Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Barcelona će igrati meč protiv Real Madrida u nedjelju, 23. marta u 20:00 sati. Utakmica se igra na Santiago Bernabéu i suditi će Carlos Clos Gómez.

Pobjeda je bolja od orgazma!
Kakav je osjećaj?RickBlaine je napisao/la: Mi ovdje na prvom mjestu uzivamo :kava:

uglavnom nije dopingovanmandraX je napisao/la:Kakav je osjećaj?RickBlaine je napisao/la: Mi ovdje na prvom mjestu uzivamo :kava:

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
73 iljade u prosjeku na Bernabeu ili 86% stadiona
70 iljada u prosjeku na kampu novom ili 71% stadiona
Prosjeci popunjenosti kod barcelone u nekim prethodnim godinama.
2011/12 - 80%
2010/11 - 81%
Cak je ove sezone na jednoj tekmi bilo 56 k ljudi , sto nije ni 60% kako treba..
2011/12 - 80%
2010/11 - 81%
Cak je ove sezone na jednoj tekmi bilo 56 k ljudi , sto nije ni 60% kako treba..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Zanimljivije krecit' nego gledat utakmice Barcelone ove sezone , i ne cudi ovaj podatakRaul_64 je napisao/la:73 iljade u prosjeku na Bernabeu ili 86% stadiona
2011/12 - 80%
2010/11 - 81%

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
da, da....to su te cinjenice, a Arena ce me ubjeđivati i dalje da je sve do loše odbraneRaul_64 je napisao/la:73 iljade u prosjeku na Bernabeu ili 86% stadiona
2011/12 - 80%
2010/11 - 81%

i još nešto, Boixios Nois (tu su oni extremni fanatici koji idu na svako gostovanje jer im je zabranjen ulaz na Campu) su danas napali igrace poslije utakmice, gađali kovanicama i prijetili.
Sve po zaslugama

nemojte srat da je ovako niska posjećenost
Englezi ukidaju prenose uživo da bi raja išla na utakmice jer im je malo 99.5 % posjećenosti

Englezi ukidaju prenose uživo da bi raja išla na utakmice jer im je malo 99.5 % posjećenosti
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- RickBlaine
- Kontakt:
Dobro, Bernabeu i Nou Camp i kad su poluprazni puniji su od vecine do kraja ispunjenih engleskih stadionanedim93 je napisao/la:Englezi ukidaju prenose uživo da bi raja išla na utakmice jer im je malo 99.5 % posjećenosti

Ovo je vise dokaz lobotomackog glorihanterstva. Podrzavaju svoj tim kad pobjedjuje, kad gubi, stadion im pun ko predizborni skup Lijanoviceve stranke.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
procenti su bitniRickBlaine je napisao/la:Dobro, Bernabeu i Nou Camp i kad su poluprazni puniji su od vecine do kraja ispunjenih engleskih stadionanedim93 je napisao/la:Englezi ukidaju prenose uživo da bi raja išla na utakmice jer im je malo 99.5 % posjećenosti![]()
Ovo je vise dokaz lobotomackog glorihanterstva. Podrzavaju svoj tim kad pobjedjuje, kad gubi, stadion im pun ko predizborni skup Lijanoviceve stranke.

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
ma ne rise o barcinom glorihanterstvu, ti mucki glorihanteruRickBlaine je napisao/la:Dobro, Bernabeu i Nou Camp i kad su poluprazni puniji su od vecine do kraja ispunjenih engleskih stadionanedim93 je napisao/la:Englezi ukidaju prenose uživo da bi raja išla na utakmice jer im je malo 99.5 % posjećenosti![]()

Barcin fanovi su masovno bojkotovali utakmice i mahali maramicama na Campu i kad su titule uzimali

Raja je provalila ublehu (od uprave, preko trenera pa sve do igraca) i nece da dolazi na stadion i to je sva prica, taman i titulu uzeli.
Midzo glavni šetac

- RickBlaine
- Kontakt:
A dobro, znas da bi rokno covjeka za Decimulet3 je napisao/la: ma ne rise o barcinom glorihanterstvu, ti mucki glorihanteru![]()
vama realovcima je samo titula mjerilo i valorizacija
![]()

