektora.
Stepenice izbliza: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 4771_n.jpg
S druge tribine: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 7039_n.jpg
I jel mene moje oci varaju ili ce vam ova tribina sto se sad gradi doc na knap s onom kucom?
I kad sam kod tog. Sta je u planu za svlacionice? Kad sam zadnji put gore bio prije koju godinu u ovoj zgradi je opci opci uzas, ne vjerujem da se isplati to sredjivati. Radije napravit ispod tribine svlacionice, prostorije za upravo i sve sto je potrebno. Ako je potrebno izvucete 2-3 metra van i dobijete jos jako puno prostora pod tribinom.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Joj kad raja krene šutat ove stepenice.
Sve ce se to raspasti ni armaturne konstrukcije niti ista.
Ne mogu da vjerujem da nista u ovoj drzavi nije kako treba. Cist primjer stadion u Vitezu
Kao prvo oni ce u ovaj stadion uloziti ajd recemo milion maraka, a kad se ovo izgradi jedva da ce zadovoljiti kriterije koje zahtjeva Premier liga, a o UEFA licenci ne trebaju ni razmisljati. Tako mozda ako bi se Vitez(kolko sam shvatio imaju jaku upravu, i to je za ocekivati) nekad plasirao u Europu, moraju opet gostovati u Zenici. Zar nije bilo logicnije krenuti u izgradnju nekog manjeg stadiona al da tribina bude multi funkcionalna a ne ovako na redaj koji red stavi stolice i to je to
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sloboda1919 je napisao/la:Signore je napisao/la:

Sjever na ovom mojoj slici je ova dalje tribina, ne fale sektori, nego je morala bit uradjena tako zbog tartan staze, zbog starza za 100m, pa je taj jedan dio moro ostat kraci, isto tako kad se bude radio zapad taj dio gdje se spaja sa sjeverom ce isto tako bit kraci, vidi se na slici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.