ublehas je napisao/la:Vidio sam da se piše da brani Bandović, a evo sad čitam da Delač nema pravo nastupa? Da li stvarno nema pravo nastupa, ili su to nešto pogrešno skontali? Ako nema, zbog čega nema?
Hvala
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima pravo nastupa.ublehas je napisao/la:ublehas je napisao/la:Vidio sam da se piše da brani Bandović, a evo sad čitam da Delač nema pravo nastupa? Da li stvarno nema pravo nastupa, ili su to nešto pogrešno skontali? Ako nema, zbog čega nema?
Hvala
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Znalo se ranije da će Bandović braniti, pa pojedinci bacaju šuplje kako Delač nema pravo nastupa.ublehas je napisao/la:Vidio sam da se piše da brani Bandović, a evo sad čitam da Delač nema pravo nastupa? Da li stvarno nema pravo nastupa, ili su to nešto pogrešno skontali? Ako nema, zbog čega nema?
Hvala
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
I meni je to logično. Nema razloga da nema pravo nastupa, ali rekoh opet da provjerim.UltraSA je napisao/la:Znalo se ranije da će Bandović braniti, pa pojedinci bacaju šuplje kako Delač nema pravo nastupa.ublehas je napisao/la:Vidio sam da se piše da brani Bandović, a evo sad čitam da Delač nema pravo nastupa? Da li stvarno nema pravo nastupa, ili su to nešto pogrešno skontali? Ako nema, zbog čega nema?
Hvala
U svakom slučaju hvala....
@head cijenim te kao forumasa,ali iskreno nemoj jest **** vezano za stadion ruglo I uslove.
Sta to nudi kosevo vise I bolje.
Znate srate nema izgovora svi na tekme,a sad fol nemas uslove.
Znam ja da u svima nama ponekad ciganluk dodje do izrazaja,ali nemoj srat svega ti I to navodit kao neki bitan razlog ne doci na tekmu.
Znam ja da u svima nama ponekad ciganluk dodje do izrazaja,ali nemoj srat svega ti I to navodit kao neki bitan razlog ne doci na tekmu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ne znate sta se nehumani uslovi posto niste iskusili ono sto mi iskusimo kad idemo na Grbavicu, neljudski uslovi.
3000-4000 hiljade ljudi na prostor za 1500-2000, jedan wc, patnja
3000-4000 hiljade ljudi na prostor za 1500-2000, jedan wc, patnja
Nisam u navijackom fazonu i ne idem na tribine gdje su navijacke grupe.Na grbavicu mogu otici sa navijacima Sarajeva i da se gusim tamo,da ne mogu sjesti ustati kad hocu.Za zapad nemam uslove da dam 20 KM.barbarez je napisao/la:@head cijenim te kao forumasa,ali iskreno nemoj jest **** vezano za stadion ruglo I uslove.
1946
Kupio sam kartu.. idem na sjever.. bodriti Sarajevo.. Da li postoji neko pravilo za nase navijace, tj da ima neki dogovor, kad ce krenuti, gdje ce biti smjesteni, itd.. neke informacije ako nije problem da mi neko kaze??
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ma samo udjite drug i odvojite se prema lijevo, ne bi trebalo biti nikakvih problema, dosta mojih drugova ce takoArsenalSA je napisao/la:Kupio sam kartu.. idem na sjever.. bodriti Sarajevo.. Da li postoji neko pravilo za nase navijace, tj da ima neki dogovor, kad ce krenuti, gdje ce biti smjesteni, itd.. neke informacije ako nije problem da mi neko kaze??
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@fedeltafrotta
Svaka cast majstore na normalnom postu!
Svaka cast majstore na normalnom postu!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Zamolicu da neko postavi stream,da mozemo i mi gledati'
koji nismo u mogucnosti otici na utakmicu!!
HVALA!!!!
HVALA!!!!
HAJMO ZAGRLITE SE SVI IDE JEDNA BALADAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
HAJMO SADA, EKSPLOZIJA!!!!!!!!!!!!!!!
Bixente je napisao/la:Zamolicu da neko postavi stream,da mozemo i mi gledati'
HVALA!!!!
Ako neko bude u mogucnosti da napravi kakav takav stream bio bi do neba zahvalan da postavi ili ovdje, ili na pp da pošalje!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Imas mahsuz selam od Mirze Soljanina...........buahahhahahahaharammstein je napisao/la:HAJMO ZAGRLITE SE SVI IDE JEDNA BALADAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
ko prenosi, nisam upratio
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
mojaTVKaunas je napisao/la:ko prenosi, nisam upratio
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
lucif3R666
- Kontakt:
bit ce stream al ide samo za raju 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Kad god ti pomeneš stream,sav se naježimlucif3R666 je napisao/la:bit ce stream al ide samo za raju