A znam za mahanje za vrijeme Rijkaarda. I dakako ranije, kad je Gaspart bio predsjednik onih transparenata "Barca si, Gaspart no". Najljepse vrijeme za nas kojima jedino trofeji vrijede :kava:
Da, to je ono, necu da podrzavam korumpiranu upravu, kao sto ja necu da podupirem ove nase balkanske reprezentacije jer reprezentiraju potpuno korumpirane drzave

Al' nije stoka dakako tema, nego cigani :kava:
Sutra sa nasim novim Mercedesom ubacujemo u petu i udaljavamo se od golfova dvice i kadeta :kava:
Nego, Barbarez, Picke, obrana, kako velikan moze biti a zadnji put osvojili LP 2002 :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Barbi je i dalje odbrana kriva , koja je primila citav gol vise od najbolje odbrane lige 

pa iskreno, radi tebe i još par onih bolesnika sa vašeg pdf-a volio bih da otresete tu Decimu, hebem joj majkuRickBlaine je napisao/la:A dobro, znas da bi rokno covjeka za Decimulet3 je napisao/la: ma ne rise o barcinom glorihanterstvu, ti mucki glorihanteru![]()
vama realovcima je samo titula mjerilo i valorizacija
![]()
A znam za mahanje za vrijeme Rijkaarda. I dakako ranije, kad je Gaspart bio predsjednik onih transparenata "Barca si, Gaspart no". Najljepse vrijeme za nas kojima jedino trofeji vrijede :kava:
Da, to je ono, necu da podrzavam korumpiranu upravu, kao sto ja necu da podupirem ove nase balkanske reprezentacije jer reprezentiraju potpuno korumpirane drzaveYebes djubrad balkansku.
Al' nije stoka dakako tema, nego cigani :kava:
Sutra sa nasim novim Mercedesom ubacujemo u petu i udaljavamo se od golfova dvice i kadeta :kava:
Nego, Barbarez, Picke, obrana, kako velikan moze biti a zadnji put osvojili LP 2002 :kava:

Mahali su maramicama i '99 Van Gaalu, u onoj njegov zadnjoj sezoni koja je bila isuviše mucna za sviju - ni titula mu nije pomogla....mahali su i Venablesu (koji je donio onu jedinu titulu u 80-tim), izviždali ga ko zadnjeg bjednika, a glupan prkosio stadionu sa peharom

ako nema prave igre i sadržaja - nema ni publike....a titule možeš materi nositi
Barca se nikad nije mogla nositi sa Realom po pitanju titula, niti se to može stici, to znamo svi - ali su njeni fanovi tražili barem igru i pristup....dok je za Real titula bila normalna stvar tokom decenija, Barcina je publika našla utjehu u dosljednom stilu igre, njegovanju i praktikovanju tog stila, nekom katalonizmu i slicne zayebancije.
Tata nema igre i može se slobodno pokupiti sad na ljeto (iako je svima vec jasno da je lik obican kurban i da je doveden kao vatrogasac - necu da ga žalim, jer prima ogormne novce da bi glumio ikebanu na klupi)....protiv Osasune su im maramice kao vrlo jasan signal svima u klubu

Moralo je do ovoga doci, prije ili kasnije...i neka je došlo

Titula je zapucala u Madrid, pitanje hoce li vama (a hoce vjerovatno) ili Atleticu.
LP mogu sanjati....cetvrtina im je plafon (ako uopšte i prođu City)
Ostaje to finale Kupa, da probaju to uzeti na neki momenat, inat, ne znam ni sam kako
a na ljeto , nek' nam je Bog na pomoci...šta se tu sve dešavati kad krene obracun i cistka

Meni zao makasa,mandrleta i stocanina.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Undiano sudi Klasiko 

Okrece se kolo sreceRaul_64 je napisao/la:Undiano sudi Klasiko

“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Ma najbolji sudac lige već dugi niz godina. Iako smo dosta neuspješni kad nam on sudi El Clasico, trebamo biti zadovoljni. Bolje i on nego onaj mulac Vitienes, ili još gore Clos.
Slazem se da je ok sudija, samo mi je malo jadno kad se navijaci reala nasladjuju prvim mjestom u la ligi nakon 60-ak kola 

- RickBlaine
- Kontakt:
I 32. titule.xaves je napisao/la:Slazem se da je ok sudija, samo mi je malo jadno kad se navijaci reala nasladjuju prvim mjestom u la ligi nakon 60-ak kola

>12 godina 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.